Im gonna touch the sky



I'm back, sitter hemma och tar det lugnt bara. Är lite små ledsen men om ungefär 3 timmar fyller jag år så ska inte låta någonting förstöra min dag. Var hos doktorn idag och det gick bra, men ska tillbaka imorgon och ta lite prover.


B.Ä.S.T




sick..



.. Klockan är mycket, svårt att andas, svårt att svälja, ont i halsen, ont i nacken och har även tappat rösten = sjuk. Kollade precis på fyra avsitt utav paradise hotel och nu är jag väldigt trött.. Men åh, hostan tar kål på mig!
Ville bara skriva, tack älskling att du tog din tid i telen. Jag älskar dig.



im in love



Hejhej

Saknat mig? Jag har iallafall saknat er, ville bara tacka för alla fina kommentarer. Sitter i skolan och tittar bilder på google, ser lite fina bilder på beckham. Han är verkligen jätte jätte fin... Min blivande man ;) Drömde om honom i natt hahaha och nej är inte desperat tycker bara att han är fin. Okej slut pratat om hetingen. Vad har ni för er just nu? Själv har jag naturkunskap... Mitt värsta ämne! Jag är sjuk, hostar & ont i hela kroppen..

RING MIG NÄR NI HITTAT NÅGON FINARE =)











Answer



Anonym om fram med frågorna nu. (var inte blyga):
såg dig fittja idag, är en person där ifrån som tycker att du ser skit bra ut

SVAR: Oj oj, kan inte säga mer än tack haha :)

Julis om fram med frågorna nu. (var inte blyga):
Hur går det för din bror angående fotbollen och allt?

SVAR: Det går bra för honom just nu, han ska provspela för Malmö ff och gais allsvenskan denna månad så nu är det bara att hålla alla tummar för honom!

Emelie om fram med frågorna nu. (var inte blyga):
Ibland är du jätte dålig på att uppdatera, vad kan det bero på? inte orkat? tappat lusten?
lova att aldrig sluta blogga, älskar dig blogg =D

SVAR: Det med att jag inte bloggar på ett tag är att intresset inte finns där då, då avstår jag hellre att skriva än att skriva en massa trams. Just nu känner jag inte att har någon lust att sluta blogga så för tillfället kan jag lova det. Taaack :)

Saaaga om fram med frågorna nu. (var inte blyga):
Ska du utomlads någonting i sommar? isånafall med vem och vart ska du? :)

SVAR: Ja det ska jag, 75% säkert är det än så länge. Drar till Turkiet i två veckor då tillsammans med ett par vänner.

fadde om fram med frågorna nu. (var inte blyga):
När fyller du år? hur gammal är du? vad ska du göra nära du fyller år? =)
kram kram kram! bra blogg

SVAR: Jag fyller år den 27 januari och då blir jag 17 år gammal. Har inga planer än så länge vad som händer då, tror inte att jag ska göra något speciellt. Tack ska du ha :)

Anonym om fram med frågorna nu. (var inte blyga):
du skrev något tidigare i din blogg om att det hade gått ett år och att det på ett sätt gjort dig mycket starkare, vill du berätta vad som hände den 12 december 2008?

SVAR: Fått denna frågan tidigare och väljer att inte skriva ut det här i bloggen!

Embla om fram med frågorna nu. (var inte blyga):
Du ska aldrig låta en person få dig att må dåligt, älskar en person dig så ska personen få dig att må bäst! tänk på det.

Iallafall, kan du inte berätta lite om vart du tycker om att shoppa ifrån och vart du får alla dina fjällräven ifrån. Har sätt dig med fyra olika hahah.

SVAR: Nej jag vet, har lärt mig det genom tiden som gått :) (låt ingen ta dig ifrån din stolthet).
Jag tycker om typ kläder från HM, Ginatricot och såna affärer. ja du, haha.

Camila om fram med frågorna nu. (var inte blyga):
Är du helt svensk? kan tänka mig att du är halv nånting.. typ halv spansk eller något, ser ut som såna drag i ditt ansikte.

