31/1-11
Dag 10 & dag 11Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Röd peak tröja
Svarta tights
Röda converse
Svart fjällräven.


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Just nu oroar jag mig inte för någonting, utan just nu är jag bara glad. Känner glädjen sprida sig genom hela min kropp och älskar denna känsla. Puss på er :D-Igår firades jag och då hade jag hyrt en lokal i alby och mina närmaste kom och firade mig, 20 tjejer och två killar haha, perfekt. Allting var bra, sen kom dramat, ignorerade det och fortsatte kvällen med drinkar och dans. Lägger in bilder när jag kommit hem, pussis.

Bjuder på en bild till o börja med, jag nicole och azmina.
 
Dag 9Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.


Nicole och Steffi, mina bästa vänner.Dag 8Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Jag är en ärlig människa och kan säga såhär, min dåliga vana förut var att jag tog människor för givet och när de försvann ur mitt liv försvann en bit i mitt hjärta, såret sitter än idag men jag försöker bygga upp allt igen och nu lärde jag mig, nu visar jag kärlek till ALLA som står mig nära, ska inte förlora någon igen, skulle aldrig klara av det.

.. Det är inte alla som lär sig utav sina misstag, men jag gjorde det. Idag skulle väl min dåliga vana kanske vara att jag är lite för snäll ibland? Får ofta höra det, men jag är snäll mot de som är snälla mot mig, resten.. fuck them :)18 nuMin dag har varit helt underbar, mysit med familjen och vännerna, ätit tårta och köpt iphone. Sen köpte jag ett par klackisar, fick lite kläder utav steffi i födelsedagspresent, gosis.

Jag älskar min familj och mina vänner, det är bara kärlek!
Dag 7Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Utan att ens tveka skulle jag boka första bästa plan utomlands, vara borta i tre veckor och bjuda med någon vän. Sedan komma hem, ge mamma och pappa pengar, skicka pengar till min bror och bara njuta av livet. Jag skulle skaffa körkortet och sen skulle jag som sagt leva livet. Men först och främst, sticka utomlands.


Ta mig till Hawaii nu..
Dag 6Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Det varierar från person till person. Jag faller för killar med bra personlighet, men dock är utsidan viktigt det med. Jag faller inte för killar bara sådär, det har hänt engång tidigare och han var bäst. Underbar personlighet och finaste utsidan, skit snygg. Gillar killar som behandlar sina tjejer med respekt, respekt och tillit är viktigt tycker jag. Killar med fint leende och kan ha ögonkontakt är ett plus, rumpor också.. haha nej men, snälla killar med fin utsida är perfekt.

Sammanfattning;
- Bra personlighet
- Fin utsida
- Fint leende
- Ögonkontakt
- Fin rumpa, det första jag kollar på efter leendet haha.
Take it offPraktiken idag gick jätte bra idag, fick färga hår och resultatet blev jätte bra. Hudterapeften noppade mina ögonbryn också. Efter praktiken så åkte jag till nicole där jag sitter nu med Steffi. Steffi gör inbakad fläta på mig. Imorgon fyller jag år också, hihi. Skriver mer när jag kommer hem. Pussis

Vi just nu.


Dag 5Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Jag tror faktiskt att jag skulle säga det förflutna då. Finns så mycket jag skulle tackla och aggera bättre nu än då. Men kan ju säga att det är de som hände förr som har gjort att jag är den jag är idag, en sån stark tjej som vet vad hon vill, lärt sig utav sina misstag och tänker inte göra om de nu i framtiden.

När jag säger att jag skulle vilja ha det förfluta tillbaka så menar jag inte att jag skulle vilja ha allt, folk missförstår det. Delar utav det, skulle gjort saker annorlunda, vet inte.. Men det är försent nu :) Tar dagen som den kommer istället. Skulle vilja träffa morfar igen också ju..Jag är tröttis. Kom precis hem och ligger nu, tar det lugnt bara. Var och handlade lite i skärholmen, det sista inför lördagen. Måste upp och röra på mig, somnar annars. Hur har eran dag varit? ♥


Från igår.
Äckel väderSminkade precis klart mig, ska ta på mina skor och gå mot tåget snart, tittar ut genom fönstret och vill spy, äckel väder. Idag kommer Steffi till min praktik, ska fixa hennes hår lite. Sen möter vi mamma i skärholmen :)
-Ville bara skriva godnatt :) Hörs imorgon.
Bildbomb

Min fin fina vän, steffi. ♥
Dag 4Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål är att komma i bra form, träna och äta rätt. Jag ska även inte ta emot skit så som jag gjorde förut, ska kunna sätta mina gränser så jag inte tas för givet. Det händer allt för ofta att man tror att alltid kommer vara bra även fast man spelar med personen, men så funkar det inte, inte i min värld iallafall.

