Sjuk?Hatar när man skrivit ganska långt och det bara försvinner eller sidan hackar.. Har ont i halsen, snoret rinner och öronen verker. Hostar och mår illa.. Börjar nog bli sjuk? Orkar inte skriva just nu, har bäddat ner mig framför teven. Ska lägga mig snart tror jag.
TröttisJag är super trött.. Mår illa, åh gud va med mig. Vad har ni gjort denna söndag? Jag har varit sprallig och knäpp hela dagen idag, har inte sovit mycket alls i natt.
.
Jag älskar dig
Jag gräver min grav för dig, är en soldat för dig.


Lite bilder från igår

Galen kvällBörjade med att jag och Steff fixade oss hos mig och sedan begav vi oss mot fittja hem till Nicole, som jag skrev igår. Steff gick efter ett tag och jag blev kvar. Stämningen var bra, lite för mycket fylla för vissa bara. Klockan blir 1 och bestämmer mig för att röra mig mot tunnelbanan, i alby ser jag Zakiya och hon fråga om jag skulle med på en till fest (?) Så vi gick till Jackslottet där alla möjliga var. Vi hängde med Azme, Olle och Cem hela kvällen.. Vakna kvart över 9..... Pigg som tuppen. Badade precis så ska fixa i ordning mig och sen ut med mamma :)

Bra bilder kommer sen, nu är det bara bilder från min mobil.


Firar nicole idagSitter hos nicole nu. Det börjar klcokan 8 så nu ska vi bara ta det lugnt. Så vi hörs imorgon eller något.


NicolehandlaJag hade tänkt att sova ut idag men ikke sa nicke, mamma kom in och väckte mig.. Ska följa med henne och handla, förvånar det er? haha. Idag är det lördag, ska åka till Nicole i fittja där vi firar henne. Hon fyllde år för två dagar sen. Vad ska ni göra idag då?
Saw 7Okej, naglarna blev jätte fina. Haft en jätte mysig dag tillsammans med Steffi. Saw 7 i 3d var riktigt äcklig, åh fyfan.. Men är stolt som gick på den, har aldrig gått på sån film på bio så idag blev det den första. Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på teve lite. Vad har ni gjort denna fredag då? :)

DAGEN BÖRJADE BRA MEN SLUTADE SÄMST..I just wanna know if you miss me 2Vad gör ni? Slutade tidigt från praktiken idag, min sista dag så nu sitter jag hemma och tar det lugnt bara. Åkte och handlade med pappa nyss och snart ska Steffi komma till mig så att jag kan platta hennes hår, sedan till fittja där jag fick tid för naglar.. Äntligen! Ska antaglien på bio och bara ta det lugnt ikväll, skönt. Taggar till tills imorgon istället då vi firar Nicole :)
.Everything you loved before, you don't love no more. Everything i did for you, you don't want no more.
God morgonNu ska jag till praktiken, tog två bilder på mig nyss som jag delar med mig utav. Hörs sen :*

Sov söttVille bara säga godnatt för nu ska jag sova, beso.

Två bilder jag typ nyss nyss.
Run this townOkej, dåligt med skrivandet idag. Men har typ inte varit hemma någonting. Åkte till fittja med Steffi efter praktiken sen vidare till skärholmen och köpte en tröja + mötte Pendah. Sen ringde kim mig och frågade om jag och steff ville baka med henne och Catrin. Vi gick till henne efter skärholmen. Mötte sedan upp Pendah med steffi och sen var vi ute bara. Nu pratar jag i telen och ska väl lägga min efter.

Bildbomb, bilder tagna idag bara :)


Stukat tummenIgår på tåget hemåt när jag var med steffi så stukade jag tummen. Jo det var kort tåg och jätte mycket människor stående. Jag och Steffi är inklämda och så gör tåggubben nödbroooooommmsss jävel och jag ramlar omkull men steffi han få tag på mig och då kom min tumme mot hennes arm skit hårt och nu.. Sitter jag med en svullen tumme. God morgon glömde jag skriva haha :)

Efter praktiken ska jag möta upp frugan och åka till fittja. Fixa en sak och sen till skärholmen och köpa min tröja :)
Im not afraidSaker och ting förändras, böt mobil precis till en gammal som jag hade för ett tag sen. Såg bilder, sms och vidon.. Saknaden sprang igenom min kropp. Sms där det stod "jag älskar dig" Allt fanns kvar, så fina ord, allmänna sms och fina sms. Både gjorde mig glad, vi pratade då? Buhu. Yeye, vad gör ni? Jag ska skriva klart det här inlägget och sen lägga mig.
.Jag är inte kaxig, det är bara försvar.
 Jag är ingen player, jag letar bara efter den rätta.
 Jag är inte döv, jag lyssnar bara inte på bullshit.
 Jag snackar inte skit, jag säger bara sanning.
Jag är inte egoist, bara självsäker.
SorryDåligt skrivande, i know men har inte haft tid idag. Köpte super fina skor idag faktiskt och imorgon ska jag köpa en tröja. Vad har ni gjort idag? Sitter med familjen och kim just nu och äter nötter och ser på teve.


SunshinesVill verkligen börja med att skriva, är super tacksam för kommentarerna till förra inlägget. Jag lägger inte upp de, mycket personliga saker och saker som har med mig att göra, men tack verkligen :)

God morgon iallafall, solen skinnnnner igenom mitt fönster. Ska snart vidare till praktiken, vad händer idag?


Jag och Rojvan på balen :)LättnadJag är lätt som männsika, jag är social och väldigt öppen som person. Jag ler och har glimten i ögat hela tiden. Jag förlåter även fast jag inte borde alla gånger. Vissa har fått mig att må dåligt, snackat bakom ryggen men spelat min vän framför mig. Spelat att de fanns där för mig, självklart tror ju jag på de? Om en person säger till mig "Ronja om det är något så kan du vända dig till mig och det som sägs mellan oss stannar mellan oss" Ja självklart tror jag på personen, lättlurad som jag är. Och det visar sig att i slutändan vet jag, personen jag sa det till och 20 till. Men gränser har jag, trots allt. Berättar inte vad som helst till vem som helst, absolut inte. Nu genom tiden har jag lärt mig vilka som är äkta. Jag dömmer inte någon, det är inte mitt problem om de spelar sig själva vara min vän men i slutändan hugger mig i ryggen. Gick på det engång, jag förlät men det betyder inte att jag glömt bort vad som hänt. Tvärtom, finns i mitt minne men går vidare. Vet vart jag har er istället. Därför kommer ni inte få mig att må dåligt igen, har er på avstånd. Jag respekterar alla och hur man än väljer att se olika saker så är det ändå upp till var och en hur man tacklar saker. Jag har varit med om otroligt mycket och just idag är jag starkare än någonsin. Jag har huvudet uppe, visar mig inte svag för någon.. Förutom de närmsta. Men en sak jag inte förstår är personen som försöker leka sig själva vara bättre än någon annan. Varför ska jag leka att jag äger världen? Man ska inte behöva tro att man är bättre än alla andra, det är synd. Har sätt alldeles för mycket sånt på senaste tiden och på ett sätt skäms jag? Inte över mig själv men över hur de beter sig.. Men som jag sa, jag dömmer inte, alla gör precis som man vill.