SVAR: Nej, jag är hel svensk. Men vi har spanskt blod i släkten, från pappas sida så det med drag i ansiktet kan stämma. Men inte enligt mig haha.

demla om fram med frågorna nu. (var inte blyga):
Du har otroligt fint hår, har du haft kort hår någongång? Skulle du kunna klippa kort nu?

SVAR: Tack så jätte mycket, ja det har jag. Hade kort hår nästan under hela min uppväxt. Just nu skulle jag inte kunna tänka mig det, men min bror tycker att jag skulle passa i det..

emme om fram med frågorna nu. (var inte blyga):
Har läst mycket om någon "älsklingen" är det din kille? isåfall hur länge har ni varit tillsammans? hur träffades ni? om ni inte är tillsammans, varför tog det slut? Accepterade dina föräldrar honom?

SVAR: Älsklingen var min pojkvän men är tyvärr inte det längre. Vi var tillsammans in 1 år och 4 månader ungefär. Vi träffades i stan första gången, 08 perioden. Efter det fick vi kontakt, vi träffades ett flertal gånger, pratade i telefon varje dag, smsade hela tiden och känslorna utvecklades till kärlek. Varför det tog slut vet jag inte riktigt, men vi tjafsade väldigt mycket i slutet och var väl inte tillräckligt starka för att fortsätta kämpa. Det finns ju ett ordspråk som går "efter regn kommer solsken" Tänkte alltid på det när vi bråkade, men denna gång dök inte solskenet upp tyvärr.. Mina föräldrar accepterade honom och gör det nu också, de tyckte om honom.

vanessa om fram med frågorna nu. (var inte blyga):
Kan du inte berätta lite om din familj, dina vänner och din kille? (ex)

SVAR: Min mamma heter Maggan och är 45 år gammal, världens bästa mamma. Min pappa heter Jens och är 40 år gammal och han är världens bästa pappa. Sen har jag en storebror som är 19 år gammal, vi har jätte bra kontakt. Mina vänner är helt underbara, har alltid roligt med de. Mitt ex är en underbar kille och han kommer alltid vara speciell för mig

Anonym om fram med frågorna nu. (var inte blyga):
berätta lite om hur du gör nu när du gått ner i vikt, det syns klart och tydligt på dina bilder att du gått ner i vikt!

SVAR: Va va va? haha sitter och småskrattar lite. Gör det? glad jag blir. Har inte gjort så mycket mer än att tänkt på vad det är jag stoppar i munnen och hur mycket jag stoppar i munnen =)





fram med frågorna nu. (var inte blyga)








i feel good



Kom hem för ungefär 20 minuter sen. Var i fittja klockan halv tio med Lejla, vi gick till Öykus gård där Asia och Kimi också var. Vi satt där en stund och sen började alla droppa hem, jag och Lejla blev då ensamma. Vi gick till lokalen och var där under kvällen, trevligt var det iallafall =). Mitt hår luktar rök, min jacka luktar rök, hela jag luktar rök och det är riktigt äckligt. Ska duscha direkt när jag vaknar imorgon för nu är klockan så pass mycket.




Miranda gästbloggar



Tja allesammans! Diggar ni Ronjas nya design? Det gör jag, lite rosa o gullig men ändå basic. Ni ska veta att Ronja är en urgullig tjej som ställer upp för alla som hon håller kär. Tror inte att hon vet det längre, men hon kan komma till mig när hon vill så finns jag där med mina Dr. Phil råd! I love u baby, i always have! Nä nu ska jag sticka ut från hennes blogg så hon själv får uppdatera. Puss!




lite pic




Jag och mami <3

Jag och mami <3


Jag och bror <3

-
Såhär ser jag ut just nu =)




