jag tror på ödet



Efter igår är jag säker på min grej, jag tror på ödet. Igår var nog de äckligaste sättet att bevisa för mig att jag verkligen tror på de men som sagt, en sak är säker och det är att jag tror på ödet. Sitter här nu och har precis packat det sista.. Hoppas det inte blir en jobbig natt ikväll, det klarar jag inte av när jag är så långt borta. Nu ska jag börja röra mig mot tunnelbanan så vi hörs imorgon.




:(((



Man klarar inte allt ensam, jag klarar inge mer.. :(
(om ni läste mitt tidigare inlägg som jag skrev på morgonen så stod det att jag inte vill öppna smset i drömmen jag drömde i natt, så konstigt nog vaknade jag precis när jag skulle öppna smset och läsa va det stod.. Borde inte öppna smset jag fick utav dig i morse heller.. Ödet? drömmen och verkligheten kanske slogs ihop.. på nått sätt?)

Åker iväg på hajk idag så är hemma på Tisdag eftermiddag någongång så skriver då. Ska ta med mig digitalkamra också så förhoppningsvis blir det massa bilder också!




Ingen data, inget bloggande.. Vi hörs på Tisdag igen.



Sitter stressad trots att jag packat min väska inför imorgon då jag ska på hajk med klassen. Det har varit så mycket i mitt huvud idag så det känns som att jag knappt hunnit tänka på mig och hur jag mår. Lika bra de, med tanke på hur jag egentligen mår.. Förstår ingenting, ett frågetecken på riktigt och de gör mig mer ledsen när jag inte ens kan försvara mig själv.





det här var ingenting jag behövde just nu



Från att vakna med ett jätte bra humör så vände det nästan direkt. Träffade Nicole och pratade av mig lite och det blev genast bättre. Sitter hos henne nu och snart kommer Johanna också, vi får se vad vi hittar på. Skriver mer senare, ciao!





godmorgon



Hej, just nu skriver jag bara för att jag har tråkigt hähä. Jag vaknade runt halv 12 av att jag inte ville läsa smset i min dröm? haha.. Drömde någonting sjukt, precis när jag skulle öppna smset så vaknade jag. Iallafall, idag kommer jag nog bra vara hemma, packa inför hajken. Mycket kläder ska med iallafall, sen så ska jag och Julia köpa en massa gott gott som vi ska äta när vi är där och på väg dit.. Tar ju trots allt 2 timmar att åka :)




hold on, be strong



Jag och Nicole har haft det jätte roligt idag, busade lite på dagen och det blev en repris från förra gången. Curry på slutet, bara du förstår Nicole hahaha. Vi var med anastasia en stund och sedan rörde vi oss mot udden där David hade en liten födelsedagsfest, grillat en massa. Hans pappas bil var där så skön musik och en brasa blev det också. Riktigt mysigt. Efter nån timme eller två träffade jag älsklingen, det gick bra och allt känns bäst nu, i love u. Nu sitter jag och lyssnar på musik, ska hoppa i säng nu och imorgon ska jag förhoppningsvis möta Julia också. Köpa en massa gott tills på måndag, då vi ska ut på hajk med klassen.. Sova över i skogen mitt på natten, första och sista gången tror jag att det kommer att vara, buhu så läskigt?!
Aja sängen kallar nu, puss!



Lite små trött faktiskt!



Godmorgon säger jag nu trots att jag vaknade för mer än två timmar sen. Har inte gjort så jätte mycket på förmiddagen, suttit vid datorn lite och även badat. Ska snart äta någonting hade jag tänkt. Det var planerat att jag skulle ner till Johanna för att Anja fyller år men ändrade planer nu, grattis på födelsedagen Anja och även David <3. Ska träffa Nicole idag, inget ovanligt haha. Men det är alltid kul att vara med dig så det spelar faktiskt ingen roll.

                                                      Lite bilder från veckan som varit.

 
                                       
                                                                  Min fina mamma <3

                                        
                                                                   En "varg" hahaha
 
                                         
                                                                            Leah <3

                                         
                                          jag har fått en jätte bra klass i min nya skola, yes!

                                        
                                                          Roligt var det, visst Nicole?

