<3





<3



FREDAG! :D



Sitter hemma och ska snart röra mig mot tunnelbanan, är trött idag. Efter praktiken ska jag gå och göra mina naglar vilket jag längtat efter. Tränade även igår vilket var skönt, sen träffade jag tjejerna. Lelja, Asia, pallie och Vale kom hem från London i Onsdags så det var skönt att träffa de. Asia har köpt ett par skor till mig =) me like!

Det är en jätte fin låt på radion.. Gillade den mycket, men hur vet inte vad den heter. Irriterande!

JAG OCH SÖÖTA LEO <3




Vårkänslor.



Sitter på praktiken nu och kollar när det klipps och har det, jag ska snart hjälpa till :) Efter praktiken ska vi nog träna om vi inte träffar Öyku. Det är iskallt här inne tycker jag, inte konstigt. Dörren är öppen haha. Ska hjälpa till lite nu så skriver mer sen.

En bild på mig igår :)



Praktik



Började praktiken klockan 10 så steg upp halv 9. Det var roligt på praktiken och ser fram emot resten utav dagarna. Nackdelen var att jag glömde bort att äta så första gången jag åt idag var halv 5 vilket gav resultat nu.. Är svag i hela kroppen, skakar och känner mig sjuk. Tränade efter praktiken också, stort mål inför sommaren. Det är bara att kämpa på!!

Nu ska jag försöka somna, ska vila från träningen imorgon och försöka få tillbaka lite krafter & sen kör jag hårt på onsdag igen.


Ge mig sommar..



Underbar söndag



Jag brukar hata söndagar men den här söndagen har faktiskt varit skön. Träningen var perfekt, umgås med Steff och Öyku var roligt. Vi höll henne sällskap i några timmar då hon jobbade. Om tjejerna har lust ska de komma till mig när jag praktiserar så ska jag även klippa de och fixa deras hår. Ska lägga mig snart så att jag är pigg första dagen i praktiken, ser fram emot det :)

Steffi, du är underbar :)




I run this town



Bion igår var skit, i love u Phillip Morris heter den. Vi ville kolla på Alice i underlandet men biljetterna var tyvär slutsåld. När vi kom tillbaka till fittja promenerade vi med leo och sen mötte jag Öyku och var med henne ett bra tag. Somnade väldigt sent och vaknade tidigt idag. Åkte och tränade, det var verkligen jätte skönt, efter åkte vi till skärholmen. Senare ska jag till Heron med S, gå till Öykus jobb och äta en smaskig sallad är planerna :)





jag älskar dig



Iskallt var det ute igår, kände inte mina tår och mina lår var ute och cyklade. Kom hem väldigt sent igår, men det är okej det med. Älsklingen väckte mig 11 idag så har legat och pratat med honom väligt länge. Sen bestämde vi att han skulle komma till mig istället. Han var hos mig runt 3 och gick precis.. Vi myste och så, älskar dig. Idag ska jag ha en dejt med min fru Steffi. Vi ska på bio och äta i heron, ännu mer mys. Dagen kommer sluta bra. Älsklingen kanske sover hos mig idag också, vi får se hur det blir.





someone call 911






"Som 2pac sa, en mörk natt blir en ljusare dag"



Springer från mina tankar



Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill

Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill


Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till

Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart..





4/3-10



Idag var jag i skärholmen tillsammans med min bror. Vi gick runt och åt på donken, han köpte en tröja och ett par tights till mig, tack muuchi (han hatar när jag kallar honom för det). Sen ringde nicole mig och frågade om inte jag kunde klippa henne och sagt som gjort. Det blev jätte bra. Efter det gick vi ut en stund, det blev jätte kallt så vi beslöt oss för att åka till heron och fika. Nu sitter jag hos henne och äter lite.








Från nicoles data











Äventyr



Har en sån träningsvärk, ställde mig på vågen nyss och kilorna bara flyger haha. Im so happy right noooow. Men mer ska det bli, mer ska bort. Det är bara att fortsätta träna, träna och träna. Även äta rätt men det gör jag också. Ska börja fixa mig lite och sen ut på äventyr.

 
 




Orden





Jag har lyssnat på den här låten ett par gånger nu, tycker att texten stämmer mer än väl till mig just nu.



När en dörr stängs öppnas en annan.



Hårdträning, dusch, ansiktsmask, pincett, nagellack och hudkräm, nu känner jag mig fräsch. Träningen idag gick jätte bra, svettet skvätte haha. Åkte till stan innan träningen också och köpte en tröja och väska från ginatricot. Bullbakning var det också hemma idag haha.
Haft en dag med mig själv helt enkelt, tänkt igenom lite saker och snart, väldigt snart sker en förändring.




