Hellre ledsen med dig än glad utan dig .Sitter i skolan och inte gör sådär jätte mycket, har naturkunskap och har precis haft labb. Vi ska få reda på svaren på provet vi gjorde förra veckan. Började 12 idag, skönt med sovmorgon!

Efter skolan ska jag till liljeholmstorget och köpa en jacka :)
Jag har tråkigt :)♥ ♥ ♥ ♥
♥      ♥                     ♥          ♥                     ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥     ♥         ♥ ♥ ♥     ♥ ♥        ♥    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥    ♥         ♥
♥    ♥         ♥      ♥    ♥  ♥       ♥               ♥    ♥         ♥
♥  ♥           ♥      ♥    ♥    ♥     ♥               ♥    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥         
♥    ♥         ♥      ♥    ♥      ♥   ♥               ♥    ♥         ♥
♥      ♥        ♥ ♥ ♥     ♥        ♥ ♥     ♥         ♥   ♥         ♥
♥        ♥                  ♥           ♥       ♥ ♥  ♥      ♥        ♥
Helt galen kväll..Igår åkte vi tjejer till kallhäll där det var chillfest, haha en viss person blev så JÄVLA full och gjorde lite knäppa saker lite här och var men det var chill ändå. Regnet typ öser ner utanför fönstret och tanken av att jag måste gå ut med gladiatorskor nu är lite smått irriterande men det är väl okej det med.

Stor pojke :)Grattis på 20-års dagen kära bror, må du leva i 100 år till & lycka till på matchen idag!
I love you
Livet har sina goda stunderPatetiska och äckliga människor det finns i den här världen.. Hur fan kan man komma fram till en person och säga " du är så vacker, vill du med på fest?" Han var typ 40 år max, och inte nog med det. När man svarar nej så får han inte nog, börjar prata om att byta nr trots att man sagt nej och vänt ryggen och börjar gå åt andra hållet. Trots det går han efter, är han sjuk? vad fan finns i huvudet hos en sån person? Usch säger jag bara!

På tal om ingenting, suttit på jobbet i 8 timmar idag. Mina kära vänner som kommit in en efter en och berättat vilket underbart väder det var ute ville jag döda.. Vädret var fint klockan 6 också då jag slutade så fick sitta med linne och ballerina skor ett tag iallafall :) Mycket mys har hänt nu under kvällen, <3


På tal och absolut ingenting.
5 saker du inte visste om mig,

1. Är super duper rädd för björnar.
2. Tror på spöken/andar..
3. Uppskattar de minsta lilla :)
4. Är jätte lätt väckt, kan vakna utav mobil vibrationen tillochmed, undvik att messa mig under natten.
5. Jag älskar att ta promenader ensam med musik i öronen och rensa tankarna.Just nuLigger här bredvid Nicole och inte gör så mycket, ska ha en myskväll tillsammans med Nicole, Steffi och Derya. Pussis

Inget går snett om man siktar rätt :)En irriterad Ronja skriver. Idag har solen varit på topp och min dag har varit skön, tagit en långpromenad efter skolan. Träffade Sara en stund också, hunnit med ganska mycket, invigit vårjackan.. Trots att jag är så sjuk som jag inte varit på ett tag, nu är rösten helt gone. Tur att det blir rättegång imorgon också, då sitter jag tyst och ber till gud att allt går så bra som möjligt. *prosit* nyste nyss.. Hahaha, kom på en sak, fick världens sötaste komplimang idag, snutte säger jag bara! Längtar till sommarkvällarna, tjocktröjan och grillen med vännerna, sommardagarna, bikini och bad :)) Snart är den här, nu är det bara att köra igång igen haha, sommaren 10 :)

 
what doesnt kill u makes u stronger!Ont i halsen, snoret rinner och rösten är gone. Saknar min prins och vill att allting ska bli sådär super duper bra men det kommer det inte blir but what doesnt kill u makes u stronger!

På tal om ingenting, kom på att jag har prov i naturkunskap imorgon och det kommer inte att gå sådär jätte bra med tanke på att jag kom på att provet är imorgon men ska försöka satsa på G iallafall, kan små fuska lite också hihi. Idag var jag på rättegång också, håller tummarna <3 Ska dit på onsdag också då det fortsätter, fråga inte vad det är, kommer inte säga något och nej det har inte med mig att göra.

Säger välkommen till röda veckanWe don't buy no drinks at the bar, we pop champagne cuz we got that dough, let me hear you say Aah =DOnt i magen, musik sugen och livet känt förvånade bra :) Like it! Ska åka iväg snart, till väsby haha.. Livet har sina goda stunder, skriver mer imorgon. Pussis:)*Host host* Börjar få ont i halsen känner jag, väldigt ont också. Börjar väl bli sjuk, såg på bio idag.. Filmen var lite knasigt, förstod inte så mycket och nu minns jag heller inte vad den hette haha. Börjar 11 imorgon så borde lägga mig nu egentligen men är inte så värst trött så får väl vara trött på jobbet imorgon istället :)
bio timeSitter hemma nu, har precis bytt om och ska springa till bussen och åka men sötisen och kolla på bio. Vilken film det blir vet jag inte riktigt än, hoppas att det finns någon bra :)

Skriver mer när jag är hemma, imorgon jobbar jag till 8 vid 9 blir det nog fest med Nini :)


Klarade uppdraget, grym jag är! :)
Ronja


:)Bäst!
Mer bilder kommer
Dagen har varit jätte rolig idag, vi har tagit massa bilder till vårat prodjekt. Mer bilder kommer!

Fuck youbilder

In school