:((



Mitt hjärta säger någonting annat..
Hjärtat säger kriga för den du älskar, 
min hjärna säger nej, varför kriga för någon som är ointresserad?




tierd



Vaknade för ett tag sen, av att jag hade väldigt ont i ögat? Skit skumt, har det fortfarande också. Igår var jag med Anastasia. Vi kollade på film i pulsen, tjejkväll var det. Sen gick vi hem till Anastasia och var där en stund. Sen tog vi en liten promenad och sen åkte jag hem. Har studiedag idag vilket är skönt för det här behövdes. Ska till Skärholmen med mamma och Anastasia snart trots att jag har ont i magen och huvudvärk. Vill åka till Julia men har för ont i kroppen.. Ska göra mig i ordning nu, så vi hörs.




because of you, i am afraid



Har varit dålig på att blogg, i know. Igår var det oväder så det skrek om det, blev lite små rädd faktiskt. Iallafall, åt frukost i donken idag, somnade en stund i skolan idag. Var väldigt trött med andra ord haha. Tog ett bad när jag kom hem och nu sitter jag hära. Ska börja göra mig i ordning snart, ska ut.


Skönt med ledighet imorgon!



.



Allt är svårt just nu, ropade ditt namn men du hörde inte.




bio



Idag åkte jag hem till Anastasia innan vi mötte upp Nicole i fittja centrum. Anastasia fixade klart sig och sen rörde vi oss mot heron. Vi åt när vi kom dit men klarade bara av 5 chikenbits och sen ville jag spy. Bion började klockan 20.35. Kommer helst seriöst inte ihog va filmen hette men typ grekisk semester nånting. Början var aaaasss tråkig men den blev roligare sen. Kom hem runt halv 12 och nu sitter jag hära och ska lägga mig nu. På förmiddagen gjorde jag klar min engelska läxa som blev lyckad och sen duschade jag. Så har min dag sett hur, vad gjorde ni idag?


                                                         Jag när jag var tre månader gammal.




I do wanna be with you baby



Idag har det varit en slapp dag. Vaknade runt 1 och såg att Nicole hade smsat. Fixade mig och så, åkte sedan och träffade henne. Vi åt tacos och bara umgicks. Haha pratade om gårdagen som var vild.. Om jag säger som Julia sa, Ronja det är bara du som är nykter här. Men iallafall, efter att jag var hos Nicole så åkte jag hem och tog det lugnt, runt halv 9 tiden träffade jag Anastasia och vi var ute i Fittja till 02 då pappa kom och hämtade mig. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Kollade precis på klockan och frågan är nu hur sent jag kommer att vakna imorgon haha.  




tick tack tick tack



Jag ska vara ärlig mot mig själv, stå för vad jag tycker och alltid känna den trygghet jag är värd. Jag är en männsika precis som ni alla. Jag står för att jag saknar tillbaka, jag saknar så mycket och det känns inte jätte bra. Jag vill tillbaka men ändå inte, saknar det som var bra. Tänker tillbaka på det hemska men vet att det inte var mitt fel. Vet sanningen bakom det hela och det vet även du. Bilden av den hemska ronja är borta nu. Nu ler jag mer men om det är äkta vet jag inte. Mår inte dåligt, mår bätte. Jag ljuger nu. Tillbaka tankarna brukar dyka upp ibland men är betydligt mycket starkare än innan då jag föll ihop, nu står jag på mina ben iallafall.

Jag saknar min prins, han med det fina leendet och den underbara personligheten.

Saknar släkten och bror. Saknar den kontakten vi hade förut. När jag var hos min kusin under hela sommaren och allt var perfekt. Varje lov spenderade vi tillsammans och det var underbart. Hon som stöttade mig jämt och gav mig råd som aldrig förr. Min bror finns alltid och pratar med han ofta, han bor inte hemma men det betyder inte att vi inte har samma kontakt som innan, han är min bror och jag älskar honom mer än allt.