Snart blir det B R A igen..



Allt på engång.. + dödar min mage mig



Tankarna dödar mig, ensamheten börjar ta över min kropp. Smärtan biter isär mig inifrån, det syns inte på utsidan men känner smärtan så tydligt. Min mage har dödat mig länge nu men nu när även röda veckan är på besök hatar jag allt och alla. Blir sur och på dåligt humör, orkar inte ens tänka längre. Jag förstår inte vad jag gör för fel eftersom jag börjar känna ensamheten mer och mer för varje dag som går. Jag är inte stark, tänker inte påstå det längre. Jag vet att jag kommer falla isär snart, det känns så. Och när jag gör det? vem kommer att då finnas där om inte du? förstår du nu hur jag tänker.. Om inte? börja tänk efter lite. För jag har faktiskt inte gjort något fel, inte mer fel än du själv gjort.





Miranda nallarna



Hahaha känner mig jätte tjejig nu men jag tycker verkligen att dessa nallar är skit söta, Miranda nallarna. Jag och Steffi gick och kollade på de i stan och båda blev helt kära, funderar på att göra en samling? Nej nu ska jag faktiskt sova så skriver nog antagligen mer imorgon. Kramis





Shoppingberoende



Satt och tänkte efter lite, jag älskar kläder. Hela tiden hittar jag någonting jag tycker om och vipps, så är de med mig hem. Jag älskar känslan av att gå runt i butiker och ha en massa kläder omkring sig. Jag räknade idag, har 17 olika tights sorter men ändå får jag inte nog, vill ha mer mer mer och mer. Min mamma kallar det för ett beroende som måste bort men jag kallar shopping för en känsla som får mig att bli glad. Blir glad av att shoppa.

Varit inne på hm hemsida och kollat lite, tröck hem lite också.





my day



Nu är jag hemma igen efter en lång och trevlig dag som jag tillbringat med Steffi. I stan hände det inte så mycket mer än att vi gick runt i affärer som vanligt. Vi satte oss i coffeehouse by george och tog oss en pastasallad eller vad man nu ska kalla det. Jag köpte lite olika smycken. Steffi fick med sig tights och en tröja. När jag kom till alby blev det genast ändrade planer, mötte upp S igen och gick ut med söta Leo. Sen gick vi ner till pulsen där Lejla, Asia och Mariana var. Hann inte vara med de i mer en 5 min innan de var tvungen att springa iväg. Då gjorde jag och Steff lite roliga saker och sen gick vi till Pallie där Valeska och hennes kompis var.. Så såg min dag ut på ett ungefär. Fick min röda kompis idag också så har otroligt ont i magen. Vad kan man mer skriva?

Skriver om jag kommer på nått intressant att skriva om.





Godmorgon



Godmorgon =)

Vaknade för en stund sen av att Steffi sa att vi skulle till stan klockan två, det var bara att gå upp från sängen då. Börjar känna träningsvärken nu och jag gillar det, älskar känslan haha. Vi tränar varannan dag så 4 gånger i veckan kör vi hårt. Idag blir det en lugn dag i stan (observera ordet lugn, det kommer säkert vara fullt med stressat folk i stan).





Why so serious?



Tänkte lägga mig och kolla på a walk to remember nu så kommer inte blogga mer för kvällen, messen kommer fram nu också så blir väl lite smsande på sidan om också.
Så det jag vill komma fram till nu är att jag bara ska säga godnatt och att vi hörs imorgon.
Godnatt kära läsare, släng gärna in lite kommentarer, ♥





Inspiration






Trötter



Gäsp gäsp. Sitter med min bror och kollar på ett djur program just nu, några från thailand som typ bor tillsammans med elefanter? Mysigt ser det ut att vara iallafall. Det är mycket som har hänt under tiden som jag inte har bloggat. Men har börjat träna tillsammans med Steffi, Pallie och Madde. Vi har skit roligt på gymmet vilket känns jätte bra, man ska se fram emot träningen och inte bara ta det som en allvarlig och tråkig sak. Jag har det roligt när jag tränar. Om ni tränar, tar ni det som något ni måste och tycker att det är tråkigt? eller något ni vill och att det är roligt?

Tog bort mina lösnaglar igår också, det var sprickor som kommit in i min egna nagel och det gjorde otroligt ont.. Har det fortfarande, plåster har jag på nästan alla fingrar =)


Bjuuuuuuuuder på lite bilder




-



im back..