just live your life.



Idag har dagen vart helt okej, runt 14.00 åkte jag och pappa till SÖS sjukhus och jag tog en spruta buuhu, hatar sprutor. Men trots min rädsla så gick det bra! Efter det så släppte pappa av mig i Slagsta och jag tränade lite, kommer ha träningsvärk imorgon. Men det ska inte hindra mig för att efter att jag fixat mina naglar imorgon så ska jag åka och träna. Efter träningen idag så hoppade jag av i Fittja och gick raka vägen hem till Nicole, satt där till ungefär 20.00. Vi rakade benen med rakmaskin och smärta säger jag bara. När jag kom hem så tog jag det lugnt bara tills mamma frågade pappa om vi skulle åka till Hallunda och ta en fika, en nattfika med andra ord hos mamma och pappas kompis. Han sa ja och vi tog bilen dit och kom hem för en stund sen, stolt jag är över mig själv.. Åt frukt som fika. Imorgon kommer kvällen bli bra med de bästa. Lääääängtan.






Trötter.



Sitter och halvsover, dagen i skolan har varit väldigt lugn. Bara kollat på film hela dagen. Från 08.15 till 09.30 hade vi hålltimme för att läraren var sjuk. Från 9.30 till 12.20 kollade vi på en film om andra världskriget som fortsatte efter lunch från 13.10 till 13.50. Från 13.50 till 14.10 kollade vi på en annan film så.. Vem höll inte på att somna i skolan idag om inte lilla jag. Efter skolan åkte jag med Hannah till Sjödal för en sak, går inte in på detaljer men det gick bra. På vägen dit såg jag tötiisen. Efter att vi var klara i sjödal gick vi och åt och sedan har jag bara varit hemma. Nu ska jag lägga mig, har chattat med bror lite på msn, alltid lika roligt.

                                                              



I hate this part..



Kvällen igår var helt underbar, mycket skratt och stämningen var verkligen jätte bra. Bra musik och dansande bjöds det även på. Drack gjorde de flesta också, men man kan även ha roligt utan alcohol som jag har. Fick skratta mycket när Nicole var igång, förlåt att jag skrattade älskling.. Men du vet hur du lyser upp mitt leende bara av att dansa lite. Runt 00 gick jag och Johanna till donken och åt lite och sedan rörde jag mig hem. Idag spenderade jag dagen tillsammans med mamma. Sedan fick jag ett sms från Johanna och fråga om vi skulle sola, det gjorde vi.. Något jag ångrar nu, bränt rumpan och kinderna hihi. Nabbe följde även med och sola och idioten blev verkligen jätte brun, buhu. Sedan åkte vi hem men gick till Johanna, sedan kom Micke. Vi satt och prata en stund sedan gick vi till maxi, vi satt utanför och pratade till ungefär 22 och nu sitter jag här och håller tummarna att mina kinder är bruna istället för röda imorgon. Skoldagen imorgon är skön, ett stort +.








jag älskar barn.




Barn är lycka, pluttarna på gården.


Mitt öga, mobbat att lägga ut men. Vilken bild blev bäst?


Idag hade jag en utedag med mamma innan..


Jag träffade Nicole =).



5 snarkande goriller.



Sitter hos Nicole nu, har precis plattat hela hennes hår och hon blev nöjd. Ska börja platta mitt egna långa hår snart och fixa mig lite. Runt halv 8 ska vi till Hannah och festa av oss lite. Jag ska inte fixa mig så jätte mycket men det kommer nog ändå bli bra antar jag. Skriver mer imorgon och då kommer det även lite bilder.




Jag är så trött på allting..



Sitter här med svullna ögon som vill sprängas, lika så med mitt huvud. Varför ska jag behöva må såhära, när ska mitt riktiga leende få komma fram. Varför förstår ingen mig längre.. Känner mig så sviken och övergiven, är jag glömd? jag vet själv inte hur min kropp fungerar längre, det känns som att jag inte känner mig själv längre. Jag är rädd att ta första steget, jag är så rädd.. Allt börjar komma tillbaka, mina tankar dödar mig. Jag räknar dagar, hur länge ska man behöva ha den jobbiga perioden. Det känns iallafall som att jag har haft den tillräckligt länge nu. Om dagarna gör jag ingenting mer än att spela glad, men egentligen vill jag inte ens ut, vill ligga hemma hela dagen och sova bort tankarna. Bort från verkligheten skulle inte skada ett tag, måste försöka tänka positivt trots att allt är så himla jobbigt just nu..



