blackblackblack.



Sitter här med svarta naglar idag, har faktist precis målat de. Coooolt tycker jag, medans pappa börjar fundera på om jag börjar bli lite små punkig av mig sakta men säkert eftersom jag börjat använda mycket svarta kläder och svart eyeliner. Jag är nog den typen på tjej som tycker om att byta stil lite hur som helst, men en sak som är självklart i min värld är iallafall att jag inte är någon slags punkare (absolut inget dåligt menat, alla har sina stilar).
Idag var jag i Skärholmen iallafall, shoppade lite o lite annat. Hem fick jag med mig två par tights, två nagellack (röd och svart). Ett par stövlar, smycken, smink och underkläder. När jag kom hem så satte jag mig bara vid datorn och tog det lugnt till min granne kom, lekte lite med honom och sedan gick jag och mamma hem till honom där hans kära mor bjöd oss på kyckling och pasta i ostsås, gott. När jag kom hem från de så hoppade jag snabbt in i duchen, duchade av mig och så sedan kollade jag på letsdance och tog det lugnt, känner verkligen att jag bara blir varmare och varmare. Pappa tror att jag har 40graders feber, och min rethosta tar all min energi. Är hur trött som helst nu och funderar på att lägga mig nu så att jag är pigg och glad tills imorgon då jag, Nicole och Miranda ska på bio och fira mig i efterskott.

Orkar inte skriva mer just nu så återkommer lite senare om jag inte sover eller så skriver jag imorgon.
Puss, Ronja.



Längtar efter sommaren efter att sätt alla fina saker.



Fina grejer.


 


 



Puss, Ronja.




Litanol - Farlig tjej ("Dangerous" cover)





Har hört denna låt några gånger och har inte tänkt på att texten till "Dangerous"
   är så knasig och jobbig som den verkligen är haha!
   Aja nu ska jag sova så natti natti!


Puss, Ronja.



Godmorgon på er i stugaaaan.



Här sitter jag och är trött trött trött, känner inte för skola just nu. Tittar på min säng just nu och får ångest, vill bara bädda ner mig och sova i några timmar till, synd bara att det inte går. Börjar lektionen klockan 10 idag pga att jag försov mig. Har engelska nu, sedan matte och sist NO i en och en halv timma. UUUUH de är inte min dag idag känner jag, mår även illa. Stackars mig hah. Aja, nu ska jag gå och fixa det sista sedan börjar jag röra mig upp till skolan.


Haha jag hittade denna bild precis och tyckte att den passade så bra in, jag är typsikt den där blonda tjejen som är trött på skolan och typ drömmer mig bort att skoldagen ska ta slut, medans barnen där bak skuttar av glädje för att dagen precis har börjat. Haha rolig bild.



Puss, Ronja




16 nu.



Ja må hon leva skulle man säga till mig idag, tack allihopa som sa grattis och så.  Hur har min dag varit idag, låt mig berätta lite. På morgonen vaknade jag och allt var som vanligt, gick till skolan med ett leende på läppen. Kom till skolan och fick mycket uppmärksamhet, vissa sjöng och andra sa grattis. Fick speciell mat, åt inte fisk utan de blev annat för mig. Efter skolan gick jag hem där allt var fint fixat, det var dukat med fika m.m.. Runt 16 tiden skulle gästerna komma. Fick massor av pengar + perfym. Tröttnade faktist på att sitta inne så jag skickade ett sms till Nicole och frågade om inte jag kunde komma förbi henne en stund, och det gick bra. Vi pratade en massa och sedan satte vi oss och åt lite och kollade på Top Model. Efter det tillbringade jag 3 och en halv timme med Osman och det var bra, jag fick öppna mitt hjärta lite och prata ut lite, det känns skönt. Vi tog en lång promenad. Nu sitter jag här hemma och inte gör så mycket..



På lördag ska jag ha som en liten tjejkväll med de nära och kära. Det kommer inte komma många för jag tänker bara bjuda de jag verkligen umgås med hela tiden och som jag verkligen vill ha med och som får mig på bra humör. Ska försöka få med mig Osman hem till mig också, (hoppas jag lyckas).

Tack älsklingar.
http://www.nicolecharro.blogg.se/
http://whitepearlsblackoceans.blogg.se/
http://kaaarolin.blogg.se/

Tänkte bara säga GRATTIS till Gabriela, för idag är det din dag älskade!



Puss, Ronja.



Nu ska jag berätta hur min dag har varit..



