Du gör mig galen på ett bra sätt.



På dagen var jag och Miranda barnvakt, sedan kom Nicole till oss. Runt halv 7 åkte vi till Fittja och Nicole hämtade pengar eftersom vi skulle äta på donken lite senare. Efter ett tag åkte vi till Hallunda och åt. Sen tillbaka till fittja och tog de lugnt vid en jätte rolig gunga. Runt 01 lämnade jag och M hem N och sedan träffade jag älsklingen en stund. Nu sitter jag här och funderar på att lägga mig snart,
bror kommer ju imorgon! :D





I miss u.



Jag förstår faktiskt inte vad jag gör för fel hela tiden. Varför ska allt behöva gå snett för? jag är så  trött, ledsen och besviken på allt. Jag vet inte hur jag ska få dig att lita på mig, varför allt de dåliga ska behöva drabba mig på engång. Jag är så besviken på mig själv.. Jag vet att det inte bara är mitt fel, jag vet att det kommer ta tid att få allt att bli bra igen. Jag har en önskan, jag vet att de är en önskan som inte kommer gå i uppfyllelse. Men alla har rätt att önska, varje natt ska jag önska samma sak.. för vem vet? önskan kanske slår in, inte nu men om ett tag..





TEEST



GÖR TESTET, ANNARS FÅR DU OTUR PÅ SOMMARLOVET!


Du är kär nu - ja det är jag

Du har sårat nån så de börjat gråta - ja

Nån har sårat dig så du börjat gråta -  nydligen

Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - något gick snett

Du har haft ett förhållande som varade över ett år - något gick snett

Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej
ÄRLIGHET


Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - jaa

Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja

Jag har smygit ut utan lov - nopp

Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - ja haha

Jag har en hemlighet som ingen vet - haha ja

Jag har fuskat i ett spel - jiii

Jag har struntat i ett prov - de har väl hänt


DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - ja

Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - niiiiix

Jag kan svälja piller - ja

Jag har tagit mediciner mot depression - nopp

Jag har anorexi och/eller bulimi - nix pix

Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det  - neej

Jag har vaknat gråtande - jaa..

Jag har somnat gråtande - tyvärr så ja

DÖDEN

Jag hatar begravningar - ja så ledsamt

Jag har sett någon dö - niiie

Någon nära till mig har försökt begå självmord - neej

Någon nära till mig har begått självmord - noup


ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad -  neej

Jag har sett en fallande stjärna - aa
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - jaa

Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - JAA

Har sparkat en kille mellan benen - jajamensan

Har hoppat fallskärm från ett flygplan - skulle inte tro det va

Har lekt sanning eller konsekvens - jahaa duu haha

Druckit en hel liter mjölk på en timme - noo hatar mjölk

Jag har medverkat i en teater -  niii

Du har fångat en snöflinga med tungan - ja gud ja

Jag har suttit på ett tak på natten - ja ooh så mys

Jag har aprillat någon - japps

Jag har åkt taxi - jaa

Jag har ätit sushi - provat

Jag har åkt snowboard - nej, har inte lust att bryta benen




Bilder från balen.






LYCKAT!



kom precis hem från en underbar kväll, balen blev lyckad. Skön musik och en massa dans. Synd bara att jag glömde extra skor och det är något jag nu ångrar. Att ha dansat så länge i klackskor skadade mina fötter helt och hållet. Runt 01 drog alla till donken. Vi satt där och åt och kom ungefär hem för 10 min sen. Buuuuhu mina fötter, skulle sitta väldigt bra med en fotmassage nu alltså. Tog så mycket fina bilder idag också, det ska verkligen bli roligt att se om allt. Ett fint minne! Ska hoppa i säng nu, men lovar att lägga ut bilderna när jag har lagt in de på datorn.



Imorgon är det bal.



Just nu sitter jag hos grannen men Johanna och grannens syster. Tar det lugnt och är lite smått irriterad men det är lugnt, har tagit ut de på pappa idag. Inte gjort så jätte mycket idag heller. Gick som sagt inte till skolan idag. orkar inte skriva mer nu så vi hörs.




I need you.



.. nu går jag och lägger mig, yttligare med ledsna ögon och saknaden som ropar ditt namn inom mig..





Min hjärna dödar mig just nu..