Mina drömmar är att komma så långt som möjligt i livet, spela med och ta risker men på en normal nivå. Bilda en fin familj när jag blir äldre, ha ett fast jobb och en bra inkomst med världens underbaraste man. Jag ser ljust på framtiden men tar dagarna som de kommer.

Jag har en önskning i livet, det är att min familj ska må bra. Att gud ska vara med de, inget ont ska hända de *Peppar peppar*.


Mitt allt.
I hate this partHej :) Nu sminkar jag klart det sista och snart sticker jag till praktiken. Ville bara säga hej och skriver mer när jag kommer hem :*


Min man just nu innan jobbet ;) Haha han ville också bara säga hej.
we can make it if we trySuttit och laddat ner massa låtar i timmar nu, ska lägga in de i usb och sen gå till pendis och bränna ner de imorgon tror jag. Ville bara säga godnatt för nu lägger jag mig. 

Jag saknar dig, men blivit så mycket starkare. Jag vet att jag klarar av det den här gången :)

puss på er! ♥Dag 3Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Jag tycker att vintern är super mysig, tänk er en vinterkväll.. Det är kallt ute och man har pojkvän, sitter och kollar på en film och dricker varm choklad och ser snön falla utanför. Sommaren är helt underbar, sommarkvällar på uteserveringar och partykvällar. Men säger nog att jag gillar sommaren mer, värme och bad.
mami är bästGick ju och handlade med mamma, kan säga att det blev jävligt mycket godis och chips men vi har mycket kvar. Ska hem till Sara snart med steffi och hämta en bål skål som jag ska låna utav henne tills på lördag och sen ska jag vara ute med Steffi.
SöndagTjenixen har precis fixat håret, hoppade in i duschen när jag vaknade. Nu ska jag sminka mig lite och sen ska jag gå och handla lite tills på lördag och sen får jag se vad dagen bjuder på :) Men tar nog det bara lugnt idag. Vad händer själva idag?
-En mor finns med från början som källan till ditt liv, Med kärleksfulla blickar hon följer varje kliv, Sen livets första måltid har hon bjudit dig att smaka, Hon ger dig av sin omsorg utan krav att få tillbaka, Hon tas så lätt för given som lindring av besvär, Och sällan blir hon tackad och sedd för den hon är, I Livets alla skeden förblir hon dock densamma, Din alldeles unika högt älskade Mamma ! ♥happyJag är så glad, lyckan sprider sig i hela min kropp. Ingen förstår, jag är som en ny person och älskar den här känslan. Asså varför vara ledsen när man kan vara glad? hihi. Sitter med mamma och kollar på film, chattar lite och smsar, pratade i telen nyss också, påminner om gamla tiden men ändå nytt.. Vet inte men åh, längesen jag var såhär glad. Nu är jag tjatig igen haha.

Människor kommer och går, jag är glad att jag har de jag har i mitt liv och jag är ännu gladare över att jag vet vart jag har alla falska också, men spela dum det är bättre, så slipper man dramat ;)Dag 2Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Jag skulle göra allt, bokstavligen allt för att få en heldag tillsammans med min morfar. Jag skulle beskriva och förklara hur mycket jag saknade honom. Men jag vet att du har det så mycket bättre där uppe och vet att du vakar över mig och ser allting jag gör och jag vet att du är stolt för jag gör ingenting som skulle få dig att tänka dåligt. Misstag gör man ju men jag lär mig utav de.

