vår känsla igen.



Promenera i solen är nog det bästa som finns om man vill försöka ha en tid för sig själv.



  




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



You make me better.



Nageln är fixad och är på plats nu. Idag när väckarklockan ringde ville jag verkligen inte stiga upp, men solen sken in i rummet och gjorde så att jag fick nya krafter att ta de stora steget upp ur min varma säng, yeey jag lyckades. Tog tunnelbanan 09.11. knatade iväg till lindassalong och fixade nageln. Efter de bad Hannah mig att komma till botvid och det gjorde jag. Hälsade på massor som jag kände. Fick träffa Hannahs kompis Madde också, trevlig var hon också. Vi gick runt i drygt tio minuter och sen följde de med mig ut och jag gick hem. När jag kom hem så satte jag med vid datorn, fixade mitt hår och lyckades bli irriterad. Det är mycket man hinner på en sån kort stund. Är fortfarande hemma men känner att jag börjar bli seg, liksom otroligt trött. Men om en stund ska jag med mamma till maxi, hon ska köpa lite påsksaker. Ja vad händer senare .. Det var en bra fråga. Nu ska jag checka va det finns på tv idag som är bra. Åh vilken bra tvkväll det blir idag.

20.00 - den rätte för rosing.
21.00 - Desperate housewives.
 



Hahah, tjejer det är bara minne.




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




Min pärla.



Sitter och lyssnar på lugna favoriter just nu och försöker att sluta tänka på så mycket. Men nu är det så mycket som kommit tillbaka. Hur ska jag klara av allting nu? allt som har med skolan att göra, Problemet som aldrig kommer att läka helt, kärleken och brors flyttning. Jag ska inte till skolan imorgon, klarar inte av det. Kan det inte bara bli lov, vill inte missa mer.. Tur att jag har läxböckerna hemma så att jag kan plugga lite här hemma iallafall. Trots att jag inte ska till skolan imorgon så ska jag upp halv 9, fixa mig lite och sedan röra mig mot Hallunda och fixa ena nageln som gick sönder idag pga att jag råka slå i den i bordet. Hannah ville att jag skulle med till Stan imorgon för att hon ska klippa sig, men nej kommer nog inte klara av att följa med henne. Så tror att imorgon kommer det att bli en typisk hemma dag om jag inte hittar på någonting med mamma. Ska jag vara ärlig nu, så kan jag inte sluta tänka.. Allt påengång. Uuh kan inte allt bara bli som innan. Om inte de som hände hade hänt skulle inte skolan blivit så drabbad som den nu är. Varför kan inte kärleken vara lika bra som den var i början? Varför ska min bror, den enda som till 100% förstår när jag är ledsen nu flytta 8 timmar ifrån mig. Jag har så mycket frågor, men ingen jag kan prata med om sånt här, längre.. Ska iallafall hoppa i säng nu, klockan börjar bli mycket.




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Jag sökte mitt hjärta och jag fann dig.



Bilden talar för sig själv.






Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



jag <3 Nicole



Hej jag heter Ronja och är bläää trött. Vaknade runt halv 11 men somnade 05.30. Inte så mycket sömn för min del med andra ord. Kom hem för en stund sen, vaknade med världens afro. Håret stod åt alla håll, orkade verkligen inte platta det idag så försökte fixa till de lite med locktången. resultatet får ni på bilden nedan. Efter att jag fixat färdigt mig så bestämde jag träff med Hannah. Vi promenerade till Donken och satt där en stund. Efter det tog jag tåget hem, gick till centrum där mamma satt och väntade. Gabriel satte sig med oss och började prata gärnet. Trevligt att träffas, det var ett tag sen faktist. Nu sitter jag här hemma men blött hår, tvättade precis håret och nu ska jag till grannen.






Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Inte världens bästa dag precis.



Dagen började bra, under eftermiddagen blev den tung och jobbig och på slutet blev de bra igen, eller inte helt bra. Men bättre än eftermiddagen iallafall, när man fått en bekräftelse om va problemet är. Har otroligt ont i fingret, tror att den e stukad eller något liknande faktiskt. Jag känner mig förvirrad just nu, saknar din närhet men lär nog aldrig få känna den igen.. Eller? Imorgon blir det ingen skola för mig, ska vara med mamma och se till att hon mår bra m.m. Börjar känna mig lite småtrött men trots det vill jag faktiskt inte sova. Men vad ska jag göra istället då, fixat med mina bilder har jag redan gjort. Det går heller inte att fixa mina naglar för de är redan fixade. Ska jag ta ett bad? njea tror inte mamma skulle uppskatta att bli väckt pga av att höra vattnet rinna. Det finns absolut ingenting att göra så det blir väl sova för min del iallafall så allt jag har att säga är nog godnatt och sov så sött. Ha en bra dag i skolan/jobbet imorgon så hörs vi.



Jag älskar dig Mamma.





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




Gud är med dig.