Jag hatar att se att någon mår dåligt. Mina vänner och min familj betyder livet för mig. Jag älskar de så djupt på denna jord, när jag säger vänner menar jag inte 20 personen. Vänner är vänner, de som finns där och inte hugger, de som funnits från dag ett. De andra räknar jag mer som bekanta. Kanske låter konstigt, men det är min prioritering, jag tycker så. Varför ska jag kalla någon jag inte umgås med så mycket, någon som fått mig att må dåligt förut för en vän? Inte jag. När en som står mig nära mår dåligt mår jag också dåligt, jag känner medlidande. Jag känner sympati och på alla möjliga sätt hjälper jag personen, försöker iallafall att få de på andra tanker. Pratar ut och ger råd, lyssnar om det behöver. Eller bara närhet kan hjälpa ibland, låter personen skratta med mig, låter personen gråta ut i min famn. Finns där när jag behövs. Ett samtal och jag finns där, de vet vart de har mig och där kommer jag alltid att finnas. För allt de hjälp mig med, deras stöd och allt.. Inte ens ord kan beskriva hur mycket det betyder för mig. Det finns en person som skadat mig så otroligt, spottat på mig när jag låg längst ner och inte klarade av något, personen trampade på mig och smutskastade mig. Fick mig att känna mig som världens äckligast människa, gav mig marddrömmar och en rädsla som finns kvar idag. Skrev lägst upp i inlägget att jag är en lätt personen, öppen och social. Jag är det fortfarande men var det betydligt mer förut, efter det som hände.. Har svårt att släppa in nytt folk i mitt liv, är rädd.. Rädslan finns med mig och tanken dödar mig än idag. Mina vänner och min dåvarande pojkvän, min familj och släkten stöttade mig. Jag vet inte.. Men utan er tror jag faktiskt inte jag skulle stå där jag står idag, därför kan jag med en stolt ton säga "Jag är stolt över mig själv" Det är få, få som förstår mig. Är social, men egentligen? Hur jag är som person, hur jag tänker och hur jag hanterar situationer.. Det vet inte många och det är bättre så. Påstår inte att jag har dubbelmoral, att jag är två olika personer för det är jag inte, menar bara att.. Jag inte tjänar ett skit på att vara otrevlig, därför är jag social och alltid positiv till saker och ting.

Jag blir både glad och ledsen av att skriva det här inlägget, det blir så mycket olika känslor på engång. En personen som fanns där, dag in och dag ut finns inte där längre. Kan inte vända mig dit, dit jag alltid vände mig förut och kände en trygghet. Vännerna idag, de finns och familjen finns. Är sjukt tacksam att de inte dömde mig, det är inte mig man ska dömma egentligen, men det kändes så.. Just i den situationen. Det är komplicerat och utvecklat men det jag vill komma fram till är att jag alltid vill allas väl trots att de kanske inte vill detsamma tillbaka. Jag har begått misstag, men kan säga såhär, jag har lärt mig. På riktigt, det är ingen lögn. Man lär sig och tar med sig den erfarenheten tills vidare.

Som mamma alltid säger - Keep your head up.Sådär mysigtTog en lång promenad med ipek för ett tag sen, vi gick till fittja där vi träffa gydyl en stund. Asså det är is kallt ute, helt stört.. But but, bara acceptera och klä sig varmt liksom. Satt på gården innan jag kom hem, converse nu är inget bra råd. Fick in bilderna till slut så :)


Ip i tåget :*


Jag idag


Jag igår


Kolla vilket sötnos jag stötte på igår, Anna <3GahKom precis på sekunden hem, varit med mamma lite efter praktiken. Sitter och försöker lägga in bilder i min dator från mobilen men det går inte alls så bra för att man cp mobil och mitt cp minnes kort hackar så att jag inte kan överföra bilderna.. Sådär irriterande! Annars? Hur mås det idag? =) Jag mår bra.

Jag hade världens finaste pojke.springaaEn dag till på praktiken, eller hela veckan ut menar jag :) Vi hörs efter.
 

Saknar mitt gamlaaaaaaaaaa hårVart tog kärleken vägen?Ja jag är känslig, fick tårar första gången jag hörde den. Vart tog kärleken vägen?
Seedy, jag tänker på dig när jag hör denna. Saknar dig hela tiden, du ville alltid allas bästa. Såg du mig ute på kvällen sa du "Ronja, ska jag ta hem dig? Det är mörkt det är inte bra att du går ensam" Sån godhjärtad person.. Förstår verkligen inte hur man kunde göra något sånt.. Oförståndligt. Hoppas du har det bäst där uppe,Godnatt alla.

Love
hejToppen dag, fuck allt som är ointressant. Okej, har fått komplimanger för min jacka och självklart blir man glad. Hade myskväll med kim och sen träffade jag Steffi och en killkompis. Duschade när jag kom hem och nu ligger jag i sängen och ska nog lägga mig snart.

Vet ni? Vill vinna massor av pengar, vill ha ett kort där pengarna aldrig tar slut. Bara shoppa och shoppa. Rensa hela min garderob.. Mamma har lärt mig att det är okej att drömma haha :)
OutKom nyss hem, jackan är super fin och nu ska jag möta Kim. Vi hörs sen :)
God morgonOkejokejokejokejokej.. Somnade typ halv tre igår, det är sjukt! För lite sömn, låg och snurra och vred mig i över två timmar i sängen, jag kunde verkligen inte somna. Nu när väckarklockan ringde kände jag, nej det kan vara sant men jo, det var sant haha, här sitter jag och sminkar mig samtidigt som jag skriver lite. Ska även klippa Pallie idag klockan 1 och efter det möter jag upp min prinsessa och åker till stan och handlar jackan :)


Jag förra året i praktiken :)

Xoxo.Nu ska jag sova, vi hörs imorgon.


Jag och bror hälsar att ni ska sova gott kära läsare :*

Äkta rakt igenomDet finns bara en som dig, du förstår och lyssnar. Äkta rakt igenom :)       Jag älskar dig
bästLite bilder från igår, mer kommer :)
Ge mig styrkaMina kompisar bloggar inte, de har slutat tyvärr men ska få de att börja igen. Svar till dig som kommenterade och tack så mycket, roligt att du gillar min blogg :)

Har varit med Steffi hela dagen idag, följde även med henne till Maxi en snabbis och det är verkligen sjukt kallt ute. Tur att jag ska få min vinter jacka imorgon. Tänkte på en sak, kom på att jag ska lägga in bilderna från igår. Tjatar om bilderna hela tiden, men lägger in bilderna när jag fått de, lovar så kommentera inte om de igen :)


Såhär "snygg" var jag idag :)

Xoxo
Miss you dieRubriken är tagen från en låt. Ligger och pratar med steff som sitter vid min andra dator, vi är så sociala. Vi mötte Ipek för ett tag sen, lämnade lite saker och så. Huvudvärken har fortfarande inte släppt, stackars mig.. Vad ska ni göra denna söndag då?


Underbara tjejer

XoxoBilder jag hitta i min andra data :)

När bror tog studenten.

Jag och Cristian

För att jag har världens bästa storebror

Jag älskar dig

Såhär fula men älskar oss ändå

Hahahaha vad säger man?
 
<3

Jag

Sommar

Hej
Mys dagTjaba, skulle egentligen till stan nu vid ett men never. Kollade ut från fönstret och tänkte, ska jag? Fast nej :) Blir en hemma dag istället, skönare. Vaknade med kraftigt ont i huvudet, ont på riktigt. Ska vänta på steffi sen ska vi sätta på en film eller något mys.

Vi hörs :*


Libanon 2010-En krigare slåss inte för att han hatar de framför sig, utan för att han älskar de bakom sig.
Va bryr du dig för?Hej hej, blev inte riktigt som planerat men kul hade vi det iallafall. Firade Linda :) Blev lite dans och umgås med bra människor, trevligt! Bilder kommer :) Geggi körde hem mig, snällt.

