-







Nu sticker jag till stan, beso! ♥




tjenixen



Kom hem för en stund sen men ska snart möta upp steffi och åka och möta mig älskade mamma som kommer hem idag. Fick mitt hår fixat av fina Madde idag också, fint fint men skriver mer när jag är hemma igen.


Idag i skolan :)




Bild bomb






















Älskar.








Love is wicked



Tja tja bloggen.. hahaha tycker att det är lika roligt varje gång.

Vad gör ni? Kom hem från skolan för ett tag sen, steffi sov hos mig så det var myspys. Ska snart möta upp henne också, hon ska fixa sina ögonbryn och jag ska hålla henne sällskap sen får jag se vad som händer. Är så sjukt trött, skönt att jag börjar 12 imorgon :)




Hello



Mitt internet har blivit så otroligt trög, blir dum dum. Ska fixa allt med bilderna lite senare för nu ska jag börja fixa mig och sen åka med ängeln till stan är planen. Bilden nedan är också från igår, beslut ångest vad jag skulle ha på mig, yepp. Men skriver lite senare igen, ha en strålande dag! ♥





-



Har massa med roliga bilder att visa er, men det får bli imorgon för nu ska jag sova :) Puss


Denna bild är tagen för någon timme sen, undz.




Jag hatar rubriker



Vad händer? Själv sitter jag här hemma och tar det lugnt. När man har hemmet för sig själv och ingen mamma som gör de hon brukar göra så inser man hur mycket det finns att göra hela tiden så idag har jag både diskat, dammsugit, torkat golvet, bäddat och städat garderoberna.

Efter det tog jag ett långt bad och bara pysslade med mig själv, ansiktsmask m.m. så nu känner man sig super fräsch igen haha.

Blir väl för mig att plugga resten av dagen och lägga mig i tid så jag kommer upp till skolan imorgon och ni har väl inte glömt att vrida fram klockan en timma?




Unknown number



Hahaha gud vad jag skratade igår, ja.. Vad hände, jag och Steffi satt hos mig efter att vi kom från henne. Vi drack lite och pratade en massa skit, lika bra så haha. Ska bara ta det lugnt idag tror jag, men man vet ju aldrig.

Ska börja fixa mig och sen får vi se, ska väl möta upp henne igen, ska även kolla vad Nicole ska göra.



Jag vill utomlands...




Say goodbye



Sitter med steffi. Men skillnaden nu är att vi är bäst och tror inte att det finns någon så bra som henne, hon förstår mig.. Shululu, vad händer?

Nej men vi ska väl lägga oss snart tror jag.. Vad ska ni göra? :)

undzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz



You stole my heart



Vad gör ni? Jag ligger och lyssnar på musik och ska snart lägga mig är planen. Vad har jag gjort idag? Känt som ganska mycket faktiskt. Först betalade jag räkningar, sen vidare till maxi, sen hem och lämna sakerna och sen åkte jag och Steffi till Skärholmen, fick med mig lite smink och ett par tights hem.

Godnatt ♥



Jah vinci



Godmorgon. Gah, la mig för sent igår så nej... Hörde inte alarmet i morse så det blev ingen skola idag, kanske lika bra. Har så otroligt ont i magen, la mig med magvärk och vaknade med det, inte alls sådär jätte roligt.

Nu har jag precis målat mina naglar och ätit, ska snart göra mig i ordning för att sen åka iväg och träna av mig lite. Vad ska ni göra idag? :)

Det var längesen det var som det var igår, jag kunde inte somna. Jag kunde inte somna, alla tankar och funderingar gjorde att jag inte kunde koppla av och det blev jobbigt tillslut. Min kropp började klia och jag blev irriterad. Slutade med att jag låg och pratade i telen, när jag höll på att somna till la jag på och vaknade med ett sött sms idag, sånt gör en alltid glad :)

Skriver mer lite senare sunshines. Pusssss


Bjuder på en bild på mig och Steffi ♥




-



♥♥




Tankar



Du gjorde det så lätt för dig själv, det var bara du, du och du. Jag stod där, står där än idag men frågor, frågor som får mig att känna ilska. Frågor som jag aldrig kommer få svar på, skillnaden nu är den att jag inte orkar tänka mer, jag orkar verkligen inte. Jag vill så mycket, men orken finns inte kvar.