Jag låter bilderna tala för sig själv. De är tagna igår från festen iallafall.









Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Du är min dröm, sa han. Jag vill vara din verklighet, sa hon och gick.



Nu ska jag berätta lite om gårdagen.
Ställde klockan på 10, gick upp och bara slappa. Tog det lugnt till klockan skulle slå halv 12. Då började jag fixa mig lite grann och sedan hoppade jag på tunnelbanan mot stan och Nicole klev på i Fittja. Var med henne där och hon shoppade lite grann medans jag bara var stöd och provdocka eftersom hon skulle handla något till hennes kära mor. I tunnelbanan på väg hem hade vi det roligt, vi sjöng lite smått och folket runt omkring oss började småskratta och vi skrattade med de. Idol nästa för oss asså. Kom hem ungefär runt halv 5, satt med mamma en stund och sen gick jag till Johanna där hon skulle ha en liten födelsedagsfest. När alla väl var där så sjöng vi och grattade henne, stämningen var bra. Jag, Johanna, Frida, Tessie, Mimmie, Nattis, Anja, Emelie,  Murat, Nabbe, Mohammed, Willy, Akad och Manar var där, efter en stund kom även Josef dit med då åkte jag hem. Blev trött och hela den biten. (lägger ut bilder sen)

Idag händer nog inte så jätte mycket, ska iallafall fixa mig lite nu och se va mamma vill göra.


jag älskar dig,
Puss, Ronja.



Grym låt.



Crossfire - on fire.
Dance, move, shejking baby.





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Bilden är tagen igår kväll.



Så här ser jag ut innan jag ska lägga mig hihi.
Ja har man tråkigt så är det bara att ta fram kamran och börja fota!







Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Jag sökte dig och fann mitt hjärta.



Sitter här med lamporna släckta och massor av ljus, lyssnar på musik och fixar med lite bilder. Ska nog bada om en stund också. Mina naglar blev jätte fina idag tycker jag. Känner mig som en tjej nu, fina naglar och allt haha. Som ni alla kanske inte vet så har jag varit en nagelbitare, men det funkar inte nu just för att jag fixade mina naglar idag och som sagt. De blev bra!  Imorgon ska jag med Nicole till stan, det är shopping som gäller då. Mot kvällen vill Johanna att jag ska komma på hennes så kallade chillkväll, hon ska fira sin födelsedag bl.a så vi får se hur det blir imorgon. Vill ju trots allt inte lämna mammsen själv hemma så ja vi får se. Känner pirr i kroppen hela tiden om jag ska vara ärlig, som att någonting kommer att hända. Bra eller dåligt, jag vet faktiskt inte. Hoppas på att något bra iallafall. Jag måste bara få med en sak i det här inlägget.. Du betyder mycket för mig, jag älskar dig och hoppas på att vi hittar tillbaka till varandra snart. För jag saknar dig verkligen på riktigt och känner att det vi två hade var någonting äkta. 
 


Så ser naglarna ut nu.





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




Fina naglar snart.



Sitter hemma och har ont i magen. Runt elva ska jag till Hallunda och fixa mina naglar, så fina de kommer att blir. Jag vill göra något roligt i helgen, men vad? aja, vi får se vad som händer. Skriver mer lite senare.




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Egoist bilder hos Nicole.









Puss, Ronja.



Dans i folketshus.



Sitter hemma hos Eva. Vi ska röra oss mot tunnelbanan snart och åka till Hallunda sedan gå till folkets hus.



Dagens outfits :

Svarta tights.
Långt svart linne med svart skärp.
Lila halsduk.
Lila jacka.
Svarta stövlar.
mycket smycken.
+ min peak jacka som inte är med på bild.









Puss, Ronja.



Trots allt så hoppas jag på det bästa.



Skolan idag har varit lugn, ont i magen och huvudet bara men jag överlever. Hade nationella i engelska idag, uppsats. Det gick helt okej för min del. Jag som inte är så bra i engelska hihi. Runt 1 tiden träffade jag mamma. Var med henne en stund och åkte runt 4 tiden till Stan och kom hem precis, roligt roligt. Fick med mig en jacka hem(?) vet inte om jag kan kalla det jacka, men den är mer till för sommaren. Fin är den. Köpte en skrik grön sån igår och idag blev det en lila. Längtar tills man får börja använda sommarkläder och vara brun, slippa skolan och bara ta dagarna som de kommer.


Från H&M

Pris 249:-





Puss, Ronja.



...



har inga ord längre.
Jag älskar och behöver dig mer än allt, men kolla vad som förstörde.







Puss, Ronja.



Har tankarna så låååååångt borta..