Nu sitter jag och har efterfest i mitt öra, musiken spelas högt högt.. Vidare till musikens värld. Vi hörs :*


Bäst
PartySitter hos ipek, vi ska snart fixa oss.. Sen slå klackarna i taket :):(Vaknade med att magen skrek, huvudet skrek och att allt snurra..

Lägger mig igen, puss.
Unik, ingen annan lik.Det finns bara en som har sån speciell röst, Shakira. Hennes nya låt, me like!
Härligt väderHar varit med Steffi, tagit det lugnt och så. Vi tog en kvällspromenad. Vi gick till fittja och hämtade hennes nycklar från hennes mamma som var hos sin kompis. Sen gick vi runt lite. Kom hem nyss, det är verkligen is kallt ute. Vi tog lite härliga bilder också.

XoxoJust nu......


Ha en mysig fredags kväll :*i love this feelingYes, dagen har varit med mig idag. Allt har gått bra och allt har flytit på. Gått med ett leende på läpparna hela dagen, jag mår bra. Det var längesen jag kände den här känslan starkt. Nu är den här och jag tänker inte låta någon förstöra för mig. Jag har släppt allt bakom mig och tagit ett stort steg framåt. Trodde inte att jag skulle nå hit, men nu har jag gjort det och älskar den här känslan. Låt den vara föralltid.

Iallafall, Madde klippte mig idag. Fått sne lugg och topparna klippta. Känns skönt och fräsht.XoxoSNÖJag kan inte sluta le när jag kollar ut från fönstret, det snöar ju? Det är så fint :) Vinterjackan ska på idag och sen på måndag får jag min nya jacka. Det ser så mysigt ut när folk går med mössa och ihop kurna. Ska fixa klart mig och sen beger jag mig utåt. Vad händer idag?


Så fint.

XoxoSo I pick the world up and I'ma drop it on your fucking headGick ut och kom hem, efter en stund gick jag ut en stund till på gården och träffade Dillis en stund. Vi satt och pratade, var ett tag sen vi sågs så vart en del snack :) Vad har ni gjort denna kväll då?

De där med att jag inte ska bry mig mer funkar faktiskt, jag har släppt allt. På bara en dag, är ganska stolt över mig själv. Skriver mer imorgon för ska bara prata klart i telen och sen sova. Puss


Snyggt pallie =D

Xoxo
Love is horrible when it go wrong.Kom precis hem men ska ut lika snabbt. Ska ta en promenad i de "sköna" vädret. Åkte med ipeks family till Skärholmen och köpte en päls till hennes jacka, på måndag är det min tur.XoxoHos ippeSitter hemma hos ipek, vi möttes när jag slutade praktiken och gick runt i skärholmen. Kollade lite pälsar, hittade en jätte fin som jag ska ha till min north face jacka. Nu ska vi kolla på teve lite så vi hörs sen.
XoxoHejGod morgon. Är på bättre humör nu men igår låg jag och tänkte och har beslutat mig för att inte bry mig ett skit. Varför skulle jag bry mig om någon/några som inte bryr sig om mig? Varför skulle jag lägga energi och min tid på att få allt att bli bra? Varför när man inte ser något intresse från de hållet. Så fuck it.

Annars? Hur ser eran dag ut idag? Min är sig lik den, till praktiken snart :)


Förra vintern :).Okej tack, nu lyckades jag bli irriterand. Patetiska människor, usch. Äckliga är ni allihopa.

Godnatthej hej hallåGod kväll :) Hur står det till med er? Jag mår bra, bara att jag kissar varannan sekund, så mycket vatten som jag druckit idag.. Rensat hela kroppen iallafall haha. Vad har jag gjort? Varit ute en stund och sedan bara legat och tagit det lugnt. Jag har ont i magen men det har jag ju typ alltid ändå..


Me me me me me
North faceJag är trött och har ont i huvudet. Åkte till stan och provade jackan, så på måndag blir det en North face :) Med andra ord, den satt jätte bra. Praktiken gick super den med :) Nu ska jag träffaaaaa sötnosen så skriver mer lite senare.
StressMåste springa till tunnelbanan nu men ville bara säga god morgon! Vi hörs när jag är hemma igen, ska till stan efter praktiken och prova en vinter jacka, North face :)

Puss puss puss puss pussBlev piggBlev pigg men inte så konstig, pratat i telen en stund. Lyssnar på en sån bra låt, är fast!Provar igen, godnatt (:Laku nocSå söt Steffi :-*
Är super trött nu.. Så ville bara säga godnatt till er alla. Hörs imorgon, pussis
Sitter me Ronja :)Godkväll allihopa!
De steffi här sitter me Ronja, just nu skriver jag från hennes blogg hehe... Hur har er dag varit?
min dag har vart jätte bra tog en promenad me skruttan jätte härligt :)
just nu lyssnar vi på musik och har roligt.. Får se vad som händer senare kommer nog inte kunna sova känner mig så pig jätte konstig haha. Nu ska ja fortsätta och prata me ronish hon är de bästa som finns hon är en riktig god vän =)
Ni får ha de så jätte bra så länge caoo ♥


HÄR KOMMER LITE BILDER!!

painHej hej hallå :) Vad händer? Själv kollade jag typ på paradise hotel och nu på sveriges skönaste familjer. Det är verkligen jätte jätte kallt ute, gillas inte :( Vill typ åka till Thailand nu? Åh.. Sista minuten resa till Thailand? Why not liksom?

Jag har ont i magen, det känns som att min blogg har blivit tråkig.. Skriver ingenting roligt, kom med förslag? :)


Jag och nicole

XoxotrueJag gav allt en ny chans, men nu? Fuck it :)Bytit platsHar inte hunnit skriva idag, vaknade, fixade mig och sen sprang jag till tunnelbanan. Färgade Maddes hår idag, det blev fint men behövde mer färg. Idag släppte vi allt, vi blev så irriterade så vi beslutade oss för att gå till salongen bredvid (praktiserade där första gången och de är mammas och pappas kompisar) Så vi fick praktik där istället så dit ska vi imorgon. Tack gud för det, och en sak till? är super trött så ska nog bara ta det lugnt idag.

Vi hörs sen :-*


En söt Steffi förra vintern :)

XoxotröttisFår inte nog utav låten som jag la ut i inlägget innan, så bra. Pendah om du ser det här, in med den i ipoden!!!! :) Pratade precis i telen med O, knäppis haha. Ikväll är jag super trött så efter de här inlägget ska jag lägga ifrån mig datorn och bara krypa ner i sängen. Skönt att jag tvättat bort sminket och borstat tänderna redan, yey. Vad har ni gjort denna kväll då? Jag kolla på repriset av paradise hotel och ensam mamma sökes.. (?) haha.

Vi hörs imorgon igen och sov så sött :)XoxoSagolandTja, hej, hejsan, sho & tjena :)

Vad gör ni? själv har jag precis tagit på mig myskläder och lyssnar på musik, var i fejm innan. Danssalen med tjejerna, fun fun. Pendah har tagit min ipod så hon ska ladda ner lite låtar till mig, gillas starkt. Tröttnat som fan på mina låtar haha. Vad har jag mer gjort idag? Praktiken och på hemvägen höll Olle mig sällskap, alltid trevligt med sällskap. Sen var ju i skärholmen med Lejla, vi gick runt.. Prata och klanta oss, jää. Träffade även steffi och sen gick vi med Pendah ner till fejm som sagt. Nu ska jag ner på gården en snabbis :)


Hur bra är inte den här låten? Timaya - Timaya


Dröm bilen.. BMW X5, ögon godis :)

XoxoHej igenHar ni saknat mig? haha.. Första dagen gick bra, fick sluta tidigt också. Asså det är sjukt kallt ute, hur fan ska det vara under vinter då? :( Ska snart till Skärholmen med  Lejla, skriver senare igen :-*


Ge mig sommar?