Ett liv utan dig vill jag inte leva.



Slänger in ett snabbt inlägg, är verkligen jätte trött. Har suttit ute på gården och lekt med alla barn på gården och snacka om att jag har huvudvärk nu. Har även svårt att förstå vissa saker, men man lär sig att kontrollera olika situationer med tiden. Har inte gjort så jätte mycket mer idag. Satt hos min granne ett tag och vi pratade med varandra om allt, precis allt. Imorgon ska jag inte göra någonting, skulle med tjejerna till stan men eftersom de slutar mycket tidigare så ville Hannah att jag skulle möta upp dom i stan men det hade jag inte lust med så hoppar även över det. Blir väl en hemmadag imorgon, eller sitta ute på gården. Kanske träffa Johanna, man vet aldrig va dagen bjuder på. Hoppas på något bra iallafall. Herregud, kom på att det är engelska prov imorgon, tur att jag kan det vi har prov i iallafall.


En dag för länge sen jag träffa en kille som var underbar, jag börja bli varm och hjärtat börja banka så snabbt, ååh gud han hade brun hy, han hade brunt hår underbara läppar oooh sexiga lår. du var min enda, du var min drömkille, ville hålla dig nära mig och aldrig släppa dig, jag trodde aldrig att jag skulle kunna älska igen, den ljuva känslan du ger mig den kallas ju bara kär. Mitt hjärta bankar när jag hör din ljuva röst, mina läppar formas till ett leende när  jag, tänker på dig blir mina ögon tårfyllda av att vi hade underbart men nu får jag lida. Du gör mig glad som du gör mig svag, varje gång jag ser dig blir det aldrig vi två, ett liv utan dig vill jag inte leva.




prov hit och prov dit.



Förlåt för dålig upptadering.
Sitter i skolan och har precis skrivit ett tal kring förhållande/kärlek. Hoppas det går bra när jag ska redovisa också. Har skrivit ner lite kring mina egna tankar angående kärleken, skrivit om den sits jag är i och lite annat, tror att det kommer att gå bra. Måste träna på hur jag ska säga det m.m. Hade även nationella i matte och nja det var sådär. Första delen var inte lika svårt som den andra. Håll tummarna att jag klarade det. Skriver lite mer när jag är hemma och lovar att bli bättre på att skriva.




Hur ska allt sluta.



Omöjligt att jag kommer kunna sova inatt, för mycket tankar som snurrar omkring i huvudet på mig.
Vad gör du när jag sitter uppe och har tråkigt?




 




Tar ett djupt andetag och försöker andas ut.



Hatar att ställa mig själv denna fråga "vad gör jag för fel hela tiden" , det är för att jag själv vet att jag inte gör nå fel utan egentligen bara står upp för mig själv och mina känslor och även tankar om saker och ting. Men då kommer ändå frågan upp mitt bland allt elände men då försöker jag att hela tiden inse att ingenting är mitt fel, att det inte är mitt fel att det blev som det blev mellan oss. Det är envisheten och lögnerna som tagit över, falska förhoppningar som dödat mitt psyke och hoppet som försökt styra min hjärna helt och hållet. Vi hade lovat varandra en sak, och det var att lita på varandra och alltid stå kvar vid varandras sida, var det ett onödigt löfte?.. Inte från min sida eftersom jag gjorde mitt bästa för att alltid finnas för dig, jag försökte hela tiden att visa min kärlek för dig på de bästa sättet, när jag pratade med dig i telefonen försökte jag alltid att dela med mig utav mina bästa råd och alltid försöka få dig att må bättre. Nu kan jag inte påstå att jag mår bra, men det är nog för att det är som det är mellan oss två. Har så mycket jag har att säga till dig, men det är nog lika bra att trots det bara vara tyst och hålla allt inne i sig istället, jag försöker att bearbeta allt och måste även börja glömma. Gå vidare utan dig vid min sida. Jag vet att det kommer att vara kämpigt, men det kanske ändå är det bästa för oss två. Men tro mig hjärtat, jag vill inte det här. Att gå vidare utan dig var det sista jag ville, och det är även det sista jag vill.. Men om du försöker så måste även jag försöka, klarar du det så ska jag också klara det. Vem vet? vi kanske hittar tillbaka till varandra senare, lite längre fram i tiden. För du är trots allt väldigt speciell för mig och jag älskar verkligen dig. Senast igår fick jag höra de fina orden, men vad gick snett..




Utgång nu.



Jag måste bara tacka Hannah för ett underbart jobb angående bloggen, den blev verkligen jätte fin och är jätte nöjd. Tack så mycket hjärtat.