2001.01.22 - Vila i frid morfar. ♥
Exakt 10 år sedan du försvann ifrån oss, du somnade in för gott.Steffis födelsedag.Här kommer yttligare lite bilder från igår :)
Dag 1Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


1. Ronja Lindkvist är mitt namn, mellan namn "Maria Christina"
2. Fyller 18 om 5 dagar. 1993.01.27
3. Har en storebror som heter Rasmus.
4. Är en väldigt social person som hatar bråk.
5. Lite för snäll ibland och det kan tolkas fel.
6. Glad tjej som vet vad jag vill i livet men tar dagen som den kommer.
7. Jag vet vilka som är mina vänner och vet vilka som är mina kompisar.
8. Går i johnbauer, frisör linjen.
9. Har en underbar kontakt med min familj, mitt allt.
10. Blyg när jag känner mig i obekväma situationer, annars väldigt social som sagt.
25 dagarDag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.
.När ni saknar en person, vad gör ni då? Tänker ni på allt bra ni haft tillsammans eller tänker ni på allt de dåliga? Jag vet inte, men jag försöker tänka dåligt med automatiskt kommer de bra upp och tar över.

Jag saknar dig, på riktigt.MyspysKom precis hem faktiskt, det var super mysigt hos steffus. Synd bara att min magvärk förstörde så mycket för mig där, men det var roligt att vara den som kollade på iallafall. Tvätta bort sminket nyss och fick tvål i ögonen, svider? Ja men visst :)Fler bilder kommer.
Error på mig, men skyller på att bilden togs på fel vinkel.. Haha
-


-Ligger i sängen och lyssnar på musik just nu ska snart hoppa in i badet tror jag. Ikväll ska steffi firas, myspys! Jag vet inte vad jag ska skriva om och då blir det ju bara tråkigt att blogga.. Skriver när lusten är tillbaka.Hos bbendahDet har blivit dåligt med skrivandet nu när jag börjat praktisera, det är för att jag kommer hem så sent och hittar oftast på någonting efter praktiken. Just nu sitter jag hos pendah och bränner lite skivor. Ska nog hem om en stund. Efter praktiken åkte jag till Skärholmen och handlade present till Steffi. Hon fyllde ju år igår, grattis igen sötnos. Nu ska jag hjälpa pendah att leta efter någon penna man skriver på skivor på sen går vi ut en stund .


Favoriten
-Fråga mig inte ens om mitt tidigare inlägg, inte sugen på att skriva alls nu.. Vi hörs imorgon! ♥
?Stark, starkare, starkast.
Söt, sötare, sötast.
Modig, modigare, modigast.
Trött, tröttare, tröttast.
Arg, argare, argast.
Såkallade vänSatt ju hemma, kollade på lilla sara och fråga "Vill du åka och bada" Sagt som gjort, tog med henne och hennes syster och åkte med de till fittja badet. Var där i några timmar tillsammans med de och vakta de när de bada. Badade när jag kom hem och nu kollar jag på teve tillsammans med mamma. Jag har super ont i magen faktiskt. Ska föna håret snart sen lägga mig och lyssna på musik.
tierdJag är trött och orkar inte blogga, känns som att jag kommer skriva samma sak hela tiden de här dagarna, kom från praktiken för en stund sen och nu kollar jag på pippi med sara haha.. Skriver nog mer lite senare .

."My ex girl trying to murder me"
SunshineOkej nu kan jag skriva lite mer detaljerat om praktiken. Som jag kanske skrivit tidigare så har jag börjat praktisera i Östermalstorg och ska göra det i tre veckor framöver. Salongen är super mysig med bra personal. Jag fick rulla parmanent idag och även hjälpa till att sköja ut vätskan från håret, tvättat hår och fönat.

Börjar halv 11 till 4 - Tiderna är jätte sköna och känns skönt med lite sovmorgon på morgonen haha.

Åkte till Nicole som jag skrev i det tidigare inlägget, vi satt där pratade om allt mellan himmel och jord. Söta Steffi var också med, mys tjejer :) Trion. Gick ner till porten och träffade Asia en stund också, tog min ipod från henne sen stod vi och pratade lite.

Jag badade i över en timme, simmade runt kan man säga.. Haha, vet ni vad jag skulle vilja ha? Stor stor stor bubbelpooool, gud skulle aldrig tröttnat. Tänk er va skönt? Bara koppla av med musiken i öronen och sitta där. Okej ska gå och prata med mamma lite nu hade jag tänkt, haha. Ska plocka fram kläder som jag ska ha på mig imorgon, sen lägga mig i sängen :) Sovmorgon till 9 imorgon, guld!!