Vaknade runt 07.30 av att jag bara ville ligga kvar i sängen, orkade verkligen inte kliva upp ur sängen. Men beslöt mig ändå för att gå upp för att jag missat så mycket i skolan. Gick upp och började fixa mig, bror sitter och tittar på när jag sminkar mig, sen vaknar pappa och frågade om han skulle köra oss till skolan så vi tackade ju självklart ja och åkte till Botvid först och sedan körde pappa mig till min skolan. Hade mycket fritt arbete idag så fick mycket gjort. Hade även Nationella test i engelska och det gick hyfsat bra.. Det kunde gått bättre om jag satsade mer på engelska, men jag är svensk och har svårt för engelska, haha! Efter skolan gick jag hem där mamma befann sig och pratade i tel, jag fixade till mig lite och åkte till Nicole, vi tog det lugnt en stund och gick sedan ner till ungdommens där hon tränade boxning och där tränade Teimor hela gruppen så stämmningen blev mycket roligare, och jag kollade på.. Sen gick jag ut och träffade Osman en stund, mysigtmysigt. Sedan gick jag in och fortsatte kolla på.




När jag kom hem så satt jag en stund framför tv och kollade på advokaterna som var intressant, lärde mig hyftat mycket. Mycket bra saker tog de upp, någon mer som såg programet?
Just nu sitter jag vid datorn bara och pratar med Osman (han är så söt men även dumdumdum).
Jag fyller år snart, ca en timme. Glöm inte att säga grattis.

Puss, Ronja.



Ibland önskade jag att jag tänkte som en kille.



Ordet älskar är ett väldigt starkt ord och man ska vara säker på när man ska använda det. Man ska absolut inte bara säga det om ordet inte har någon betydelse. Men en sak som jag är säker på är att jag verkligen älskar dig och skulle göra allt för oss, jag skulle se oss som ett par som skulle klara av allt precis allt tillsammans.

Annars, hur är det med er kära bloggare?
Jag kanske inte har varit världens bästa bloggare just under denna period, har inte varit det riktiga Ronja utan mer Ronja som är ledsen och inte är lika glad som förut, jag visar mycket utav de negativa. Jag har fått höra: Ronja varför är du alltid så ledsen när du skriver i din blogg. Personen fick tillbaka: Ska jag spela glad när jag inte är glad, ska jag hitta på att jag mår bra om jag inte mår bra, Nej det funkar inte så för detta är min blogg, jag berättar om hur jag mår och känner..




Som ni kanske märker använder jag mycket svart/vita kläder. Några tips där det finns lite mer färgglada kläder?


Puss, Ronja.



She loves when you tell her you love her.







Talking:
Hey man, I know we haven't been friends for a long time
But I gotta talk to you about your new girl
I don't think you realize that how lucky you are to be with her
Just let me tell you a little bit about her
Listen.


[verse 1]
She loves to walk on the beach
She'll take you to places you can't even reach
She always stares at the rain
And in her eyes you can't feel her pain
She likes to sleep on your shoulder
With her legs on top of you
She loves when you tell her you love her
'Cause she would do anything for you
Don't you ever push her away, even when you're mad nooo
She'll remember, it wont go away and she'll be so sad woohaa


Chorus:
I must confess I know how you feel
When you kiss her and you love her
'Cause I've been right where you are
And you have been askin' what's the deal
How do I know all about her
I'ts been so long ooh
I'ts so far


[verse 2]
She will write you poems but ( You'll never get to read them )
She knows how to get your trust ( And that you will never sting )
She will always put you first so you should do the same
'Cause she'll leave you if you don't, trust me I know ohwooow


x2
Just listen to me one more time
'Cause I know what's on her mind
Don't you ask me how I do
I can't tell you until I'm through


Chorus x2:
I must confess I know how you feel
When you kiss her and you love her
'Cause I've been right where you are
And you have been askin' what's the deal
How do I know all about her
I'ts been so long ooh
I'ts so far


Talking :
You know I'm telling you that's her
You can treat her right, she deserves it
Man, don't make the same mistake I did
'Cause you gotta know a long time ago, at one point
She was my baby.



Puss, Ronja.




You carry my heart in your hands.



All the time I try to develop my days so that they do not always look the same, I am a person who loves adventure and excitement. You get my days of being the most exciting days of my life, when I'm with you is everything that an adventure and I am always so happy. But why can not we just go, why can not we try to fight and why do we need to deal with things that happened in the past, why not just live in the present. Forget the past and live in the moment instead. If you and I want to be our time together to keep the duration of any time, but how do we make it work if we do not trust each other? I love you and trust you 100%, it's for you I fight .. It is for you I can show the real me, I can cry in front of you and laugh in front of you. You are the person who really understands me when I feel bad, you look at me and then read by me .. you notice if I'm sad or happy. You are a good friend and soon my boyfriend (I hope). We just have to get everything to work, Remember what I wrote now and try to understand, for both you and I know we will achieve this if we want.




keep me hard or drop me completely.