Ehem vem fick inte vg+ på sitt spanska prov idag!!! blivit ett riktigt vg barn ju men somnade nästan på sista lektionen idag, är även trött hela tiden nu förtiden.. Sitter och pratar med Nicole nu, somebody here is in love. Har så ont i mitt huvud, kan det inte komma en dag iallafall då jag slipper klaga. Sov inte direkt skönt i natt heller, kan det inte bara bli bra.. BLIR GAAAAALEN! :(. Det blir nog en tidig kväll för mig, ska inte till skolan imorgon heller. Orkar inte med stan.. Ska trots allt till universitetet med några från skolan imorgon runt halv 5. roligt det iallafall (noooot). Fan va allt känns tråkigt.. Kan något roligt hända?!




Only you can make me feel, just like a queen.



Någonting är det som inte stämmer, min mage slutar inte att ha ont. Fick kramper och en massa skit idag också. Efter skolan träffade jag mamma och vi gick till centrum och handlade. Runt 5 åkte jag till Nicole, vi promenerade och sedan satte vi oss och pratade lite. Efter ett tag beslöt vi oss att åka till Hannah och där var även Kathi, vi pratade lite och sedan promenerade jag och N till Fittja. Jag beslöt mig för att åka hem direkt. Har inte gjort så mycket, pluggade lite spanska och bara tagit det lugnt.




Det finaste jag vet är när jag får se dig le mot mig.



Sitter i skolan med Gavi och har verkligen jätte ont i min mage. Den bara kurrar o kurrar men på ett konstigt sätt, det kanske är som älsklingen säger  "du är bara hungrig". Vi får se efter lunch om det blir bättre. Vi hade vattenkrig för ett tag sen och min tröja är jätte blöt och nu fryser jag, aja antar att jag blir sjuk snart också. Det blev 4 timmars sömn i natt så kan ju passa på att börja klaga om det också, är trött! .. Det är inte min dag helt enkelt. Men när jag vaknade imorse så fick jag faktiskt ett leende på läppen. Det måste vara för att jag somnade på bra humör igår, älskar när det är bra mellan oss. Idag ska jag träna med sessan också, det ska bli skönt. Vet ni va atletic gym ska göra för kort under sommaren.. Träna och sola hur mycket man vill i tre månader för bara 1000 kr, funderar faktiskt på att köpa de kortet. JUSTE måste bara skryta lite haha, fick VG+ på min jämlighet mellan män och kvinnor och VG på mina två bok recensioner.  

Tycker ni att jag ska vaxa mina armar tills balen?


En suddig bild på mig när jag var liten.



Trevligt trevligt.



..här kommer lite bilder från Kathis födelsedagsfest.





black and white.



Har varit hemma en stund nu. Det var mycket barn på kalaset och under bara två timmar fick jag huvudvärk. Har precis duchat och ska snart börja göra mig i ordning inför kvällen. Är inte på världens bästa humör men ska se till att fixa till humöret också.


Kvällens outfit.



Jobbig natt.



Åh vilken jobbig natt det blev, vaknade flera gånger av alla möjliga drömmar och även att jag fick magknip.. Inte mycket till sömn trots att jag var så trött :(. Ska till Norsborg på kalas snart men har ingen lust för det heller blää. Skriver mer lite senare.




Lyssna och njut!






Gud, räck ut dina armar för mig.



Dagen har varit helt okej, åkte till Skärholmen med mamma och shoppade det sista inför balen. Blev klackskor, väska, smycken, strumpbyxor och bh utan band. Kommer vara så vacker på balen hihi. Senare kom bästisen till mig, kollade på sakerna jag köpte och de fick godkänt haha. Sedan vare en utekväll. När jag kom hem blev jag på dåligt humör, tack att du finns omta! Sitter och slappar nu, kommer ha svårt att sova i natt känner jag. Men ska lägga mig och lyssna på musik  nu så godnatt!


Nicole Charro, den bästa och dig älskar jag tvilling.



svar till the secret one.



Fråga:
[ The secret one ] om I need you my hero.:
skulle gärna vilja veta vem den olyckliga kärleken är? :) eller berätta lite mer om han..