                                         
                                                                           Fina Tyson




"ingen dör oskuld, livet knullar oss andra"



Orka inte skriva vad jag har gjort de senaste dagarna men mest bara tagit det lugnt, tänkt tänkt och tänk. Men nu är det även slut tänkt. Idag fyller Nicoles pappa år så ska dit och säga grattis, va dagen sen bjuder på vet jag inte. På måndag ska jag på hajk med klassen, på onsdag får jag en bärbar data från skolan.


Så ser datan ut.



Ken ring - ber en bön



Har känt mig så hängig och känslig de senaste dagarna, suttit och tänkt på en massa och inte fått tankarna på rätt plats, det hjälpte absolut inte att jag hörde den här fantastiska låten Ken ring gjort till sin syster. Tårarna flög ut.




Godmorgon!



Godmorgon kan man börja med att skriva!
Vaknade för 50 minuter sen, har fixat mig lite grann och nu äter jag frukost. Ska ta tunnelbanan som går 13 över så måste sätta lite fart. Dagens outfit är svarta tights, svart linne och en mörkblå jeansskjorta, en stor klockan och uppsatthår i hästsvans. Är inte sådär jätte pigg just nu om jag säger så, 6 timmar sömn blev det inatt. Ska börja röra mig snart så skriver mer sen.

Jag saknar dig,



Emotions



Tankarna snurrar, jag är yr och mår inte sådär jätte bra. Känner mig ensam trots att jag vet att jag har vänner som finns där för mig. Men det känns som att någonting saknas i mig, jag vet vad.. Men vill inte inse, jag har inte valt någonting, det har jag inte. Jag känner mig konstig, är det konstigt att bli ledsen när man ser ett par pussas ute på gatan, de skrattar och har det roligt. Kan det vara för att man tänker "det skulle kunna vara vi, det var vi.. Engång i tiden" Är det kanske för att det väcker minnen, fina minnen man tillbringat med den som stod en väldigt nära? Jag orkar inte behöva gå runt och tänka längre. Hur ska man kunna glömma och gå vidare trots att det är det man absolut inte vill. Ser så mycket bra i dig, ditt leende, sättet du kollar på mig. Du är så underbar, tror ingen förstår vad jag egentligen känner för dig. Men jag vet, och det är det som räknas, det är det som betyder någonting! Det är något speciellt med dig och det märkte jag redan dag ett, sa en sak då som vi nu skrattar åt, något konstigt sagt av mig om man tänker efter. Jag visste att vi skulle kommar varandra nära, men inte såhär nära. Jag gillar din närhet, uppskattade varje minut jag fick tillbringa med dig, kanske inte visade det på de bästa sättet, men vill iallafall att du ska veta det. Det känns jobbigt att jag ska behöva skriva av mig här, hade egentligen velat ta allt med dig personligen men nu kommer det stora MEN ordet istället.. Är för osäker i kroppen, jag tar upp min mobil och skriver "hur mår du bibi? Saknar dig och älskar dig mest" sen raderar jag det och fortsätter som att ingenting har hänt, gör inte det med meningen.. Det bara blir så? Mår du bra? Vad gör du? Alla dessa frågor brukar dyka upp i mitt huvud, hoppas att du mår bra iallafall. Är så trött på att veta att vi inte går åt den rätta vägen, utan att vi sakta ser varandras skuggor.. Skuggorna som innerst inne blåser kallt och smärtsamt i mig, jag ropar ditt namn i mig men får inget svar längre, du känns så långt borta trots att du hade en stor plats i mitt hjärta? Det har du fortfarande, frågan är bara om du vill..
Vill du ha den platsen eller smita, smita ifrån vårat år, glömma allt och gå vidare..


Jag älskar dig och det står jag för.




Ångra aldrig det som engång i tiden fått dig att le



Idag gick jag till Centrum med mamma, vi åt och bara tog det lugnt. Handlade även lite mat och sedan promenerade vi hemåt. Varit hemma hela dagen, somnade även en stund på soffan och det behövdes, riktigt skönt var det. Nu sitter jag hos Nicole, jag kände att jag behövde lite luft. Imorgon måste jag kliva upp kvart över 6 så det blir en tidigt kväll för mig.


Visst är min sjal fin?



Lång men skön dag!



