Michael jackson, king of pop <3



Kollade på Michael Jacksons film idag på bion, this is it. En underbar film. Jag kanske låter konstig nu, men det kändes som att jag och Micheal blev vänner under filmen, jag förstod mig på allt. Han var så snäll, han pratade lugnt hela tiden och sa alltid "det är därför man repar" när han gjorde fel. Han var generad när han pratade med publiken, han skrattade nästan jämt, man kände sig delaktig i filmen. Som att man var med på något skumt sätt. Jag ryste hela tiden, han sjöng sina låtar och dansade på sitt speciella sätt. Allt var allmänt bra och det är synd att han dog, han hade en sån speciell talang som var obeskrivlig.


                                                Rest in peace Michael Jackson, king of pop! <3


                                




på bra humör.



Äntligen har min bror kommit hem, vi sitter bredvid varandra nu med en varsin data. Han spelar och jag har precis spelat klart. Så jag passar på att blogga lite nu istället. Jag ska snart börja göra mig i ordning. Ska nog ut med Anastasia en stund senare. Igår var jag med älsklingen en stund och det var jätte mysigt, jag älskar dig jätte mycket och du är bara min. Idag fick jag ett sms från expert där det stod att min mobil var klar, orkar inte hämta den idag så jag gör det imorgon istället, hoppas att jag orkar då också haha.


Ville bara skriva att jag har världens bästa älskling. Han är mitt leende på läppen. Tack för att du finns hjärtat.




du är min



Sitter i skolan och la en ny design på bloggen. Får ha så tills någon snäll kommenterar och säger att de vill fixa till bloggen lite. Slutar halv 2 idag och sen har jag lov i en hel vecka, vad händer under lovet?


Du får tro va du vill, tänka hur du vill om mig. Du har dina val och du har valt hur du vill ha det, jag får acceptera hur situationen är nu.. Men en sak ska du veta, jag älskar dig!



                                                                        Christina Millian - Us against the world
                                                                         




help please



Jag tror jag vet varför jag har tappat lusten att plugga. Det är nog för att jag tröttnat på hur min blogg ser ut. Jag vill ha en vit, enkel blogg. Finns det någon som kan hjälpa mig? då lovar jag att börja blogga igen! :D



Hush Hush



Konstig allt blev helt plötsligt. Jag känner inte mig ledsen? inte glad? vad är det för känsla jag har egentligen. Känner inte så mycket i mig just nu, inte då heller. Jag förstår ingenting egentligen, som ett stort frågetecken som går runt och spelar glad. Lika bra att inte reagera lika hårt som jag brukar göra, orkar inte ens tänka på det. Varje dag är det något nytt problem.



i love u



Jag älskar dig, en sån lång tid tillsammans. Alltid, alltid vi om jag får bestämma. <3






Kvällen igår var rolig. Det var jätte mycket folk hos Pendah, kvällen började med bråk men sen blev allt bra. Var bara dära till halv 12, sen åkte jag till fittja med Anastasia och Nicole. Kvällen i fittja var också rolig. Kollade på film ett tag och så. Var med Asia också, myspys.

Vaknade av att mami och papi bara stod och kollade på mig och skrattade, frågade va de var och då sa de att jag var söt när jag sov hahaha. Jag tvättade mig och så, sen böt jag om och följde med de och handlade. Sen åt vi på donken. Nu ligger jag i min säng igen.. Är trött, men ska till stan idag med Anastasia. Vi åker nog runt 5, sen efter får jag se vad som händer :)






                                                            GE MIG SOMMAR!!!
                                   




Say my name



Sitter och sminkar mig, ska iväg på Pendahs fest om ett tag. Har inte gjort något speciellt idag faktiskt. Pratade med älsklingen i två timmar när jag vaknade. Sen badade jag och åt. Åkte med mamma och pappa, vi handlade och åkte till deras kompisar och satt där ett tag. Så har min lördag typ sett ut, men kvällen är ju trots allt ung ;)


Say my name, say my name if no one is around you say "baby i love you".




Poso mou leipei



Vaknade runt 12, åt lunch direkt och sen hoppade jag in i badet. Har faktiskt inte gjort något mer. Haha blir en mysdag idag helt enkelt. Lyssnar på grekisk musik, jävla anastasia har smittat mig haha. Imorgon har Pendah fest, roligt. Länge sen man var på fest känns det som. Tänkte faktiskt lägga in bilderna från min mobil idag MEN kom på att jag inte ens har min vanliga mobil längre, den gick ju sönder. Får göra det när jag får tillbaka min från lagningen.



Let me see you go down low



Idag började dagen helt okej, trött var jag med det blev bättre efter lunch. Efter skolan åkte jag och träffa Anastasia, vi pratade igenom vissa saker och så, skönt. Var med älsklingen ett tag också, underbart. Allt känns faktiskt perfekt nu. Hoppas det varar länge. Jag ska lägga mig när som helst, är trött (a).. Som alltid!