Juste, satt i salongen idag då min handledare sa "Var inte du blond när du kom in och sökte?" Svarade och sa ja, hon fråga om jag saknade det blonda vilket jag faktiskt gör.. Hon erbjöd sig att göra lite slingor på min någondag. Bara tacka och ta emot :)
-Hej hej :) Har inte skrivit någonting idag just för att jag inte har haft tid. Praktiken gick jätte idag men just nu sitter jag hos Nicole med Steffi, vi ska väl bara ta det lugnt :) 

 
-
Kommer alltid vara en favorit .
OutKom nydligen hem, solade och fått en fin färg men nu ska ut och möta Steffi, vi tar nog en promenad eller någonting."Never look down on anybody, unless you're helping him up."
--Vaknade för drygt två timmar sen, ätit och umgåts med familjen. Bror åker hem idag, lite tråkigt faktiskt men vi syns nog snart igen. Jag ska börja fixa mig, ska möta upp Steffi och sen ska vi möta Nicole i skärholmen. Ska sola efter!! Haha, dags att bygga upp färgen igen.


Finns inte finare
"Blunda aldrig för sanningen"Jag är fast i en grej, en tanke som vägrar försvinna ur min hjärna. Den har funnits här i flera månader, samma tanke och samma fråga.. Jag vägrar ställa den, tror att jag är rädd för svaret. Vet inte om möjligheten finns att ställa den heller, eller allt går ju om man vill men jag undviker det. Men tiden måste ju den försvinna kan man tycka? Jag slipper att vara ledsen, mina nära och kära finns ju hära för mig om det är någonting men oftast gillar jag inte att dela med mig utav det. Jag låter dum, men det är sanningen. Är hellre tyst och klurar ut problemet själv, men kan inte förneka att stöd från en vän kan vara skönt ibland.
.Köpte ett par skit snygga stövlar från scorett idag och nu ska jag till Nicole, skriver sen :*

http://www.scorett.se/Woman/Stövlar/1012073

Om ni klickar på länken så ser ni vilka stövlar det var jag köpte.
How could you be so heartless?Vaknade för en timme sen och har bara suttit i badet sen dess, ska börja fixa mig och sedan åka till skärholmen och kolla om man kanske hittar något fint. Ikväll ska jag nog inte göra någonting speciellt, bara ta det lugnt med familjen tror jag om inte någonting dyker upp.

Jag är så besviken. Jag förstår inte, okej du men asså? Så kallade vänner också.Mys kvällBlev inte av de där med att sitta hemma, Asia smsade mig och frågade om jag ville med till Maraina. Böt om sen mötte jag Asia i fittja centrum och vi gick till mariana, satt och kolla på film och bara hade det allmänt mysigt. De körde hem mig sen och när jag kom hem så var bror hemma, vi satt och kolla på videon från när vi var små.. Hahaha jag vet helt galen som barn, nu ska jag sova. Pussis!
Super tröttJag är så trött, har typ sovit i två timmar nu och nu ska jag sätta mig och kolla på lets dance. Blir nog en tidig kväll för mig idag, eller piggnar jag till lite senare? Väntas och se, ska bara vara hemma idag iallafall!

Jag är så irriterad och besviken, du stod mig närmast va? Sjukt!
waka wakaSov under svenska lektionen idag, vi kollade på film och klarade inte av att hålla ögonen öppna. Efter skolan så åkte jag till hornstull och solade lite, känner att det är dags nu igen. Fick färg så det är ju bra. Nu ligger jag i sängen och har huvudvärk men är så sjuuuuuukt glad, gah! :D :D :D
Im trying so hardSitter i sängen och har precis lagt på maskara, blir ingen kladd i ansiktet idag. Ska sola efter skolan det är därför. Men buhu va jag känner mig blek i ansiktet med mitt hår nu också haha.. Jaja naturligt är väl finast.......... HAHA nu ska jag göra klart det sista, kanske skriver i skolan lite också. Pussis


Idag kommer bror hem :)
Bäst


fireworkMan vrider och vänder på sanningen för att komma på en lösning till att få allting att bli bra även fast man vet att det är omöjligt, man försöker se allt från den ljusa sidan. Men när man sen inser att det är omöjligt så sticker det till i hjärtat och man vaknar till och inser, tja det här är verkligheten liksom, kanske dags att vakna?