Svar: 
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, beskriva med så många ord om hur bra han är. Han är underbar, men något gick snett. Något jag aldrig trodde skulle hända. Där fanns bevis på att man aldrig ska ta något förgivet och tro att något håller livet ut.. Någon dag försvinner det man bäst tycker om sakta sakta.. Som jag skrev innan väljer jag att inte skriva några namn, de som känner mig vet vem jag menar. Hade det varit bra mellan han o mig hade jag inte tvekat på att skriva namnet men nu är det så komplicerat och jobbigt så jag avstår från det. Vem är du? :)



I need you my hero.



Sitter hos Hannah nu, åkte till henne från Nicole. Skulle egentligen med N till Skärholmen men det blev inte av och hon var heller inte sugen på att göra något heller så jag och H bestämde att vi kunde träffas. Vi ska röra oss till Donken när hon är klar, hon ska fixa sig och bli snyggare en va hon redan är. Måste bara skirva att jag har världens finaste vänner. Efter donken ska vi nog träffa Saliiih och sen får vi se vad som händer. Juste glömde skriva att jag slingrade håret lite ljusare eftersom jag fick sån kraftig utväxt men resultatet blev jätte bra! Nej men nu ska jag gå och vara lite social så skriver mer ikväll.


Ni är bäääst!




Du är den enda..



Med ett hjärta som har ont, med en mage som har ont och med ett huvud som håller på att sprängas gör jag ingenting.. Sitter här i min ensamhet och tänker. Johanna skulle sova hära men det blev ändrade planer i sista sekunden så hon sover hos Madde istället. Jag ska lägga mig snart, fryser som en gris.. Skirver mer imorgon.


Allt blir dubbelt så jobbigt när allt kommer samtidigt.



?



Vem är du som skriver anonymt, skulle uppskatta att du skrev ditt namn eller något?



...



Sitter hemma och glöm de jag skrev innan att jag och mamma skulle sitta ute på gården, kolla hur vädret är..  Vad händer idag?




De gjorde ont i mitt hjärta att läsa de du skrev..



Buhu så trött jag är och jag orkar verkligen inte gå till skolan.. Men gör det iallafall. Har två lektioner och sen slutar jag. Ska sitta ute på gården med mamma och försöka få lite färg, det är ju sånt bra väder idag. Min bränna har gått ner nu, är lite röd vid ögonlocken bara men det försvinner nog det med. Måste sola engång till så att jag har en fin brun färg till balen som är om 8 dagar. Och på fredag ska jag och mamma antagligen åka till Stan eller Skärholmen och köpa de som fattas till balen.

Köplista:
Genomskinliga strumpbyxor.
Bh med genomskinliga band eller utan band.
Smycken.
Skor.
Väska.
Smink.



Dagens låt.






Försök att undvika anonyma kommentarer.



Anonym om mina ögon e svullna "/:

men hur gör han med skolan? bor han ensam?


Svar -
Min bror pluggar på destans. Och ja, han bor ensam.


Anonym om mina ögon e svullna "/:

vem äre du menar


Svar -
Antar att denna person syftar på inlägget nedan och mitt svar blir till dig "har inte lust att skriva några namn eller så nu, personen vet vem det är och de är det som räknas för mig.."



Sitter hemma nu och är jätte trött. Träningen idag var rolig, mycket skratt blev det när jag och N undersökte alla maskiner på gymmet. Fy va vi såg roliga ut kan jag tänka mig. Efter träningen så promenerade vi hem och N väntade med mig tills min tunnelbana skulle komma. När jag kom hem tog jag det bara lugnt. Badade i över en timme också. Riktigt mysigt var det faktiskt. Nej men nu orkar jag inte skriva mer så vi hörs senare eller imorgon.



mina ögon e svullna "/



Många undrar varför min bror har flyttat och det är för att han har börjat spela fotboll långt här ifrån.

Nu sitter jag hos Nicole, vi ska träna om ett tag. Saknaden efter att gå på bandet är stor haha. Fick vg+ på mitt spanska prov idag wiho så glad jag blev. Men dagen har varit jobbig allmänt också, haft huvudvärk. Igår lyckades jag bränna mig när jag solade solarium och det var för att jag somnade! Men nu håller brännan på att gå bort jiho. Saknaden blir större ju längre tiden går.. Avståndet blir längre och längre.. De känns som att jag har förlorat en stor bit från mitt hjärta.. Vart är du? /:



en önskan, en dröm..



Jag saknar dig..




Bilder från idag.






Lördag hela veckan när bror är på besök.



Svar till ipek!
Han bor i skellefteå, 9 timmar här ifrån.