Kontakten med vännerna är inte lika som innan, man umgås inte på samma sätt och även det saknar jag. De roliga sommarkvällarna då vi alltid tillbringade tiden tillsammans. Men nu har de flesta börjat gymnasium och glidit ifrån varandra. Det är synd men man kanske hittar tillbaka till varandra så småning om.

Mina nya vänner i min nya skola är underbara, kommit bra in i gruppen och bra in i skolan. Trivs med det vi gör i skolan och tekniken vi lär oss sakerna på. Kommer i tid och sköter mig som man ska. Är fokuserad och gör allt jag blir tilltalad om. Visar respekt för de som visar respekt för mig. Barn som vuxna, det spelar ingen roll. Känner mig glad när jag tänker på mitt nya framsteg, hur jag sköter mig men trots det är det klart att man saknar. Det känns som att jag tjatar om ordet saknar men som jag skrev tidigare, "Jag ska vara ärlig mot mig själv, stå för vad jag tycker och alltid känna den trygghet jag är värd."



Det känns bra att skrivit som jag tänker lite nu.



close your eyes



Idag har dagen varit lång. Skönt att det är fredag imorgon och hoppas på att någonting roligt händer då. Idag efter skolan åkte jag, Julia och Miranda till Julia och bakade och klippte min lugg. Är inte van med det med fint var det iallafall vilket var positivt. Tröttnar jag så kan jag bara sätta upp luggen i en klämma :)

Miss the old time



stay with me



Sitter hemma och tar det lugnt, kollar på efterlyst och innan idol. Är slut som människa känner jag, åkte hem till Stephanie efter skolan med Julia och där hade vi det trevlig. Sen åkte vi till Fridhemsplan och träffade Bella, där gick vi till in och finn och handlade lite saker till Elin, sedan mötte vi Elin och Petronella i stan och gick till resturangen och firade Elin. God mat och roligt sällskap, underbart. Imorgon har jag bara en lektion och efter skolan vet jag faktiskt inte vad som händer, någon som vill hitta på någonting?




frågor



Vem ringde dig senast? Madde
Vem kramde dig senast? Elin
Vem kysste dig senast? babe
Vad har du för bh på dig just nu? En vit med svart spets
Hur ser ditt hår ut just nu? hästsvans som håller på att ramla ner
Vad står det i ditt sjätte sms? "Haha men kom jag köper klänningen''
Vad brukar folk få för intryck av dig? pratglad
Har du någon gång klätt dig horigt? aldrig
Har folk kallat dig slampa? skulle inte tro det va
Har du kallat någon för slampa? Ja det har jag haha
Har du slagit någon riktig hårt? Ja, jag och pendah i 3an
Använder du parfym? Ja det gör jag
Vilka slags killar faller du för? Snälla och de med respekt
Vill du ut och festa nu? Nej är för trött för det
Vad är klockan? 12.12
Vilken färg har din mobil? Hel rosa
Vad ska du göra nu? Ha datakunskap :((
Har du svårt att släppa andra dig tätt på livet? Ja, väldigt svårt att öppna mig för en person
Känner du att du orkar en fråga till? Ja?
Vad tänker du när du vaknar? Ska jag sjukanmäla mig eller orka gå till skolan?



walk in, dance out



Trött, trött, seg, trött och trött igen. En dålig bloggare har jag varit iallafall. Har haft dans hela dagen idag i skolan och jag är trött haha. Tror att ni fattar va jag menar nu. Höll på somna på tunnelbanan på väg hem. När jag kom hem så satte jag mig och kolla på tv, men satte mig ner och bada istället vilket inte gjorde saken bättre, hela kroppen blev avslappnad och blev tröttare. Blir nog en tidig kväll för mig.



?



