Pust



Vet ni en sak, saker har förändrats och lika så människor i min omgivning. Varje dag ser jag någonting nytt, varje dag ser jag någonting som gör mig glad och saker som gör mig ledsen men varje dag lär jag mig någonting nytt. Varje dag nästan får man höra "Finns här för dig" men när det kommer till att jag behöver någon, vart försvinner alla då? Det är det här man märker av, inte alltid men ofta. För mig är handligar viktigare än orden själv, jag säger inte en sak och sen menar en annan. Det finns så mycket i mitt hjärta jag skulle behöva ta ut, jag vet att jag har min mamma att prata med, men ibland är det inte samma sak och så ligger det till just nu.

Jag plusar ett plus ett och det blir två, ytan var två men när det kommer till kritan, när det kommer till stödet blev det genast en igen, det är komiskt på ett sett för man inser verkligen så mycket. Folk kommer till mig och öppnar sitt hjärta, de pratar ut och jag ger de råd jag kan men säger inte för mycket för helt ärligt så vet jag, jag är inte den bästa på att ge råd men jag är en bra lyssnare. De är få gånger, som jag verkligen sitter med en person och berättar vad jag känner och just nu känns det bra, jag håller det för mig själv. En person, en som betydde super mycket för mig förr lärde mig "Ronja lita inte på någon, inte ens din egna skugga för den du minst anar det, är personen som kan hugga dig i ryggen" Än idag tänker jag på det, det är sant och det vet jag och det är just därför jag väljer att vara tyst, men det är roligt att se vilka som verkligen finns där när man verkligen behöver de.

Puss och kram!



-



Idag i skolan så kom 9or på besök och fick se hur vi arbetar och så, trevligt. Tog en och tvätta hennes hår, sedan stylade jag de lite. Sen åkte jag och tränade, kom hem eller aa till gården där alla satt, även min mamma. Vi och alla grannar tog en promenad till maxi där vi handla lite, kom hem och träffa Steffi, sen mötte vi upp Apo och Sharbel en stund, trevligt :)


Sen blöja, världens finaste flicka.

Ronja: Aicha jag är inte din kompis
Aicha: Varför ronja? du är min bästis ju?
R: Nej..
A: "börjar gråta" Förlåt ronja.
R: Haha skojar ju bara.
A: Maggan ronja skojar bara och så skrattar hon.

Världens finaste flicka, gud va jag älskar henne. Sedan tog jag på mig kepsen och då sa hon "Ronja får jag inte låna din andra keps så kan vi ta en fin bild? Aa resulatatet blev bilden ovan. Kärlek ♥




You keep the sunshine, save me the rain.



Vad händer? Efter skolan så åkte jag med madde, hon körde mig till fittja och sen åkte jag och tränade, skönt att börja igång igen! Om en stund ska jag möta upp Siti, vi ska träffas en stund och sen ska jag hem och duscha mitt smutsiga hår haha.. Får se om man hinner träffa Steffi en stund också.

Men skriver mer igen när jag kommit hem :*




Sol, sol underbara sol.



Asså kan inte beskriva med ord hur lycklig solen gör mig, solade hela dagen idag och bikinistrecket är på plats, grillade även med nicoles familj sen och sedan mötte jag upp Siti, lili och steffi. Vi drog till max och tog en dricka o glass, mötte på Asia, lejla och steffi där så var med de en stund. Sen mötte vi Nicole och efter det har jag bara tagit det lugnt.








Playback



Har ni känt att ni kämpar, slåss och kämpar yttligare engång för att nå dit ni vill men på vägen vänder det och ni är nära att falla? Jag vet inte riktigt, är trött på de här inläggen med vad ska man göra? Försöker skriva ner på papper, försöker pyssla ihop alla bitar så allt faller på plats men det känns omöjligt. Du lättar ditt hjärta, beslutar dig för att berätta trots att du lovat dig själv att inte falla tillbaka, du lovar dig själv att vara tyst men någonting kommer imellan, allt du får tillbaka är ett hån? Förstår ni? Du öppnar hjärtat på ett sätt som du lovat dig själv att inte göra, du skulle ju inte "falla" tillbaka. Dina vänner fanns där just då men inte nu? Det är skumt, försöker inte få ut någonting i de här, försöker bara pyssla ihop lite.