Kom precis hem från brors match, och det blev 1-1. Nu är han äntligen hemma igen men åker redan på tisdag. Ska gå och vara lite social, han ropar nämligen. Lägger in ett till inlägg lite senare.



                        




Hannis: Saknar dig, min Ronjis!



Hallå allihoppa, hoppas ni mår bra :) Som ni ser är designen helt annorlunda, Ronja önskade att jag skulle anpassa den lite mer åt sommar-hållet. Hoppas att hon tycker om den! :| Älskar dig min tötis, hoppas du blir nöjd och glad. :) <3 Vad tycker ni andra? /Hannah




Rest in Peace.



Har precis läst en blogg om en familj som skrivit om sin son Victor som tyvär dog i cancer, man fick följa allt under hans sista tid här på jorden. Han var bara 1 och ett halvt år när han dog, man fick följa hans sista dagar och även jag fick tårar. Hur kan en sån grej hända, hur kan en sån liten pojke behöva drabbas utav en sån här sak. Från att ha levt ett bra liv innan till att få beskedet att ha cancer, jag förstår inte. Vem som helst kan få det hur som helst, när som helst och var som helst. När jag läste om han och hans kämpa och vilja blev jag rörd, bilderna på honom visade klart och tydligt att han var en liten kämpe. Vet inte hur jag ska förklara hur jag ser saker och ting nu, för exakt vem som helst kan drabbas utav cancer, jag tycker att det borde finnas någonting som botar cancer och tumörer.. Någon spruta som gör att den försvinner på någon dag, det är något jag tycker borde finnas, men är det möjligt att uppfinna något sånt? njea tror inte det för då hade de säkert redan gjort det för länge sen.. Kolla gärna in familjens blogg här, och läs hur tiden som den lille kämpen var vid liv och hur hans sista dagar var.



Fiesta.



Igår var jag på Marias party, det var lite småtrist i början pga att jag typ bara satt helt död men sen mot mitten och även slutet så blev det jätte roligt och stämningen blev bra. Johanna och Ållah ägde festen, fyfan va roligt det var. Alkoholist, jo men ja visst. Ållah kunde inte ens sitta utan att vingla och Johanna var inte så blyg som hon brukar vara så stämningen vart verkligen jätte rolig och skön.













Folk kan verkligen få en på dåligt humör.



Omogna jävel, om min blogg suger kuk precis som någon "sara m" kommenterat så varför sitter du och läser min blogg, har du inget vettigare för dig. Och ja, jag är svensk. Stör det dig på något sätt? visa dig mer mogen och kommentera med ditt riktiga namn istället, jag är stolt svensk och inte som dig. På gud väx upp, vem är du som ska komma och kommentera min blogg hur som helst, om den är så dålig så sluta läs och skaffa dig ett liv istället för att lägga dig i andras.

Nu ska jag sova, godnatt.

Två bilder Johanna tog på mig.
1. Där halvsov jag.
2. Vaknade jag.




B1 och B2.



Sitter hos idioten och andra idioten är hära, åkte till skärholmen idag och köpte tröjan jag ville ha idag och den är verkligen jätte fin. Idag hade jag ju prov i kristendom och det gick bättre än va jag trodde att det skulle gå, nöjer mig faktiskt med G bara eftersom jag inte hade tränat. Imorgon har jag prov i engelska, hoppas att de går bra. Åh, det är en lång dag i skolan, slutar fan halv 4 tror jag att det var. Oherregud va Johanna och Nabbe är sjuka, J går runt med en stekspada och nabbe men ett bränbollsrak och sen går de runt i huset och letar efter typ inbrottstjuvar och gud va dom ser roliga ut. Verkligen som B1 och B2. Har bara suttit här hela dagen och typ tagit det lugnt, ska nog hem och plugga och ducha snart. Vet ni vad jag saknar och älskar, stunden med den bästa. Saknar hans fina ansikte och hans vackra leende, jag förstår inte hur jag kan stå ut såhär länge, det är en sak jag verkligen inte kan förstå. Saknar Nicole och Hannah också. Men ska gå och vara lite social innan jag börjar röra mig hemåt, lägger in lite bilder som J tog på mig när jag typ halvsov haha. Skriver när jag kommer hem igår, puss och kram vi ses på stan.



Kan någon skjuta mig i huvudet?



kiss me through the phone.

Vet ni hur jobbigt det är att sakna en person, sakna en person så det gör ont i hela kroppen bara man tänker på personen.. Varför ska det behöva vara så jobbigt?