Puss, Ronja.




Tycker om kommentarer.



jag har tänkt mig sjödalgymnasie , eller st botvids?
vet du om dom är bra pusss kan inte du skriva svar sen i bloggen.


Svar på frågan du stälde.
Jag har en tjejkompis som går i Sjödal och hon tycker att gymnasiumet är jätte bra men jag personligen vet inte..  Tyvär har jag hört dåliga ryckten om botvid, men man ska absolut inte tro på ryckterna, har många nära och kära som går dära som tycker att den skolan är bra. Men alla har ju olika åsikter så jag tycker faktist att du kan åka till de Gymnasiumerna och kolla, var där en hel dag och se om just det gymnasiumet passar dig och sedan kan du ju göra ett val.. Så ska jag göra iallafall.

Jag har en plan som jag ska försöka följa, jag vill gå frisörlinjen och har kollat in John Bauer som gjorde mig intresserad. Men förra året skulle man ha 200 poäng och det har ju självklart inte jag, men denna termin är det bara att kämpa på, när jag var och hälsade på i John bauer så sa de att de kommer sänka poängen väldigt mycket de här året så vem vet? jag kanske har tur..
Men jag är heller inte säker på om jag verkligen vill gå dära, så jag får se va det blir för min del.

Puss, Ronja.



200 inlägg.



Nu har jag skrivit exakt 200 inlägg under tiden som jag haft min blogg.

Har dragit ut hela min garderob och letar efter kläder som jag kan ha på mig imorgon. Ska redovisa ett SO arbete framför klassen och några botvidselever imorgon. Inte så värst roligt om jag säger så.  Idag åkte jag till Södertälje med Nicole och Katie och kollade på en mässa som representerade en skola som vi kanske ska börja i. Sen åkte vi till alby och åt och sedan till Liljeholmen för att det var öppethus i John Bauer, även de gymnasiumet verkar vara bra. Träffade på Miranda och Amanda där och var med de en stund.. Miranda vill att jag ska börja hotel och resturang med henne dära men är inte så jätte intresserad utav det så tror inte att jag går där. Om jag ska börja i John bauer så är det frisör linjen. Men funderar även på den i Södertälje och det är alltid ett plus i kanten att få gå i samma klass som Nicole och Katie.
Har ni några planer inför erat gymnasieval, eller något gymnasium som är bra?
Nu ska jag iallafall sätta mig framför tv:n och kolla på efterlyst sedan ska jag väl försöka sova.. Sömnproblem nuförtiden.

Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



För det du och jag hade var något äkta.



Jag försöker vrida omkring allting och försöka förstå vad det är jag gjort som är fel. Men jag får inte fram något svar, de ända svar jag får upp i mitt huvud är att jag bara försökt finnas där för dig så gott det går, även fast jag gått igenom en sån jobbig period har jag ändå försökt ställa upp för dig också så gott jag har kunnat.. Men vad har jag nu fått tillbaka?
Ett sår i mitt hjärta, ett sår som kommer att läka väldigt långsamt. Jag vet inte riktigt hur jag ska börja eller hur jag ska sluta, jag förstår heller inte så mycket och jag vill bara veta. Du valde din väg, vägen du valde hoppas jag att DU nu är nöjd med, för sen när den riktiga sanningen kommer fram ska vi få se vem som gjort rätt och vem som gjort fel.
Känner en sån tomhet inom mig, känner bara hur tårarna sakta rinner ner för min kind och jag känner hur hela jag skakar, jag förstår inte att man kan må så otroligt dåligt pga av en kille, men detta måste väl vara ett bevis på kärlek?
Hur ska jag egentligen klara av allt nu, veta att jag inte har någon att skriva godnatt till om kvällarna och skriva godmorgon till på morgonen.. Även veta att den underbara tiden med dig är slut nu, den är slut nu.. Kan inte och vill inte få in det i mitt huvud, men jag måste.. måste försöka gå vidare på egen hand nu, får försöka klara mig utan dig även fast jag vet att det kommer att bli ett helvete. Om du mår bra nu vet jag inte, för jag har även känt en sån konstig stämning mellan oss i en sån lång period nu att jag viste att denna dag skulle komma när som helst och jag var redo att ge allt för att försöka fixa till allt mellan dig och mig men det funkade inte, eller med andra ord.. jag hann inte.
Tiden har tickat iväg och just din bomb har bombats. Jag skriver inte det hära för att folket ska tycka synd om mig utan tvärtom, jag vet att du läser min blogg och jag vet att du kommer att läsa de hära inlägget, kan inte ringa eller smsa dig så tar mitt förväl här en andra gång med mina skakande händer ber jag dig bara om en sista sak.. Lova mig att alltid se våran tid som ett minne, för det du och jag hade var något äkta.