Dagen började tröttsamt, ville inte kliva upp ur sängen. Men inte så konstigt, sov typ ingenting i natt.. Tack vare tankarna och magvärken som tagit över helt och hållet. Min mage har fortfarande ont och har även haft värk några dagar bakåt. Hade inga vanliga lektioner idag, var mer en lugn och skön dag fram till 12 då det var dans nere i sporthallen. Min danspartner var Johanna, och om vi ska dansa på Torsdag i folketshus så ska även jag och johanna dansa då. Alla var helt seriösa när de dansade idag. Skillnad mot mig och johanna, vi skutta runt och gjorde det roligt utav de hela. Dansade i tre timmar. Eller inte direkt dansa. Mest skutta runt som två harar eller något. Haha skojsigt var det iallafall. Efter dansen gick vi upp till centrum, träffade Helana där. Jag och J följde med henne upp till skolan, hon skulle hämta sin syster. Jag och J fortsatte hem till mig. Jag böt om sedan träffade vi mamma och gick till centrum med henne. När jag kom hem smsade Hannis mig och frågade om jag ville med till kebaben i hallunda så jag följde med (åkte bil till hallunda, skönt med skjuts ibland). Var med henne till 7 och sedan åkte jag hem. Gick till grannen en stund för där var mamma. Nu sitter jag här och inte har tankarna med mig, de känns så långt borta.. Kan jag inte bara bli mig själv igen?. Har precis duchat & nu är det tv time.




Puss, Ronja.



egoist.














Puss, Ronja.



jag älskar dig nu, då och föralltid.



Pappa och bror kom hem idag, trodde att de skulle vara borta mycket längre men så blev det inte. Bror flyttar nog om två veckor tror jag. Fick massor utav pengar utav min snälla mormor och morfar, det var snällt. Antar att det blir shopping för min del imorgon då. Annars ska jag bara ta det lugnt. Vad har hänt idag då. Tog en promenad med mamma, sedan hem. Var hemma till halv 5, sprang till tunnelbanan och åkte till Skärholmen, allt blev stressigt just för att Skärholmen stänger klockan 5 på helger. Köpte ett par jätte fina jeanstights väl när jag kom dit. Sedan mötte jag upp Hannah i fittja och vi knallade hem till Nicole. Kom hem typ runt halv sju. Runt 9 tiden gick jag till Johanna, vännerna var där och vi tog det lugnt. Rolig stämning var det iallafall. Nu sitter jag här och gör absolut typ ingenting. Ska lägga mig och lyssna på musik snart. Skriver mer imorgon.

En bild på min prinsessa.




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Konstig nog så tyckte jag att denna låt med Darin var bra.






Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Svar på Isabells fråga.



isabell -
kan du inte berätta hur det var nationella muntligt:)?`
du är jättesöt:)

Svar -
Nationella muntligt gick till såhär:
Min lärare delade in halva klassen i två grupper, sedan fick ena gruppen gå ut och jobba med eget arbete medans andra gruppen var inne i klassen och gjorde nationella. Det var ungefär 10 elever i klassen då också. Sedan skulle man para ihop sig två och två. Sen sätter läraren på en berättelse på radion, den är i ca 4 minuter. Sedan ska man diskutera lite om det man precis hörde med sin kompis man hade bredvid sig, sedan redovisa inför hela gruppen. Inget svårt alls.
Tack så jätte mycket! =)



Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



ha så roligt i skolan idag folket.



Glömde att skriva igår att jag hade utvecklingssamtal och nationella muntligt i svenska igår. Båda gick jätte bra faktiskt, på nationella pratade jag otroligt mycket. Mamma var kvar i skolan efter utvecklingssamtalet igår så även hon deltog när vi hade muntligt, hon blev chockad när jag började prata.

Gick inte till skolan idag, har inte sovit så mycket inatt och har även jätte jätte ont i huvudet. Trots huvudvärken ska jag till Skärholmen med mamma runt 12 tiden. Pappa och bror har åkte bort och kommer hem imorgon kväll. Skönt att få en ensam tid med mamma. Men jag ska börja fixa mig nu typ så vi hööööres.


Jag saknar dig Sara.




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



"du är min drog, och jag är din knarkare".



Jag försöker att förstå varför det tog slut, varför du inte är min längre.. Vad det var som gjorde att det tog slut. Varför allt som var så bra blev till ett helvete. Jag har så mycket frågor, vill öppna mitt hjärta för dig. Vill få sitta bredvid dig som jag alltid gjorde förut, du satt bara och kollade på mig med dina speciella ögon när jag pratade. Du lyssnade på allt jag hade att säga.. Du fanns alltid där, du var den första jag tänkte på när jag behövde prata med någon, när jag mådde som bäst och bara ville skratta med någon så fanns du där, när jag ville öppna mitt hjärta för någon och mådde som sämst så fanns du där, ett samtal ifrån.. Nu finns ingenting kvar förutom hoppet på att det ska bli vi igen. Tanken att jag har förlorat en person som har en stor plats i mitt hjärta gör mig ledsen. vill ha dig som min kille igen. Tänker på dig hela tiden, vart jag än går så påminner stället om dig. Ser jag ett par kramas och pussas då tänker jag på dig. Om jag är på en plats där du och jag varit med varandra, ja även då tänker jag på dig. Tänker på dig jämt. Minns du? Dubai, flygare, krulligt hår med gröna ögon och mulatter och jag älskade när du sa "nehe/joho".