Vad gör man egentligen? Vad gör man i min sits, det har gått sån otroligt lång tid, det borde vara över för längesen. Men över? Över? Asså ibland bara önska jag. Det kanske är omöjligt att gå vidare utan att få svar på de frågor som stör en, som ligger och trycker. Den stora frågan egentligen är bara hur? Jag smälter, jag smälter bort när jag tänker på dig. Jag flyger iväg, hamnar någonstans där allting är underbart och perfekt. Jag vill inte bort där ifrån, ifrån drömmen men sen kommer verkligheten och det blir kallt och mörkt igen, men det är så det ligger till, det är så det funkar och det verkar vara så det förblir.

Jag ligger och lyssnar på "I hate this part - The Pussycat Dolls" Yes, jag hatar verkligen this part. Men efter regn kommer ju alltid solsken har jag faktiskt genom omständigheter lärt mig. Jag tror att den som verkligen förstår mig nu, som verkligen ger mig de bästa råden är min mamma. Hon har varit med från dag 1 och hon vet vad jag tycker och tänker om dig. Hon har sin uppfattning om dig också, hon gillar dig. Det gör allting så mycket lättare på något sätt, för tillsammans försöker vi lägga pussel, inte alltid sådär jätte lätt. Men när jag vill öppna mitt hjärta om dig, då öppnar jag den till min mamma, hon förstår. Men trots allt ändras inte hennes uppfattning om dig - Du är samma lika, både för mig och henne. Det är obeskrivligt, det är både ilska och glädje.

Pust, jag är stolt egentligen. Trodde inte att jag skulle stå såhär stadigt, men jag står mer stadigt än jag tänkt mig. Jag älskar att jag kan le, le med ett leende som är så äkta nu, trots att det är någonting som fattas så kan jag inte släppa allt, jag får trots allt inte glömma de som gör mig lycklig, kan inte fastna längre. Livet går ju vidare? Med eller utan dig, det är en gåta, en gåta utan svar som sagt. Tror ni på ödet? Det gör jag.

When you start to miss me, remember, i didn't leave, you let me go!



Sho



Nemen, glömt att skriva idag såg jag. Vad gör ni då? Jag sitter hemma och är helt slut. Körde 100% idag på gymmet och sen tog jag en lång promenad med Steffi. Vi mötte Zakiya och promenerade med henne också. Nu sitter jag hemma och tar det lugnt bara.

Kollade precis på BB och fy va Gurkan är klockren, börjar gilla de flesta i huset haha. Ska lägga mig strax tror jag, är ganska trött.





Min vän



Vad är jag utan dig? Tror inte du förstår egentligen hur stor betydelse du har i mitt liv. Kollar på dig nu, du skrattar och ler och det gör mig så glad. Kolla på dig mitt hjärta, kolla hur du ler. Du ska alltid le sådär. Hur länge har inte vi känt varandra? Sen... jag var två år gammal och tills nu :) Föralltid ska det vara du och jag. Vi har inte alltid haft kontakt men vi har alltid bott i samma trapp uppgång.

Är det någon jag vänder mig till så är det faktiskt du, du förstår mig på ett sätt som de flesta inte gör. Du har blivit som en storesyster för mig och jag vet, jag vet att det jag säger dig stannar mellan oss två. Precis så som du vänder dig till mig, precis så vänder jag mig till dig.

Grejen med oss är, ingen förstår sig på oss. Vi klarar oss själva, som på kryssningen? Vi föredrog att vara själva, dricka och fixa oss själva, det är för att vi alltid har så roligt tillsammans och i din närvaro känner jag mig mer än trygg. 

                                           Jag älskar dig Steffi.


Jag, Shajanth och du :)




Gomojon



Vaknade för en timme sen ungefär. Blir galen på det här, näsan rinner och hostan blir ju bara värre och värre, bajs sak. Ska hoppa in i duschen och sen möta ängeln Steffi, puss.