Gick till Ipek en stund, vi satt där och tog det lugnt och sen kom papi och hämtade mig. Nu lyssnar jag på musik och ska snart sussa :)


Idag, imorgon och föralltid.
Jag är sämstHaha gud jag har blivit sämst på att skriva, men skriver så fort jag har tillgång till en data. Idag hade jag prov i hantverksteknik, kändes som att det gick bra så nu är det bara hålla tummarna att känslan stämmer denna gång haha. Jag har varit irriterad sen igår, måste väl vara min hallon vecka som är på väg eller något liknande.. I skolan så klippte jag även gradering på min herrdocka bak i nacken och helform framme, igår fick han lite ljusa slingor också, han blev så tjusig haha. Ska gå och ta en frukt nu och sen vila lite, men skriver sen igen.


Jag just nu
tierdSlut som människa, körde 100% på gymmet. Snacka om att det var skönt att sätta igång igen, nu ligger jag och kollar på teve, jag är jätte trött.

Vad jag än säger, vad jag än gör och hur jag än vill ha det så blir allting fel och det är just det som får mig att bli så ledsen, när en person redan fått en bild, redan dömt en person.. Ja då är det kört sen, då finns det ingenting att göra åt saken. Men jag är besviken och chockad.
It's over now
...
gymBörjade 12 idag, skönt med sovmorgon. Fick jätte mycket komplimanger för mitt hår också, alltid roligt att höra. Nu ska jag packa väskan och bege mig mot gymmet hörs sen.
Jävla fanNu är jag arg och .. ledsen? Fast vet inte om jag är ledsen, känner mig mer arg. Okej lägger mig nu och hoppas på en bättre dag när jag vaknar upp. Godnattis
aj aj ajIdag har jag varit hemma hela dagen, plågat mig själv med situps.. Gah sån träningsvärk jag har i kroppen haha men det här är bara början. Duschat gjorde jag idag så nu är färgen yttligare lite ljusare, bara bra haha. Vill inte att det ska vara för mörkt heller. Planerat lite angående min födelsedag idag också, skönt att kommit en bit på vägen.
-Imorse hände något sjukt, jag ställde klockan på halv 7 och tror ni att den ringde? Nej så nu sitter jag här hemma istället.. Haha skumt som fan. Ska hoppa in i badet, klarar inte av hårfärgslukten som fortfarande sitter i.

Inte sån bra mobil som tar bilder men lovar att lägga ut bilder så fort som möjligt.GodnattInte haft tid till att blogga, men håret blev jag nöjd med. Blev inte alls så mörkt som jag trodde att det skulle bli och det är bra tycker jag haha. Nackdelen med den bruna hårfärgen är att man ser blek ut, fördelen är nog att ögonen lyser mer :) Nu går jag och lägger mig.Ungefär såhär såg mitt hår ut innan jag färgade det idag, så jävla fult och mitt hår växer som ogräs *peppar peppar* Så var tvungen att färga hela tiden kändes det som, hoppas att det blir bättre nu. Godnatt ♥.Om en stund möter jag pallie och går och köper ljusbrun hårfärg, trött på utväxten! Bilder kommer sen :)
SkolanSitter i skolan tillsammans med Madde och Michelle, spelar lite spel från maddes iphone. Efter skolan ska jag och madde till stan, vi måste hitta praktikplats. Jag älskar att både jag och madde är lika sega så vi kan stötta varandra haha. Ska fortsätta spela nu så vi hörs sen.


Så fin Michelle :)


Söta madde.GodmorgonGodmorgon sunshines.
Vaknade för ungefär en timme sen och har äntligen fått sova ut. La mig redan halv 9 igår kväll. Nu ska jag fixa klart det sista och sen beger jag mig till skolan.. Fast längtar redan till nästa lov haha. Vi hörs när jag kommit hem igen, pussis!


-"Jag är glad för din skull att du lyckats gå vidare, jag menar det. Glad för att du har glömt.. För det här är bara jobbigt"

Nu lägger jag mig med ipoden och sluter ögonen, hörs imorgon. ♥
Bumpy rideOmg är jag ens levande just nu? Fy va det här är jobbigt och ni tänker säkert "varför går du inte och lägger dig?" Jo jag önska jag kunde men då vaknar jag mitt under natten och aa allt blir bara fel då. Sitter hos Steffi och försöker hålla humöret på topp ändå, lyssnar på bumby ride - mohombi.