Allt känns så allvarligt.. Som att jag bara kan drömma om att det ska bli vi igen.. Är det så, så får jag väl fortsätta drömma. För jag tänker inte ge upp hoppet, aldrig! Vet du vad som är det bästa? jag kunde/kan vara mig själv framför dig. Precis som jag är hemma var jag mot dig, minns du hur blyg jag var i början när vi träffades, allt utvecklades. Du måste veta att du har gjort mig till en mycket bättre människa. Vill ligga i din famn igen, känna dina läppar mot mina och känna dina armar om min midja.. åh saknaden växer. Jag saknar allt som har med dig att göra, saknar ditt leende, dina ögon, sättet du kollade på mig, jag dör.. Under en period kände jag mig speciell, men det var endast för att jag hade dig vid min sida. Och det viktigaste får jag inte glömma. Jag måste tacka dig för att du funnits för mig. Du har gjort så jag lyckades med en sak som jag aldrig trodde att jag skulle klara av. Du lyckades få mig på bättre tankar hela tiden. Tack, verkligen tack. Jag älskar dig otroligt mycket, glöm aldrig det. Du har nyckeln till mitt hjärta, om du känner för att flytta tillbaka in dit så är du alltid välkommen.



Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



mår typ blää illa.



Mår typ otroligt illa just nu och börjar bli lite små trött faktiskt. Imorgon har jag även utvecklingsamtal runt halv 12 så då kan ni ju passa på att hålla tummarna för mig. Idag efter skolan gick jag hem och tog det lugnt en stund. Sedan träffade jag Hannah, och gud så roligt vi hade, vi promenerade från Alby till Fittja, sedan tog vi tåget till Hallunda.  Vi gick till donken och sedan åkte vi tillbaka till Fittja och gick hem till Nicole. Vi höll henne sällskap en stund, hon är ju sjuk och så nu, krya på dig.  Ja sedan åkte jag och H hem. Kollade på efterlyst idag, det handlade om massor av saker. Som våldtäkt m.m. Mycket tankar och känslor dök upp, sedan fick jag ett sms som värmde hela min kropp. Men nu ska jag hoppa i säng och försöka sova ut, åh börjar 08.10 imorgon. VARFÖR FÅR JAG ALDRIG SOVMORGON!!    godnatt..


Klassfesten i 6an. :)






Jag älskar dig,
Puss, Ronja.



Ta hand om den du älskar.



Ta vara på varje sekund som du får tillbringa med personen som du verkligen älskar,
för när du sen har förlorat honom/henne så kommer det att vara försent..
det enda man har i huvudet då är "kommer han/hon att komma tillbaka?"



Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Ångra aldrig det som en gång i tiden fick dig att le.



Nu sitter jag i skolan och inte gör så jätte mycket, börjar lektionen 10 över 1.. Slutar runt tre idag och då ska jag träffa Hannis, kanske Nicole också. Vi ska hem till mig och hämta pengar, promenera till Eriksberg för att äta och sedan röra oss mot Skärholmen. Vet ni vad jag frågade mamma igår? om jag får följa med Hannah och hennes familj till Italien i sommar och vet ni vad hon svarade?  "jag måste prata med hennes mamma och så först". Fyfan om de blir Italien för oss.. Det är bara att njuta då, sola och bli brun. Vi ska vara där i två veckor då. I like, i like och i like.





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Ni räddar mina dagar, H och N.



Efter skolan så tillbringade jag min tid med Hannah och Nicole. Vi tog det lugnt. Orkar inte gå in på detjaler men jag och H kollade på när N hade träning. Sedan gick N hem, jag och H fortsatte mot Skärholmen där vi stötte på Pendah. Var hemma runt 20 tiden.




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




Tell me why?



Är allt på riktigt? kanske är det så att jag drömmer, drömmer en dröm och aldrig vaknar upp ur den.. Eller är det sant, måste jag börja inse allvaret i det hela. Att det är slut på riktig? Att jag måste gå vidare utan dig nu, utan dig vid min sida. Det kanske är allvar, eller det är nog det. Men hur kommer det sig, hur kunde det bara att sluta såhära. Vi som hade det så bra.. Bra på riktigt. Var alltid glad, mina ögon lös hela tiden. Allt jag ser nu är den snea vägen, en väg som inte kommer att bli rak igen.. Inte på ett tag iallafall. Varför ger vi inte det hela en chans och visar våra känslor på ett bra sätt istället för att båda ska behöva gå olika vägar med ett krossat hjärta? Om det  är som vi två säger att vi verkligen behöver varandra.. Varför kämpar vi inte för varandra då? När det handlar om kärlek och hela den biten då måste man orka. Man måste kunna stå på sina ben, men jag känner mig skakig. Känner mig osäker, varje steg jag tar känns tung nu.. Leendet på mina läppar nu känns inte äkta. Har lovat dig en sak.. men måste. Jag älskar dig."/





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Hoppet är min enda livlina tills vidare.