Bild bomb






Du hittar alltid styrkan igen



Hello. Sitter hos Steffi just nu och bara tar det lugnt. Vi bakade kladdkaka, mii det är min tjockis dag idag haha. Hon håller på att fixa sig och sen ska vi väl ut, tidigare var jag och mamma i centrum, handlade lite och åt.

Skriver mer lite senare :)



-



Känner mig som ett litet barn, det gör så ont. Vill krypa ner hos mamma och aldrig kliva upp igen, vill ändra så mycket. Jag hatar att vara sjuk, hostar så hela bröstkorgen har ont, näsan rinner, feber och saltet på såret, urinverksinfektion. Det gör så ont, sån smärta. Överallt, känner mig inte hel, är det inte de ena så är det de andra. Jag blir som en liten bebis, jag orkar inte mer. Jag gör verkligen inte det, blir så känslig. Vill ligga i en famn, en varm famn med händer, händer som rör mig på ett sätt som visar, jag finns här för dig. Jag vill känna den känslan igen, jag vill men vågar inte. Kolla? Varför pratar jag om de där nu när jag håller på att berätta om vad jag är för sjuk. Det är för mycket, kokar inut i mig, vill skrika ut och inte titta bak mer. Smärtan tar kål, huvudet äter mig, kisset dödar och och hostan mördar mig. Har ingen ork.. Ja så känner jag nu, men haha vad gör det? Dags att skratta lite, ett skratt förlänger ju livet och gud så tråkigt och kort liv man skulle ha varje gång man mådde dåligt,

suck.. Keep your head up and keep smiling. Pussis.




Kvar i något jag lämnat



Har både hunnit med att komma hem, plugga och tagit en promenad tillsammans med Steffi och Pendah. Ska strax hoppa in i duschen och sen kolla på BB sen ska jag faktiskt försöka lägga mig i tid idag. Tränade efter skolan idag. Näsan rinner och hostan blir bara värre och värre.. Sjuk? Ja.. Kissinfluensa som Maddis kallar det? Japp.

Ska fixa klart en sak och prata klart i telen sen hoppar jag in i duschen, hinner nog skriva engång till innan jag lägger mig. Pussis


Bror och jag - Småttingar




Plugg dag



Sitter i skolan och har föreläsning, Maria Nila är på besök. Vad gör ni? Efter skolan ska jag åka och gymma och efter blir det hem och plugga plugga plugga, prov imorgon.

Nej orkar inte skriva mer, skriver nog lite senare. Puss




Tankar



Jag är så trött på den här skiten, trött på människor som kommer och går som en jävla jojo. Jag förstår verkligen inte grejen, sen frågar man mig "Ronja du umgås med samma människor hela tiden" Vad förväntar man sig? Att jag är en reserv? Att man kan komma och gå som man vill, nej så fungerar det inte, absolut inte i min värld. Jag vet inte vad jag kan säga, ingen förstår mig ändå. Jag blir glad av att höra från en person som betytt mycket men sen är personen borta? Kommer aldrig förstå mig på det. Släpp mig helt eller håll mig hårt. Grejen med mig är att när jag märker av det här så låter jag det fortsätta så, har så svårt att sätta stopp. Men det är annat nu, lärt mig och lärt mig att jag inte är en reserv. Asså skriver och skriver, tänker och tänker och orkar inte mer.

Hur kan man? Gång på gång ställer jag den frågan, hur hur och hur? Ni som känner mig, ja ni känner mig och vet hur jag fungerar och sanningen är den att det inte är många som känner mig, inte mitt nya jag och trivs bäst såhär. Ni som kände mig förut har eran uppfattning och är fast vid det, det äcklar mig.

Man ska alltid ge en person en ärlig chans, det har jag lärt mig. Ärligt talat så lärde jag mig det efter att jag blivit sårad, och inte fick en ärlig chans. Blev dömd och sen stod jag där som ett frågetecken. Fick höra saker jag själv inte visste om mig själv, det är sjukt, det är äckligt. Folk pratar och säger saker, jag är jag och jag vet vem jag är och det är huvudsaken. Jag och de få vet vem jag är och resten skiter jag i. Varför ska jag bry mig om personer som kommer och går? Varför ska jag ge de chanser gång på gång när de enda de gör är att komma och gå.