Är det bara jag som tycker att tiden verkligen springer iväg? Jag kan inte tänka mig att jag snart redan är 18 år? Sen 19.. 20.. Ja ångest redan nu? haha nej :) Gillar det.


"Its gonna be a bumpy ride"
.Fortfarande inte sovit någonting, och nu spelas..
på högsta volym, haha fest eller? Nej skulle inte tro det.. Är trött men får inte somna.Ja men tjenaKlockan är halv 8 och helt seriöst nu... Jag sitter och tittar på när Ipek städar? Skit mycket vi kommer sova i natt. Jag får inte, somnar jag nu så vaknar jag sent imorgon och då lägger jag mig sent imorgon och då kommer jag aldrig kunna vakna på måndag för att kunna gå till skolan haha.

idag gick jag inte ut förens vid 8 ungefär, Steffi kom till mig och vi satt där lite. Sen åkte vi till fittja. Väntade i fittja centrum på nicole och sen gick vi till henne. Åkte hit efter och nu sitter jag här.. asså herregud tanken av att börja skolan på måndag får mig att skratta, huuuur ska jag vakna halv 7 på morgonen när jag inte ens har lagt mig än för att sova och klockan är halv 8 nu? Jag är hopplös :)
Lagt på mig några kilo under tiden jag varit hos ipek asså..Let it goSitter och kollar på mtv, hoppa nyss ut ur badet och smörjde precis in mig. Ska börja klä på mig och fixa håret snart, sen kommer nog Steffi till mig. Är ensam hemma, vet ni hur skönt det kan vara ibland? Egen tid.. gillas!

Just nu är jag glad faktiskt, vet inte.. Har varit det sen igår, när asia kom blev jag glad och det har suttit i :) Ja, riktig glädjespridare det där. Jag älskar alla mina vänner, tänk att jag sa vänner och inte kompisar nu. Folk tycker att det är samma ord men inte jag, vänner är de som stannar oavsätt vad.. Kompisar går när minsta lilla problem dyker upp. Om man tänker såhär, vad är man utan sina vänner egentligen? Ingenting.


Världens hetaste tjej, Adriana Lima helt klart.
HappyAsia kom, vi satt med mamma och pappa i några timmar. Ja, vi umgicks och prata om allt mellan himmel och jord. Sen mötte vi upp Steffi, åkte till fittja och sa hejdå till Äz och så gick jag till Nicole. Vi satt där en stund och sen var jag och S tvungna att åka till Hallunda en snabbis och nu ligger jag här och lyssnar på...
.Målade precis mina naglar och väntar på att Asia ska komma till mig :) Vad vi hittar på får jag se, är ganska trött så vi stannar nog här bara. Tidigare åkte jag till Hallunda och fixade lite grejer, har lokalen nu iallafall :) Fyller år snart ju haha. När jag och mamma var på väg hem lyckades jag med att sätta oss på fel buss, duktig jag är.


Jag och asia, Aida 18 år :)
I don't love the way you lieSteffi kom till mig, vi satt här en stund och sen mötte vi upp Nicole. Vi åkte till Hallunda och gick till donken, köpte varmchocklad och sen promenerade vi tillbaka till alby. Det var skönt med lite luft faktiskt. Och sen åkte vi till Fittja, gick hem till henne och kollade på dumpad, sett den förut, helt okej film. Nu ligger jag i sängen, kanske sätter på en film snart, får se.
Det gör så ontHur ska jag beskriva den här känslan? Någon tar en spade och gräver i ditt hjärta? Du har gett ditt hjärta till någon, någon du litade på och visste.. Han/hon kommer bevara mitt hjärta hårt i sina händer, han/hon sviker mig aldrig. Fast det är tvärtom, han/hon börjar kicka lite lätt med hjärtat, tappar hjärtat på marken och börjar sparka på den, sparkar in den i målet. Han/hon nådde dit, in i målet och på köpet fått mig sårad och hjärtat krossad. Här ligger jag nu i min säng, sårad och ledsen. Jag kommer aldrig förstå, du av alla.. Jag trodde att jag alltid kunde räkna med dig, oavsätt vad.. Men jag trodde fel och tog dina ord på fullaste allvar, vilket jag inte borde göra, men hur skulle jag veta? Det gör så ont, det gör verkligen det. Varför ska det vara så svårt? Varför ska det vara så komplicerat? Jag förstår verkligen inte..