Så svårt att kontrollera sina känslor,
kärleken den komplicerade sig.
Och tro mig han försöker att glömma dig,
för eran kärlek blev en omöjlig grej.
Men du kommer aldrig lämna han i drömmarna,
han försöker men du finns alltid där.
För hoppet är det sista som lämnar han.
hon/han kommer aldrig glömma dig.



Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Min och Hannahs dag idag .



Måste bara säga att det var otroligt skönt att träffa dig igår Hannah, det kändes som år och dar sist. <3

Sitter hemma och ska börja fixa mig snart. Ska träffa Hannah, ska hem till henne först. Vi ska bara ta det lugnt en stund och sedan vidare till donken. Hahahaha åh alla dina kuponger du har Hannah, så mycket mat det kommer bli. Somnade runt halv 6 på morgonen i natt, pratade med älsklingen. Men har inte tid att skriva mer just nu så vi hörs senare.


Kände för att lägga ut denna jätte gamla bild idag.


Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Fuck you and have a nice day.



Är med Nicole och Hannah nu.



Jag älskar dig,
puss, Ronja.



fixar mig .



Har precis fixat mitt hår, lyckat blev det faktiskt. Sitter med sminket framför mig också, ska väl börja sminka min så småning om. Sedan på med kläderna sen skutta iväg och möta Nicole och vidare till Hannah. Vi är bjudna på fest i Södertälje idag men tror inte att det blir av, vi ska nog ta det lugnt hos H istället. Skriver mer när jag har tid.




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



DANJAH - MY LOVE .



gonna keep on givin you my love cause your my love, you are the love of mi liiife.






jag älskar dig.
Puss, Ronja.




Verkligheten gör ondare än vad man tror.



Vet ni hur mycket två dagar egentligen är?..


Sitter hos Nicole och tar det lugnt, vi pratar och mest bara tar det lugnt. Vi ska se på film snart. Ska sova här i natt.. Imorgon ska vi dra hem till Hannah och ta det lugnt. Jag saknar så mycket faktist. Idag har jag haft kramper i min mage hela dagen.. Riktigt jobbigt faktiskt. Har även haft två nationella prov i engelska idag, första gick inte så jätte bra. Men den andra gick mycket bättre faktiskt och det känns positivt. Som ni kanske i mitt tidigare inlägg såg så är jag inte på världens bästa humör, men det kan man inte vara hela tiden. Trots det försöker jag att ha ett leende på läppen och ta dagen som den kommer. Det finns bara en sak som skulle göra mina dagar lite bättre just nu.. men det verkar inte slå in så kan bara försöka att glömma det, glömma allt...  Ska vara lite social nu och så, skriver mer lite senare eller imorgon.


Ronja Lindkvist



Mitt hjärta slår för dig.
Puss, Ronja.



Är hos nicole.



rsfdghvjklmijlgb ghfkjhfvcbölpi bjfk......
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH :(




Mitt hjärta slår för dig.
Puss, Ronja.



Ingen är perfekt.



Sitter här och gör absolut ingenting, tar det lugnt och funderar på hur nationella i engelska ska gå imorgon. Jag får hoppas på det bästa och imorgon göra mitt bästa trots att min koncentration inte är den bästa just nu. Börjar klockan elva imorgon pga av att några grupper har nationella i matte. Slutar halv 4.. Uhh så sent. Sen är det helg igen, dagarna går så snabbt nu förtiden kan man tycka och snart står man där med betygen i handen och bara njuter utav sommaren och skippa alla problem och bara njuta utav vädret, badet, glassen och de vackra kläderna. Sedan blir det förhoppningsvis John bauers gymnasium för min del. Gud så nervöst det kommer vara första dagen tror jag.. Man kommer dit, yngst och allt. Men det kommer lösa sig trots allt för känner några i gymnasiumet sen tidigare så det är ju positivt det iallafall. Imorgon tror jag att jag och mamma ska åka och shoppa lite. Jag ska nog bara sickta in mig mot underkläder, ska byta ut de gamla mot lite nytt hade jag tänkt. Sen blir det väl smink antar jag och kanske lite kläder också. Får se hur det blir, om vi inte åker imorgon så åker vi på Lördag. Men just nu känner jag att jag inte orkar skriva mer och vet heller inte om jag kommer vara så inställd på att skriva lika ofta som innan. Skriver när jag orkar och har lust, så det kanske inte blir sån bra uppdatering.






Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




Smärtan i magen just nu går inte att beskriva.





Satt och kollade igenom lite bilder och hittade även ett roligt fotoprogram, så passade på att göra om lite bilder och såhär blev resultatet på tre utav bilderna.





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




Welcome to the good life.