Jag är sjukt trött, ont i magen och förstår absolut inte det nödvändiga med mens.. Varför kan inte killar få ha denna smärta istället för oss tjejer. Iallafall, dagen har varit bra. Träffade Rojvan en stund och pratade lite, sen mötte vi upp Nicole och jag sa hejdå till honom. Gick upp till skolan där några satt, var där en stund och när Melli och Nettan kom så drog vi tjejer och även Pendah till mig eftersom jag skulle sätta på mig mer kläder. Vi åkte sedan till fittja där vi åt.. Vicky och Steffi kom efter ett tag så satt med de en stund, när alla åkte hem så sa jag hejdå  till Vicky och Steffi och gick hem jag med. Har kollat på en film på tvn som var grym. Tråkigt nog stängdes ögonon hela tiden så jag orkade inte kolla klart. Förstår inte varför jag inte ligger i sängen nu, men nu ropar den så nu ska jag gå.



Jag vill leva in i nuet, inte ångra mig sen för jag ler idag idag idag!



Sluta kommentera anonymt tack!

Idag vaknade jag halv 12, tog en promenad med mamma och bara tog det lugnt. Känner mig lite halvseg idag men ska hitta på någonting med Nicole iallafall. Skriver lite senare, beso.



Ison & Fille - Jag Skrattar Idag
 

Babylon Brinner Carlito ft Aki & Jacco




andra dagen.



Andra dagen var lite jobbigare, fick kliva upp kvart över 6 för att hinna med tåget som gick kvart över 7. Fick mitt schema idag och har frisör tre gånger i veckan, riktigt skoj. Fick däremot reda på att vi börjar 8 varje morgon så får vänja mig vid att gå upp kvart över 6 helt enkelt. Slutar tre alla dagar utom tordagar då jag slutar klockan 11 pga att jag inte har någon språkval, me like! Vad har jag mer gjort idag? Ja, efter skolan så åkte jag hem. Var hemma runt 3 och satt på gården en stund, runt 6 åkte jag till Fittja där jag mötte upp Nicole, Melli och Nettan och efter ett tag kom även David. Var i Fittja en stund, åkte hem pga att jag hade så otroligt ont i magen.. Har det fortfarande. Sitter hemma nu och funderar över massa saker men nej, nu ska jag förhoppnigsvis hoppa i säng så puss och kram!



första dagen



Första skoldagen idag och jag är nöjd med skolan efter första dagen redan. Klassen var roligt, och blivit kompis med en tjej som heter Julia. Hon var jätte snäll. Våran klass heter skönheten, passar ju oss jätte bra haha. Imorgon börjar jag klockan 8 och slutar 2, vet ni va det innebär? att jag måste vakna kvart över 6 och åka kvart över 7 för att hinna. Den 31/8 ska vi på hajk med klassen och övernatta, ser fram emot det. Vi har inga killar i klassen, förutom två styckna.








De kommer aldrig att slå in..



Jag står för mitt ord och det är att jag verkligen älskar dig, lika mycket som de första månaderna.. Tro det eller ej.



Knock you down.



Igår såg min dag lite lång tråkig ut på dagen, jag var hemma fram till ungefär 19.00. Sedan räddade Melli mig, träffade henne och vi åkte till Fittja där vi mötte upp David. Vi tog tunnelbanan mot Hallunda sen. Vi gick till Tornbegskolan där vi mötte Cami och hennes kille. Vi var där till ungefär halv 10. Åkte sedan hem till Nicole och satt där en stund. När jag skulle hem så såg jag bebisen och var med han en stund. När jag tog tåget hem så såg jag några i höjden så var där lite. Sen kom Vicky, vi satt och pratade väldigt länge. Mycket trevligt var det faktiskt!



Jag och mamma kollade mycket på tv igår.




Jag och Melli <3


Nu ska jag börja fixa mig och sedan åka till liljeholmen.



You you you, only you!



Kurr, kurr och kurr.. Ja exakt så låter min mage, har fruktansvärt ont också. Förstår inte riktigt va det är för problem. Tre dagar i rad har jag haft otroligt ont, men inte hela tiden, det kommer i perioder. Idag har min dag sett nästan exakt ut som alla andra dagar, alla mina vänner pratade om hur de hade det första dagen i deras nya klass och nu ser jag ännu mer ifram emot att börja skolan. Only 2 dagar kvar!! Börjar känna av tröttheten nu också, ska lägga mig och läsa lite och sen prata med bebisen och sen sova, sova ut så länge ja kan imorgon. Ska passa på riktigt ordentligt nu faktiskt. Godnatt!