Xoxo
Uppe som tuppenGod morgon :)

Sitter och sminkar mig lite och är ganska pigg faktiskt. Tog på mig tjocka tights med drag kedja och en leopard oversides tröja idag och håret utsläppt.. Åker väl upp inom en stund haha :) Om 10 minuter ska ja börja gå och sen blir de praktiken. Hörs sen, kram
Lite bilder från helgen
Avslutar denna kväll med lite bilder från helgen, bara på mig dock.. När kusin skickat bilderna från festen så lägger jag ut de också :) Godnatt :-* Sötisen hälsar godnatt till er med, från telen haha.Borta bra men hemma bästHar precis packat upp allting och tagit fram kläder tills imorgon då jag har praktik, hoppas att allting går bra och att jag får göra mycket. Det var någon som ringde mig idag på vägen hem flera gånger med dolt nummer och jag hatar det.. Har pågått i några dagar till och från nu så fortsätter det så, byter jag nummer. 

Ska ta bort sminket och kolla lite på teve innan jag lägger mig, prata med ipek lite också. Sen ska söt ringa innan jag lägger mig :) Så skriver antagligen sen eller imorgon :-*


Jag hos kusin :)

Xoxo
:)Okej.. Skrev precis ett inlägg som jag råkade trycka bort, typiskt mig! Ska snart åka tillbaka till Stockholm, men vill inte det än.. Vill ju vara kvar ett tag till :) Men kommer tillbaka snart igen! Är super trött så ska bli skönt att sova en stund i bilen iallafall. Och tack för din kommentar Carro, du gav mig en tankeställare :-*


Ge mig sommarkvällarna nu nu nu..Fixad och klarHar fixat klart mig nu, tub top och jeans.. Håret och sminkningen är klar :) Jag och kusin ska fixa lite saker så vi ska åka runt lite grann med hennes bil, åker hem till Stockholm ikväll då pappa hämtar mig och imorgon har jag ju praktik, mysmys haha :) Någon som vill klippa sig? Färga håret? Permanent? Någonting.. Säg till :)

Just nu "Fabolous - imma do it"XoxomysHejhej :) Nu sitter jag med bara handuken omkring mig, handuk i håret.. Ja nyduschad :) Ska börja fixa mig strax. Ville bara säga God morgon. Vad ska ni hitta på denna söndag?


Bjuder på en gammal bild också :)Jag måste få skriva av mig liteNu tog jag datan igen och känner att jag inte står ut en sekund till, jag måste få skriva av mig lite. Det är min blogg så har bestämt att jag ska skriva precis som jag tycker och tänker nu. Jag är trött på allt nu, känns som att jag repeterar allting flera gånger nu.. Men det finns absolut ingenting jag kan göra åt saken, jag är trött på allting, precis allting. Förstår inte vad felet är. Förstår men tänker inte acceptera det, vill inte acceptera det. Vill bara bort från tanken, vilket jag trodde att jag skulle komma idag, bort från tanken alltså men så var det inte, inte någonstans.. Tanken är här, med mig. Vart jag än går så springer den efter mig. Går inte ens fem minuter och den är tillbaka och det är precis det jag menar nu, är så trött på det. Ingen riktigt förstår mig nu, vill inte prata med någon om hur jag känner och tänker. Vill inte dela med mig utav någonting längre. Det fanns bara en som förstod mig. Nu.. Nej, mina vänner kommer alltid att vara mina vänner, kanske inte alltid.. Vissa sviker, men vet vart jag har alla. Min familj kommer ALLTID att vara min familj. Men håller det här samtalsämnet ifrån alla, alla utan mig själv. Vill kunna hålla det ifrån mig också, men tanken hinner ikapp mig hela tiden. Så.. Nu sitter jag här, hög volym och glada människor och skriver allt det här? Är det inte nu jag borde skratta och dansa med? Nej det verkar inte så.

Godnatt nu kära blogg läsare :)XoxoRussian Roulette is not the same without a gunHej hej, först vill jag bara tacka Hannnah för en super fin blogg. Den var verkligen jätte fin! Iallafall, har lyckats få tag i en datorn här mitt bland all folk. Stämningen är på topp och underbara människor. Humöret är på topp, lite ont i magen bara men det är bara att hålla färgen :) Annars? Vad håller ni på med denna lördag kväll? Jag sitter och kollar på alla människor som dansar, dricker och har det allmänt roligt. Ska väl gå och fortsätta vara social kan man tycka. Vi hörs imorgon igen :)


Min fina kusin =)

XoxoGästinläggHej alla Ronjas läsare :) hennes gamla vän Hannah här.
Fixat designen här åt henne nu, så hoppas verkligen hon gillar den! :$vår 2009 i Alby <3
klockrenGod morgon :)

Sitter och fixar mig lite, ska snart åka iväg. Skönt att komma iväg :) Packade lite också. Ville bara skriva godmorgon så hörs vi senare igen.
tierdImorgon åker jag iväg och rensar tankarna lite, ska bli skönt att komma bort ett tag. Jag känner att det kan behövas någongång ibland. Festa blir det också imorgon, blir nog en perfekt lördag :) Vad ska ni göra imorgon? Något speciellt?

Fixade mitt hår precis, badade tidigare idag. Plattade det, mitt hår har blivit jätte långt, nästan ner till höfterna nu :) ME LIKE! Men har ett mål, de ska bli längre. Tycker det är sjukt snyggt. Sen vill jag att hela håret ska vara i en längd och inte uppklippt. Men nu har jag tre längder i mitt hår. Ska låta de växa i kapp och inte klippa av något. Topparna då och då ibland bara :)Min super fina bror <3

Xoxo
<3Sitter hos Ipek och pratar lite skit, världens underbaraste tjej och jag verkligen älskar henne. Men iallafall, ville bara skriva vart jag höll hus. Och till dig som kommentera och tyckte att jag var jätte fin, stort tack :)


världens finaste vänTrojaSåg på troja idag i skolan och måste bara säga en sak, Brad Pitt.. Så jävla het, Orlando Blom? Gah.. Underbar film haha :* Pratar med Dillis och kollar på film med mamma, ska ha en mys dag hemma och senare ikväll ut.. Måste fixa en sak, =)Xoxo
God morgon i stuganSitter i skolan, meningen var att jag och sötnosen skulle redovisa nu men nu har vi en praktikant så? Nej det blir inte av idag.. Suck, men vi skickade in arbetet iallafall. Skickade även in mitt marknads arbete :) Får se vad som händer idag, ska nog bara ta det i lugnt. Imorgon ska jag åka iväg haha yey! =DHörs sen :*What did you want from meDu är patetisk!

Låten får ut min ilska :) Godnatt igenNär jag förlora dig förlora jag min bästa vänLigger i sängen och lyssnar på musik, chattar och smsar. Snart ringer telefonen också. När jag är klar ska jag lägga mig, huvudvärken har släppt iallafall.

Min rubrik.. Ja vad ska man säga? Som ett tomt hål, ondare och ondare för varje dag. Nu säger jag godnatt, vi hörs imorgon igenXoxoWhat dosent kill me makes me strongerIdag har jag bara varit hemma, tagit det lugnt och pluggat lite. Har varit trött och haft ont i huvudet hela dagen. Saknar faktiskt den gamla tiden jätte mycket, vill tillbaka. Men man ska se famåt och inte bakåt har jag ju trots allt lärt mig.