Sitter i skolan och har två lektioner kvar. Åh kan inte tiden bara gå lite snabbare. Idag ska jag spendera min eftermiddag och kväll hemma framför skolböckerna, om inte jag ska träffa O lite. Nicole lekte svår och sa att hon skulle plugga så ska inte träffa henne idag iallafall haha. Har två matteprov imorgon, ett på morgonen och sedan nationella muntligt i matte. Hamnade i samma grupp som Momme, Eva och någontill. Minns inte riktigt vem det var haha. Måste verkligen klara av provet. Sitter med Gabriel och Jocke nu i datasalen, (ekare). Ska snart upp och ha spanska. Skriver lite mer när jag kommer hem eller när jag har lust och ork.



Jag älskar dig.
Puss, Ronja. 



"Jag vakar över dig, trots att du inte ser det".



Efter skolan gick jag till centrum där jag träffade mamma. Vi satt och skrattade lite sedan mötte jag upp Nicole. Vi åkte hem till henne, satt där en stund och knatade vidare mot ungdomens, där N skulle träna. Skulle också göra det. Men efter att fått höra en sak fick jag huvudvärk och blev väldigt ledsen så jag skippade träningen men satt och kollade. Träffade O en snabbis utanför, vi stod och pratade lite. Han gick vidare och jag gick in igen. Efter träningen åkte jag till Alby där jag såg Johanna och Frida så var med de en stund. När jag gick hemåt sedan ringde mamma och sa att hon var hos grannen att jag skulle dit. Gick dit och var där en stund. När jag väl kom hem så badade jag snabbt och satte på ansiktsmask och nu känner jag mig fräsch. Nu ska jag bara sitta och ta det lugnt och försöka sluta att tänka så mycket. Fan nu förstår jag vart huvudvärken kommer ifrån.






Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Bokrecension.



Skrev precis klart min bokrecension på datorn och nu ska jag lämna den till min lärare. Håll tummarna för ytligare ett MVG. Jag har ett mål, det är att sluta 9an men MVG i svenska. Måste även bara skriva att jag verkligen älskar dig O.



Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Varför?



Idag träffade jag Nicole en snabbis och gav henne lite grejer, följde med henne en bit mot S hus. Såg Fia på vägen så hade sällskap tillbaka till centrum. Åkte sedan vidare med mamma och pappa till Huddinge där vi satt i 4 timmar hos pappas kompis som jag inte träffat på länge. Roligt och trevlig stämning. Sen åkte pappa och mamma och hämtade upp Rasmus. Vi satt där yttligare en stund. Han bjöd på mat och så. Har precis skrivit klart min bokrecension och den blev helt okej. Ska förbättra den lite imorgon när jag skriver den på datorn. Men nu börjar jag känna att jag blir på dåligt humör. Tack, verkligen tack! men nu vet jag ju trots allt vart vi står och så. Men dåligt humör blev jag nu och nu känner jag att jag inte orkar skriva mer så vi hörs när vi hörs.

                                               Kände för att lägga ut en fjortisbild på mig och Nicole idag.
                                                                          




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Har man tråkigt som mig så brukar det se ut såhär ..





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Hur kan man göra såna låtar?





Texten är egentligen sjuk, sjuk och yttligare sjuk. Förstår heller inte hur man kan göra såna låtar. Men jag har fastnat för den? lyssnar på den hela tiden. Kan tyvärr till och med den utantill. Nu ska ni få höra något knasigt..
Jag och Nicole satt på bussen på väg till Hallunda. Ja dum som jag är så lyssnar jag på denna låt och började sjunga refrängen högt "låt oss flummish, hela dagen bara flummish glömma allt vår knas och för stunden bara flummish. Sätta oss ner och ta en till av denna gås, ej jag tar och röker och får en fet psykos".  Tror ni inte allt de flesta på bussen kollade?. Tack jo det gjorde de och ja, pinsamt var det iallafall. Men nu har jag ju trots allt lärt mig att denna låt kanske inte är så jätte bra att sjunga bland okänt folk. De fick nog fel uppfattning om mig. haha.


Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Nu är håret bra.



Idag i skolan fick jag fin besök, underbara Sara kom och var med mig en stund. Vi pratade med varandra om allt precis allt. Förlåt att jag inte kom ikväll älskling. Men känner mig trött och hängig. Men du förstår mig och det är jag glad för.  Tyvärr.. Har fått feber tror jag och är förkyld. Även ont i hjärtat? aja, det blir bra snart antar jag.  Nicole och hennes mamma hjälpte mig att färga mitt hår idag och restultatet blev verkligen jätte bra. Orkar inte skriva mer. Men vill bara skriva en sak innan jag slutar. Hannah, Nicole, Sara och min älskling, ni betyder verkligen mycket för mig och det vill jag att ni ska veta.



 
Före                                     Efter


Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Håller tummarna för dig, bäbis.