Sitter i soffan nu och har faktiskt en massa godis och sånt runt omkring mig, äh skyller på att vi firar bror haha. Idag har dagen varit skön, mycket jobbiga tankar bara men det är lugnt.. Klarat av så mycket så kommer nog klara det här med. Det började med att runt 13 blev det tårta och så på gården, massor av mammas och pappas kompisar kom och även Nicole. Runt 5 blev det grillat. Det var mysigt. Lägger ut bilder lite senare, sitter på brors bärbara nu.



Grattis Kathi på 16 års dagen! <3






Söt låt Norge hade.



Sitter och kollar på eurovision song contest och Norge vann, något jag tyckte var bra eftersom låten var bra. Men vad hände med Sverige egentligen? aja bättre lycka nästa gång då det är i Norge haha. Idag tränade jag runt 15 sedan träffade jag och Nicole, Hannah och Kathi. Vi var med de en stund, sedan gick vi och åt. När jag kom hem så var bror hemma, roligt att se dig!. Sitter bredvid honom nu, fick låna hans bärbara data. Blir nog en tidig kväll för mig också. Är trött..


Jag älskar dig bästa vän <3




Chillkväll hos Kathi.



Nu hade jag tänkt lägga ut lite bilder från igår.





Grattis bror.





Grattis på födelsedagen kära broder. Idag fyller du 19 år och är ett år äldre nu. Hoppas du får en underbar dag,  resten utav dina dagar ska också vara minst lika bra. Har tyvär inte köpt någon present men de kommer =$.



Jag älskar dig.




Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram, jag tar dig till ställen bara drömmar kan.



Jag är så trött, kom hem för ett tag sen. Var hos Kathi, Sandra och min bror fyller år idag grattis! <3. Imorgon fyller även Kathi år. Massor av trevligt folk var hos Kathi, fick mycket skratt när lilla Sandra kom igång. Men ska lägga mig nu, skriver mer imorgon och då lägger jag även ut lite trevliga bilder.

En trött Ronja som ska sova nu.




kalasknas.



Tränade hårt idag och riktigt skönt var det. Känner verkligen att jag är igång nu och det känns skönt. Har även klarat av de jag skulle göra denna vecka i skolan och även det känns great. Ett stort plus är att vi är ledigt på torsdag, fredag uuuunderbart. Jag har så ont under fötterna och det är bara mig själv jag kan skylla på, gick/joggade på bandet i en halvtimme utan skor buhu. Nej nu ska jag krypa ner i sängen.




..Det kommer att ta tid.



Jag sitter hos Nicole nu, vi har precis ätit grillmat och det syndes runt min mun haha. Men har tvättat av mig nu. Idag har jag fått mycket gjort angående skolan, skrev klart mitt arbete i NO om broarna och ojämnlighet i svenskan. Klarade av första världskrigs provet, är så stolt över mig för jag trodde aldrig att jag skulle klara det. Hade även prov om kristendomen idag och hoppas på det bästa. Vi ska åka och träna snart, det ska bli skönt att få röra på sig lite!






jag älskar dig.






natti natti.



Efter skolan idag åkte jag till stan som sagt och köpte min efterlängtade klänning. Pappas beskrivning när han såg mig var "min lilla barbie". Åkte hem till N och vi satt där en stund. Jag känner mig slut som människa just nu, skrivit klart två bok recensioner. Ena var boken "det ska bli ett sant nöje att döda dig - Magdalena Graaf" och den andra var "14 år till salu - Caroline Engvall Nina Leino". Imorgon ska jag även plugga ännu mer svenska och sedan engelska.. Måste träna till mitt kristendoms prov som är på torsdag också. Faaan har ju nationella muntligt i matte imorgon också. Känner mig helt förvirrad och stressad. Skriver mer imorgon.

Samma bild men har gjort om de.




 




Sitter i skolan nu.