Första dagen i skolan idag efter lovet och faktiskt så var det helt okej, inte så tråkigt som det brukar vara. Men på morgonen höll jag på att somna, var verkligen jätte trött och ville inte kliva upp ur sängen. Hade hålltimme och det räddade mig faktiskt. La mig ner i soffan och höll på att somna tills någon skitunge skrek mig i örat, de positiva var att jag blev pigg iallafall. Imorgon har jag SO prov, buhu.. Ska jag vara ärlig så kan jag ingenting och har inte pluggat någonting idag som jag skrev i tidigare inlägg att jag skulle göra, FAN. Tur att jag har studietid på morgonen för då kan jag träna lite då, men kommer det verkligen att räcka till(?), tror nästan inte det pga att det är så många sidor. Aja, åkte till Skärholmen med Johanna idag och gud va hon shoppade. Varför hittar jag alltid en massa kläder när jag inte har pengar?. La undan det jag tyckte om idag så ska åka och köpa det imorgon med Jottan. Satt uppe vid poolen i skolan fram till klockan 10 med en massa vänner, fick även åka lite scooter. Wiho va roligt det är.




Det skulle alltid vara du och jag, vad gick snett?



Sitter i skolan och har magen full med pasta sallad, riktigt gott faktiskt. fick resultatet på mitt NO prov idag också som visade sig vara MVG-, är stolt över mig själv. Önskade bara att jag var lika duktig i alla ämnen suck. Har NO nu som sista lektion och då ska jag fråga om det finns någon möjlighet att göra ett till prov så mitt betyg stannar på MVG så det inte sänkts till VG redan på fredag vill jag göra provet då. Okej nu ska jag sluta skryta och gå och plugga lite till haha, uuh. Vad som händer idag vet jag inte riktigt men antagligen köpa gymkort i Slagsta eller Sats i Heron. Vi får se vad pappa tycker är bäst, ska nämligen träna med honom. Roligt roligt. Men skriver mer lite senare.



Du är mitt leende på läpparna.



Vaknade tidigt idag pga att jag hörde väsen och borr ljud, fråga inte ens va byggarna gör här i min port så tidigt för det kan jag inte svara på men jävligt irriterande var det iallafall, sista morgonen som jag skulle få ha sovmorgon på och sedan bli väckt på de sättet.. Njea inte roligt alls. Idag har inte mycket hänt, jag skulle plugga men slö som jag är gjorde jag det inte så sket i det och tog en promenad med min sessa istället, får plugga lite extra mycket imorgon istället buhu. Min ångest i kroppen börjar växa nu, har två prov på fredag plus lite inlämningsuppgifter. Nu måste jag verkligen skärpa till mig, imorgon blir det plugg från att jag vaknar tills jag går och lägger mig!!. Träffade johanna runt 8 tiden, vi tog en promenad, alltid roligt med dig Johanna. Vet ni vad jag har börjat dricka, nypressadjucie som jag gör själv. Har druckit två glas idag. Ena pressade jag två apelsiner och ett äpple, den andra fick bli två apelsiner och en halv citron och föredrog den andra faktiskt för jag tycker om när det är lite små surt, och jag älskar citron.





Jag är inte dum, har bara otur när jag tänker.



Ingen skola imorgon, tack och lov säger jag bara. Varför varför och varför är jag skoltrött, har nog svaret till min egna fråga.. Det är mycket prov nu, nationella och vanliga. Jag går spänd hela tiden och är trött på läxböckerna, orkar inte med skolan längre, allt är jobbigt och det här året har varit det viktigaste året under skolans gång.. Men har jag skött de? nej det har jag inte och det vet jag om, slarvat som fan.. Fast det har varit så mycket för mig under en period, tyvär har inte perioden släppt helt. Men trots det kämpar jag och gör mig bästa. Panikångest och huvudvärk känns som något vanligt när det handlar om skolan, men ska göra mitt bästa de tid som är kvar och sen är det sommarlov och sen börja gymnasium och sedan bli en frisör.. Planer planer. Men nu har jag en annan plan och det är att hoppa i säng, så godnatt.





Jag älskar dig.



Lite bilder från igår kväll.




Man tror att jag aldrig sätt en cigg innan.


Man vill inte alltid vara med på bild.


Kathi, Alexandra och Hannah.


Mysigt vi hade.


Det är samma här, fota inte mig hihi.. Sandra vackrast.


Jag älskar dig.



12/4-09 (söndag).



