.Jag är så trött på dubbelmoral, falskhet och lögnare. Varför inte stå stadigt på sina ben? Tala sanning och sen inte oroa sig över att något man ljugit om kommer fram för sant som fan är att sanningen hur som helst alltid kommer fram. Yeye, folket kanske öppnar sina ögon och inser, just nu sitter jag hos Miranda, har duschat och fixat mig lite. Ska hemåt idag tror jag, men det lockar inte att åka kominalt i detta väder.. Får se om de slutar regna ikväll.
Igår var vi hos Miranda, jag, hon, Adel och Allam, vi satt och drack och umgicks :) Känns skönt att ha någon att prata med, ta åt dig Pendah. Skriver mer sen igen, pusspusspuss!
Joseph, dag in och dag ut är du i mina tankar <3-

Lyckligt lottad :)Jag mår bra, jag ler :) Jag har träffat underbara människor och det är great men självklart tänker man på sin ängel, dag in och dag ut men jag ler, ler för honom precis så som han ville att jag skulle göra.

Dagarna har jag spenderat med Pendah och Miranda lite här och var :) Umgåts med mirandas vänner, underbara människor som sagt. Kom nydligen hem, var i årsta med alla + min älskling pendah. Ska väl lägga mig strax men skriver när jag känner för det igen, pusspusspuss.Come backSanningen är den att jag inte kan sluta fälla tårar, jag kan inte sluta tänka.. Jag kan inte sluta att känna mig ensam, jag vill inse att du är på en mycket bättre plats, hos Gud men jag vill inget annat än att ha dig här med oss istället.. Joseph vakar du över oss? Tänker på dig jämt, fäller tårar varje dag.. Vi förlorade en vän, jag förlorade en vän.. Jag förlorade en del utav mitt hjärta och vill ha svar, varför gjorde ni såhär? Varför fick han inte leva, varför tog ni hans liv? Varför lät ni det gå så långt? Smuts människor.. Jag kommer aldrig acceptera, aldrig...

Jag kommer alltid att minnas, jag kommer alltid att bita ihop in i det sista, när det gör som ondast Joseph då ska jag le mot dig.. Du ska få se, jag ska göra dig stolt.. Jag ska kriga enda in i det sista, inte bara för mig utan för oss. Du ska få se att jag ska leva varje lilla sekund som om de vore den sista, jag ska kämpa och jag ska stå på mig, jag ska följa de råd du alltid sagt till mig "Ronja du är starkare än du tror" Tack mitt hjärta, tack för all tid du gav oss men det här är inte slutet utan början på någonting mycket vackert för dig.. En plats i paradiset, du förtjänar den platsen, det är där du hör hemma trots att jag saknar dig så mitt hjärta skaver.

Vet du? Jag ska ta körkortet Joseph, jag ska :) Ska skicka in körtillståndet på Måndag och sen är det bara att sätta igång, du hann inte ta körkortet.. Men jag tar de för oss båda, promise. Jag vet att du hade blivit stolt! Jag kollar på min vägg och det blir som en knut i hjärtat, jag viker ihop kroppen och blundar.. Jag är inte hel, något fattas, något stort i mig fattas.. Du, men Joseph en dag ses vi igen, en dag..