På tal om någonting annat nu, det känns super att ha fixat en praktik plats, ska praktisera i två veckor tillsammans med madde som sagt och sen höstlov :) Tiden går super snabbt!
.Plugg, plugg och plugg.. Vi hörs efter :*
So trueVattumannen
21/1-18/2

Torsdagen håller dig upptagen. Du vill vila, sänka tempot, men andra människor stör dig ideligen.


Godnatt, ska lägga mig och vila lite. Även lägga mobilen på ljudlöst :* Ont i huvudet.. Sällskapssjuk och spänd i hela kroppen.. Gillas inteMannen som behandlar sin fru som en prinsessa är bevis på att han själv har blivit uppfostrad av en drottning


kärlekIgår satt jag och två killkompisar och diskuterade kring kärlek, fick höra det ena och det andra. Jag blev dels chockad över hur killar tänker angående kärlek. Fick höra, "Varför ska man vara kär Ronja, men blir ändå sviken så varför inte bara knulla runt och ha roligt istället?"

Det är synd att de fått den bilden utav kärleken, kärleken är underbar. När den väl finns där, men det stämmer också att kärleken sårar. Kärlek i ungdomens tid tror jag inte på längre.. Kärleken är komplicerad, ingenting man ska stressa med. Lev i nuet och ta dagarna som de kommer :)
-Hej hej hallå :) Kom precis hem. Yeeeees, fixade praktik plats så nu kommer jag och madde praktisera tillsammans haha. Hur mås det idag då?


Min vackra bror
TierdOkej.. Det här borde inte vara tillåtet, Klockan är inte ens 7 ju :( Är jätte trött. Gah, hörs efter skolan igen.
!Och en till sak, sanningen är den att jag inte bryr mig ett skit.. Inte ett jävla skit, det är tvärtom nu, jag skämms. På gud, ingenting annat. När folk kommer fram och säger, kolla va hon/han gör.. På gud jag bryr mig inte, jag skämms. Nu blev jag irriterad också, humöret kan svänga på bara några sekunder. Godnatt igen
mihiKom faktiskt precis hem.. Gah det är så jävla kallt ute, det är helt stört. Dags för vinter jackan snart antar jag, helt sjukt. Just nu vill jag bara ligga i ett bubbelbad, ljus och lampan släckt, mysmysmys. Men nu ska jag dock
lägga mig i en varm säng, får nöja mig med det haha. God natt solstrålar och lovar att bli bättre på skrivandet :*


Bild ett = direkt efter händelen.. svullen


Efter någon dag, samma händelse som bilden ovan

Hmm vad hände med mitt ben egentligen.. Det får ni klura ut, och önskar er verkligen lycka till haha!

Xoxo

.Ska åka till fittja nu, hörs sen. PussbuhuBlivit dålig på att skriva, men när man inte mår som man borde tappar man suget direkt.. Samma med läsarna. Men hoppas att ni har förståelse..


moi

Xoxo
God morgon solstrålarSitter och gör mig i ordning, blir tighs med en myströja och skinnjackan. Har otroligt ont i mitt huvud men det lägger sig snart säkert. Håll tummarna för mig, det är idag jag ska kolla om jag fått praktikplatsen annars ringer pappa sin kompis och ser om jag kan praktisera där i Hallunda. Jaja, ska fixa håret lite nu så vi hörs när jag är hemma från skolan igen :)


Ops!

Xoxo
Som en bombDet blev så mycket samtidigt, klarade inte av pressen. De lite bättre nu. Vad gör ni? Dålig på att skriva idag, men inte haft datorn i skolan så.. Skyller på det :) Ligger och lyssnar på musik och tar det lugnt bara, börjar 12 imorgon så kan vara uppe en stund till.


Togs idag, töntiga jag.. Xoxo
need you knowInte på humör.. Skriver imorgon eller senare :*Ken ring - FörortskrigareLyssna på texten. Ska lägga mig och sova en stund, är sjukt trött. Hörs senare :-*XoxoKolla klippet och säg mig.. HUR?


SnabbisFår låna en kompis data nu så ska skriva ett kort inlägg. Ska snart åka iväg med pappa till stan och sen lite senare blir det antagligen uppträdande i fryshuset :) Ni får ha en super duper bra dag så hörs vi när jag kommit hem igen.


Tog för några dagar sen

Ha en underbar dag :)Gäst inlägg :)hej sitter på bajsronjas Blogg, hon fick låna Joels data jävla bitch jag som inte ville vara gäst ! haha Nej men nu sitter den finaste underbaraste vännen julia :D snart har vi mentorstid och jag planerar med Ronja att vi ska fucka ur totalt, OH YEEES! men nu ska ja dra.. hare bäst ni läsare.
P.s Ronja hälsar grattis som om det vore viktigt HA! D.s
Here comes the rainAvslutar kvällen med en underbar låt :)


Sov så sött så hörs vi imorgon igen :) Godnatt!

XoxoKänns som att jag ljuger för mig själv..Den här känslan var obehaglig, har en underbar familj och underbara vänner som finns där för mig när jag behöver de. Men någonting fattas, intalar mig saker och ting hela tiden men det känns som att jag bara ljuger för mig själv, det är när jag sitter här, här i mörkret som den känslan kommer upp. Det är väl inte okej? Varför ska man få in någonting i huvudet om det ändå är falskt? Eller är det falskt? Förvirrad tjej just nu :(

Underbara bloggläsare har jag också, tack för kommentarerna. Lägger inte upp alla och accepterar inte alla, så alla kommer inte upp så alla kan se de.


På fredag ses vi antagligen kusin.. - gammal bild, 07.

XoxoDet är lugnt baby, i got it :)Lite bilder från Borlänge, jag och kusin. Och mami på en bild. Det tog jätte lång tid att ladda upp bilderna, har fler med de är ungefär likadana som de jag lagt ut haha.
XoxohejNu är det igång, paradise hotel. Så bäst haha, låter som en fjortis nu.. Var ute med gose en stund, sprang hem för programet.. Stackare, men ses nog efter :)XoxoParadise hotel today :)Tror att jag fått en träff angående praktiken, håll tummarna för mig bara. I liljeholmen blev det iallafall, om jag nu får de.

Nu ska jag ut en stund och ta det lugnt, lämna in ett jobbansökan. Så håll tummarna där också :) Ett steg framåt i vuxenlivet haha.

Ska ut med babe en stund sen så vi hörs när jag är hemma igen. PARADISE HOTEL IDAG OCKSÅ, MISSA INTE 19.30!


Förra säsongens paradise hotel.

XoxomysSitter i klassen med gullet, hög musik spelas i klassen.. Seriös klass det här haha. Historia har jag nu så det är blandade elever från hela skolan så blandade killar och tjejer nu, klockrena haha.

Efter skolan ska jag som sagt leta praktikplats.. åh orkar inte, ska även möta Steffi :) Ikväll träffa babe, ta en promenad eller åka och äta någonstans.


Dags att fokusera framåt och inte bakåt.
 
XoxopanikOkej nu är det såhär, att om exakt en vecka ska jag ut på praktik.. Jätte kul sådär, men nu kommer vi till problemet, jag har ingenstans att vara? Jag måste få det fixat idag, ska gå runt efter skolan.. Men slutar halv 4 och klockan kommer ju bli så mycket och sen är hela dagen borta.. Men skit i det, måste verkligen få det gjort!

Om ni vet något ställe så skulle jag uppskatta att ni delade med er utav de till mig. (Frisörsalong)


G och selma, så bäst är ni!
Dobro jutroSitter i skolan och typ.. Halvsover? Det borde absolut inte vara okej att börja klockan 8 på morgonen men uppe är jag iallafall. Kommer nog bli ganska mycket skrivande idag, kommer ha datan med mig hela tiden, bara lektioner jag behöver ha datan med mig idag.