Fått skriva av mig lite nu och det är skönt tycker jag, när jag känner att inte prata med någon så kan jag lika gärna skriva av mig, skiter i vilka som läser det här också, spelar ingen roll för allt det här sanning ändå. Usch fy, människor nu förtiden är så patetiska. Tack för mig :)



Vår?



Sitter hemma, hostar som bara den. Roligt att man gått och blivit sjuk. Gick inte till skolan idag, kände att jag behövde vila ut. Vaknade och tog det lugnt, följde med Steffi till Skärholmen, blev lite små shopping, ett par byxor och nya träningsskor. Vi har promenerat massor idag, underbart väder! Finns nog inget annat som är så skönt än en vårdag, solen skiner och solglasögonen är på, man går och pratar om allting, gah bara mys mys. Bokade även biljetterna till kryssningen idag, yepp den 20 april smäller det igen. Lägger in bilder från idag imorgon, min data hackar för mycket just nu.




Melissa Horn - Lät du henne komma närmre
Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig? Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig. Jag går bredvid men halkar efter, orkar inte springa mer. Försök att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser. Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut, hur kan man älska nån, som älskat nån förut?




älskar.





Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal
Ja va äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decenier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika själ
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns alla ord varje rad ja skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse
Att jag satt något spår
Som haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ja va ung du va yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korespondera
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras
Du flyttade utomlands någonannanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
Så passionen vi kännde kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
När du slår din takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskar på avstånd
Nu är de mitt tåg och dax för avgång
Stiga på eller tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa tillslut
Kan inte titta tillbaks trotts min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år




-



Jag är trött på att skriva om vad jag gör, vad jag brukar göra och vad jag ska göra. Det känns så meningslöst, det händer någongång ibland. Tycker mer om att skriva om mina åsikter, tankar och funderingar. Det finns en sak, en liten grej som får mig att tänka tusen gånger och sen vända tillbaka allt och få de att låta mii.. Dumt? Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men allting går framåt och inte bakåt iallafall. Har kommit på att jag är jag, jag är den jag är och det är bara att acceptera läget.

Okej kan ju skriva att jag hade redovisning idag och det gick bra, var tvungen att åka till vårdcentralen efter skolan och det visade sig att urinverksinfektionen har hittat till mig, gillas inte. Så ligger hemma och vila ikväll och vilar imorgon från skolan också och hoppas på att det blir bättre så snart som möjligt, det här är bara jobbigt.


Livskraft.

 




Godnatt



Det blev ingen träning idag, tog en promenad med Steffi istället och hamnade hos nicole. Vi umgicks och gjorde pasta sallad. Vi satt där en stund och sen åkte vi hem igen, duschat och fixat håret har jag också gjort. Sen blev det BB och gurkan är fan helt klockren, favort. Nu ska jag lägga mig och vakna halv 7 imorgon. Buhu, det är en lång dag imorgon.. Hörs sen! ♥



Vad är det för mode?



En trött tjej som sitter o skriver.. jää haha, ska iväg o träna strax, vad gör ni? Ville bara kolla läget, och tack för alla fin fina kommentarer. Hörs senare igen, puss.




When love takes over



Vad händer? Kom nydligen hem, varit i Hallunda och bara tagit det lugnt. Tränade tidigare idag också, solade gjorde jag med. Jag har tråkigt, och är trött och vill sova och vill mysa och vill kolla på film och vill... Mycket man vill haha.




Hej igen



Hej och hå, har inte skrivit av mig på tre dagar såg jag och det är inte okej kan man tycka, eller?

Hmm vart ska jag börja och vart ska jag sluta? Har börjat träna, började för tre dagar sen och är väldigt motiverad denna gång, tänker inte ge upp ska sträva till toppen, dit jag villl nå. Träningsvärk i magen, japp. Vad kan man mer skriva? Tagit tag i skolan, fått de uppgifter jag missat så på söndag blir det en pluggdag för mig.