Vi hörs..




soulmate



Man märker med tiden vilka som är äkta eller inte, en som har varit med mig från start och söttat mig igenom allt, aldrig vänt ryggen och hjälpt mig på bättre tankar när jag inte mått så bra.
Lämnar aldrig din sida. Jag älskar dig, Nicole Charro. <3


                                                          
                           




det är bara att skratta sig igenom det svåra



Har så mycket tankar i mitt huvud, så mycket kärlek jag vill dela med mig till dig. Vill kunna veta att du bara är min och jag bara din. Vill skrika ut ditt namn och tala om för världen hur mycket jag älskar dig. Vill lova dig att det alltid ska vara vi två. I min ensamhet tänker jag så mycket, blir förvirrad utav mina egna tankar. Jag står för att jag älskar dig och det har jag gjort från dag ett. Märkte då att det var något speciellt med dig bara att jag själv inte ville inse det. Nu känns allt så långt bort och vet inte hur jag ska ta allt, det känns typ.. Rädda mig från mig själv, det låter skumt men orkar inte med funderingarna, orkar inte behöva tänka. Vill bara att allt ska flyta på. När jag är med dig känner jag lycka, känner mig speciell och älskad. Men när vi inte är med varandra känns det som att vi är långt ifrån varandra och det gör mig ledsen.


Det var länge sen jag skrev som jag kände här i bloggen, men kände att det här behövdes.




Låter bilderna tala för sig själv



Farbror gifte sig, så fint det var


Fina pappa och farmor


Fixade nicoles hår, fintfint


Anastacia och jag


Nicole, jag och Anastasia


Bella, Christina och jag




aj min axel :((



Kan börja med att skriva att jag har jätte jätte ont i axeln. Har fått massage från alla håll idag men tror ni att det blev nå bättre? nej absolut inte.. Är så spänd och det gör verkligen ont, ibland går det ner mot armen och sen upp mot nacken, skumt men sant. Aja, träffade Nicole efter skolan idag och varit med henne hela dagen. Vi var även med Anastasia en stund på kvällen och sen åkte jag hem. Har bara varit hemma sen.



Bästa farmor <3



Anonym om after she save the world:

Jag är så himla glad för att du trivs. Väntar på en klippning, men får nog vänta ett år till. försökte mej på att göra slingor, jag blev blondin, det gör inget för dom har ju så kul!!! Längtar efter dej!
Kramar f....r

Svar:
Hahaha skrattade så jätte mycket när jag läste din kommentar farmor, du passar i blondt kan jag tänka mig och att blondiner har roligt. När jag läste det började jag skratta. Det stämmer :D Själv har jag färgat håret ljusbrunt, men jag ser att så småning om kommer mitt blonda hår tillbaka under ifrån, så blir det alltid. Räkna med att du ska få en klippning och även färgning utav mig, började med klippning idag. Gick jätte bra för mig faktiskt. Längtar efter dig jag med och tycker faktiskt att vi borde träffas snart.



after she save the world



Har inte bloggat eftersom jag sov hos Christina inatt, Julia och Bella gjorde det med. Det blev en mysig kväll ute vid altan. Godis, bra sällskap och vp var med. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Jag och Christina delade på hennes mammas säng, Julia och Bella tog sofforna. Vi färgade hår och allt sånt, det blev lyckat. Jag färgade ljusbrunt och man ser det blonda lite i genom. Alla tyckte att jag borde färga mörkare för att mina ögon lyser i den här hårfärgen. Men jag känner inte detsamma. Är nöjd nu, lite ovanligt bara. Men det blir bättre, man blir van så småning och. Ser ju trots allt lite blont igenom också. Idag i skolan lärde vi oss att klippa, det var lite svårt i början med tanke på att man ska ha kammen och saxen i samma hand under tiden man håller på. Men man lärde sig det efter ett tag. Sen efter lunch hade vi skolfoto, tror att det blev bra. Nu sitter jag hemma, känner mig lite små seg. Ska jag ta en powernap? haha njea.. Gör nått vettigt istället, har engelska läxa tills imorgon..