8/1



I love love love love love my life. Iallafall, efter skolan så träffade jag Vicktoria. Vi åkte till Täby där hon skulle hämta sin plånbok från polisstationen, blir irriterad när jag tänker på vilka idioter det finns som inte har stake nog att lämna tillbaka plånboken hel.. don't beeee sad honey! Efter våran resa kom vi till Alby där jag såg mami och bror. Följde med till centrum och sa hejdå till vickaan. Efter ett tag smsade Lejla mig och frågade om jag ville ta en promenad. Tackade inte nej så vi gick en lång promenad och pratade om allt mellan himmel och jord, haha och ett gott skratt fick vi. När vi hade promenerat ett tag så gick vi hem till henne, vi la oss i en varsin soffa och efter tag så somnade vi båda. Sov i ungefär 40 min, sen smsade jag V och frågade vad hon gjorde. Vi beslöt oss för att träffas men först gick jag hem och klädde mig lite varmare. När vi möttes gick vi till Sara en stund, efter det promenerade vi till fittja & och mer ska jag inte skriva..
Nästan inlåsta?!  bara vi förstår hahahhaha..

Dagens låt <3


Tonight I'am gonna find a way to make it without you.
Have you ever tried sleeping with a broken heart,
Well you can try sleeping in my bad.




tic tok



Gjorde inte så jätte mycket igår. Träffade Vicky i Fittja, vi åkte mot Liljeholmen där hon skulle äta. Hon åt på donken och jag höll henne sällskap :). Sen åkte vi vidare mot Hornstull där vi beslöt att sola dubbelsolarium. Vi fick oss ett gott skratt kan jag säga. När hennes solarium startade så la jag mig också ner, men mitt solarium startade inte. Så jag fick trycka på start knappen. Då startade solariumet i en sekund sen stängdes den av igen haha. Fick hålla på så ett bra tag tills den satt igång helt sen. Det kändes som att vi hade ett litet disco där inne hahah.. Kom precis hem från skolan också. Tog lite bilder på vägen hem, men de flesta blev jag missnöjda med så lägger inte ut alla. Fick jätte jätte fina ljusa gröna ögonon på bilderna. Skriver mer senare, pussis



La upp denna bild för att visa hur ögonen blev på bilderna =)





mumsigt



Tungan och hela munnen svider efter att jag ätit ananas, men det är riktigt gott så kunde inte sluta.. Min mobil ringer som bara den och det är dolt, hatar när det ringer dolt. Svarade engång och då var det en skum röst.. kanske dags att byta nr? haha. Iallafall, efter att jag träffat Lejla och tjejerna så mötte jag Vicky. Vi promenerade runt i Fittja. Kom hem för ett tag sen, eller aa typ en timme sen. Ska nog sova snart, börjar skolan på Torsdag.....




utgång



Duschade för ett tag sen, böt om och målade naglarna. Sminkade mig lite och fixade håret lite grann. Nu ska jag springa ner mot tunnelbanan och möta Lejla. Vi ska mot fittja och sen får jag se vad kvällen bjuder på.. Finns ju ett ordspråk att natten e ung mohaha. Skriver när jag är hemma igen om jag inte är för trött. Pusssssssssssss

ÄLSKAR ATT VARA PÅ BRA HUMÖR! =D




magen har vänt sig



Jag sitter här i värmen med en filt omkring mig och tänker.. Tänker och tänker och den här gången är det du som har gjort fel. Jag har inte gjort någonting mer än att jag har accepterat situationen, så nu ska jag sluta upp med allt. Ska till och med försöka sluta tänka på de!

Iallafall,  vad har ni gjort idag? =) Själv har jag tagit en promenad och det är IS kallt ute!



Nyårs pic



Öyku, Steffi, jag och Asia <3

Asia, Romina & Lejla sööötnosar

Asia, Romina & Lejla igen.

Asia, Öyku, Romina & Lejla.

Öyku och Romina, underbara =D

Lejla och jag... hmm kollar in i väggen?

Jag och Lejla igen <3

Jag och gööööc <3

Öyku, jag & Lejla, bäst bäst bäst.

Lejla, och jag... Gör alby tecknet haha

Öyku, Asia, Jag och Leja.