Har precis haft nationella i kemi och det gick helt okej för mig. Inte så svårt, trodde att det skulle vara svårare faktiskt. Om ungefär en timme har jag idrott men ska inte vara med, trodde att vi skulle ha nationella klockan 11 så tog inte med mig kläder. Men ska ner och ta frånvaro iallafall. Efter lunch har jag spanska vilket innebär att jag har prov, sedan ska jag ha so vilket också innebär att jag ska ha prov. Vet inte riktigt vad mina lärare tänker när de sätter ut så mycket prov men antar att det är  för att vi ska klara av betygen m.m.. Känner verkligen att jag behöver sommarlov nu. Efter skolan ska jag åka till stan och köpa min efterlängtade klänning, har beslutat mig för att det blir den där rosa med rosetten vid bröstet. 
Glömde att skriva vad jag gjorde igår, efter skolan så gick jag hem. Satt och pluggade till mitt so prov som jag ska ha efter spanskan som sagt. Runt halv 5 tiden mötte jag upp Nicole och vi åkte hem till henne. Vi satt där en stund och åt lite grann (som vanligt.) Efter det åkte vi och gymmade. Det blev spinning med skön musik. Efter det hade jag ingen kraft alls så åkte hem. När jag kom hem så badade jag samtidigt som jag fortsatte plugga till provet. Men ska jag vara ärlig?.. Det känns som att de inte kom in så mycket i huvudet haha. Får hoppas på det bästa iallafall. Sov runt 01 igår och är trött nu. Men orkar inte skriva mer nu.


Min klänning som jag ska köpa idag från TOPSHOP.

 



Är så trött på allt nu, förstår ingenting..



Jag kan förstå att det inte är så roligt att läsa min blogg när jag är så negativ och ledsen ibland, men jag har också känslor. Mitt humör kan inte alltid vara på topp. Och eftersom det är min blogg så tycker inte jag att jag ska behöva spela som att jag är glad och skriva på ett positivt sätt om det verkligen inte är på det humöret jag är.. Just nu är det inte så att jag är på världens bästa humör, mina känslor har lyckats lura mig igen och det känns jobbigt. Ibland känns det som att jag vill lägga mig ner och sova, sova och sova sedan bara vakna av att allt är bra igen. Men det är en önskan, vet att den aldrig kommer slå in.. Men man har rätt att få fantisera lite, som jag börjat göra rätt så ofta nu, vi är så lika och det skadar mig att veta.. Veta att det går åt fel håll. Livet går vidare, man har sina jobbiga dagar och en period som inte alltid känns skön och rolig, men även den försvinner så småning om.. Precis som känslorna.. Ingenting är ditt fel, men inte mitt fel heller. Vi kanske har haft våran tid tillsammans, det kanske inte är meningen att det ska vara vi mer.. men?





.



:(.. Skriver när jag är på humör igen..




Så mycket känslor på samma gång.



Tack älskling, tack mitt hjärta för en underbar natt igår.




Dance for me.



Javier - Dance for me




Vill bara somna om igen och vakna upp ur min dröm.



Vilken lördag det blev, som jag skrev i tidigare inlägg så skulle jag och N ut och promenera. Sagt som skrivet blev det en promenad. Först köpte jag ramlösa med mango smak och nötter. Sedan promenerade vi ner till fittja äng och satt vid vattnet och prata om allt mellan himmel och jord, älskar de stunderna jag är med dig N. Efter ungefär en halv timme gick vi upp till centrum och satt vid busshållsplatsen och pratade en stund till. Tog tunnelbanan sedan hem och kollade typ precis klart på filmen se upp för dårrarna, var det någon mer som såg den? Under tiden som filmen var igång på kanal 4 så satt jag även och pluggade lite. Känner att den sista månaden kvar till lovet är viktig så ja, därför satt jag och plugga på en lördag.



Dagens outfit :
mina nya tights med guldkedja på kanterna.
Vitt långt linne.
Svart kofta över och min skinnjacka.
Även guld armband.



Lördagsfilmen.


 




Jag vill ha godis nu, nu och nu.



Sitter hos Nicole nu och inte gör så jätte mycket, planerna var egentligen att vi skulle åka och träna men så blir det inte eftersom det stänger klockan 17.00 idag.. Såååå irriterande. Vi får väl helt enkelt hitta på någonting annat. Men vad kan man göra om man tränar och försöker äta rätt? Vi skulle kunna åka till stan och ta en fika, vi skulle kunna åka på bio eller helt enkelt åka och äta på donken men nej nej och nej haha. Nu är det stenhårt fram till sommaren och även under sommaren. Vi kanske ska ut och ta en promenad eller något, får se vad det blir.




vart är du när jag behöver dig som mest..



Jag kommer ihåg när allting var bra, men nu.. Nu är det skillnad och jag får helt enkelt räkna med att allt inte håller föralltid trots att man önskade det.