Puss, Ronja.



Säg mig varför.



Idag har min dag varit otroligt jobbig tycker jag.
Den började med att jag hade matte, fyfan säger jag bara. Har varit nervös hela dagen pga redovisningen jag skulle ha sista lektionen. Jag skulle jämnföra två länder och valde Libanon och Portugal. När jag kommer till klassen så låter min lärare alla redovisa utan min grupp, sen när vi skulle redovisa säger han "Ronjas grupp får redovisa på torsdag och då kommer även några elever från botvid att komma". Nu har jag väl ändå rätt till att vara sur? jag hatar seriöst på riktigt att prata inför grupp.. Efter skolan träffade jag upp mamma i centrum en stund och sedan kom Hannah och Nicole och var med de. Vad har ni själva gjort idag?

Sitter med nordens huvudverk och jordens mensverk..Varför ska vi tjejer behöva få lida så mycket som vi gör när vi får mens.. Annars är det väl okej med mig, men jag sitter och funderar på en sak.. Jag är kär? och jag älskar en person så mycket som inte ens ord kan förklara. Håller jag även tummarna att den dagen jag längtar efter kommer. 
 
7 dagar kvar.
Puss, Ronja.



Jag tycker inte om skolan.



Skolan kan vara rolig ibland trots allt. DONG DONG!



Puss, Ronja.




Lyckat allt blev tillslut.



Allt känns helt okej i mig nu, jag har fått tillbaka den kontakten jag velat med min älskling och det har fått de hela att bli mycket bättre. Jag har blivit tight med Nicole och Hannah och dom är verkligen underbara och tjejer som man kan lita på till mer än tusen procent så det gör mig jätte glad att vi fått den kontakten. Miranda och jag har börjat prata igen så även det är ett plus.

Igår hade Hannah en liten födelsedags fest innan festen hos henne åkte vi till Stan och åt.
Och kvällen blev verkligen lyckad, så roligt som vi hade tjejer har jag inte haft på länge.














1. Jag sitter och äter efterrätt mums.
2. Jag och Hannis på väg hem från stan.
3. Jag luktade på Hannis blommor.
4.Jag luktade på Hannis blommor.
5.Jag och Nicole poserar lite.
6.Jag, Nicole, Kattie och Hannah poserar lite.

Puss, Ronja



Ja må hon leva.



Grattis världens bästaste Hannis.
Idag blir du så mycker som 17 år gammal!




Puss,Ronja



Så mycket frågor men så få svar.



Tår efter tår sitter jag och försöka förstå vad det är som egentligen händer med världen och vad som händer med mig. Jag förstår seriöst inte så jätte mycket och jag orkar inte gå runt såhär osäker med mig själv längre. Är så trött på bland annat all skitsnack man får höra. Jag ser ut som ett frågetecken och är så sviken, sviken och ensam.
Jag vet att jag inte är ensam, jag har mina närmaste vid min sida men inne i mig om kvällarna känner jag mig tom och sårad. Sårad av att sanningen som inte alltid kommer på plats, rädla över att göra en sak som egentligen är rätt.. Hade berättat mer detaljerat över allt om jag själv förstod. Jag förstår vad det är jag varit med om och jag förstår även att det är något som kommer få sitta i mig hela livet men förstår mig inte på allt annat.. 
Sakta försvinner dagarna som man fått tillbringa i sin sorg och i sin hemska tankeställare som vägrar försvinna ur mitt huvud, hur ska jag komma på andra tankar och hur ska jag få mig själv att orka dag för dag det är två frågor som jag måste ha svar på.

Jag älskar dig.
Puss, Ronja



Du bär mitt hjärta i dina händer.



"Sitter här och skriver tårarna blir fler och fler, jag gnuggar mig i ögonen och tar ett djup andetag och hoppas när jag öpnnar dom så mår jag sjukt bra".