Öyku, Romina, Asia, jag & Lejla <3

Vi igen <3 utom Romina.

Asia och Katta =)


Jag och Lejla <3333333333333333333






Bara för att ..



ÅRET
Hur har året nollnio varit för dig? - Fram och tillbaka, ibland bra och ibland dåligt.
Bättre än förra året? - Nej det kan jag inte kalla det, mer drama de här året.
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - Absolut, underbara minnen har dykt upp.
Har du flyttat under år nollnio? - Aldrig flyttat en enda gång.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Kesha - Tik tok & Livvi France ft Pitbull - Now im that bitch 
Har du kysst  en främling? -  Nepp.

 
KÄRLEK
Har du varit kär? - Ja det är jag, även nu.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja och menat det från hjärtat
Har någon sagt jag älskar dig till dig? -  (?)
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nej.
Har du haft ett förhållande? Ja det har jag.
Har du varit otrogen? Otrogenhet är det värsta i ett förhållande, skulle aldrig kunna vara det..

SORG & HÄMD

Har någon av dina vänner försökt/begått självmord? Nej
Har någon i din släkt avlidit? - Nejnejnej
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? - Nej, är ingen bråkstake.
Varit i slagsmål? - På skoj, ja.
Har gråtit på grund av kärleken? - Inte bara engång.

 

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? - Ångra aldrig någonting utan lär dig utav det.
Isåfall vad? - Det finns inget jag kommer på just nu som jag verkligen ångrar.
Har du skämt ut dig? - Haha vardagsgrej för mig.
Har du ljugit för en vän? - Att hålla något hemligt och inte berättat det räknas inte som ljuga.
Har du varit ute en hel natt? - Ja det har jag, (nyår).
Har du blivit tagen av polisen? - Hahah nej.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Yes box
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Yes box.
Gillar du någon just nu? Inte gillar, utan älskar.


SKOLAN & FRITIDEN
Vilken skola går du på? - John bauer gymnasiumet i liljeholmen.
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Haha nej absolut inte.
Hatar du ngn på din skola? - Nej? känner inte så många än.
Har du gjort ngt framsteg? - Verkligen, valt något som kanske är bäst för mig.
Haft alla rätt på ett prov? - Alla rätt? aldrig hänt.. Nej men inte alla iallafall.
Vad gör du på fritiden? - Umgås med vännerna och tar det lugnt.

 

VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner?
- Absolut.
Har du förlorat en vän? - Kan inte påstå att jag har förlorat någon, men kan heller inte påstå att vi har bästa kontakten idag. Men det är inte så att jag förlorat någon, de har mitt nr så vill de hitta på något kan de alltid slå en signal.
Har du slagit en vän? - Jag slår inte mina vänner.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - Ja det har jag.
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej, skulle inte hända heller.
Har du ljugit för en bästavän? - Inte medvetet iallafall.
Har du en vän du verkligen kan lita på? - Ja, verkligen och det vill jag tacka för!
Har du haft en relation med en vän? - Nix pix




älskar mamma



Kom hem för ungefär en halvtimme sedan. Träffade Lejla en stund innan hon skulle åka till Stan. Är så jävla förvirrad och besviken nu, men som sagt. Sanningen kommer alltid fram. Ska träffa Öyku runt 11 och vad vi ska hitta på är mellan oss haha, senare ska vi träffa Lejla och Asia. Sitter och kollar på teve med mamma nu, mobilen är på laddaren i mitt rum och hör vibrationerna men spelar dum. Vill inte ha mobil just nu, vill ingenting just nu. Är trött på ALLT.

En påminnelse till mig själv:
Film : Torsdag klockan 21 på 4an (Glee)



Jag älskar dig, bror!