Jag blundar och känner hur ögonen fylls med tårar, känner mig dum och lurad.. Lurad utav personen som stod mitt hjärta närmast. I det här fallet kan jag faktiskt säga att ingen förstår mig, för jag förstår inte mig själv just nu. Jag är så förvirrad och besviken. Hur och varför är de ord som snurrar runt i mitt huvud. Jag vill att du ska komma tillbaka, vill inte stå utan dig mer, vill att allt ska bli bra nu. Som jag skrivit förr, känslan har alltid funnits hos mig bara att den vissa dagar inte är lika stark, men nu är den på topp och jag saknar dig jätte mycket.
 
Varför håller jag på såhära? Varför skriver jag det här?
Jag fattar inte, det blir inte bra iallafall.
Men det ger hjärtat lite andrum. Jag slipper tänka under några minuter..
Låter händerna skriva det hjärtat känner istället för det hjärnan säger.
-"I had a picture of us painted in my mind"
.Förlåt att jag bryr mig, förlåt att jag stör, förlåt att jag älskar dig så som jag gör.. Jag vet att det är över, jag hade min chans. Jag vet att det är slut på vår romans, men låt mig få minnas för lita på mig.
Förr eller senare så glömmer jag dig.
MysSatt hos Steffi tillsammans med Nicole, vi umgick och tog lite bilder. Vi kollade även på Zohan eller vad den heter, inte så bra asså haha. Vi lämnade Nicole vid tåget och nu sitter vi hos Steffi igen.. Ska sova här :)
TrötterGodmorgon. Jag somnade runt 7 imorse igen och vaknede 4.. Ikväll ska jag försöka vända tillbaka dygnet lite iallafall, det är inte okej dan. 7 brukar jag vakna när jag ska till skolan haha.

Ligger och kollar på teve med mamma just nu och får se vad som händer senare..Jag trodde inte att det skulle göra såhär ont, faktiskt inte. Trodde inte heller att jag skulle behöva tänka såhär heller, trodde ALDRIG att du av alla skulle göra som du gjorde. Men det är ju trots de som står en närmast hjärtat som sviker och sårar har jag insett.

Idag har jag bara slappat i sängen hela dagen förutom när Steffi kom hit och vi tog en liten promenad. Sen la jag mig i sängen igen och sen kom Sandi och Kata till min parkering och jag satt med de en stund, hosta har jag fått också.. Börjar väl bli sjuk, det behöver jag ju verkligen också.  Jag ska kolla med bror om jag kan åka till honom nu innan skolan och samla lite nya krafter och sen komma hem och fixa allt jag har kvar i skolan också.


Jag har världens bästa storebror och jag älskar honom super duper mycket. Inte ett steg utan dig vid min sida..

2010 – en tillbakablickÅRET 2010

Hur har året 2010 varit för dig? – Jag ska inte klaga :)
Bättre än förra året? –Jag kan säga såhära, förra året visste jag inte så mycket men nu har jag lärt mig en massa och tar det med mig nu.
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? –Resan till Libanon? Tiden med världens bästa pojkvän, dock slut nu och tiden-minnerna med vännerna, helt underbart!  
Har du flyttat under år 2010? – Nopp, bott här hela livet.
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Absolut.
I så fall vilken? – Toni Braxton - Yesterday, helt klart en favorit.
Har du kysst en främling? – Nej det har jag inte :)


Efter en heldag med sol i libanon.


KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2010? – Den har varit till och från, det var under 2010 det nådde slutet tyvärr.
Har du varit kär? -Yes och är
Har du sagt jag älskar dig till någon? – Jaop..
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Yes.
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Hemligt? Nej det var inte hemligt alls :)


Min kärlek till mamma är obeskrivlig, jag älskar dig.

SORG & HÄMD

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – Nej, inte självmord. Dock förlorat en vän till mig.
Har någon i din släkt avlidit? – Nej.
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Haha nej, hatar bråk.
Varit i slagsmål? – Nopp.


Gud tar de finaste änglarna först, vila i frid Seedy.

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? -Ja, men tackar gud att jag lärt mig utav det istället.
I så fall vad? – Ingenting jag vill ta upp här.
Har du skämt ut dig? – Nej? så allvarligt var det inte.
Har du ljugit för en vän? – ja.
Har du varit ute en hel natt? – Ja, typ inatt? haha
Har du blivit tagen av polisen? – Nej, bustjej är jag iallafall inte.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja.
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja.