När kommer solen tillbaka? eller är det redan höst..



pa pa pa paparazzi
















ändringar



Jag måste sluta blunda för sanningen, måste inse sanningen. Gå vidare, i de verkliga. Kan inte fortsätta drömma, de funkar inte. Jag vet sanningen, men har aldrig vågat tagit till mig den riktig. Men nu är det ändringar på riktigt. Snart börjar jag skolan också, ska sköta mig.. Bli en ny person, en bättre som absolut inte ska ta skit av någon längre.



Are you ready for love?



Haha idag är jag på bra humör, inte för att jag vet varför haha men de här känns skönt. idag blir det the voice med Nicole, vi kommer träffa på andra där säkert. Igår på kvällen körde jag ansiktsmask två gånger, börjar få finnar men det är endast för att jag ska ha röda veckan när som helst. Mina prickar på bröstet vägrar försvinna, det är jätte irriterande. Vad mer kan man skriva om?

Kommentera och tyck till vad jag ska skriva mer om!!




eeeeeeeey eeeey



Idag har jag varit hos min farmor, Nicole var med. Riktigt mysigt, först åt vi tillsammans och sen blev det blåbärspaj. Har haft problem med magen hela dagen idag vilket var tråkigt. Men efter att vi varit hos farmor så åkte vi till 08 en stund iallafall. Det var DJshow, haha riktigt skoj faktiskt! Nu ska jag gå och göra något vettigt, men vad? typ städa garderoberna!!!!!!!!!



När allting känns som mörkast och när vinden blåser kallt, när sorgen är som djupast vill man bara glömma allt..



Vi åkte aldrig till Tumba idag, vi mötte istället upp Sofie i Fittja centrum runt halv 7 men innan var vi med Patrica, Laura, Natta, Nabbe och några till. Var med de lite mer än en timme. Efter det mötte vi som sagt upp Sofie och åkte till Stan, träffade upp Melli och Nettan efter ett tag. Var i Kungsan fram till 10. Rörde mig hemåt och mötte Omta när vi stod och väntade på tunnelbanan, hon höll mig, Nicole och Sofie sällskap. Klev av tunnelbanan och gick hem till min granne. Var där en stund med mamma och sen gick jag hem och kollade på Paradise hotel hahaha. Nu ska jag gå och sova, men först ringa en vän som ville prata lite.











Be my baby



har inte varit den bästa när det gäller bloggen, ska förbättra mig. Igår fick jag och Nicole skjus av några kompisar till stan. De släppte av oss och vi spenderade kvällen tillsammans i kungsan, vi var med Patricia och några till. Efter ett tag träffade vi även Sofie, Melli och några till. Vi åkte hem runt halv 12 och var hemma runt halv 1. Om någon timme ska jag och Nicole till Tumba, möta upp Melli och sedan Nettan och sen åka till Stan, där möter vi senare upp Sofie. Vi ska väl till Kungsan idag igen antar jag. Blev medlem på någon sida idag, typ netlog.se .. Bli medlem ni med och lägg till mig som vän, Ronjalindkvist är det bara att söka på.

Nu ska jag göra mig i ordning.



In my eyes there will always be you and me.



Gick ut från Nicole runt klockan 8, såg Patrica, Natta och Laura.. Även några till, var med de en stund. Efter ett tag ringde Melli mig och sa att vi skulle ner till ängen, där var Sofie, Melli, Nettan och David. Var med de, lämnde Nicole till centrum runt 10 och sen mötte jag upp de igen. Vi åkte till Hallunda, tror ni att jag och Sofie hann med den sista tunnelbanan? NEJ! Snäll som jag är promenerade jag till Fittja och sen höll Sofie mig sällskap tills min tunnelbana skulle komma. Efter ett tag kom Lejla, satt med henne ett tag och vi tog tunnelbanan tillsammans. Sara och Anna var på tunnelbanan så satt och prata med de en stund. Sen har jag inte gjort så jätte mycket mer. 