Har badat och känner mig slut som människa just nu. Promenerade från Fittja hem idag och tro mig.. kallt var det. Känner tyvärr nu att det börjar värka i halsen. Åh säg inte att jag är på väg att bli sjuk, orkar inte med det. Träffade Nicole idag och vi pratade om allt. Vi satt hos henne och sedan åt vi, det börjar bli en vana att vi äter när jag är hos henne haha.
Orkar inte skriva mer, skriver mer imorgon eller något. Ska väl plugga lite nu. Eller kanske bara lägga mig och koppla av i sängen med lite musik. Ja, jag tror att det andra alternativ är mycket bättre. Så ja, hejdå på er för tillfället.


Jag och min bäbis.




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Allt lutar sig snett.



Är så ledsen och besviken på romantiken. Men det kanske är som du säger? att det inte funkar. Men jag vill få det att funka, jag vill få det att gå så bra som möjligt. Jag vill så mycket, men tyvärr får man inte allt det man vill. Men vi får se var allt slutar, om det slutar positivt eller negativt. Håller tummarna för det som är bäst för dig och mig. Det som är bäst för mig är att få spendera min tid med dig, frågan är?  vad är det som är bäst för dig. Och det är bara du som kan svara på den frågan. Jag väntar och väntar, tills jag får beskedet. Ska vi försöka, eller gå skilda vägar som vänner?.

Just nu sitter jag hos min granne. Tar det lugnt. Hon har en stol som vibrerar och ger massage. Otroligt skönt faktiskt. Har ju ont i ryggen också så det är ett stort plus. Ska snart hem och fixa till mig lite sen röra mig utåt. Ikväll ska jag spendera min kväll framför läxböckerna. Vad har ni för planer inför dagen då?





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



jag älskar att älska dig.



Förlåt för att jag varit så dålig på att blogga under den senaste dagen. Men har helt enkelt haft så mycket att göra känns det som. Känner mig stressad och en massa annat har hänt som helt enkelt gjort så att jag inte orkat blogga.

Men nu är blogghumöret tillbaka iallafall och det är jätte bra tycker jag. Vad har jag gjort egentligen? Igår så gick jag och Johanna till maxi för att köpa ljusbrun hårfärg. Hon köpte en blondhårfärg. Skulle försöka att få bort lite utav de blonda jag har i håret nu. Men lyckades inte. Börjar ändå vänja mig så det är okej för min del. Frida hjälpte mig att färga mitt hår, men när jag fönade håret när det var klart så såg det exakt likadant ut som innan så..
Inget mer med det. Under kvällen träffade jag älsklingen en stund. Vi tog det lugnt och pratade lite. Idag gick jag till skolan. Saknat alla där faktiskt. Efter skolan åkte jag hem till Nicole. Vi satt hos henne en stund sedan åkte vi till alby för att hon hade tandläkartid (jag har det på fredag). Åkte sedan tillbaka till henne sen. Vi satt där en stund och sen åkte jag hem. Satt hemma lite, skulle plugga men var tyvär inte på plugghumör. Gick till grannen istället och tog det lugnt, träffade även älsklingen en stund. Och nu sitter jag här. Jag gör inte så jätte mycket men hade däremot tänkt lägga ut lite bilder på hur mina två dagar har sätt ut. Och förutom att jag varit på dåligthumör ibland så har det varit roliga dagar.
Måste bara skriva att min brors humor får mig verkligen att tänka "ett gott skratt förlänger livet"


Bilderna talar för sig själv.





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




Dags att förbättra mitt humör kan man tycka.



Har inte varit på blogghumör idag. Skriver imorgon eller något.

Jag älskar dig.




"You'll always be a part of me".



Kollade precis klart på en film. Mirrors heter den, jag vet att jag är lite seg. Har inte sett den trots att den inte är så jätte ny. Riktigt läskig var den iallafall eller kankse inte läskig men äcklig som fan. Fy va jag egentligen inte tål skräckfilmer. Nu har jag typ smetat in hela ansiktet i tandkräm, ska skölja bort det om typ 10 min. Sedan hoppas på att mina finnar försvinner från min kind hahah. Håret är inte så fult trots mitt senaste inlägg. Kände mig nog lite ful för stunden. Men man vänjer väl sig med det. Precis som nu.. Börjar ta allt för givet trots att det är fel.
Gud va läskigt, inbillar mig att jag hör röster. inget mer skräckfilms tittande för mig. Tänkte bara säga godnatt, ni får ha det så bra. Börja kommentera lite mer och sluta vara så snåla på det.





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Panikångest.



Horunge är allt jag har att säga, håret blev misslyckat. Prov imorgon och har inte börjat träna en.. Just nu mår jag helt enkelt inte bra igen. Var med O en stund, det var ju roligt det. Men nu känner jag typ bara att jag vill råna maxi och ta en ljusbrun hårfärg och slänga i håret och hoppas på att det blir bättre. Ska nog gå och köpa en brunhårfärg imorgon. Åh jag är skoltrött också, allt är typ bara stort ångest just nu.


Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



jag älskar dig mer än gud älskar alla sina änglar..



Nu sitter jag med blont hårfärg i håret (bara slingor). Ska gå och leka med min granne nu så skriver mer sen.  Håll tummarna för mig att håret blir bra, lägger ut en bild sen så får ni se hur resultatet blir. Ska även plugga sen.. Prov imorn.




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



"jag känner saknad men vad ska jag göra, för vad man än säger är det ingen som kan höra".



Horunge till mage också. Att det inte släpper, att inte värkarna släppar. Jag förstår ingenting just nu. Är förvirrad. Idag har jag inte gjort så mycket. Kollat på film lite, sedan träffade jag Nicole och var hos henne en stund. Sen såg jag Johanna och Frida på tunnelbanan så var med de en stund. Vi åkte sen till fittja. Träffade O i en minut sedan tog jag tunnelbanan hem. Och här sitter jag nu. Ska lägga mig strax och hålla tummarna att min magvärk har hunnit släppas till imorgon. Har ingen skola imorgon, eller jo det är frilufsdag men ska inte gå. Orkar inte dansa + har jag ont i benet. Men måste ändå upp till skolan, har prov på Tisdag och sen lite andra läxor. Imorgon blir det nog en hemmadag/kväll. Känner verkligen inte för skolan i mitt skick just nu. Det kommer att vara fruktansvärt mycket prov. Nationella och allt. Men jag måste ge 100% så jag kommer in i något gymnasium. Men åh är så skoltrött "/. Varför kan inte loven vara mycket längre. Och varför kan inte allt bara bli bra. Det känns som att jag tjatar om det hela tiden. Men att det ska bli bra är allt jag ber om. 

Tre saker ni inte viste om mig.
1. Varje dag läser jag mitt + stenbockens stjärntecken.
2. Innan jag lägger mig lyssnar jag alltid på musik, (somnar till det ibland).
3. Jag är verkligen jätte dålig på att laga mat, idag frågade jag mamma hur man lagade nudlar :$.



Jag älskar dig N, tack för att du gör mina dagar till de bästa. <3




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




"min önskan i livet är att få se dig i mina söner"



Tanken av ett liv utan dig får mig falla ner på knä.
Ber till gud att vi en dag delar ett barn, delar en dröm att det alltid är du och jag.
Det spelar ingen roll vad folk säger, det spelar ingen roll va de gör.
För jag vet att vi lever för varandra kommer alltid va tillsammans tills dagen vi dör.

Jag känner dig som mig själv, två liv som går parallellt. Samma förflutna fett lika på alla sätt.
Tanken att bygga på illusionen av lycka, drömmar av framtiden får intuitionen att hyckla.
Du får mig att spegla mitt eget liv, tveka på min princip om att aldrig ge nån min tillit.
Mun mot mun gav hoppet om kärlek är liv, ber på rutin att vi är och förblir.
Adelaida du visa mig hopp när döden slockna, du tog min hand när döden locka som mest.
Tillhörigheten växte känslorna vidgas, ropa mitt namn och jag kommer direkt.

Tanken av ett liv utan dig får mig falla ner på knä.
Ber till gud att vi en dag delar ett barn, delar en dröm att det alltid är du och jag.
Det spelar ingen roll vad folk säger, det spelar ingen roll va de gör.
För jag vet att vi lever för varandra kommer alltid va tillsammans tills dagen vi dör.

På två dagar gav du mig någonting som fick mig att se va livet kan ge vad vikten av att be är.
När varje andetag känns som de sista, när döden viskar ens namn så finns du där. Du bar
mig genom skuggornas dag tillbaks till livet, gav mig en anledning att förbli den jag är.
Du visade mig innebörden av ordet tillhörighet, säg mig hur ska jag leva när vi lever isär.
Vägen blir smalare, fokuseringen skarpare. Banden blir starkare ju mer tid han ger oss,
lova mig trohet och ge det respekt så ger jag dig allt jag har och allt som du ber om.

Tanken av ett liv utan dig får mig falla ner på knä.
Ber till gud att vi en dag delar ett barn, delar en dröm att det alltid är du och jag.
Det spelar ingen roll vad folk säger, det spelar ingen roll va de gör.
För jag vet att vi lever för varandra kommer alltid va tillsammans tills dagen vi dör.

Med en kropp lika ren som tanken hos en lekande barn beror på om jag var hennes man så
jag tar hennes hand och smeker försiktigt, känner hur värmen sprider sig. Viskar i hennes öra
hur hon vänder mitt liv. Kan inte andas, paniken smyger sig på, strypt av en klump i halsen när
jag skriker på gud efter nåd. Inget skrämmer mig mer än att det blir som sist, nu eller aldrig
för livet som risk, en sån vacker person att guden själv ler. Har blåttat tanken att se dig i mina böner.
Med handen på korset, svär jag dig trohet. Min önskan i livet är att få se dig i mina söner.


Jag älskar dig.
Puss, Ronja.