Vill bli miljonär.. Shoppa, shoppa och shoppa =$



Prövade en massa tröjor idag i stan som var jätte fina, ångrar nu att jag inte köpte de. Får åka tillbaka till stan någondag. Jag ville ha ett par tights från cubus, men de fanns inte där. Nicole köpte lite små grejer och provade en massa bal klänningar. Jag själv provade en som jag tyckte om, frågan är nu om jag ska ha den till balen. Se bild nedan. Hittade ju inte tightsen i Stan och när vi satt på tunnelbanan påväg hem så frågade Nicole om vi skulle äta pastasallad i Skärholmen och då kom jag på att tightsen kanske fanns i Skärholmen så jag sa genast ja. Som tur var fanns de där och jag köpte de. Vi ångrade oss angående pastasalladen och åkte hem till N och åt där istället. Spenderade kvällen med N och var hemma runt kvart i 12. 

Dagens outfit.
 

Två utav tröjorna jag provade från Bikbok.


Klänningen från topshop, var den fin?.


Tightsen från cubus med guld dragkedja på sidorna.





Det var du och jag mot världen.



jag vaknade för kanske en halvtimme sedan. Sovit i många timmar.. Hur många blir det, 13 timmar. Träningen igår var skön och vi körde hååårt. Nicole köpte även månadskort igår. Men nu ska jag börja fixa mig, äta lite och sedan möta Nicole vid höjden och sen blir det stan för oss. Skriver nog mer lite senare.




En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm. Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund.



Judendoms provet idag gick inte så jätte bra tror jag, aja får väl göra om den och hoppas på de bästa då om jag inte klarar det. Vi hade inte spanska prov idag, har den på tisdag istället. Sitter hos Nicole nu med bebisarna, jag har pluggat lite och antar att vi ska åka och träna snart. Skriver mer när jag kommer hem.





har så mycket nu..



6 Maj ; möte i John Bauer. [x]
6 Maj ; möte i Kvarnhagskolan [x]
7 Maj ; Prov i Judendom [x]
7 Maj ; Svenska läxan [x]
7 Maj ; So läxa [x]
11 Maj ; Betygsamtal i engelska [ ]
12 Maj ; Spanska prov [ ]
12 Maj ; Prov i första världskriget och mellankriget [ ]
13 Maj ; Nationella muntligt i matte [ ]
13 Maj ; Prov om grekerna [ ]
15 Maj ; Bokrecension/analys 2 [ ]
18 Maj : Bokrecension/analys 3 [ ]
12 Juni ; SOMMARLOV! <3




Nu är det klart.



Mötet gick tack och lov bättre en va jag hade tänkt mig i John bauer. Jag, pappa och min yrkesvägledare åka dit och satt på ett möte, vi pratade lite och skolsköterskan och yrkesvägledaren där var väldigt trevliga. Yrkesvägledaren som heter Anki visade oss runt i skolan och sedan åt vi dära. Träffade på några som jag känner också så det är ju bra att jag känner några där också. Vid tre har jag även möte i Kvarnhagsskolan, jag och några från klassen ska prata med några från Kvarnhag angående balen m.m. Äh nu ska jag gå och ha NO, jihoo längtar att få träna idag. Men skriver mer sen



Skin skin som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leende.



Fråga :
Hej, vill fråga dig från vilken hemsida klänningarna är? Gillade den tredje klänningen faktiskt (gråa). Kram!
Svar:-
Klänningarna jag la ut i tidigare inlägg är från asos.com, oasis.com och nelly.com. Men just den gråa är från asos.com.
 

Nationella idag gick sådär, svarade på alla frågor och det kändes som att jag klarar det. Idag åkte jag som sagt till Skärholmen, provade en massa klänningar. Men petig som jag är passade inte någon mig och nu är det gymmet varje dag fram tills den 28 maj som gäller. Men måste hitta en fin klänning innan dess, det värsta är att jag inte tycker om klänningar. Aja det är bara att fortsätta att springa i affärer. Däremot hittade jag en jätte gullig rosa "klänning" idag i bikbok som jag genast blev kär i. Men det är ingen bal klänning men den skulle vara fin en sommardag. Ska nog åka och köpa den imorgon. Efter skärholmen så klev jag på tunnelbanan där jag skulle möta N. Vi gick sedan hem till henne och satt där en stund och så åt vi. Sedan åkte vi och tränade och körde bra idag, känner verkligen hur kicken början komma och det gör mig så glad. Vill träna hela tiden. Vi hade jätte roligt när vi väntade på bussen utanför gymmet som skulle ta oss till Fittja, jo kamran kom fram och det blev en massor utav bilder. Nu sitter jag här och bara tar det lugnt, precis ätit en apelsin och ska väl lägga mig snart. Kvällarna nu förtiden har blivit så tråkiga.. 
 