Ville bara säga Dobro jutro och ha en super bra dag :)
Dobro jutro = Godmorgon


Mathilda och Christina :)

Xoxoibland känns det ganska onödigt med rubrikNu ligger jag i min varma säng, resan hem gick jätte bra. Ni borde sätt hur jag låg, låg i baksätet med två filtar över mig. Somnade till ganska ofta, musik i bakgrunden är alltid ett plus i kanten. Min kusin tog massa med foton idag, så imorgon ska väl hon skicka de antar jag. Lägger upp lite bilder här då :)

Nu säger jag godnatt, vi hörs imorgon.. Någon här ska upp halv sju imorgon :(Xoxo
.Just precis nu, nu för tillfället så saknar jag dig..trötter..Kom precis hem från matchen, vi stannade och åt efter också. Sitter med kusin, myspys! Ska hoppa in i duschen snart och runt 9 åker vi till Stockholm igen. Inte haft tid att skriva så mycket idag, skriver när jag kommer hem igen :)


Jag och Nicole

Xoxomatch todayHEJ. Vaknade och var tvungen att skynda mig, fixade mig snabbt och sen åkte vi iväg med brors kompisar. Snälla typer de där :) Vi åt och tog en fika. Nu kom vi hem igen, är trött och seg nu. Irriterad som fan också, gah upp till bevis gäller för mig nu.

Hur ska ni spendera eran söndag då? Själv ska jag kolla på match och sen sitta i en bil i tre timmar.


Nyårsafton 2009/2010

XoxoBruno Mars - Just the way you are

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are
I try to do my best all the timeSitter och kollar på Ps i love you, gah så fin och sorlig film.. Tycker inte om de här just nu, minnen kommer upp i mitt huvud. Borde byta kanal men det går inte..

Jag och bror gjorde taco och åt oss tjocka, nu finns det chips, godis och läsk på bordet men magen skriker nej. Kanske senare, skriver mer sen :-*XoxoKOMMENTERA!Blir lite ledsen när ni läsare inte kommenterar, det är ju trots allt många som läser? Det ser jag på statestiken. Ikväll blir det taco och filmkväll med bror. Skriver mer senare :*


Jag i skolan

XoxoBorlängeBror mötte mig vid stationen och sen åkte vi iväg med hans kompis till en fotbolls match där brors tjejkompisar spelade. Vi satt där en stund och sen åkte vi till Kupolen. Kupolen = köpcentrum. Där åt vi, gick runt i affärer och mötte några till utav hans vänner. Satt även och fikade :) Nu har vi precis kommit hem till honom. Har tagit lite bilder men glömde kamra sladden hemma så bilderna får ni se imorgon!

PS, bror bor jätte fint! Ska ta lite bilder på hans lägenhet och visa er också, super duper fint.. Imponerad :DTvå bilder på kupolen :)

Xoxo
Vän för livetTackar som frågar, allt är bra med mig idag. Hur är det själva? Är allt bra? :)

Sitter på tåget och har en man bredvid mig som sover och snarkar haha. Tur att man har hörlurarna på högsta volymen i örat då. Grejen är bara... Är jätte kissnödig och känner mig lite små dum och jag ska väcka honom sådär? haha jobbigt läge.

Som jag redan skrivit ska jag till min bror, vad som händer idag väntas och se men de kommer upp i bloggen ikväll så håll koll här :) Jag och min bror är bästa vänner, har alltid roligt med honom. När vi var mindre bråkade vi typ hela tiden. Vi brukade slå varandra och allting. När han flyttade blev vi betydligt mycket tightare och det känns underbart, vi har växt ifrån bråkandet iallafall haha.

Jag är nog inte ensam om den här känslan - Bråkar hela tiden förr sen när man kommer ifrån varandra blir man allt mer tighta.  
Carpe diemMan kan välja att se problemen och låta sig hindras eller hitta lösningar och fortsätta framåt. Man kan känna sig bunden av folks åsikter och förväntningar eller inse att livet är ens eget och att man bara behöver rättfärdiga sina beslut inför sig själv. Man kan oroa sig över morgondagen och spara allt till en framtid man inte ens vet om man kommer att uppleva, eller lita på att allt löser sig till slut och se till att varje dag får räknas.
Jag har gjort mitt val, carpe diem :)
God morgonSjälv är man uppe som tuppen haha, sitter på tåget på väg till min bror. Beräknas vara framme 12.07 :) Vad dagen bjuder på väntas och se, men umgås med bror är något jag tycker är roligt så vad vi än hittar på blir det nog en bra lördag!

Annars? Vad har ni planerat en lördag som denna? Vädret verkar vara med oss iallafall :)


Utväxten var grov - fixad nu :)

Xoxonatti nattiGODNATT ALLIHOPA, SOV SÅ SÖTT SÅ HÖRS VI IMORGON IGEN :-*


 Vet ni?Har legat i två timmar i sängen, tänkt och tänkt. På allt mellan himmel och jord. Med musiken i bakgrunden och minnerna i huvudet känns det som att allt är en film. En film med mig som huvudroll i, en gammal film som inte kommer bli verklighet igen men som förut var min verklighet, mitt liv och min lycka.

Första delen i filmen var delen med händelsen som gjorde att jag föll på marken, händelsen som förstörde min vardag. Som gjorde att jag mådde som dåligast. Vintern 2008 - 12 december när jag vaknade dagen efter och önskade att det var en dröm men insåg att allt var på riktigt. Var i en bubbla, ville inte komma ut ur den bubblan. Ville inte visa mig för någon, ville inte sätta på min mobil. Ville gömma mig under täcket. Jag mådde inte bra men klättrade uppåt varje dag med familjen, dåvarande pojkvännen och vännerna vid min sida.

Minnet med min dåvarande pojkvän. Den tiden betydde mest för mig. Jag mådde som en prinsessa, kändes som att jag var den enda tjejen på denna jord. Alla minnen tillsammans med dig är obeskrivliga. Har legat och tänkt från dag ett då jag och du träffades ensamma i tunneln tills dagen allt föll ihop. Vi har haft både bra och dåliga dagar tillsammans. Du var både min pojkvän och vän samtidigt, kunde prata med dig om precis allting. När du försvann ur mitt liv försvann även en stor del utav mitt hjärta. Det blev svart och ett stort hål. Det fanns en anledning till att det tog slut - Vi kanske inte var menade för varandra. Eller så kanske vi var det och då får tiden visa det, men det är ingenting jag sitter och väntar på. Ordet älska har jag inte använt till någon kille förut, du var den första. Jag älskade verkligen dig, det vill jag att du ska veta. Ler nu, tänker tillbaka och ser något fantastiskt, tack för tiden!
 
Alla underbara minnen med mina vänner. En utav de var Libanon 2010 tillsammans med Nicole. Åkte till libanon där Nicole mötte mig på flygplatsen. Vi tillbringade två veckor tillsammans där, kom henne och hennes familj jätte nära. Tiderna med dig har varit underbara de med, så mycket roligt vi gått igenom. Men även där fanns det dåliga dagar.

Har även massa minnen tillsammans med andra vänner som betyder mycket för mig. Tiderna i fittja med underbara tjejer och tiderna/tider med Ipek.

Min familj är de som stöttat mig igenom allt de här. Min familj är de som har gjort att jag blivit den jag är idag, utan deras stöd vet jag inte vart jag hade stått idag, och samma gäller min dåvarande pojkvän och mina vänner.. Utan er vet jag inte hur jag skulle klara de dagarna jag klarade av, klarade av de just för att jag hade er vid min sida. Är så tacksam för allt de här, det har gjort att jag blivit en sån mycket starkare och självsäkrare person. Inte tacksam för allt då, men det mesta.