Igår kom den dagen jag inte ville komma, igår kom den dagen jag viste att det skulle bli svårt att börja kämpa. Idag har jag insett att allt är så dåligt och att jag verkligen inte mår bra. Jag älskar dig verkligen på riktigt..
Jag hoppas på de bästa och det vet jag att även du gör. Ingenting är ditt fel för jag vet att du egentligen ville det hära.

Inget mer med det nu, måste försöka fokusera på positiva tankar hela tiden. Klockan tre ska jag åka till Fittja och träffa Nicole, vi ska gå till henne för att hon ska noppa sig och jag måste prata lite med henne (hon och en till är de ända som egentligen förstår). Efter det ska vi träffa Kattie någonstans och åka in till stan. Jag och kattie ska hitta någon present till Hannah som fyller 17 imorgon.  Åh jag är så sjukt trött, sömntabletterna tar verkligen kål på en person. Sov 12 timmar inatt iallafall så denna sömn kan vi garanterat kalla skönhetssömn!
Nu ska jag iallafall sätta igång med att börja fixa till mig lite och sedan åka och göra det som står på min lista idag.

Jag älskar dig.
Puss, Ronja



love.



Jag är helt förälskad och väntar till dagen det blir du och jag. <3

Puss, Ronja.



hur jag mår bakom mitt falska leende på läpparna.



Hur jag mår:

Jag mår inte bra, ingenting känns rätt i min kropp och de stora problemet är att jag inte vet vad det är som börjar hända med mig. Någonting har blivit annorlunda, min attityd har blivit konstig och jag har ont i kroppen nästan hela tiden. Jag har blivit osäker med mig själv. Finns det något man kan göra för jag orkar inte gå omkring med onödig huvudverk hela tiden.. min kropp orkar verkligen inte mer känns det som, vill bara lägga mig ner på golvet och börja skrika.. Jag förstår inte så mycket längre. Min hjärna tänker inte klart "/


Kärlek:

Kärlek kärlek på väggen där, säg mig nu vem ditt hjärta bär. 
Kärleken verkar gå åt de håller jag inte vill att den ska gå åt just nu, allt känns hemskt och vill inte förlora dig.  Jag lovar att förbättra på mig, men det är svårt när jag mår så dåligt som jag gör just nu. Men jag ska kämpa för oss två.
Att ha de så dåligt som vi har det nu får mig faktist inte att må bättre, mår bäst när jag har dig vid min sida.. men om detta är slutet så tackar jag för den tid jag fått ha med dig.



Mode:

Jag solade ju solarium igår och blev verkligen jätte brun, behöver inte hålla på med massor av målarfärg i ansiktet. Plus ska jag göra lösögonfransar snart och då slipper jag även mascara för jag känner verkligen att på morgonen när jag ska vakna och går upp till skolan så orkar jag helt enkelt inte sminka mig.. Och har jag inte mascara så ser jag nyvaken ut under hela dagen eftersom jag har så pass ljusa ögonfransar.  (ögonfransarna jag ska göra är hos en specialist och de håller i flera månader). Klädsmässigt bär jag inget speciellt, ibland kan jag ha på mig jeans och ibland tights och när jag verkligen inte orkar fixa mig alls blir det mjukisbyxor.

Kommentera och skriv lite om hur ni mår, hur det går med kärleken för er och hur ni brukar klä er.

Puss, Ronja.



Francis feat nam-nam 4minutes.





Jag älskar Nam nams röst men vet inte vart jag kan få tag på hans låtar ifrån.
(för er som inte vet så är nam nam han som är mulatt och smal)
Men francis du är också grym, viste absolut inte att du kunde rappa och det chockade!

Puss, Ronja.



tips.



Elin: om solarium torsk.:
Ge oss lite tips om vart man kan sola, och få en riktigt brun hy. Och vart man kan Vaxa sig :)

Svar på denna fråga är:
Jag personligen föredrar slagsta och Odenplan när jag solar.
Jag får en jätte fin färg när jag solar på de två ställerna och det är inte så värst dyrt heller. 50 kr för 25 minuter och då kan jag även garantera att färgen sitter ett tag också. Solade i hornstull förut men de har blivit så dåligt dära, skadeförstörelse, solariumet låter mycket och det är otäckt där tycker jag, Vaxning vet jag ingenting om tyvär..

Puss, Ronja.



solarium torsk.



Sitter och väntar på Sara och Anna, vi ska åka och sola.
Jag känner verkligen att det är ett måste, jag är hur blek som helst och jag tycker inte att det är någon vidare snygghet i det hela att gå runt blek eller men bombat av smink. Jag är på dåligt humör men vet inte varför.. min kropp säger att idag inte är den bästa dagen på de nya året. En sak jag kanske måste göra som fick mitt humör att ramla ner på marken :/

Puss, Ronja.