Jag är så utråkad och ibland tycker jag inte om när lärarna är sjuka..



Nu har jag tråkigt därför sitter jag vid en data i skolan och gör absolut ingenting. Egentligen tycker jag att man ska plugga när man har en liten stund över men inte ens det orkar jag. Jag la mig inte så sent igår och trots det är jag jätte trött. Jag känner mig hängig. Jag orkar inte med någonting, detta är slutet på någonting som varit underbart. Jag känner verkligen hur jobbigt det blir ju längre tiden går. Jag har nationella snart, nu sitter Nicole och skriver provet och håller tummarna att det går bra för henne. Efter skolan ska jag åka till Skärholmen och prova lite klänningar med Eva, direkt efter kanske det blir stan om vi inte hittar någon bra där. Efter klänningstittandet ska jag åka och träna, ska försöka få med mig Nicole också. Det är roligare att träna med en vän, det blir lite långtråkigt att träna ensam. Nej men nu ska jag gå och förbereda mig inför provet, buhu hatar prov. Skriver mer lite senare ikväll och berättar hur det gick.


Jag tycker att den här bilden är jätte fin.



It is to late to apologize.



Vaknade för ungefär 40 min sedan, sitter nu och äter frukost och ska snart röra mig mot skolan. Fy så dåligt jag sov i natt, jag minns inte vad jag drömde. Men så känner jag att min rygg värker som bara den, jag hatar rygg värk. Men vet ni vad jag istället tycker om, det är när man kollar på sin mage på morgonen. Den är alltid platt då haha. Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan gå till skolan. Jag saknar dig..




So sick of love songs.



Träningspasset idag var riktigt skönt, tiden gick snabbt och det var även skön musik. Körde hela passet ut, att sitta på en cykel i en timme gick snabbare en va man skulle kunna tro. Men som jag skrev innan, är det bra musik så går nog tiden snabbare eftersom man då kan sjunga med haha. Efter att jag och prinsessan kört spinning passet gick vi och tränade eget, jag gjorde 65 situps och även en maskin som gör att man tränar midjan. Den maskinen och jag har blivit goda vänner. Nu känner jag mig trött och bara längtar att få krypa ner i min säng. Hoppas att jag inte drömmer om honom i natt, blir bara besviken utav drömmen när jag vaknar imorgon.. Istället vill jag drömma om sommar, varma sommardagar. Vill ha sommarlov nu nu och nu. En sak till som jag tycker är att folket kan börja kommentera lite mer, skriv ner era åsikter om min blogg. Finns det något jag kan förbättra, något speciellt ni vill att jag ska skriva lite mer om? Skriv ner det så jag vet. Men nu ska jag gå och lägga mig, även lägga ifrån mig mobilen så att den inte stör min sömn. Håll tummarna för mig imorgon, har nationella i matte del C. Nej nu känner jag hur ögonen sakta börjar stängas av sig själva så godnatt på er..

Hittade en gammal bild på mig, mitt hår var perfekt på den tiden.



Ett och två träna på!!



Sitter hos Nicole, åkte till henne direkt efter skolan. Hade SO prov som handlade om islam, trots att jag inte tränat så jätte mycket så gick det bra! Idag innan sista lektionen gick brandalarmet igång, vi fick gå ut från skolan och det visade ju sig självklart att det var falskt, så irriterande. Gick in till min sista lektion, livskunskap. Vi pratade kring förhållande och äktenskap idag, min lärare tog undan mig efter lektionen och sa att jag var duktig på att prata och svara på frågorna hon ställde under lektionen, höhö luft jag fick daaaa. Har precis ätit och nu ska jag ta något och träna i sedan ska vi åka till slagsta och träna!



Bal klänningar.



Jag satt och kollade på lite hemsidor med Eva och så fastnade jag på dessa klänningar. Vilken utav klänningarna tycker ni ser bäst ut?