ME

SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? – John bauer i Liljeholmen.
Har någon varit elak mot dig i skolan? – Nej.
Hatar du någon på din skola? - Haha men nej
Har du gjort något framsteg? – Ja, skolan går bra faktiskt.
Haft alla rätt på ett prov? – Nej.. :$
VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? – Ja det har jag.  
Har du förlorat en vän? – Yes, lite synd det också men man inser ju saker varje dag.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – Ja och det är jag jätte glad för!
Har du gått bakom ryggen på en vän? – Nej inte gått bakom ryggen.
Har du ljugit för en bästavän? – Nej.
Har du haft en relation med en vän? – Nej :)


Jag och Nicole.

Jag och Steffi.

Jag och Ipek.
Words.Jag saknar dig.
TjabaJust nu sitter jag hos nicole med Steffi, vi kollade precis klart på the town. Andra gången jag sett den och en favorit faktiskt. Nu ska vi kolla på CSI och sen får vi se vad som händer.
Nyårsafton 2


Nyårsafton 1Jag ligger i sängen och kollar på teve, blev rätt sen igår kväll eller idag morse kanske man säger? haha yeye. Ska upp snart och fixa mig lite, vad har ni för planer idag? Jag ska bara ta det lugnt, bada ska jag göra snart.

Juste, jag vaknade och hade fått ett jätte fint sms. Det är sånt man uppskattar, det är sånt som får en på bra humör. Tack sötnos
GodnattDu var verkligen den sista jag trodde såhär om.
Svar på talSolidaritet om Run this town:
Tycker att du ska fortsätta vara snäll.
Tycker att du ska höra av dig till person, om du fortfarande har hopp.

God fortsättning på dig :)Kan ju börja med att säga att snäll, det är en egenskap jag alltid kommer att ha. Men sen är det så att jag kan låta det gå så långt att jag blir för snäll, så snäll att jag tillslut tar emot skit. Att trots allt jag säger och gör blir fel, då måste det finnas ett stopp också. Jag kan inte bara ge och ge utan att få någonting tillbaka, när en människa slutat uppskatta ens snälla sida, då är den inte värd någonting alls och absolut inte min energi. Så det är lite så jag menar.

Och hoppet finns inte, och enda anledningen till att hoppet har dött är för hur personen behandlar mig. Sättet personen pratar med mig på, sättet personen får mig att framstå som en idiot. Så nej, hoppet finns inte där och när hoppet inte finns där är allt DÖTT så det är över.

God fortsättning på dig du med :)Run this townJag har tre nyårslöften.

1. Sluta vara så snäll och inte ta emot skit hur som helst.
2. Sluta höra av mig till personer som får mig att må dåligt.
3. Börja träna och äta rätt.

Löfte nummer två höll jag på att misslyckas med idag, det är svårare än jag trodde det här. Jag har inte förstått en grej, hur kan man som människa vilja ha kontakt med en person som man vet i längen bara får en att må dåligt? Jag får inte det att gå ihop, trots det vänder man sig till de. Jag har aldrig varit såhär förut, aldrig tänkt såhär mycket förut, jag har aldrig tänk och aldrig gått omkring och undrat såhär mycket som jag gör nu, det är konstigt. Tusen tankar i mitt huvud, tusen frågor utan svar?


Såhär "glad" är jag nu :)
.Fyfan va snygg.. haha, sitter och kollar på teve. Konstig början på ett inlägg men skiti det. Jag mår fortfarande illa, inte lyckat alls. Jag vet inte vad jag ska skriva om? Kom med lite idér?


Jag och Nicole firade 12-slaget i toaletten.. haha!
2011Jag mår så illa, men får skylla mig själv asså. Seg dag.. Jag vet inte ens vad jag ska skriva? Brist på fantasi just nu asså, lägger mig och kollar på teve nu :*
Gott nytt år!Hej :) Gott nytt år på er alla.

Min kväll blev inte sådär jätte lyckad, hatar när någon alltid ska förstöra.. Äh det är lugnt, skit irriterad bara. Prata med nicole i telen nyss haha och nu sitter jag här. Vi var hos nicole från början igår och sen åkte vi till Alby och därifrån till Södertälje.