Skriver mer imorgon, lovar att jag ska göra min blogg bättre.




Snöööööööö



Igår var jag hemma hela dagen efter skolan igår. Eller gick ut med mamma en stund. Pluggade lite grann men lite har jag kvar. Måste göra det idag. Känner ingen lust att gå ut längre, det är för att det är så kallt. Lämnade in min fjäll igår. Noppade även mig och det blev jätte bra, gjorde det hos frisören. Jag tittade precis ut från fönstet och det snöar?! åh nu är vinten hära.. Kallt kallt och kallt. Nu är vintern hära och roligt att jag lämnade in vinterjackan igår och usch, men har andra jackor som tur är.




Välkomen till vår betong



Hej... då.. re.. bre..  hahaha okej dags på nytt. Tja, hur är det idag? själv är jag trött eller nej nu ljuger jag. Är inte så speciellt trött. Idag har jag solat och fått en fin färg, yes. Anastasia kom över till mig en stund under kvällen och vi satt och pratade. Vi satt vid datorn och jag fixade hennes hår. Jag har tröttnat på att blogga känner jag så skriver när lusten är tillbaka igen haha.



tierd



Det har varit så mycket de senaste dagarna så jag har faktiskt inte känt för att blogga eller något. Kanske börjar som vanligt igen. Idag ska jag nog inte göra så mycket, tror att jag bara ska vara hemma, är jätte trött. Ska bada snart och då somnar jag nog.



Låt kärleken leda din väg



Satt precis och tänkte, tänk om ordet kärlek inte skulle existera. Tänk om det bara fanns hat, inte en enda männsika som visade ett leende på läppen. Tänk dig själv hur mörkt och kriminellt vårat samhälle skulle vara, kärleken är något bra som finns i oss alla. Vänskap, förhållande och familj. Det finns med oss vart vi en går, jag tycker att kärleken är något bra. Men att bli fast och beroende är farligt. Bind er inte till en person, älska men på avstånd brukar jag kalla det. Det kan vara fel uttryck ibland men jag personligen tycker att det är "farligt" att binda sig fast med tanke på att om personen sen lämna och sviker, hugger i ryggen så kommer ni stå ensam kvar. Ensam och ledsen.. Lär er av misstagen ni gör, gör inte om de. Be om en andra chans men låt det inte gå över till en tredje. Kärlek kan vara komplicerat. Men utan kärlek skulle sammhället inte se detsamma ut.


Jag älskar och saknar hela dig och det står jag för,



Take my hand and walk with me



Idag vaknade jag väldigt tidigt, gjorde mig i ordning vilket blev mjukis och fjäll och begav mig till skolan. I skolan så hade jag frisörteknik och datorkunskap, efter skolan mötte jag upp Anastasia och vi åkte och solade. Bruna blev vi haha. Vi kom hem runt 6(?). Efter det åkte jag hem och duschade, skööööönt. Sen träffade jag Anastasia igen och vi gick till Pulsen, sen promenerade vi. Vad gjorde vi sen? runt 10 gick vi upp till Fittja centrum där typ de flesta var, stod med alla tills min tunnelbana kom. Åkte halv 11, nu sitter jag hära och små hostar. Ska lägga mig snart tror jag. Skön och kort dag imorgon, underbart..

Är dålig på att ladda upp bilder i know, har alla i mobilen. När jag har ork så laddar jag upp allt.




tjejerna



Sitter och pratar med Anastasia i telen nu, innan pratade jag med Christina. Ni är bäst tjejer.. Ni förstår, ni kommer till mig när ni vill prata och uppskattar det. En signal och jag finns här för er. Ni förstår ni med och det uppskattar jag. Iallafall, ska upp tidigt imorgon så ska lägga mig när jag pratat klart. Puss puss



glöm dina bekymmer, imorgon kommer det nya.



Hostar, hostar, hostar och hostar. Jätte irriterande och jobbigt, hostmedicinen hjälpte ju inte precis känns det som iallafall. Trött och irriterad. Var inte i skolan idag men ska dit imorgon. Efter skolan ska jag faktiskt sola så jag får tillbaka färgen igen, trött på att känna mig blek och ful. Har även kommit på att jag inte ska ta skit från någon längre. Säg vad ni vill, kalla mig vad ni vill. Skiter i det helt och hållet. Vet att det är jobbigt att höra, men jag tänker ignorera det, absolut inte ta åt mig när det kommer till saker som inte stämmer. Är trött på skitsnacket och omogenheten nu. Allt är bevisat, dum som jag var insåg jag det inte. Men nu, ändringar fort innan det ska bli normalt igen. Annars vad händer? Hur har ni det? kommentera och berätta, har ni kille/tjej? är allt bra i familjen, bra vänner? vänner som sviker?
dela med dig, vill veta.