Dagen idag har varit lång känns det som. Vaknade runt halv 1 då jag direkt planerade att träffa Hannah och Nicole. Även Miranda var med, vi satt ute i solen med musik och godis och bara njöt av värmen. Sedan träffade jag och Miranda, Johanna och hennes syster. Vi följde med hennes syster Mia till stan för att hon skulle åka hem till Norrköping, kul att se dig mia <3, Sedan sa vi hejdå till Miranda och åkte hem. När vi var i alby igen så var klockan halv 8. Jag och J gick hem till mig och åt och sen rörde vi oss mot Hallunda där vi mötte upp Hannah, Sandra och Kathi sedan kom Bella och Alexandra. Vi gick till brunna typ(?). Satt där en stund medans de drack. Efter en stund kom några till men ungefär då gick jag och J. Vi gick hem till henne och satt där en stund tills hon följde mig en bit hem runt 00.00. Och nu sitter jag här och börjar känna mig lite småtrött. Ska väl kolla på någon film eller liknande.









1. Nicole, Hannah och jag tar det lugnt på berget i Alby.
2. Jag och sötisen Hannah.
3. Nicole, Miranda, Jag och Hannah utanför centrum. (Hannah du förstår, "vi väntar på en kompis")
4. Man vill inte alltid vara med på bild.
5. Sötaste Mia.
6. En bild i Hallunda på mig.



Jag älskar dig.



Danjah.



The wave, njea inte min grej längre. Ja det var roligt men allt man fick uppleva och se under bara några timmar var otroligt. Tjejerna blottade sig på sätt och vis, man såg nästan allt under deras klänningar uuh. Och importerna, de ska vi inte ens prata om. Eller jo, när jag stod och dansade med en kompisar så kom det fram äckliga, svettiga och sjuka importer och försökte typ dansa, men nej nej och nej, Puttade bort de varje gång.Fyfan så äckligt. Men när Danjah ställde sig på scen och körde sitt så blev jag glad igen, han var så duktigt och det var för han som jag åkte dit.. Jag älskar hans låtar. Min favoritartist helt klart.





Jag älskar dig.



klockren fågel.



Det var en gång en fågel,




Jag älskar dig.



Grattis på födelsedagen.



Grattis säger jag till.
Helana, Georgia, Ebu och Ebru.



Vackra Helana.



Jag älskar dig.



The wave idag.



Har precis fixat mig och packat min väska där det ligger massor av kläder, ska möta Miranda och hennes pappa i Liljeholmen nu och sedan ska vi nog hem till M, klockan 9 ikväll så ska vi till the wave, Karolin ska även med. Vi ändrade oss i sista sekunder och bestälde biljetter idag på morgonen. Så mycket dans det ska bli för min del ikväll, ett stor + är att Danjah kommer vara där.
Skriver mer imorgon eller lite senare hos Miranda.



Jag älskar dig.




Undra när jag fick näsblod sist.



Vaknade av att jag blödde näsblod, ja ni läste rätt. Usch va min dröm i natt var jobbigt, fick panik och tog upp mobilen och skickade iväg ett sms när jag halv sov. Läskigt sånt kan vara ibland. Kollade på mig själv i spegeln med underkläder bara och ja, jag har gått ner i vikt såg jag. Ska träna lite till, tills jag vågar ställa mig på vågen hihi. Men är på väg åt rätt håll iallafall. Pappa och jag sätter igång på Måndag och då ska vi köra stenhårt. Men ska börja fixa mig lite sen får jag se vad som händer.



Jag älskar dig.



Ett gott exempel på vad musik är.



Brandy ft Sean Kingston - Right Here

 

Flipsyde - When it was good






Jag älskar dig,
puss, Ronja.



Jag kan inte förstå på riktigt.. är förvirrad.