You make me feel happy.



Kom hem för en stund sedan, träffade upp Nicole runt sex tiden och vi gick och köpte godis och jordnötsringar sedan drog vi hem till henne och kollade på film, vi såg en jätte bra film som är en utav Nicoles favoritfilmer, jag hade aldrig sätt den innan och nu ligger även den på min top 5 lista, Ten inch hero heter filmen.
Efter det så kollade vi på top model och satt även och funderade på en sak.. Varför är det alltid smala som lyckas få platsen? jag har aldrig sätt en mullig person som deltar, det är lite tråkigt tycker jag för vi mulliga kan också vara väldigt fina haha.


Denna fina tjej var jag hos idag.


Rekomenderar den här filmen.


Någon mer som såg top model?


Puss, Ronja



Jag älskar dig trots alla världens problem.



Igår började skolan men jag gick aldrig, jag hade huvudverk och kände mig inte bekväm i min kropp + det jag fick vara med om gjorde att jag ändå var tvungen att gå ifrån skolan halv ett så det kändes lite onödigt.. Gick heller inte i skolan idag eftersom jag inte mår bra, det kanske bara ser så ut men nej. Smärtan i hjärtat sitter i. Så man kan säga att jag börjar skolan på måndag eftersom att jag har helgen framför mig nu och imorgon ska Natali ha som en liten fest eftersom hon fyller 18 år imorgon, stort grattis i förskott (hurra hurra). 
Jag har så så så tråkigt, jag vet inte vad jag ska göra (?)  Satt och kollade på Lets dance innan och det visade att blondinbella var med och hon var helt okej på att dansa faktist, vem tyckte ni var duktigast idag?  



 (Skojbild)
Mamma du är världens bästa mamma och jag älskar dig trots alla världens problem.


Puss, Ronja



Jag har faktist också varit mörkhårig.






    
Var tvungen att täcka andra bilden för att jag hade fjortisläppar under den tiden och tredje bilden för att jag fick världens dubbelhaka haha! Men ungefär såhär såg jag ut när jag nästan var svarthårig, och de flesta tycker att jag borde färga tillbaka, vad tycker ni?

Puss, Ronja.



Jobbig dag + illamående!



Idag är det den 8 Januari och andra saken är klar nu. Allt jag har att säga om den hära dagen är en dag som jag aldrig kommer att glömma, det kommer leva med mig varje dag.. Fy va jobbigt =/. Men är stolt över mig själv att jag klarat mig egonom det hära, jag trodde aldrig att jag skulle klara av det.  Mina närmaste + familjen har hjälpt och stöttat mig och det vill jag att ni ska veta att jag uppskattar.



Puss, Ronja



100 frågor, gör de ni med?



Personligt.
1. ditt fullständiga namn? Ronja
2. korrekt ålder? 15/16 om 20 dagar.
3. längd? 171
4. vikt? Vet faktist inte?
5. smeknamn? Röven, Råttan och bror.
6. vart bor du? Albyi Botkyrka /Stockholm
7. vad gör du på fritiden? Är med kompisarna, annars tar jag det bara lugnt.
8. beskriv ditt utséende (hur känner man igen dig?) - Lång och alltid ett leende på läppen.
9. vad är du mest missnöjd med din kropp (& varför)? min mage, vill vara smalare.
10. & vad är du mest nöjd med på din kropp? Mina ögon.
11. vad har du för uppfattning om dig själv? Jag är en snäll person.
12. vad vill du jobba som äldre? Så mycket som jag drömmer om.
13. hårfärg? ljusbrunt med blonda slingor.
14. ögonfärg? Gröna.
15. någonting du vill berätta om dej själv, som vi inte vet? Jag är en blyg person när man lär känna mig.

16. kan du själv säga att du ser bra ut? Ja ibland.
17. hur mycket bryr du dig om ditt utséende? förmodligen för mycket
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? mascara.
19. någon vana? Inte vad jag kommer på just nu.
20. lyckotal? 5.


vänner/folk:
21. vad heter din bästa vän? Ingen kommentar.
22. hur många nära vänner har du? en del faktiskt!
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? Ja, eller kanske det.
24. vet många personer vem du är? Ja det tror jag väl.
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? Alla vet nog vem jag är.
26. när var du senast med någon kompis? Igår.
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar?  Nej, jag väljer själv vilka jag vill umgås med.
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? Johanna.
29. vem sov senast hos dig? Kommer inte ihåg.

romantik.
30. vill du ha ett förhållande? Har nästan.