Allt är som vanligt men inget är som förr..



Målade precis mina naglar röda, sitter just nu och bara tar det lugnt. Har fixat mig och ska snart möta upp Anastasia tror jag. Jag är dum i huvudet som går ut fast jag är sjuk men men, vem orkar sitta inne liksom. Ska bara ha på mig tights, fjäll och gympaskor. Imorgon ska jag till skolan oavsätt om jag är sjuk eller inte, vill inte komma efter i något. Nu känns det som att jag börjar skriva väligt onödiga grejer men det gör ingenting mihi. Fattar ingenting just nu heller, haha okej nu ska jag bara vara tyst.
Förvirrat inlägg!

BABY ARE YOU DOWN DOWN DOWN (8)




ja må hon leva,



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMI, HOPPAS ATT DU HAFT EN UNDERBAR DAG. DINA ÅR SKA VARA GJORDA AV KÄRLEK OCH GLÄDJE. DU ÄR VÄRD ALLT SOM ÄR BRA.
JAG ÄLSKAR DIG.





hot





Så såg mitt hår ut efter att min lärare lekt lite grann.




5/10-09



Trött och sjuk, det är de rätta orden för mig. Ledsen och besviken beskriver min känsla nu. Omtänksam och glad beskriver mig som person. Jag tänker på så mycket och börjar nu tröttna, ingenting känns bättre. Och att jag blev sjuk nu gjorde det hela inte bättre. Men men, idag slutade jag efter lunch så åkte direkt till Anastasia. Vi var hos henne en stund och sen åkte vi till Södertälje. Hon fixade sitt hår och så, sen kom hennes syster och hämtade oss, sen åkte vi hem. Efter ett tag åkte vi hem till mig, min älskade mamma fyller år idag. Grattis mamma. Sitter hemma nu och ska ta en bit tårta och cola. Sen ska jag nog lägga mig. Ingen skola för mig imorgon heller, hostan irriterar mig för mycket.

Jag älskar dig, varför.. Säg mig bara varför :(



take me away to a secret place



Åkte och fikade trots att jag kände mig hängig. Träffade Asia innan vi mötte upp Nicole i centrum. Hon fixade en sak till Anastasia och sen åkte vi in mot stan. När vi satt och fikade såg jag Jannica och Felicia så pratade med de en stund och sen beställde jag med varmchockad. Vi satt där ett tag och sen rörde vi oss mot slussen där vi alla åt. Efter det åkte vi till mig och jag hämtade mina sovgrejer eftersom jag skulle sova hos Tasia, efter det lämnade vi hem Nicole och sen gick vi till Tasia, sen rörde vi oss mot pulsen där det var filmkväll. Alla var dära, efter filmen gick vi runt en stund och sen smsade jag Asia och sa att hon skulle ta en promenad med oss, hon kom och sen började vandringen runt halv 2. Sen var vi i Fittja centrum en stund och så. Kvällen var rolig tillsammans med Anastasia, vi har alltid lika roligt. Somnade runt halv 5. Vaknade av att hennes hund olle slickade mig i ansiktet men troddde att det var Anastasia som slickade och blev skit rädd och började skratta. Hon doooog av garv för min minn var tydligen roligt. Snarkat har jag också gjort lite grann men det är inte så konstigt, är täppt i hela näsan och hostar så skyller på förskyllningen. Imorgon ska jag till skolan trots att jag inte är 100% frisk. Men ska inte vara med på idrotten sista lektionen så mamma och jag ska skriva en lapp till min idrottslärare strax. Imorgon ska jag med Tasia och fixa hennes hår i södertälje, sen får jag se vad som händer.



                                                 Bjuder på en bild på mig.




every morning i look at you and you smile



Jag är en dålig bloggare, jag vet. Ska förbättra mig, i promise. Har varit med Anastasia de senaste dagarna och mycket har hänt kan jag lova. Det känns bra att vi börjat umgås, du är en bra och rolig person. Igår var vi ute i fittja, var med allt och alla. Hade på min fjällis och man kan verkligen börja med den, det är så kallt på kvällarna. Börjar att sakta sakta inse en sak nu, det går lättare. Ska snart röra mig mot anastasia, eller så plockar hon och hennes faster upp mig med bil efter de ätit. De väntas och se. Ikväll blir det stan tror jag, ta en fika eller något. Känner mig hängig.. Börjar bli sjuk, vi kanske åker förbi lidingö en stund efter fikat och hälsar på älsklingen julia. Vi får se va kvällen bjuder på iallafall.


                                          
                                                         Utanför donken

                                          
                                                          Jag och älsklingen 

                                           
                                                         En glad Ronja

                                        
                                                           Fina vi är

                                
                                                       Utanför fittjaskolan