Kan någon svara mig, kan någon få mig att förstår igen, kan någon få mig att må bra igen.. Snälla, förstår ingenting längre känns det som. Vad har jag gjort för fel den här gången, varför kan jag inte få somna med ett leende på mina läppar bara en natt iallafall. Varför kan inte allt vara som förut, det var bättre när man var mindre.. Att bråka eller tjafsa med någon som betyder mycket är det värsta för mig.. Jag är inte ens den typen som tycker om tjafs, så snälla kan någon svara mig, vad gör jag för fel hela tiden? varför kan ingenting bara sluta så som jag vill ha det, bara engång iallafall.. Känner hur huvudvärken sakta börjar krypa fram, hur ögonen börjar fyllas med tårar.. Tar ett djupt andetag och tänker "ingenting är mitt fel, det är inte mig det är fel på". Men vem är det då fel på?, det är jag som sitter här och är ledsen, det är ingen annan. Det är jag som känner mig svag, ingen annan. Jag vet att jag inte är svag, jag är stark utan att jag själv förstår det. Men hur svårt ska allt egentligen behöva vara, hur kan jag ha blivit så känslig? Kan det vara för att jag är rädd att förlora de få jag verkligen älskar, kan det ha blivit såhär efter all skit och ord jag fått ta på mig under den senaste tiden, kan jag ha blivit så känslig och rädd för att jag inte vill bli av med de mest världefulla personerna i mitt liv.. Känner mig tom, orden räcker inte till känns det som. Jag sitter inte här och tycker synd om mig själv nu, jag vill bara få ut allt de jobbiga som är i mig och eftersom jag inte har någon jag kan ta ut det på just nu så skriver jag ner de jag känner och försöker att förstå själv, men det är så svårt. Sitter och tänker på det som hände mig för 4 månader sen. Det är så jobbigt, tiden har gått så snabbt med det känns som igår. Samtidigt som jag tjafsar med vännerna, killen jag älskar, familjen och så försöker jag att bygga upp det som hände. Försöker att bygga upp det ensam, pratar inte om det och försöker inte tänka men när allt  händer samtidigt så blir det svårt att klara av allt och göra så att alla är glada och lyckliga. Jag försöker alltid att finnas här för de som vill prata med mig, jag vill att man ska kunna prata med mig för jag tycker om att lyssna och ge råd, men det känns som att jag inte alltid räcker till och ibland inte är till nytta, och vad gör man i såna situationer?.. jag försöker iallafall förbättra det. Hur ska allt sluta egentligen..


Jag älskar dig,
Puss, Ronja.



buhu, träningsvärk.



Sitter här hemma och ser jätte trött ut, det blev inte så mycket sömn för min del inatt. Låg och vred på mig hela tiden och samtidigt gjorde hela kroppen ont, träningsvärk är någonting bra Ronja.. Tänk så. Ska börja fixa till mig lite snart för att jag ska med min mamma och pappa, vi ska handla lite. En positiv sak som jag har börjat med nu, har slutat att använda brunkräm på vardagarna. Brunkräm får jag ha om jag ska göra någonting roligt, som fest tex. Tror att jag och pappa ska börja träna i slagsta istället, och där har de otroligt bra solarium hähä, alltid ett plus. Men vi hörs lite mer senare. Får även se vad som händer ikväll, vill att något roligt ska hända iallafall.


Ja, såhär kan det se ut när jag har filmkväll.



Jag älskar dig,
Puss, Ronja.



En ny favorit.



Jay Sean - Ride it
Hur kan en låt vara så bra.








Jag älskar dig,
Puss, Ronja.




städat.



Vaknade rätt tidigt idag, många smsade och ringde när jag sov och det väckte mig.. Somnade sent igår. Varje dag får jag höra någonting nytt, hur ska jag klara av att glömma det gamla när det kommer upp nya saker hela tiden. Hur ska jag orka med allt egentligen.. Inget mer med det. Miranda ringde och frågade om jag vill hitta på någonting, men orkade inte. Har precis städat hela huset, hemmafru är nog mitt yrke när jag blir äldre. Nej nu skoja jag. Städade för att mamma och pappa kommer hem idag på kvällen. Bror har flyttat nu, kommer sakna dig men vi ses ju under loven och så. <3 Nu börjar magen kurra, ska nog till höjden och köpa någonting att äta, orkar inte laga.. Idag blir det en typisk slapp dag. Inget speciellt kommer nog att hända, eller man vet aldrig vad dagen har att bjuda på. Vill att något roligt ska hända, känner verkligen att jag måste sluta tänka på så mycket för det får mig bara att må dåligt. Jag måste försöka ta dagen som den kommer och inte gå runt o hoppas på så mycket. Men ska kila iväg och handla lite nu så vi höres. :)



Du är världens bästa storebror och jag älskar dig. <3



Jag älskar dig,
Puss, Ronja.



Du känns så nära men ändå så långt borta.



Idag klev jag upp runt halv 9 pga borrandet, idag igen.. Provtränade på SATS idag, fy va roligt det var. Ska dra med mig pappa dit på måndag, nystart på veckan och allt och börja träna. Jag är trött på allting känns det som. Bloggar inte lika ofta heller, ber om ursäkt för det. Men ska titta på film nu, skriver mer när jag har lust ..