Bilder kommer



Goldwell på besök



Vaknade med huvudvärk vilket inte var sådär jätte skönt. Sitter nu i skolan och har frisörteknik. Goldwell är här och pratar om sina produkter och så. Vi har fått ett rabattkort, 30% på alla produkter. Nu är det bara att börja shoppa haha. Har nästan alla produkter i mitt hår just nu, ja jag provade allt och haha ingen kommentar på hur håret ser ut nu.


                   

  




damn



Pluggat klart, det gick bra faktiskt och börjar gilla det jag skriver. Kanske ska satsa på författare? haha min fantasi är ju fan på topp har jag lagt märke till. Nej men nu skojade jag, frisör är mitt blivande yrke. Såg att mina besökare har höjt riktigt ordentligt också, är glad och säger välkommen till mina nya läsare. Skriver om min vardag, tankar och funderingar. Ge lite tips på vad jag ska skriva om :)

Vet ni vad jag har lärt mig? jag måste orka, stå på mig och vara stark i mitt psyke trots att det ibland kan komma svakor och jobbiga perioder. Man klarar allt om man vill, jag vill och jag kan. So baby dont worry!






save me from myself



Sitter hemma med världens huvudvärk, trött och hungrig. Ska plugga lite nu och sen kolla på idol. Vi hörs efter eller imorgon. Puss



                   




skolan



Det börjar komma tillbaka, rädslan stiger i kroppen. Kan inte ha folk bakom mig, känner mig obekväm och stressad. Idag ska jag direkt hem efter skolan, städa min garderob och fixa bland mina kläder. Var på sånt dåligt humör igår så slängde in allt i garderoben bara. Vad händer idag för min del då? jag ska antagligen bara vara hemma eller så ska jag ut lite senare. Jag var så ledsen och irriterad igår, ser sanningen på ett annat sätt nu. 

  Le för det du hade och tänk på att allt du saknar kommer att så småning om bli till ett minne. 

                                                 




?



Just nu känns ingenting okej längre, har så ont i kroppen. Usch varför kommer denna period tillbaka? mådde bra innan men nu? Orkar inte ens tänka längre, det enda jag vill är att ligga i min säng i dagar, veckor och månader också. Sen vakna upp så är allt bra igen, när ska jag bli hel igen?



:((



Godkväll? nej det lät inte bra. Är trött på att skriva samma saker hela tiden i bloggen. Med andra ord vad jag gör om dagarna, så kom på något roligt som jag kan skriva om?



HRL = hjärt och lung räddning



Sitter med underbara Christina och Julia nu och kollar på när våra klasskamrater gör hjärt och lung räddning på en docka haha. Jag var den första som gjorde det och fick VG. Ska till stan med Christina och Julia efter skolan.

 



lördag och söndag



Lördag;
Lyckad kväll igår, fy va roligt vi hade. Vi åkte först till Bagarmossen där vi bara tog det lugnt haha, vi behöver inte gå in på detaljer. Sen runt halv 12 får jag, Nicole, Julia och Lina för oss att åka till Lidingö iallafall, resan dit var rolig om jag säger så. Först träffade jag på Francis i bagarmossan, han blev väldigt chockad när han såg mig där och började ställa massvis med frågor. Efter det när vi satt på ropsten tåget så ser jag att min gamla so lärare sitter med sina vänner så jag hälsade på honom. Ena utav hans vän var bög och var stupfull, han var jätte rolig och sa så fina kommentarer till oss tjejer. Min gamla lärare sa inte så jätte mycket, satt och skrattade mest som oss andra. Men iallafall, när vi kom fram till Lidingö hade vi det så roligt, tror att det blir repris nästa helg också fan. Pappa kom och hämtade mig och Nicole halv 3 och sen släppte vi av Nicole och när jag kom hem somnade jag nästan direkt, var verkligen jätte trött.