31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre en dig? Inte yngre.
32. är du kär? ja.
33. tycker någon om dig mer än som vän? Ja det kan man väl säga.
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? Satsar gärnet på oss två.
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? Är väl ändå mellan mig och han isånafall?
36. tänker du mycket på utséendet hos din tjej/kille? Ja det gör jag, men insidan räknas.
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? Ja.
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? Nej, jobbigt att behöva se honom varje sek.
39. i din klass? nej.

Från kram till sex.
40. har du kramat motsatta könet? Ja det har jag gjort.
41. har du någongång bara velat gå fram och krama någon? ja.
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? inte bara engång.
43. har du pussat någon i motsatta könet? ja.
44. har du pussat någon i medsatta könet? japp.
45. har du pussat den du tycker om? Varje dag.
46. har du pussat någon inför folk? Mjopp.
47. kysst någon inför folk? Sii.
48. hånglat inför folk? Hähä ja.
49. vem var ditt första hångel? Mellan oss.
50. hur många har du hånglat med under en kväll? 1 Faktist.
51. vem är ditt bästa strul? Mellan oss.
52. och vem är ditt senaste? Pluppen.
53. ditt äldsta hångel? 90a
54. skäms du över att hångla inför folk? Nej, man lever bara engång haha.
55. haft sex med någon på offentlig plats? Nej.
56. haft sex överhuvudtaget? -
57. hur gammal var du första gången? -
58. hur gammal vill du vara första gången? -
59. blivit dumpad efter sex? -
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? Nej.
61. har du gjort ngt av detta med de medsatta könet? huh?

tankar & skit.
62. har du någon fobi? Mörka skogar.
63. har du någon allergi? Nej.
64. vad tänker du på innan du somnar? Lite mycket, det slutar med huvudverk.
65. vad är de första du tänker på när du ser en person? Leendet.

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. vad tycker du bäst om - höra att du är snygg lr höra att någon tycker om dig? Att någon tycker om mig.
67. en galen kväll med tjejerna lr en mysigkväll med killen? Båda.
68. vad kommer först, killen eller din BÄSTAVÄN? Bästa vän!
69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? -

vad väljer du?
74. oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? Icke oskuld 13-
75. vänskap eller förhållande? Vänskap går alltid först.
76. snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? personligheten räknas alltid först.
77. juice lr oboy? Juice på sommaren, oboy på vintern..
78. vad är sexigast, naket eller underkläder? underkläder haha!
79. hur gammal är du helst i mellan 7-13? 7, att få börja om allt hade varit härligt..

skulle du?
80. kunna byta liv med någon? Nej.
81. isåfall vem då? -
82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? Allt som killar brukar göra?
83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? nej verkligen inte.
84. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en inte så nära vän leva? mm.. men vilken fråga?
85. kunna sova ute på vintern? Nej verrkligen inte!
86. kunna flytta till ett annat land, vilket isånnafall? Spanien, Grekland.
87. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? Nej, det är helt onödigt..

klädstil:

88. anser du dig själv vara en speciell stil? Nej, eller kanske mer den där chill typen?
89. vad klär du dig i oftast? Inte för små kläder iallafall.
90. tänker du alltid på vad du tar på dig? ja.
91. klär du dig dyrt? Nej, billigast är bäst.
92. vad kör du på: det jag känner för och som känns rätt!

senaste 48 timmarna har jag?
93. pussat någon? Ja.
94. haft sex? Nej.
95. fått en kram av en okänd? Nej.
96. ringt någon? Ja.
97. blivit uppringd? Jaaaa.
98. funnit kärleken? Har redan gjort de?
99. kollat på google? Ja.

SISTA FRÅGAN!
100. hur lång tid tog detta?  tog faktist inte tid.

Puss, Ronja




obehagligt..



Kan tyvär inte berätta vad som hände den 7 och 8 januari. 
Idag är det den 7januari och har genomfört en av sakerna och det gick bra!.

Förlåt att jag inte har bloggat så mycket, men har haft så mycket att göra.
Spenderat mina dagar med Johanna, vi har varit med varandra och ibland har Nabbe varit med oss och vi har bara tagit det lugnt. Idag åkte jag med Johanna till Täby eftersom vi skulle till Nabbes jobb och det var en jävla lång bit att åka faktist... Vi åt dära sen spenderade vi en tid dära, på vägen hem så lyssnade jag på musik och höll på att somna.