Jag förstår verkligen inte, men en sak jag förstår är att jag står här nu, bet mig i tungan sist, höll allt inne och det känns bara bra vet ni varför? Omogenhet och drama är ingenting för mig längre, puss =)




:)



Åh har så mycket bilder att visa er, men grejen är att min älskade data har blivit så otroligt trög så lägger in alla bilder i mitt usb och överför de till pappas data sen och visar er allt imorgon typ.

Just nu kollar jag på repriset av BB och sen ska jag nog lägga mig, idag har jag solat med nicole hela dagen och sen åkte vi och kollade på big momma 3 på bio och kan ju skriva att den var riktigt bra, värd att se och jag vill se den igen.. Nej vet inte vad jag ska skriva mer så pusspuss.




Två bilder från idag..



Kanske gråter jag sen



Hello, kan börja med att skriva att kryssningen var kanon, det var så jävla roligt! Vi lärde känna en massa och även träffade jag och Steffi på två bekanta till oss, Kevin och Daniel, vi umgicks med de ganska mycket, sen drack vi, dansa och hade det allmänt trevligt och roligt :)

När jag kom hem så var bror och hans tjej hemma så nu sitter jag och umgås med de, de ska snart gå och handla och då ska jag hoppa in i duschen och sen möta Steffi.




Jag skrattar idag.



Den här gången känns det rätt, pust. Jag trodde jag hade valt någonting som jag sen skulle ångrat men mamma har faktiskt lärt mig att man ska kunna stå upp och hålla balansen utan ett stöd, hon har lärt mig att klara mig utan att vara beroende utav en person, nu ler jag, förr grät jag. Nu ler jag och ser det som nått bra, för oss.

Idag har jag solat lite, underbart väder var det ju. Fick lite färg, sen kom Steffi och vi mötte upp Siti. Vi gick hem till henne och var där ett tag. Kom hem och packade de sista, åker ju på kryssning imorgon vilket ska bli roligt och då ska det verkligen festas loss, känner att jag behöver det nu :)


Angelina - som en liten ängel. Älskar dig!




.



Det här gör mig dum dum dum..




Stålande sol



Hej, hur har eran dag varit idag? Min har varit super mysig och skön. Suttit i solen tillsammans med underbara människor och bara tagit det lugnt, inte tänkt så mycket idag vilket har varit super skönt.

Pratar men en vän som hälsar, hejhej bloggen haha störd. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu.. Får lite inspration och då måste jag nu säga att jag kollar på bb och den som lämnade denna vecka är Annie. Kändes ganska bra det, hon var ju så tråkig hahaha och gud va jag är mobbad.. Pratar om bb, nej men de kul, eller gurkan e kul.. Okej skitsamma, puss!




Ett stort X



Min rubrik säger så mycket, ett stort X och inget annat. Det är bättre, inte bara för dig utan även för mig. Det är på tiden nu faktiskt, det är bättre när man fått höra det, det underlättar. Jag är dum, för gång på gång har jag vetat men blundat för sanningen.

"Stanna aldrig hos någon som inte uppskattar din närvaro.."  Vänder mig inte tillbaka igen.


Siktar framåt.




My heart is refusing me



Ja, här sitter jag igen. En lördag kväll och inte gör sådär jätte mycket. Har ganska ont i huvudet, mamma kommer hem också. Hon och pappa åkte till bror i två dagar så ska väl möta de snart och umgås med de en stund. Pappa åker bort imorgon och han har lovat mig att när han kommer hem så ska vi börja övningsköra men än så länge är det bara att vänta.

Vad händer idag då? Antar att de flesta är i stan och festar.. Jag trodde att jag skulle bli den tjejen som skulle vara ute och festa varje helg, men sanningen är den att jag inte varit ute en enda gång sen jag fyllde 18.. På onsdag åker jag på kryssning igen, ska bli roligt det iallafall :)



Igår hade vi som sagt film mys hos mig :)


Igår tog jag och Steffi en kvällspromenad... Hiding!


Mitt hjärta, bästa vän och storesyster.
 

Ögonsten


På väg hem från fittja.


En till :)


Tja!


Älskar vädret!


Jag och steff.