Kärleken? Jag fick en fråga om hur det går med kärleken, jag har ju nydligen skrivit ett långt inlägg om kärleken men kan väl göra det lite kortfattat. Jag fastnade, kom inte ut och kände rädsla. Idag står jag mittemellan, inte gått vidare helt men heller inte rädd för att prata med andra.


Finns inget bättre än, tända ljusen, släcka lampan, äta frukt, lyssna på lugnt musik och läsa.. Avkopplande? Ja men visst :)




-



När saker går snett och lagen fått rätt står man kvar där på botten och undrar vad fan som gått snett.




7 mars



Hej hej.

Dagen idag har varit skit jobbig på ren svenska. Sov 4 timmar i natt så när jag vaknade idag kände jag.. Det kan inte vara sant, gick till skolan och gick hem efter lunch. Sov i två timmar när jag kom hem så vad tror ni att jag är nu? Jo pigg.. Jävla skit, måste försöka sova iallafall.

Idag har jag inte gjort någonting alls, enda gången jag gick ut var när jag gick och köpte cigg till mamma. Sen har jag bara latat mig, sånt behövs ibland!

Juste glömde säga, sökt jätte mycket jobb idag. Äldreboende i tumba, gröna lund och inom botkyrka byggen, hoppas på napp.


Jag idag under OC tittandet.




Svar



Cassie om Frågestund:
Hej där. Du berättade inte så mycket om kryssningen. Berätta mer? Ha det bra!

- Vart ska jag börja haha. Vi kom in till båten, insåg att min och steffis hytt låg några dörrar ifrån Pendah och deras hytt, det var perfekt. Vi gick upp till tax freen och handlade det vi behövde, dricka, blandning och lite smått. Vi började fixa oss, drack lite samtidigt. Runt 12 gick vi upp till festen, dansade och hade det super roligt. Träffade nytt folk och umgicks med vännerna. Vi sov ingenting under natten men det tog vi, det här är någonting vi gör om!


Ute på däck.

- om Frågestund:
När du känner att din gräns har kommit, vad gör du då? Hoppas på svar.

- Haha va sött, hoppas på svar. Får inte så jätte mycket kommentarer så självklart svarar jag. Min gräns går när man bara sitter och tar emot skit, skit efter skit utan att varken säga eller göra något. Man bara sitter där och tar emot allting, men sen kommer det en dag då man inte står ut mer, då det bara blir som en bomb som exploderat. Det har hänt två gånger för mig och det är inte roligt. Men det är bättre att inte ta emot skiten utan slänga bort skiten snabbt istället :) Eller vad tycker du?

Skoltoken om Frågestund:
Hur går allting i skolan? Du skriver inte så mycket om de längre. Tröttnat?

- Skolan, haha ja vart ska man börja och vart ska man sluta? Skoltrött är jag och det kan jag inte neka. Men trots det så kämpar jag på och gör det jag måste. Ska ta itag med det jag har kvar. Har precis haft en veckas lov men det hade behövt två veckor faktiskt. Men vadå du skriver inte så mycket om det längre? Brukade jag skriva om skolan mer förut? Kanske ska börja igen, men känner inte att det är något intressant. Skolan är ju skolan.. Inte världens roligaste grej precis.


John bauers stolthet, det är jag det.. Eller inte haha :)

Emelie  (Emeliies) om Frågestund:
Hur gammal var du när du mötte på kärleken och lever kärleken kvar? Hur var han? Kontakt idag? Bråkat?

Hihi nyfiken 14 åring.

- Hmm hur gammal var jag, jag var 15 år faktiskt. Jag hade ju lite små saker innan de men det var ingenting som var seriöst om jag säger så. Kärleken varade i två år och nej den lever inte kvar. Hur han var? Han var underbar, världens bästa och det står jag fast vid :) Och ja vi har kontakt idag, vi är inte osams iallafall.

Steffi om Frågestund:
Hur ser ditt rum ut? Konstig men rolig fråga.