Jag älskar dig,
Puss, Ronja.



borr borr.



Sitter här hemma med Johanna och kolla klockan liksom. Inte sovit så mycket i natt heller.. Är irriterad för en trappa upp håller dom på att borra gärnet, ingen respekt alls mot grannarna. Ja, vad händer idag då?.. Det vet jag inte riktigt men får se va dagen har att bjuda på. Solen skiner ju trots allt, det är positivt. Ska lägga mig i sängen en stund till nu tror jag.



 Kolla va bror lär min sessa.. (skoj)




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Din kärlek var min drog..



Sitter här hemma och funderar, funderar på vart kärleken tar vägen när den tar slut. Vart är den respekten man engång i tiden fått, vart försvann alla fina ord och komplimanger man brukade få höra. Hur kan man säga att man älskar en person och sen efter bara två dagar ändra uppfattning och helt plötsligt börja tro på det man får höra utav äckliga horungar som inte har något vettigare för sig än att gå runt och prata om andra. Vart är självrespekten hos personerna, vad tjänar dom på att egenligen vilja förstöra för andra. Sätta en annans självförtroende åt helvete, hur kan man ens ha tid att gå runt och prata om andra när man själv inte är perfekt, det finns inget som heter perfekt. Ingen är perfekt. Det finns ett ordspråk som jag tycker att många måste inse stämmer, iallafall för mig. "Man kan göra misstag, men man lär sig utav misstaget man gjort och så gör man inte om de." Från att vara ens prinsessa till en hora, vet folket verkligen vad ordet hora betyder?.. Det verkar faktist inte så eftersom man nästan får höra det hela tiden när man går ute, inte för att folk skriker att jag är en hora men ordet hora har blivit ett vardagsord, lika så med ordet älskar. Hora är man när man har sex och sedan tar betallt för det. Och älskar gör man när man verkligen känner att en person är speciell. Man kan inte slänga ut en massa ord och sen har de ingen betydelse iallafall, vet ni varför?.. Jo för att det sårar en person så djupt. Vet ni vad det värsta är, från att ha kännt sig som en speciell person till att få känna sig som vilken tjej som helst, en som du skulle kunna knulla och sedan bara slänga och glömma dagen efter.. Det är jobbigt att veta att den underbara sagan är slut, det tråkigaste är att sagan inte slutade lyckligt eller varken bra. Det är sorligt att behöva tänka "han finns inte för dig längre, du måste klara av att stå på dina ben ensam nu". Från att ha haft världens bästa kille vid sin sida till ingenting alls, från att vara sån underbar person till att förvandlas till en djävul.. Tomheten växer i en, saknaden blir större ju mer tiden går, det värsta är att man inte kan fixa till problemet nu. För nu är problemet så pass stort att det kommer att ta sån lång tid till att fixa allt så att det blir bra igen. Det värsta är också att man vet att killen inte vill ha än längre, de har gått vidare och träffar andra tjejer som kanske är mycket bättre än en själv..
 
Jag har iallafall alltid gjort mitt bästa och alltid försökt finnas där för dig så gott det går, sen att jag kanske inte alltid visat det på de bästa sättet hela tiden kan ha varit fel, men det är samma här.. Man lär sig alltid utav sina misstag. Nu vet jag vad som gick fel och vad det är jag kan förbättra. Jag vill inte gå vidare men jag måste, det finns ingen annan utväg nu. Förut levde jag på hoppet, men den verkar inte heller finnas där längre. Jag är chockad.. Har fått sett två olika sidor nu, trodde aldrig att man kunde förvandlas på sån kort tid.. Satt precis och läste gamla sms och gamla inlägg från killen jag saknar och älskar, det var dumt utav mig att göra det. För det enda jag har i mitt huvud nu är tiden när allt var som bäst, tiden då vi visade våra känslor för varandra på ett bra sätt. Jag vill spola tillbaka tiden och trycka på paus knappen. Sedan fortsätta allt men då ska allt vara bra, inte som nu.. För nu är allt helt enkelt bara jobbigt, är trött men kan inte ens sova längre. Är hungrig men kan inte äta, dagdrömmer hela tiden. Lever mig in i mina drömmar, men detta måste få ett slut nu. För det finns ingenting som heter vi längre..

Texten blev lång nu, men som jag skrivit innan. Jag måste gå vidare trots att det är svårt. Men glöm snälla inte bort våran tid tillsammans, för det är faktiskt en tid som var något äkta. Allt jag sa till dig kom från mitt hjärta, att jag älskar dig är en självklarhet för annars skulle jag inte må så som jag gör nu. Men att du är borta, att du inte finns här längre gör mig ledsnare. Man lär sig att hantera stunden, det har du lärt mig. Så hejdå..