Glömde skriva att jag trodde att jag tappat bort min lur idag, letade överallt. Väskan, kläderna, fickorna, bh.. ja överallt och den låg inte någonstans, vi gick till Nicole och kollade. Den låg på sängen och stressen försvann haha.



 






Why you so obsessed with me (Boy I wanna know).. (8)



Ni kan nog gissa vad jag gör nu, likadant varje dag typ haha. Sitter hos Nicole, vi ska nog ut snart. Vi ska nog träffa Sofie och Melli, mys. Idag har vi heller inte gjort någonting, vi skulle åka och bada men det blåste och risken att bli sjuk är stor då. Skriver mer när jag kommer hem.










I’ll do anything to prove I am in love with you.



Sitter hos Nicole nu. Kom precis hit, var med älsklingen lite. Åh va jag hade saknat dig! Vet inte riktigt va dagen bjuder på, men hoppas vi kommer på någonting att göra. Inte som igår då vi absolut inte gjorde någonting kändes det som haha. Min mage börjar nu ropa "mat mat mat" också, får se vad det blir för mat idag haha. Har bara ätit 2 knäckebröd idag.. Ska gå och göra lite vettiga saker nu så vi hörs (:



Sun sun sun



Sitter hos Nicole och bloggar nu. Vi kom precis hem från Skärholmen, hon köpte ett par skor och ett par tights jätte fina. Innan skärholmen gjorde vi absolut ingenting haha. Håret blev lyckat också, duktig du är mamma :)

Nu ska vi ut antar jag, solen skiner ju.



Bort med utväxten!



Vaknade klockan 11 idag faktiskt. Mamma väckte mig och sa att vi skulle fixa till min utväxt i solen. Sagt som gjort, sitter med lite färg nu och ska tvätta ut det 10 över. Snart kommer nog Nicole också, får se vad som händer idag då!






tidsfördriv!



Vad är klockan? - 02.21
Namn?: Ronja Maria Kristina Lindkvist
Piercings?: Öronen, näsan, naveln och tungan
Ögonfärg?: Gröna
Födelseplats? - Alby
Favoritmat? :  Kött
Någonsin varit i Kalifornien? : Haha vilken fråga, nopp
Varit med i någon bilolycka? : Nej *knacka på trä tre gånger*
Favoritdag på veckan? : Fredag/lördag
Favoritsport Att titta på? : Fotboll får det väl bli
Favorit-snabbmatsrestaurang?: mcdonalds
Vilken färg har din sovrumstapet?: Brun/vit
Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? : Inte tagit de ;) men snart!
När går du och lägger dig?: När jag känner för det
Hur många tatueringar har du? : Inga, men snart en (tre stjärnor på sidan av halsen)
Har du någon gång kört slut på bensinen?: Nej?
Katter eller hundar?: Hundar
Sommar eller vinter?: Sommar, helt klart
Är du singel? : Mm, eller?


Din första
Operation:
Har aldrig opererat mig
Första bästa vän?: Miranda
Första priset: Minns inte?
Första sporten du började på:
Fotboll
Första husdjuret: sköldpaddan björn (a)
Första semestern: Spanien


Favorit:
Film:
 Baksmällan
Tvprogram: Dålig tv tittare
Plagg: Shorts
Bok: Gömda och Asyl

Just nu:
Äter du:
nej, lite för sent för det
Dricker du: Jaop
Ska du: Sova snart
Lyssnar du på: Knock you down
Väntar du på: Bättre tider kanske
Tittar du på:  Datorn

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon:
 Läppar, men ögon är ett plus
Kramar eller kyssar: Varma kramar
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Fin personlighet :)
Busig eller lydig: både och




smile to the things that we once had and move on whit it like a memory.



Tankarna rullar och jag börjar inse, jag märker nu själv att det inte är som innan. Det är synd för jag vet, jag vet att det skulle funka mellan oss. Jag vet även att ingen av oss hade behövt må såhär om vi hade varandra kvar hos varandra. Jag hade iallafall mått betydligt mycket bättre. Men din vilja är trots allt din, så kan inte stå i vägen för det som känns bra för dig. Men som jag har försökt uttycka mig flera gånger så saknar jag dig, väldigt mycket. Ingen förstår riktigt när det handlar om dig. Jag har det faktiskt svårt nu. Men kan du så kan även jag, jag skulle ju visa mig stark. Men det är lite svårt att visa sig stark till 100% när man själv absolut inte känner sig stark. Ska träna upp det där, psykiskt alltså. Le åt de vi engång hade och gå vidare med det som minne. Synd att det inte blev fler minnen, men vem vet.. Någondag kanske det kommer fler. Man ska inte alltid se allt så negativt.
 