- Steffi säg inte att det är du som frågar de där? Hahahaha.. Har en säng, tre garderober, en tv, två bokhyllor, en matta, ett skåp med alla hygein saker i och filmer under sängen.. En data och 4 lampor (gillar inte mörker) haha. En bärbar data och en radio. Lovar att ta bild någon dag.....

karre om Frågestund:
Vad lyssnar du på för musik?

- Jag är en bland ras, allt från beyonce, shakira, bob marley, ken ring, kartellen, collie budz, jah cure till carola? Jag lyssnar på allt :)

virrig om Frågestund:
Hur märker man att man är kär?

- I mitt fall blev jag inte kär i första taget, det tog ett tag och sen när jag väl blev kär så blev jag det på riktigt, jag var fast och det blev jobbigt tillslut. Men hur jag märkte att jag var kär var nog att jag alltid var glad i personens närhet, blev glad av att få sms från honom, av att han ringde mig och bara ville vara med mig.

Anonym om Frågestund:
vad hände med dig och din vän ipek? :oo

- Det är ingenting jag vill ta såhär faktiskt :) Och förstår inte grejen, varför kommentera anonymt?


Favvo bilden .

aina om Frågestund:
vad e en vän för dig?

- En vän för mig.. Eller vänta, först och främst? Aina? hahaha vad ska man säga. En vän för mig är en vän som är rak på sak, som finns där i vårt och tort. Som inte pratar bakom ryggen för man brukar säga, en person som pratar om någon annan i din närvaro pratar om dig i din frånvaro. Vad säger man mer? En vän, en vän är en vän. Jag har få vänner, två-tre st faktiskt. Två st som jag kan prata med och som känner mig som en öppen bok. Det var två till förut, men njea.. Hellre ha få äkta vänner än flera falska.


blomman_94 om Frågestund:
Vad är älska för dig? Och vad är hata för dig?

- Båda orden använder jag sällan, mycket sällan. Orden älska för mig är något betydelsefullt. Till min familj och mina vänner, säger jag det ofta till. De ska veta att jag verkligen älskar de. Måste bara göra klart en sak, det är skillnad på vänner och kompisar för mig. Har massa kompisar men få vänner. Så ni inte tror att jag använder det hela tiden. Hata? Jag vet inte ens om jag använt det förut, men ogilla använder jag ganska ofta, finns mycket som jag ogillar.



Frågestund



Ställ vad ni vill, era tankar och funderingar så lovar jag att svara i nästa inlägg :)




Jag är inte dum



Folk tar utan att ge ett skit tillbaka, men det är väl det här som kallas "vänskap". Jag är inte dum, jag saknar varje dag, jag tänker varje dag men vad betyder det? Inte ett skit för varför? Jo för allt jag har gjort, allt jag stället upp och vad fick jag tillbaka? Ett långfinger så gör det lätt nu, fuck you.

Sitter hemma nu, tar det lugnt bara. Var och handlade och tog det lugnt med mamma. Inatt blev det sent, Gabriel sov hos oss i natt så jag och mamma satt och umgicks lite med honom. Blev ingen sömn alls under kryssningen, har bara ett ord.. KLOCKREN kryssning, wow de kanske inte va sådär världens bästa men jag och Steffi hade skit roligt och det är huvudsaken men en tragisk sak hände när vi skulle av båten och jag beklagar sorgen pendah. Im here, alltid.

Vi använde inte kamran så mycket med tanke på att jag inte orkade gå runt med min mobil, men här är de lilla jag hade iallafall :)













Jag hade gett dig allt.



Så många sömnlösa nätter, nätter med tårar. Så många nätter jag somnat med kudden blöt, så många nätter jag inte förstått någonting. Tårarna jag föll var för att jag inte riktigt visste hur jag skulle tackla allt på bästa sätt, visste inte hur jag skulle få fram det jag ville utan att det skulle misstolkas och bli mer fel än vad de redan var. Så fort någonting påminnde om dig, så fort jag hörde ditt namn fick jag en klump i min mage, en klump som gjorde att osäkerheten kom och det gjorde ont. Ibland kom tårarna och jag hade svårt att stoppa de, jag visste inte, jag var så förvirrad. Ibland kände jag bara hur svag jag blev, hur jag började darra och hur rädd jag verkligen var för att förlora dig. Jag var din prinsessa, du var min prins. Jag såg dig som något mycket speciellt, du var den jag verkligen ville skulle vara vid min sida, inte bara idag utan föralltid.