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




Tack för en bra dag igår tjejer.



Igår mötte jag och Nicole upp Johanna och Frida i Fejm, sedan gick vi hem till Johanna och hämtade VP. Sedan gick vi till egs och handlade lite enegidrickor. Innan jag och N mötte upp tjejerna så köpa jag en red bull och nötter från fittja (fråga inte varför, helt onödigt för samma varor fanns i egs). Sen satte vi oss vid grillplatsen och tog det lugnt. Satt där i någon timma. Sedan gick vi till Johanna och satte oss på balkongen och fortsatte med att ta det lugnt.
Efter ett tag gick jag, johanna och frida till maxi och fixade lite grejer och sen gick vi hem till mig och fortsatte att ta de lugnt. Igår var det en slapp dag helt enkelt haha. Men nu ska jag fortsätta att laga mat så hörs vi mer sen.




1. Tog bild på Red bullen för att den var ovanligt stor och då kom även N med i bakgrunden.
2. En fjortisbild på mig, johanna och frida.





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




How could all end like this?



Vaknade väldigt tidigt idag på grund av en massa saker som händer i min omgivning nu. Vaknade också utav att jag drömde en mardröm som handlade om personen jag älskar. Drömmen passade så bra in, kallar den för mardröm just för att ingenting var positivt. Vaknade helt svettig och mådde illa. Vad håller på att hända med mig?
Gick upp och tvättade av mig, smsade Nicole och frågade när vi skulle ut och jogga. Hon hade inte vaknat så fick mitt svar runt 09 tiden. Var i Fittja kvart över 10 och sen började jogging turen. Eller det var nog mer en snabb promenadstund.  Vi kom hem till mig runt halv 12, båda hoppade in i en varsin dusch och blev klara 12. Då gjorde vi lite lunch, grönsaker med kyckling. Sen har vi bara slappat. Är hos Nicole nu och hon fixar sig lite. Vi ska nog ut och ta en liten promenad, är jätte sugen på ramlösa faktist. Det känns som sommar när man går ute. Haha snart blir det väl shorts och ett linne också antar jag. Nej nu skojade jag, måste vänta med det någon månad till. Jag och Hannahs familj ska nog till Grekland i sommar någon vecka istället för Italien. Känner faktist att jag vill bort nu, men nu måste jag sluta klaga för det är ju trots allt påsklov nu.




Hade jag inte bruna ben på den första bilden.
Uuh vill vara brun igen. Sola solarium idag Nicole? haha.




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Nu faller pusselbitarna på plats.



Det du senast skrev till mig, jag har en fråga.. Tänkte du inte på vad som hände mig. Du var den jag sprang emot efter det hände, du var på platsen, du var där. vad tänkte du på egentligen när du skrev det. Jag vet att du inte bryr dig om mig längre, men det där var verkligen inte snällt. Du var den som stöttade mig igenom allt, kolla nu. Kolla hur de tog slut, kolla va du skrev. Jag förstår inte, och nu vill jag inte förstå.. Något gick snett, men trodde aldrig att det skulle gå såhär snett. Aldrig trodde jag det. Men måste börja inse sanningen nu.





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Förlåt för dålig uppdatering.



Igår hände inte så jätte mycket mer än att jag var i skolan fram till 10.40. Vi slutade så tidigt pga att lärarens dotter var sjuk, stackars liten. Gick ner till tunnelbanan och åkte till Hallunda och knatade till Botvid där bror mötte upp mig. Var med honom fram till ungefär 2. Sedan gick vi hem. Det var sånt fint väder igår så fick ångest när jag bara satt hemma. Så fråga Nicole om hon ville ta en promenad med mig och det ville hon. Mötte upp henne i Fittja sedan promenerade vi mot Masmo. Vi satt utanför Max och tog en glass, uuh så äcklig den var. Sedan fortsatte vi tillbaka till Fittja, gick hem till Nicole och vaxade varandras ben. Jag fick faktiskt inte nå ont allt. Men inte konstigt, hade inte så mycket hår. Nicole fick verkligen lida, SMÄRTA. Men inte så jätte konstigt, buske förklarar saken hahaha. Kom hem runt 9 och satt och kolla på tv fram till 11 och sedan sov jag.. Allt känns så overkligt, kan inte förstå att detta e slutet..



Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




Just me.








Jag älskar dig.
puss, Ronja.