Jag har fastnat för denna klänning och tror att jag ska ta den, tänk er sedan med guld skor, väska och accesoarer.





Du har det bra där uppe i himlen.



När jag svär på min morfar så ljuger jag aldrig..



RIP 23/1-01, du är min ängel och trots att jag bara var åtta år gammal när du dog så minns jag dig så väl..



Min kropp är förstörd nu.......



Fötterna värker och huvudet bankar. Vaknade av att telefonen ringde och det var lilla Nicole som ringde och sa att jag skulle börja fixa mig för vi skulle till Skärholmen med hennes syster och mamma. Vi var där och de köpte skor, sedan gick vi och åt. Sen åkte jag, N och hennes mamma till stan. Vi gick runt där en stund och sedan åkte jag hem. Var hemma runt 18 tiden. Har pluggat lite och bara tagit det lugnt.. Väntar på mamma och pappa som ska komma med ramlösa till mig, bästa jag vet. Tror att jag kommer lägga mig tidigt idag, förstår heller inte vad det är med mitt huvud. Sån smärta..

                                                                                                    
                                                                                            
  Dagens outfite ;



Jag älskar dig.



Dagen började med att jag blev väckt utav mamma runt halv 12 som frågade om jag ville med ut på gården, följde med ut efter att jag satte på mig kläderna och bortat tänderna. Mina prinsessor var ute på gården så lekte med dem lite. Runt halv ett frågade Nicole om hon kunde komma och vara med oss och det kunde hon. Hon var hos mig klockan två, vi satt på gården en stund men sedan gick vi upp till mig. Jag fixade mig lite medans hon satt vid min data, efter det åkte vi till skärholmen och köpte ett par skor var. Lägg märke till skorna på bilderna nedan. Efter att vi köpt skorna så var klockan halv 5, vi åkte till heron city och bestälde två biljetter till 17 again. Men innan bion som började 18.10 åt vi. Rekomenderar verkligen den filmen, riktigt bra. Efter bion som slutade ungefär kvart i 8 åkte vi hem till N, vi satt där en stund och runt halv 11 följde hon och hennes pappa mig till centrum där jag sedan tog bussen hem. Nu sitter jag här, har precis kollat på dreamgirl filmen. Även den var bra. Så har min dag sett ut idag, inget märkvärldigt precis..




Bjuder även på en ego bild på mig.



städning såhär sent..



Jag är så mycket som trött, städade precis klart mina tre garderober som är fulla av kläder. Vek kläderna och satte tröjorna för sig och i rätt färgordning, likaså med linnena och jeansen. Förstår inte vart alla kläder kommer ifrån, hittade två par tröjor jag nästan aldrig använt också, la de längst fram i garderoben. De som är positivt med att städa garderoberna är att man hittar kläderna man letat efter. Fick idag reda på att bror ska spela match en timme från stockholm på söndag, ska åka med pappa och mamma och kolla på hans match och sen är det bara att hålla tummarna att han åker hem med oss i några dagar. Nästa helg ska mamma och pappa åka upp dit han bor, frågan är om jag ska med. Måste bestämma mig snart. Idag fick jag även någonting som vi tjejer hatar och varför är jag en utav de tjejerna som lider utav en sån otrolig värk de första dagarna, som idag har jag tagit 4 iprem mot värken.. Tur att det finns medicin säger jag bara. Nej men nu ska jag ta och hoppa i säng, ögonen stängs och öppnas automatiskt nu. Godnatt!





Vi tre klarar allt som är omöjligt tillsammans.






valborg.



Kvällen igår var rolig, jobbigt bara att det var så mörkt.. Skog bakom mig, vatten framför mig och såg absolut ingenting. Vi var ungefär vid Hallunda brygga. De flesta drack där men inte jag. M en hade det roligt iallafall. Nicole dansade inte så mycket igår, vilket gjorde mig ledsen haha. Runt 01 kom pappa och hämtade oss i Hallunda centurm, han körde hem N och sen åkte vi hem. Idag har det varit jätte fint väder, solen har verkligen blivit varm nu. Har även fått lite färg idag också.  Har bara suttit ute på gården med mamma och pappa + några grannar och mammas kompis från hallunda. Vi grillade och stämningen var bra. Nu ska jag ut en stund så vi hörs!