Jag hade svårt att träffa andra, jag ville inte prata med andra för det spelade ingen roll, jag jämförde de med dig ändå. Det var bara du du och du i min hjärna. Ingen kunde ta din plats, ingen kunde vara lika bra som du var. Ingen kunde få mig att känna så som du fick mig att känna, ingen kunde få mig att skratta så som du fick mig att skratta och ingen kunde få mig att känna den känsla jag kände när jag var med dig, lycka. Idag står jag här, mittemellan kan man väl säga, vågar inte ge mig in i något nytt men är inte heller rädd för att prata med andra.

Mina ögon blev så trötta, mitt leende var inte detsamma. Jag var inte världens bästa och det är jag faktiskt medveten om men trots det så står jag upp och kan faktiskt säga att jag hela tiden gjorde mitt bästa trots att det inte alltid räckte till. Jag inser mer och mer för varje dag att jag tror att det hade fungerat betydligt mycket mer idag än förut. Nu är jag mognare och har lärt mig. Men det är tack vare dig som jag faktiskt lärt mig vad ordet kärlek är. Utan din hjälp hade jag stått lika omedveten som jag gjorde för 3 år sedan. Idag skulle jag kunna tackla vissa saker mycket bättre än förut och idag skulle jag inte vara lika fundersam.

Jag försökte alltid visa och förklara för dig hur mycket du verkligen betydde för mig men mot slutet kändes det inte som att du trodde mitt ord och det blev så jobbigt. Jag visste inte hur jag skulle förklara på bästa sätt som sagt, jag var så osäker och det kändes som att min kärlek inte riktigt räckte till. Jag kunde inte förklara för mina vänner, jag kunde inte förklara hur jag mådde och hur jag kände när det gällde dig för jag visste själv inte och rädslan fanns hela tiden, jag ville inte vara utan dig. När jag fick en kram av dig, när du pussade mig då kände jag mig som den enda tjejen på denna jord, jag var lycklig och kände lycka. Jag älskade den känslan men visade det inte, tog det förgivet vilket jag idag ångrar. Man ska uppskatta allt man har och visa vad det betyder direkt har jag lärt mig.

När jag hörde ordet kärlek så tänkte jag på dig för du var kärleken för mig, du fick mig att känna kärlek och du fick mig att känna mig älskad. Än idag drömmer jag om dig, men när jag vaknar så inser jag att du inte är min verklighet längre. Drömde en dröm som jag egentligen inte ville drömma men som var så svår att motstå.

Jag kan inte förneka att jag saknar dig idag för det gör jag, har inte riktigt vågat släppa taget helt men har tagit ett stort kliv ut ur det här och det har fått mig att inse att man kan. Man kan inte gå och hoppas på en sak som kanske inte är säker. Man kan heller inte släppa helt om man inte riktigt är beredd på det. Men förhoppningar och allt sånt har jag släppt för längesen.

När jag ler nu så ler jag med känsla, när jag saknar så saknar jag det vi hade och de underbara minnerna vi tillbringat tillsammans och när jag gråter så gråter jag för en anledning och det är för att jag behöver det. För att det är en lättnad i vissa fall. Jag skäms inte, jag skäms inte när jag skriver det här för det här är bara sanningen och jag skäms inte när jag skriver att jag tänker på dig, ibland.



Break up for make up.



Sitter vid köksbordet, lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Väntar på Steffi, vi ska packa lite grann inför imorgon och kolla vad vi ska ha på oss. Sen får jag se vad som sker. Jag ska hoppa in i duschen också. Kanske borde berätta vad jag gjorde igår. Mamma väckte mig och frågade om jag ville med till mammas kompis och sagt som gjort. Vi drog dit, var där en stund. Eller ja till 8 och sen kom pendah, vi stack och åt sen gick vi hem till mig och även Steffi kom.