Memories never die brukar man säga. Det är precis som en film. Det spelas upp i mitt huvud, avsnitt för avsnitt. Glada, roliga, ledsna och arga delar. Allt finns med, min verklighet då men mitt minne nu.Självkär? jo men visstJag igår då det regnade som bara den ute..


Två ego bilder på mig som togs nyss =)
idolKollar på idol med bobo, ska ut efter. Nu är det paus så slänger in ett kort inlägg. Hur har eran Fredag varit? Kommentera gärna och berätta. Mwaaaaaaaaaaaaah :*


Fest i Tullinge

XoxolyckaNu är biljetten beställd. Imorgon åker jag till min kära bror. Men nu ska jag ut med gose så skriver lite senare igen.


Jag och världens finaste mamma ♥
XoxoSkriva av sig liteJag mår bra, jag är glad och har ett leende på läpparna. Jag har klarat mig genom något jag aldrig trodde jag skulle klara av när jag stod där med allt runt omkring mig, jag valde inte någon speciell väg utav tog min egna väg och gjorde mina egna spår. Och det är just den vägen som gjorde att jag står där jag står idag. Mycket kunskap och tårar har tagit mig hit, men det var värt att gråta de nätterna med musiken i öronen. Det var värt att fälla tårar när man till och med var ute.. Jag var så ledsen hela tiden, ibland kunde jag inte le trots att jag verkligen inte ville att någon skulle veta att jag var ledsen.

Nu mår jag bra, tar dagarna som de kommer och hoppas på de bästa. Har insett det ena efter det andra. Ett misstag är ett misstag - Se till att lära dig utav dina misstag istället för att göra om de :)


Thats me.

Xoxopuss och kramNu springer jag ut :) Ha en bra dag så hörs vi sen :-*


Jag och fina kimmi

Xoxo
God morgonLäkaren idag gick jätte bra förutom att jag hatar sprutor och tog blodprov. Kom hem igen kvart i 9 och somnade direkt. Nu vaknade jag igen och ska upp och fixa mig för att följa med mamma ut och fixa lite grejer. Sova är en utav de skönaste sakerna tycker jag, men som jag lärt mig "Sova kan man göra i graven - lev ditt liv nu istället"

Ska börja göra mig i ordning.Xoxo
Till Solidaritet
Solidaritet om You wanna beeeeee on top?:
Avsikten va väl å göra dig gladare å få dig å skriva mer.
Jag ska nog inte skriva mycket om mig själv å tråka ut aaaaalla dina läsare när de har mycket annat roligt att läsa på din blogg :)
Sköt om digDu tröttnar inte ut de eftersom jag måste godkänna kommentarerna innan jag lägger ut de, så om du skriver om dig själv så har inte mina läsare tillgång till den. JAG ville mer veta vem du var :) Och till er som kommenterar anonymt, kan ni inte skriva namn istället? :)

Skriver godnatt på samma gång, är super trött :-*myskvällHEJHEJ :D
Kom precis hem, var ute med gose en stund. Kom hela vägen med bil för min skull, vi tog en promenad och pratade lite, sådär mysigt. Är jätte trött och har läkartid tidigt imorgon, håll tummarna för mig att det går bra. Det får inte gå någonting annat. Inga planer på vad som händer imorgon, men kanske bio :) Lördag - åka till min bror i Borlänge.

Ville bara tilläga att jag har 127 läsare nu och allting går uppåt. Älskar att se att folk läser bloggen :) Mer kommentarer hade gjort det mycket roligare. En fråga bara? Någon som är duktig på att fixa designen och så på bloggen? I need help!!


Jag och min underbara bror

Xoxo

Klä allt med stilDagens vill ha är faktiskt en laptos fodral. Det finns i de flesta butikerna med massa olika mönster och storlekar. Ska man bära en laptop så ska man göra det med stil haha

Svar på talAnonym om Centrum:
Jätte söt du e tjejen ;)
Vad hände me ditt förhållande att de tog slut?
Du e riktigt fin asså :)Kan börja med att säga tack så mycket för komplimangen :) Och varför det tog slut? jadu det var en bättre fråga det, misstag och tjafs kom ikapp kärleken. Han var den första, men inte störta. Han kommer alltid att vara speciell för mig, våran tid kommer vara en utav de finaste minnet jag fått tillbringa med en person. Det är bara att tacka för tiden, underbart. Men nu står vi där vi står, som jag skrev tidigare.. Ingenstans.

Hoppas att du är nöjd med svaret och kommentera gärna mer om du har fler frågor och så :-*

Och till er andra som kommenterar att min blogg är bra, att jag är fin, söt och allt ni skriver, SUPER DUPER tack, verkligen :)musicMUSIK.MUSIK.MUSIK.MUSIK.MUSIK <3
You wanna beeeeee on top?Solidaritet som kommenterar min blogg, vem är du? berätta lite om dig själv :) Så söta kommentarer!

Min rubrik kom upp i mitt huvud för att jag kollar på top model :)
Ska ut en stund nu, hem till en vän och sen plugga lite, är super duper trött idag.. Vi ska väl kolla på film eller någonting sånt, det gillas när det är sånt tråkigt väder ute. Ge mig 27 januari snabbt och sen sommar :) Sommaren 2011 kommer bli bäst.XoxoÄventyrJag och drottningen - jag älskar dig mamma <3CentrumKom precis från skolan, men ska till centrum och handla med mamma nu :)

Blev en dålig bild, och såg ut som att min kind eller hela ansiktet blev jätte stort (?) haha.. Bättre än ingenting :)

Dagens outfit:
Svarta jeans tights - Ginatricot
Blå/vit rutig shorta - H&M
Svart skinnjackan med fårpäls - H&M
Bots - SkopunktenGod morgonDet var sjukt svårt att kliva upp ur sängen idag, somnade ganska sent igår. Ska börja gå mot tåget om 6 minuter så det får bli ett kort inlägg. Drömde en sån sjuk dröm idag, delar med mig utav den lite senare om jag orkar haha. Ni får ha en underbar dag, skriver när jag kan igen.


En höst promenad förra året - 09

Xoxo
Kommentera mer :)Ser att läsarna höjer hela tiden, precis börjat blogga igen och ligger på 65 läsare. 
Få kommenterar?
Skriv gärna en kommentar innan ni lämnar sidan, tyck till lite? Vad ska jag förbättra och skriva mer om? Skriv era åsikter m.m. :-*

Nu är det godnatt på riktigt, sweet dreams :)Don't judge me if you don't know meVerkar bli en vana att prata i telefon innan man lägger sig så ska prata klart och sen sova, ska upp tidigt imorgon, skola förstår ni. Vad som händer under dagen väntas och se, vi hörs imorgon och sov sött :-*


Blåser jätte mycket ute..

XoxoSå äkta rakt igenomEn person som funnits där i vårt och torrt, från dag ett har du funnits vid min sida. Du lyssnar och förstår, bara din närvaro hjälper, bara att du är tyst hjälper, för du låter mig prata ut. Genom min mörkaste tid då jag verkligen låg på marken var det du som fick mig på andra tankar. Jag kan skriva en bok om dig men gör det enkelt.. 
Det är få som dig, Omti Solaga. Jag älskar dig.


Fin på både insidan och utsidan.i love the way you lieFått kommentarer om att ni håller med mig angående att man lär sig utav misstagen man begår men tyvärr lär sig inte alla det.. Alla gör samma misstag om och om igen och sen frågar sig själv "varför står jag nu ensam kvar" Jag vet att jag gjort fel under tiden det var vi, jag var inte perfekt alla gånger men gjorde mitt bästa hela tiden. Gjorde mitt bästa men det gick inte alla gånger, därför står vi där vi står idag, med andra ord, ingenstans.