Söndag;
Och idag vaknade jag på bra humör, skuttade in i duschen. När jag var klar så fixade jag mig lite grann och rörde mig mot Stan där jag träffade Julia, Camila, Bella och Stephanie. Vi började med att leta present till Petronela. Hon fick lite småpryllar och sen gick vi och tog en fika. När vi var helt klara rörde vi oss mot pendeltåget mot bålsta och klev av i kallhell där Petronela mötte oss. Sen gick vi hem till henne och snacka om att hon bodde fint, vi fick jätte god mat och vi hade det allmänt trevligt. Jag var hemma vid halv 11 och har suttit och gjort en läxa ett ganska bra tag. Men nu är jag klar med den och ska väl lägga mig när som helst, börjar 12 imorgon vilket är jätte skönt. Det negativa är nog bara att vi missar en frisörtektnikslektion.




jag skrattar idag



Blir inte av i Lidingö idag, men det löste sig ändå. Nu ska jag och Nicole till bagarmossen. Är hos henne nu och vi ska snart börja fixa oss, sen röra oss dit. Vi kanske ska äta någonting innan vi drar dit, vi får se. Skriver mer när jag kommer hem, eller imorgon.


haha, nej jag är inte fjortis. Skojade lite bara :D




DÅLIG UPPDATERING IGÅR



Igår var dagen i skolan seg. Inte så jätte roliga ämnen men ämnen som är viktiga, engelska och matte. Efter skolan åkte jag direkt hem, stannade inte kvar och åt som några från klassen gjorde. När jag kom hem så satt jag på gården i flera timmar tillsammans med mamma och pappa, massa grannar och så. Efter ett tag så smsade Melli mig och frågade om jag ville med ut med henne, cami och simon. Kom hem innan 1 iallafall. Idag är jag bjuden på fest i Lidingö också, Nicole kommer kanske också. Skriver lite senare






miss



Dagen idag har faktiskt varit skit skön. Började med att vi hade frisörteknik och lärde oss att föna håret med rundborste. Sen slutade jag faktiskt, klockan 11. Jag och Miranda åkte med Julia till henne och hjälpte henne att färga hennes hår. Dum som jag var la jag i balsamet istället för färgen och sen tänkte jag "men det funkar nog om man blandar i färgen också" och nej.. Det funkade inte haha, håret blev grått så hon och hennes kille åkte och köpte chokladbrun hårfärg och då lät jag Miranda ta över, haha men hon är så smart hon med så hon missade lite hår och så. Men annars blev det bra faktiskt. Skriver mer lite senare. Lägger in lite bilder från dagen lite senare.

*Sitter hos nicole nu*




.



jag saknar och älskar dig.




suck



Det är konstigt egentligen hur humöret kan vända så pass fort, från att vara glad till irriterad och ledsen. I sånna situationer känner man hur mycket man saknar.. live goes on brukar man uttrycka det, imorgon har vi frisörteknik och sen slutar jag, känns skönt.. Skriver mer imorgon. Godnatt



mystisk



Vet inte varför, men allt känns mystiskt haha.. Det kanske bara är jag som är lite små mystisk. Idag hade vi frisörteknik, vi lärde oss lite benor i håret, använda balsam med pensel. Fick tvätta dockorna idag, börjar bli grym tihi. Folket kommer älska när jag leker med deras hår snart,
ska jag fortfarande raka ditt hår älskling? Sitter just nu vid datorn och tar det lugnt bara. Har min bärbara data framför mig också som jag lyssnar på musik på bara. Ska snart renskriva ett arbete som jag gjorde på svenskan idag, idag märkte jag att min fantasi är på topp när det gäller att komma på berättelser.


Frisörteknik <3




Jag är mystisk.


Puss? haha


En glad men trött Ronja.


Nicoles pappas glasögon =)




Trött & fryser



Inte bloggat på länge och ber om ursäkt för det. Idag är jag trött, trött och trött men Nicole skickade ett sms till mig som gjorde att jag blev på bra humör. Förstår inte att jag kan vara såhär trött, sov när jag kom hem från skolan igår och somnade halv 11 igår. Åkte till Maxi vid 10 igår med pappa och köpte saker till skolan. Började träna igår och sommaren 10 kommer att vara bäst. Haha ser redan fram mot sommaren när det precis varit, men men sån är jag. Nu ska jag ha datakunskap så skriver lite senare.





