mysMamma och pappa ska snart åka iväg till min bror och jag tar det lugnt här hemma istället, får se vad kvällen bjuder på. Igår var jag med ipek hela förmiddagen och kvällen. Sov över där och vi la oss 7 på morgonen, lyckat haha. Träffade nina senare och åkte runt med hennes bil, typ till söder o grejer haha =D Det är bara kärlek till er tjejer :)
SleepmodeFrån att nästan nyss ha varit hemma så är jag nu i fittja... hmmmm ;) HAHAHA... nej men :) Vad händer då? Shoppat lite till idag och tagit det lugnt, skönt dag :)
låång dag.. Ja jag sa ju att det skulle bli en lång dag idag. Började dagen i stan då jag shoppat massa med linnen och två par tights + lite smycken. Sen kom jag hem och bara tog det lugnt med mamma, krya på dig mitt hjärta. Sen åkte jag hem till Nicole där vi satt en stund innan jag åkte tillbaka till alby och promenerade mot ipek. Där var även Sellå och Lavin, vi satt där ett bra tag.. Nina kom också efter ett tag, mys pys. När jag kom hem satte jag på mig varmare kläder och satte mig på gården med en vän, :) Men nu ska jag lägga mig, natti natti


IPEK, finast är du brålle.Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig.Idag har jag jobbat i nio och en halv timme, som människa känner jag mig helt slut. Sitter och kollar på teve och ska väl lägga mig snart, imorgon händer det ganska mycket om jag säger så.. Men behöver inte gå in på detaljer men en dag i stan med sötisen iallafall =) Senare mot kvällen får vi se vad som bjuds på.. Är lite små sugen på grönan, maybe baby? :D

Godnatt säger jag nu..painidag har absolut ingenting roligt hänt, legat hemma och gråtit och spytt. Första dagen på röda veckan dödar mig. Jobbar imorgon och sen får vi se vad kvällen bjuder på för roligt. Sovit typ halva dagen och varit så osocial som man bara kan vara. Men det är okej när man mått som jag gjort :)
Låt varje dag bli en bättre dag än igår.Fortfarande hos nicole, vi har småsovit, ätit och nu kollar vi på film. Vi båda har jätte ont i magen och mår illa.. Buhu, är super trött och ska röra mig hemåt snart. Får se vad som händer sen..

Jag just nu, en trötter =)Den enda skillnaden just nu är att jag faktiskt inte bryr mig ett skit längre.Det blev en galen kväll igår då jag var ensam hemma men roligt hade jag iallafall. Sitter hos nicole nu och är helt slut. Idag har vi inte gjort så jätte mycket, kvällen bjöd på en massa chockerande saker men det är okej. Tar det lugnt och lyssnar på musik medans n duschar, mår lite illa... Hoppas det släpper snart!


Jag just nu, orkade inte fixa håret efter att jag badat idag =) Självfallet är snyggast!

.. hos nicole nu med Steffi


..lite bilder från dagarna som varit :)


?Jag saknar dig. Saker och ting har förändras, med tiden inser man vad som är bäst för en själv. Det som kanske är bäst för en själv är de som inte känns rätt för en själv. Inget känns rätt i mitt hjärta just nu, absolut ingenting. Men jag vet att i slutändan är det jag som kommer må bra, men den långa vägen dit är en plåga. En plåga med lågor, lågor symboliserar allt det goda vi hade på ett argt och aggresivt sätt. Inte för att jag ångrar nått med dig, mer för att det gör så ont nu. Jag är dum som skriver allt här, mer än dum.. Men vart annars kan jag skriva ner det jag känner? Vill inte prata med någon, vill bara skriva och öppna mig.. Men det här känns fel.

Ronja LindkvistSean Paul - Big, Bad & BoldVad händer? klockan är ganska mycket så frågan är varför jag inte sover? Hmm.. Jobbat i 9 och en halv timme idag, mycket stolt över mig själv. Imorgon hoppas jag på sol, vill sola. Fått en jätte fin färg i ansiktet och får inte låta den försvinna hähä. Jag låter tjatig.. men gud så mycket myggbett jag fått på benen, lite små jobbigt när de kliar.. Skriver någongång när jag har lust igen, peace :)

-jag älskar dig, alltid.Förstår du inte bara att jag blir äcklad?Tack för alla söta kommentarer "kevin" & skriver bara när jag känner för de, inte ofta men då och då :)

Ingen skola idag så mötte upp nicole runt 12 tiden, sen åkte vi till stan för lite shopping. Fick med mig en jacka och lite underkläder hem, gillas :) Träffade Steffi senare, sen åkte vi till nicole och hängde ute i fittja ett tag. Nu ligger jag i sängen och ska snart lägga ifrån mig datorn och sova. Bjuder på lite bilder