Ska sova nu. Godnatt bibi, jag älskar dig.



Kommentera ert svar.



Miranda har suttit och fixat min blogg lite och resultatet blev såhär. Vad tycker ni?
Själv tyckte jag om min nya blogg.



i miss you.



Fick en kommentar där en person fråga vilket gymnasium det blir för mig och det blir John bauer.

Spenderade hela dagen i Flottsbro idag igen och såg massa jag känner. Blev bad och solning med Nicole, efter ett tag såg vi Cami, Nettan och David som kom och satte sig med oss. Runt halv 7 åkte jag och Nicole hem. Jag till mig och hon till sig. Efter ett tag mötte jag henne vid höjden och hon kom till mig. Vi satt på gården en stund sen följde jag med henne till tåget. Satt ute på gården med familjen och grannarna till halv 11 och mycket skratt blev det.








Sol vind och vatten.



Vaknade runt 11 idag av att Sara smsade mig och frågade om jag ville med till Flottsbro, det skulle bli vattenscoter idag också men det blev inte av. Så förhoppningsvis ska vi åka det imorgon. Vi låg och sola en stund och sedan badade vi. Efter ett tag kom Nicole. Vi solade, badade och lyssnade på musik och helt enkelt bara njöt av värmen. Fick lite färg idag. Gick efter ett par timmar hem sen och duschade, fixade mig i ordning och träffade Nicole. Vi åkte till Donken och sedan till Alby där vi träffade massor av vänner. Sandy, Natta och Gavi var några av de. Nu sitter jag här trött som en apa och nästan halvsover. Dags för mig att hoppa i säng, godnatt :D




En härlig sommarbild.


Nicole solar.



Jag och skönheten :)


Solning på en hög nivå ;)



En eko bild på mig efter badet, kolla hur mitt hår blir när det är blött!



Bästavän <3








Din närhet, din kärlek det är de som ger mig näring.



Det är jobbigt men det är något jag får räkna med. Kan inte bli glad bara under en dag, det kommer ta ett tag tills jag kan smälta allt och gå vidare, gå vidare som den tjejen jag brukade vara. Glad och skrattar åt allt. Skrattar fortfarande, men någonting inuti mig känns ändå fel. Jag blickar tillbaka och det är självklart att man saknar, men jag har varken valt eller gjort att det blivit såhära. Så finns tyvärr inte mycket jag kan göra åt saken. Godnatt.



.




Tuuung låt som min bror kallar det!




When i look at you my mine goes on a trip.



Vaknade precis av att jag slängde mig upp och hade drömt en mardröm. När jag reste mig upp kände jag mig lite småsnurrig och nu mår jag illa. Ska ut och sätta mig på gården nu så skriver mer sen, ciao!



I would give up all for us, its not easy when its just me who is showing that i care.



Var som sagt med Nicole, vi åkte till Hallunda och så. Åt och sedan åkte vi till Alby, vi skulle möta upp lite vänner och sedan åka till Mälaren men det blev inte av pga att de var så sega så vi gick hem till mig istället. Jag böt om och så. Nicole hjälpte pappa med att ladda ner baksmällan. Vi åkte sedan till Fittja, mötte upp Johanna efter ett tag och vi spenderade kvällen med henne. Efter mycket snack och så gick vi hem till Nicole, vi satt där och bara tog det lugnt. Vi har kommit överens om att gå på 08 festen som är den 12 så vi beställde även biljetter dit idag och ska hämta ut de innan den 6 augusti. Jag och johanna åkte hem 23.30 och Johannas buss kom 23.56 sedan gick jag hem. Kvällen hemma slutade ensamt. Pappa ropade och frågade om jag ville kolla på baksmällan och det gjorde jag, en riktigt bra film faktiskt!