Hej igen



Jag är så sämst haha, har inte skrivit på över 3 dagar... Men nu är är jag väl igång igen, vilket jag alltid säger. Trots att jag inte har skrivit på tre dagar så vet jag inte vad jag ska skriva. I torsdags hade jag nationella och det gick jätte bra, idag träffade jag Asia med Steffi och vi var hos mig och kolla film. Kom nydligen in, hiding.....

Kan inte beskriva denna känsla, så skönt med lov. Nu är det bara sova sova sova. Jag har verkligen bestämt mig denna gång, det är över på riktigt denna gång, det finns ingen "återvändo" Man brukar säga, det är väl inte roligt att läsa en bok man redan vet slutet på? Så känner jag :) Ska lägga mig strax, underbart väder har de varit också, avslutar med lite bilder! Puss puss puss










-



När du skriker på din kvinna finns en man som önskar att han kunde prata ljuvligt med henne...när du förnedrar din kvinna och inte respekterar henne finns en man som flörtar med henne och påminner henne om hur underbar hon är som skapelse..när du sårar din kvinna finns en man som önskar att han kunde älska henne...när du får din kvinna att fälla tårar finns en man som får henne att skratta..Två själar ett hjärta.




Jag bara älskar dig.



Steffi Posavec
Hjärtat du är så underbar de finns ingen som dig, jag är så glad att vi har den här kontakten som vi har idag och som vi alltid kommer att ha. Jag är så glad att jag har dig som vän, Kommer alltid att finnas här för dig så som du har funnits där för mig. Du har ett stort hjärta av guld och du är sån omtänksam människa :) Love you ♥
för 3 timmar sedan · · · Visa vänskapssida



-



Grattis på födelsedagen ängeln. <3





Tjaba



Dagen och kvällen igår blev otoligt lång haha.. Var hos Nicole halv 9 ungefär och 10 skulle vi ta bussen till Flempan för lite fest. Vi fixar oss hos Nicole och bara tar det lugnt, vi går mot bussen och när vi kommer fram till flempan möter vi resten, går till lokalen och de står med problem och vi fattar ingenting och väntar ett tag sen säger de att festen e flyttad till Tullinge men snälla jag ska gå på den festen så vi åkte till tullinge och sen åkte jag och Nicole tillbaka och han precis tillbaka till sista bussen, åkte hem och kollade på big brother istället haha..
Nu sitter jag hos Steffi och vi ska snart möta upp Nicole och Pendah och sen gå upp till skolan och fira Seedys födelsedag ♥



Pust



SKREV DE HÄR INLÄGGET IGÅR MEN DE KOM INTE UPP!!

Dagen har varit lång idag har det kännts som. Madde kom och hämtade mig på parkeringen halv 8 och vi åkte till skolan, var där till 11 och sen släppte hon av mig i Skärholmen, gick och pratade med tele 2 personalen angående min iphone, blir bara så otroligt arg ibland. Hade övestigit 3000 sms så i två dagar har jag betalat för alla sms jag skickat, vilket jag inte visste om eftersom jag inte fått någon info om det så ja, på två dagar höjdes min räkning på 300 kr ungefär.. Skit kul? Vi löste det och jag gick och handlade ett par byxor. Vidare hem då jag ringde Steffi, hon skulle med och träna idag, sagt som gjort.. Vi körde stenhårt idag och det känns verkligen i hela kroppen, träningsvärk överallt men jag älskar denna känsla, jag älskar att det värker för det visar bara att jag tränat rätt.

När vi tog bussen så klev vi av i fittja och gick till burek där steffi åt, jag höll mig tills jag kom hem.. Kör på min diet och när jag ändå håller på att prata om träningen så kan jag säga att jag gått ner 4 kg, ställde mig på vågen lite tidagare idag :)  Me like..

 










6 april 2011



Idag plockade Madde upp mig och vi åkte bil till skolan, hon körde mig sedan till Fittja där jag mötte upp Siti en stund och sen åkte jag och tränade, när jag satt ute så var det strålande sol, det var så otroligt varmt och skönt ute. Efter träningen gick jag hem och åt, mötte sedan upp Steffi, vi åkte och mötte Nicole och sen blev det en lång promenad. När jag kom till Alby igen så satt vi på gården, jag, Steffi, Samir, Shajanth och Dusan. Gick hem och kollade på BB, ska nog lägga mig när som helst.