Nu sitter jag och väntar på om min älskling ska komma.. men de verkar inte så =/

Men nu ska jag gå och vara lite social med Johanna och Nabbe och sedan ska jag väl gå hem.
Puss, Ronja




Bilder inlagda från mobilen.





1. På väg till stan med Sara (hon är en bra fotograf)
2. Sara på tunnelbanan.
3. Jag och Sara väntade in Vicky, så vi tog en bild.
4. Vicky på tunnelbanan när vi skulle hem.
5. All fika som blev över efter julbordet.
6. Hade tråkigt när jag pratade i telen så klottrade lite på en bil.
7. Min kusins "hamster".
8. En till bild på den "hamstern" eller va det nu är.
9. Jannica och Wiliam på väg till stan och handla julklappar.
10. Anja och Alexander under nyår.
11. Min älskade granne som alltid lyckas få en att skratta.
12. Mamma satt och tog ett allvarligt snack, märks det?

Kom precis hem har varit hos Maria (grannen), som har fått en liten flicka som nu redan har hunnit bli fyra månader.
Vi satt och pratade en stund, mamma var även dära. Uuuuuuh så mycket onyttigt jag har börjat äta, men vad ska man göra när man är så suger som jag alltid är?  aja, vi satt där en ganska bra stund och hade det trevligt.
Tog även lite mysiga bilder på Lea som dottern heter!   (Lea är född för tidigt så hon är jätte liten.)

          

Puss, Ronja



Ingenting kommer att vara sig likt längre..



Jag kan inte hantera allt så bra som jag gjorde förut, förut var allt mycket lättare. Men efter så mycket omständigheter känner jag bara att jag snart kommer att explodera.. Att veta att allt håller på att närma sig sitt slut gör så att jag fäller en tår, en tår för dig och mig. Men jag har fått en chans, en chans att visa vem jag är på riktigt. Är inte den typen som beter mig annorlunda när jag är med mina vänner, jag är absolut inte den typen som skulle svika en person och skulle absolut aldrig vara otrogen, jag skulle aldrig kunna röra en annan kille om jag hade ett förhållande. Har jag en jag älskar så nöjer jag mig med det..

Håll tummarna för mig den 7 januari och 8 januari.





Saknar sommaren, då man var som brunast!



Puss, Ronja




"kan inte du lägga in en bild med ditt nya hår"



Fick ett kommentar där det stod:
Kan inte du lägga in en bild med ditt nya hår.

Besvarar frågan hära eftersom personen kommenterade anonymt.

Just nu ser man ingen skillnad tycker jag, håret vad jätte ljust i början när det var nygjort men nu tycker jag att det ser ut som innan, klippningen syns inte heller så mycket eftersom jag bara klippte topparna.
Men jag tar en bild på mitt hår ändå så får jag se om ni ser någon skillnad, för det gör inte jag.

Puss, Ronja



Nytt år, glöm de gamla och lev för det nya!



Idag var jag på bio med Nicole och såg yesman och den var faktist bra.. Vi satt och skrattade oss igenom hela filmen med ett stort leende på läpparna. Säger bara en sak, alla precis alla var i heron city idag och så mycket folk var det dära.
Folket som inte har sett yesman, KOLLA! 



Men nu är det så att jag sitter hemma hos johanna och typ fryser rumpan av mig, har varit ute och promenerat i ca två timmar med tights och gympaskor och herregud va mina ben är röda, men det är ändå mitt egna fel man tar på sig såna kläder när det är vinter och minusgrader ute, eller? finns det någon mer som är lika dum som mig som går med tights när det är minusgrader ute? Det är iallafall första och sista gången jag gör det!

En fråga till mina bloggläsare!
Varför är ni så dåliga på att kommentera?

Puss, Ronja.



Happy new year.



igår hände inte så speciellt mycket faktist, mer än att vi bytit år och har hamnat ett år längre fram så nu är det med andra ord 09. År 08 har inte varit det bästa året om jag säger så, mycket saker har hänt.. Man har både lärt sig utav alla misstag man gått igenom, och även all hat man har fått på sig, det har lärt mig att jag bara ska ha kvar mina nära och kära *de som står mig nära*. Hoppas att 09 blir ett mycket bättre år även fast jag vet vad som kommer hända.. vill inte tänka tanken, men måste vara stark det har min mamma lärt mig! 





Har ni några nyårslöften?


Nyårslöften :

  • Äta nyttigare och börja träna.
  • Börja lyssna på mig själv och inte på andra.
  • förbättra mitt självförtroende.


    Puss, Ronja.