En dröm kan bli en önskan, en önskan kan bli en saga, en saga kan bli verklighet.
På riktigt så saknar jag dig, men jag har nu börjat inse.. Trots att det var bland de svåraste jag gjort så vet jag att jag måste sluta hoppas nu, det ger bara mig höga förväntningar som sedan kommer sluta i tårar. Med nya krafter ska jag klara mig igenom det här. Det har jag lovat mig själv nu..



Where is the fooooood?! haha



Vaknade runt 12 idag, det är ju fint väder idag igen. Är hos Nicole nu men det tog en jävla bra tag tills jag kom hit också. Beslutångest kallas det, kände att jag inte var fin, kroppen inte dög till och alla prickar på bröstet gjorde inte allt bättre. Prickarna på bröstet har jag haft i nästan 2 veckor och de VÄGRAR att försvinna. Mamma säger att de är värmeutslag men det är så fult, verkligen! Mamma säger att om de inte försvinner om en vecka, (vi håller på med en kräm som ska ta bort de) så ska vi till vårdcentralen och kolla upp de. Nu är Nicole och byter om, jag funderar på att äta snart. Är verkligen dålig på att äta på morgonen, äter aldrig frukost tex trots att jag vet att det är viktigt. Aja, ska väl hitta på någonting snart innan jag blir för rastlös.



It's over now..



Var ute med en massa vänner igår. Mötte upp de i höjden och sen promenerade vi upp till skolan där Gavi och Danne satt. Var där till ungefär 23.30. När jag kom hem satt jag ensam hemma. Mamma och pappa var först på brors match och sedan hos en vän till de. Så hela dagen igår var jag ensam hemma. Det var min kväll det.



Cause boy you came around and you knocked me down



Saknaden börjar nu ropa ditt namn inuti mig. Förstår inte riktigt att ett år gått så snabbt. Men har verkligen haft det underbart med dig, mycket skratt och även tårar. Du har lärt mig så mycket. Tro mig, ditt leende betyder fortfarande mycket för mig.. Vill alltid se dig glad! 
Älskar sättet du går på, sättet du pratar med mig, sättet hur du kollar på mig.. Varenda detalj lägger jag märke till när det handlar om dig. Jag älskar allt med dig och jag uppskattar dig för exakt den du är. Tryggheten jag hade med dig, den bekväma känslan jag hade med dig, kärleken jag fick dela med dig.. Allt saknar jag faktiskt, vi klickade direkt. Vi hörs.. När vi hörs?



My smile doesn't say anything anymore



De senaste dagarna har jag spenderat med Nicole, vi har festat, solat, badat, promenerat och haft det allmänt bra. Nicole sov hos mig igår, på kvällen tillbringade vi tiden tillsammans med några vänner i min skola. Vi satt där. Vissa drack och vissa bara var där. Jag var en av de som bara var där. Vaknade runt 11 idag och solen sken riktigt fint alltså haha. Första gången på länge. Så ja, vi tog en promenad till Slagsta där jag och Nicole låg och sola. Jag badade och Nicole höll mig sällskap på bryggan. På väg hem från Slagsta kom vi överens om att gå hem till mig och duscha. Vi gjorde det (två olika duschar). Sen gjorde vi lite mat och åt. Efter ett tag gick vi ut och träffade massa vänner. Var med de en stund och sedan promenerade vi till Fittja. Nu sitter vi bara hos Nicole. Ska väl förhoppningsvis hitta på någonting snart.






Sluta håll mig ute, släpp in mig någongång..



Jag förstår mig inte på folket, onödig huvudvärk att ens försöka förstå mig på er.. Det finns få som jag verkligen kan prata med, som förstår mig bara genom att kolla mig i ögonen. Få som accepterar mig för den jag är och inte för den de vill att jag ska vara. Jag sitter och tänker och försöker att koppla ihop saker, men det är svårt. Speciellt när man tänker på saker man varit med om i livet som man helst skulle vilja sudda bort, sudda bort ur ens liv trots att man vet att det är omöjligt. Saker och ting kan helt enkelt inte ändras om de redan hänt men det är mycket som kan förändras med tiden och det är något jag håller på att lära mig. Det kan ta en lång tid men under den resan blir väl allt så småning om mycket lättare. Eller?