Imorgon skulle vi ha redovisning men min lärare sköt upp det till efter påsk så imorgon blir det Sex and the city haha... Aa ni läste rätt, istället för att redovisa så bestämde min lärare att vi skulle kolla på sex and the city, så imorgon blir det film mys och en massa godsaker.. Men det får jag hoppa över, köper med mig en loka och frukt... Skriver mer imorgon igen, kram.


Glömde skriva att madde klippte mig lite idag.


Jag och söta Siti ute i vårsolen, älskar vädret.


Jag, Nicole och Steffi ute på en kvällspromenad :)


Ett gott skratt förlänger livet ;)




.



Vad händer bloggen, själv tar jag det lugnt men ska strax ner på gården en stund. En kompis ville prata med mig så ska se vad han har på hjärtat. Efter ska jag nog hoppa i säng, så skriver nog inte mer idag. Puss ♥



-



Vi hade projekt arbete idag och jag fick bli en hippie. En bild bomb på mig och älskade Josefin.





















Det är lika farligt att visa människorna godhet som att smeka vilda djur.



Jag gillar inte det här, jag gillar inte tanken. Jag skulle vilja boka en sista minuten resa och åka bort, koppla av på en strand och släppa allt runt omkring mig. Bara ligga på en strand, musiken i öronen och massa goda frukter. Jag tränar och satsar stort varje dag, jag tänker hela tiden. Jag vill så mycket och det är precis det som får mig att känna.. Känna en känsla jag aldrig kände förut, frustration.

Grejen är att jag stolt kan säga att jag är en bra tjej. Jag är en snäll tjej och vill alltid allas bästa, ibland kan det misstolkas och det har hänt och det är synd. Jag gillar inte att såra en person, jag gillar inte att veta att saker inte är som de ska, därför väljer jag att reda ut allt. Folk missuppfattar och det chockar inte mig, folk dömmer utan att ens känna mig och saker jag själv inte visste om mig, vet andra? Det är så det fungerar, men jag vet vem jag är och jag är stolt över den jag är.

Folk som kommer och snackar har brist på sitt egna självförtroende och har ingen självkänsla och faktiskt så tycker jag synd om såna människor och det är just därför jag inte tar åt mig, förr gjorde jag det men nu? Varför ska jag bry mig, lägga kraft på något som inte stämmer? Folk gillar drama, men drama är någonting jag verkligen håller mig undan ifrån.

Jag kan med stolthet ha huvudet stadigt, behöver inte kolla ner eller upp när jag går.. Jag är inte bäst, även jag har gjort misstag och de står jag för, ett uttryck jag älskar är "Man bör aldrig skämmas för att erkänna att man har haft fel, för det betyder ju att man är klokare idag än igår." Det är så sant, och jag stod inte för de förr. Jag har förändrats och det gör mig glad, jag är inte den omogna tjejen som var rädd för konsekvenser och tar skit hur som helst..
Jag står upp för mig själv nu - Har självrespekt.


Jag är den jag är, alla andra finns ju redan..




.



Pust sån lättnad, vi hörs imorgon. Godnatt :)



Godnatt.



Ja jag skulle sova för ett tag sen men något gick snett och mamma lyckades hålla mig vaken. Nu sitter vi och kollar på teve, ska lägga min när som helst. Vad har jag gjort idag då.. Träffade Steffi och sen har vi inte gjort något speciellt, tagit det lugnt för det mesta och var hos en kompis.. Mamma åkte iväg och gick ner och mötte henne sen, där stod Shajanth, Dusan och Crille, stod och pratade med de en stund och sen gick vi hem igen.

Jag tänkte på en sak, varför ska man gå omkring och oroa sig? Oroa sig för någonting som inte är värt det egentligen? Det känns bara så skumt, men trots det.. Trots det så oroar man sig? Skumt. Godnatt ♥


Vi.




Smell the shit



Sitter med Steffi och den dumma jäveln gör inget annat än att slå mig.. Aa men kan berätta om gårdagen, vi åkte till fittja runt 6, mötte Derya och Nicole där och sen gick vi ner till fittja skolan där de var uppträdanden, petter och kenring var bland annat där, trevligt :) Vad som händer idag är inte 100% än men antagligen till stan med Steffi :)