Svårt att hålla ögonen öppna



Jäsp, jäsp och jäsp.. Ja så låter det från mig just nu, jag är verkligen jätte trött. Vaknade runt 13 av att mamma frågade mig ifall jag ville med ut på en promenad och sen handla lite. Kände att det var länge sen vi var ute så tackade ja även fast jag ville ligga kvar i min varma säng.. När jag vaknade så hade jag väldigt ont i magen, förstår inte varför. Ska inte ha min röda vecka än för har nästan precis haft de. Vad händer idag då?




Nytt år, ny start & nya tag - 2010 here i come!



Skulle precis spara mitt inlägg jag skrev om gårdagen men så försvann allt, fattar inte hur. Men får skriva om allt nu då, vad gör man inte för sina läsare.......

Dagen började lugnt och skönt, var hemma fram tills klockan 4. Klockan 4 gick jag till Vicky för att fixa hennes hår, hade lovat henne det och resultatet blev verkligen skit snyggt. Efter tre timmar så kom pappa och plockade upp mig, vi åkte till fittja där jag mötte Pallie. Tog ett par paliettights och örhängen och sen åkte vi direkt mot oss, jag klev av bilen och mamma klev in, pappa och mamma åkte iväg till någon vän så jag var ensam hemma eftersom bror också hade åkt väg någonstans. När jag kom hem så började jag packa min väska med kläderna jag skulle ha på mig ikväll samt sovkläder eftersom jag skulle sova hos Lejla.

Kom till Lejla runt 21.30 och då fick jag genast nyårskänslan, vi pumpade hög volym och skuttade runt i klackskor och fixade oss under tiden. Jag hade på mig paliettights, en tröja och en kort kavaj över. Sedan tog vi tåget till fittja runt 22.15 och var hos Öyku runt 20 över. Jag fixade Öykus hår och Lejla sminkade henne. Efter ett tag så kom även Asia så vi fixade henne också. Vid 12 slaget gick vi ut på gårdarna där alla människor hade samlats och vi sa grattis till alla. Det var jätte mycket smällare också, (tråkigt nog är jag super duper rädd för smällare så var stressad under hela tiden som vi var ute). Runt halv ett mötte vi Romina, Diana och Mariana sedan rörde vi oss till Steffi. Hos henne var allt mysigt, hög musik och festen började (bilder kommer sen). Runt klockan 3 ringde min telefon, blev bestämt att gå ut på gården och träffa ossis, vi tog en promenad och så. Vi beslutade oss för att gå till festen han var på så sagt som gjort, vi rörde oss ditåt och var med honom där. Efter ett tag ringde Lejla och kollade läget så allt var bra och undrade var jag var så, runt 04 kom även Asia, Lejla och Öyku dit. Stämningen var bra och tillbringade kvällen tillsammans med de bästa.

Runt 06-07 skulle de flesta hemåt så jag, lejla, asia, öyku och ossis rörde oss upp till centrum. Vi väntade på vårat tåg i ungefär 10 min. När det var en min så gick jag och L ner till perongen men inget tåg kom. Från ingenstans ser vi ambulanser, poliser och brandmän hoppa ner på perongen. Det visade sig att en kille tagit självmord. När vi kom upp till spärrarna igen så ser vi 6 utav killens vänner sittandes på bänkarna omringade utav abulansfiltar och gråter. Fick en stark ryssning igenom hela kroppen. Synd att sånt ska behöva hända tycker jag... Jag och L började fundera på hur vi skulle komma hem men vi tänkte att natten är ung så vi gick tillbaka till festen, då ringer ossis mig och jag förklarade vad det var som hade hänt och sen träffades vi igen. Var där till ungefär kvart över 8 då alla rörde sig hemåt och vi fortsatte upp till centrum där det stod en ersättningsbuss mot alby som vi tog. Men eftersom klockan var så mycket så beslöt jag mig istället för att sova hemma eftersom att bussen släppte av mig nära mitt hem.
Kvällen blev lyckad tycker jag, mycket skratt, absolut en dag att minnas!



En bild på mig hos Lejla (fick en konstig färg i ansiktet, gick inte runt med så mycket smink som det ser ut)


En till bild på mig, på väg till Fittja.