Forget about your girlfriend and meet me at the hotelroom



En underbar kväll igår, fy va roligt vi hade. Åt pizza och bara myste allihopa, jag och Julia var de sista kvar. Julia skulle sova över och runt halv 1 - 1 kom pappa och hämtade mig. idag ska jag, Nicole och Johanna på bio. Skriver mer när jag kommit hem.





Saknar dig men ler för det vi hade .



Sitter på mattelektionen men har inte börjat än, efter skolan ska jag som sagt hem till Julia. Var precis och köpte en cola med tjejerna och sesamkaka, riktigt gott mihi. Vet ni vad jag vill? åka utomlands i en månad. Bort för ett tag och komma tillbaka pigg och glad som aldrig förr. Inte behöva tänka på någonting som får en att må bra. Glömma allt sen le för de man hade, och be för de man vill ha men inte ha några förväntningar. Måste bara skriva en sak, trivs sjukt bra i skolan och ännu bättre i klassen. Underbar klass med underbara vänner!

Ps; jag älskar dig så otroligt mycket.




trött



Godmorgon!

Sitter i skolan och är jätte trött. Vaknade halv 7, börjar klockan 8 och slutar klockan 3. Ska direkt hem till Julia efter det och sen åker vi tillsammans till Christina där vi ska ta de lugnt några i klassen, mys. Hoppas att dagen i skolan går fort för jag känner mig så seg idag, det släpper nog snart :)




Tom på ord med jag skriver lite till, 13 månader den bästa tiden i mitt liv.



Har varit ute med Johanna idag, vi åkte till fittja en stund. Träffade Carrie och pratade med henne och sen åkte vi till Norsborg, minnesgrej för Simon (rip). Johanna träffade även sin kompis så vi var dära till 22.45. Nu sitter jag hära, lika trött som vanligt. Det känns lättare med saknaden är stor, eller? lättare? glöm de ordet, försökte intala mig själv att de går bra men nepp.. Speciellt när man inte fått veta varför..

                                       

 




HAJKEN 09






tudelu



Idag är det en sån jävla bra dag, är på bra humör och slutat tänka på negativa saker så istället ser jag framåt. Sitter i skolans cafeteria med Miranda, Johanna, Caroline, Anna och Manar alla är som datanördar och har sina datorer framför sig. Har redan slutat men sitter kvar och bara tar det lugnt. Har haft frisörteknik, vi lärde oss att tvätta håret på varandra och sättet man masserar på och allt, väldigt mysigt faktiskt.





Svenska lektion nu



Nu kära vänner kommer det bli betydligt fler inlägg från mitt håll. Ska ha svenska och sen slutar jag. Men en lektion är i tre timmar så slutar klockan tre. Börjar få ont i huvudet också, lyckat men det blir bra snart. Hoppas att Nicole orkar gå ut en stund idag också, känns som att det var länge sen vi träffades haha.




NY DATA!!



Sitter i skolan och har precis fått min data. Den är jätte bra och skit fin haha. Har även fått en massa frisörgrejer så det kan inte blir bättre. En sak skulle göra allt bäst men icke. Slutar runt 2-3 idag och börjar känna mig lite små trött faktiskt. Men snart blir jag pigg igen, efter maten.





1 år och 1 månad.



Precis kommit hem från ett äventyr, det var helt okej. Känner bara att jag och skog inte kommer överens så värst bra. Vi lagade maten själv, var och kolla på ett gamalt hus eller va det nu kallas. Satte upp våra egna vindskydd och en massa lekar. Idag har jag inte gjort sådär jätte mycket när jag kom hem, duschat och tänkt.. Som vanligt dårå, satt på gården och tog det lugnt också. Kanske ska ut snart, vi får se. (Bilder kommer sen)


Idag är det bara att säga grattis till "oss" .. 1/8-08 - 1/9-09