Kom precis hem, var ute med Asia, Lejla, Steffi och Mariana. Asia kom till alby och mötte mig här sen åkte vi tillsammans till fittja, träffade tjejerna och sen åkte vi iväg med mariana. Nu är efterlyst på teven, jag blir så rörd.. Hur fan kan man göra illa en gammal man? vart är ens heder.. Hur kan man sjunka så jävla lågt.. Patetiska äckliga fittor, förlåt.. Blir upprörd. Nog om det nu, hur har eran dag varit? :)


Libanon 2010
StudiedagTelefonen höll mig vaken till.. Helt sjukt att man kan prata och prata i timmar, men skönt var det att få prata av sig lite. Nu sitter jag och kollar på teve och skrattar med mamma, glömde skriva i bloggen igår att mamma fyllde år. Nu ska jag gå och äta någonting.XoxoNu ska prinsessan sovaLigger i sängen och pratar i telen, klockan är mycket men som tur är har vi studiedag imorgon :) Ska lägga mig snart, ska bara prata klart så ville bara säga godnatt och avslutar kvällen med den här låten.

Try sleeping with a broken heart - Alicia Keys
Tankar & funderingarNu ligger jag här igen, i min säng med musiken högt högt i öronen. "Aerosmith - i don't wanna miss a think". Jag är inte ledsen, men jag är fundersam. Jag tänker tillbaka på den gamla tiden och ler med glimten i ögat och tänker att "det är ett fint minne jag fått med en underbar människa" Nu ser jag framåt och med de misstagen jag gjorde då istället lära mig utav. Jag är en ärlig person, jag har lärt mig en hel del, gjorde saker jag nu idag ångrar och aldrig skulle göra om.

Man växer till, man inser det ena och det andra. Idag skrattar man istället, skrattar att man lät allt gå så långt. Att man accepterade att man faktiskt mådde dåligt. Men kärleken gör en blind, det är så verkligen. Jag är inte känslolös nu, absolut inte. Kommer alltid ha en speciell känsla i kroppen. Men som jag skrev, man växer till och inser att man inte får ta skit och inte ska ge skit. Man ska få varandra att må bra och inte dåligt :)

Nu idag skulle jag gjort allt för att allt skulle vara perfekt och bra, men även jag tog dig och saker för givet vilket jag även nu ångrar, man ska inte ångra egentligen, mer lära sig utav felen vilket jag gjort nu - jag har lärt mig. Det som har hänt har hänt, man kan tyvärr inte spola tillbaka tiden trots att det är just det man bara vill ibland.Jag i musikens värld <3jag ogillar rubrikerLite bilder från idag, min nya skinnjacka var även på :)i love the way you lieHej sockersöta läsare :)

Fick med mig skinnjackan och den där tröjan jag la ut tidigare i bloggen efter shoppingrundan, lägger ut bilder lite senare. Har varit med massa vänner, ute och bara tagit det lugnt. Fått jätte mycket komplimanger för jackan idag, skit söta. Mysiga och varma kramar i kalla vädret är inte heller fel, älskar mina vänner. Nu kollar jag på något program på 1an, om sjuka människor och så, underbara människor de. Ska ut med babe klockan 10, ta en promenad eller något, myspys. 


old old old :)Next... Lidingö
Jag som baby - tiden går så snabbt!
Nu ska jag börja fixa mig och sen bege mig mot Lidingö, hörs sen :-*
Glimten i ögatHittade tröjan som jag la ut tidigare här men hittade inte den färgen tyvärr så det fick bli:

Men ska ut och shoppa lite imorgon också så ska spana haha. Beställde även hem skinnjackan med fårpäls på förra månaden men den har inte kommit än, ringde till hm idag och de sa att min storlek var slut på lagret så ska ut och leta efter den imorgon också.. Vet att den finns i Täby, men vem orkar åka dit för en jacka? haha.

Kvällen/natten har jag spenderat i rummet, gjort klart en historia uppgift och även pratat i telen i två timmar haha, för roligt. La mig även i ett varmt bad lite tidigare så plattade och fixade till håret nu så slipper jag göra det imorgon, men nu ropar sängen så ska lägga mig nu. Hörs imorgon :-*
You make my heart go ting a ling a lingJag mår så bra, allt är som bortblåst med vinden och du fick mig verkligen att inse det ena och de andra. Är tacksam för allt, det du fick in i mitt huvud idag var verkligen till nytta :) Var ute lite tidigare, promenerade i de kalla vädret. Men med tjocka kläder klarar man sig iallafall. Nu kollar jag på teve och ska duscha alldeles strax.

Vet ni? Min statestik har höjt jätte mycket och det gör mig faktiskt glad.


Allting går uppåt nu, tack för allt babe :).Ut med babe nu :) Skriver när jag är hemma igen.Ta en dag i tagetSlutar om en timme och då ska jag möta upp Steffi och shoppa som sagt och sen hem. Ska även försöka lägga mig i tid idag.. På onsdag har jag studiedag också, så parti imorgon eller? haha skulle inte tro det :) Okej, jag är typ allmänt dum på riktigt, har missuppfattat en uppgift i historian så nu är det bara att börja om haha.. Skriver lite senare, ha det så bra :) MWAAAAAAHOm inte jag skulle göra allt för honom, snälla säg mig vem som då skulle göra det? :)La familia"Tappa inte glimten i ögat" - Tack för kommentaren, så sant!

Sitter i skolan och har marknadsföring men fattar ingenting, alla är så inne i sitt arbete och här sitter jag haha. Har ont i magen idag, men har haft det i helgen också, har nämligen tjejernas vecka och hatar den bokstavligen. Justja, fick presentkort på 950 kr på hm igår så efter skolan ska jag shoppa :) Klockan är inte ens 9 och jag pratar redan om shoppa.. Jag är otrolig :)


En utav sakerna som ska med mig hem idag, hoppas att jag hittar mer.
Tillbaka på ruta ettKänns som att jag är tillbaka på ruta ett trots att jag trodde att jag var så nära att nå dit jag ville komma, men nu står jag här igen. Så mycket jag vill få sagt, så mycket tankar och sån konstig känsla i hela kroppen! Varför och hur är de frågorna? Hur har jag fått den här tanken i huvudet och varför? Varför låter jag det komma tillbaka? Hur kan jag tillåta mig själv att ens tänka såhär nu, som en liten hund som inte kan släppa sin "husse" precis så känner jag nu, jag kan inte släppa.. Eller kanske kan? Men vill jag? Fan för det här, äcklad!


Avslutar det här och säger Godnatt..HEJGalen kväll men underbara människor igår, kvällen började lugn. Fixade mig och hade musiken och Steffi som sällskap, runt halv 9 åkte jag till Pallie där jag fixade hennes hår och sen kom Vale, vi + Claudio drog tillsammans till Asias fest. Satt med Azme och Zakiya, sen kom G och ipjek.. Då hände de grejer.. "fråga mig vem ... pratar med" Dans efter dans, skratt efter skratt och underbar stämning =) Tog inga bilder tyvär men kan säga att kvällen var mer än lyckad. Klockan 3 på natten satt jag och Ipjek och åt nuddlar på golvet i köket, jag bara älskar dig. Nu.. teve dags =)


Såhär vacker
I be back before you know itTillbaka, trivs mycket bättre här än på devote. Har trots allt bloggat här i typ två år till och från så tänker inte sluta. Skriver när jag känner för det. Mwah <3