tvåtusennio lista



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Aldrig tidigare har jag mött så bra och trevliga vänner som jag gjorde detta år, underbart att veta att det finns människor som bryr sig om andra.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Mitt förra nyårslöfte var att börja träna och minska ner med skräpgrejerna, höll det inte så bra. Får bli lika löfte nästa år och ge gärnet. 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, min barndoms kompis blev gravid och födde även nu i år.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, eller min mosterns mans pappa. Beklagar sorgen.
5. Vilka länder besökte du? Besökte inga länder i år, höll mig hemma i kalla sverige, nästa år turkiet here we come.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Nej, är nöjd på sätt och vis. Vill bara att år 2010 ska bli ett kärleksår, att allt ska bli perfekt.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Första augusti då jag och o fyllde ett år.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag tänkte på mig själv i första hand (eller försökte), får hela tiden höra utav min familj och vänner att jag är för snäll. Är snäll mot alla, till och med de som inte är det tillbaka. Måste lära mig att ta tag i det.
9. Största misstaget? Ingenting som jag ångrar.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Lite sjuk här och där men inget allvarlig (peppar peppar ta i trä)
11. Bästa köpet? Alla snygga kläder.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, mer kläder, mängder av kläder och lite smink.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jag är en person som alltid har ett leende på läpparna men det som gjorde mig extra glad var att jag fått kontakten tillbaka med gamla vänner, att jag och nicole fick bästa kontakten (fanns även där år 08) och att jag träffade tjejerna. Varje gång jag var ute med älsklingen mådde jag som bäst. Mycket bra år helt enkelt.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Sexy bitch med akon.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag var betydligt gladare, år 08 var det blandade känslor, men år 09 hände det inget allvarligt med mig så är välidigt nöjd.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Jag önska att jag reste utomlands.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jag borde trappa ner lite med shoppandet och spara pengarna. Borde heller inte låtit vissa människor sårat mig, borde vara stark nog och stå på mig.
18. Hur tillbringar du julen? Tillbringade julen tillsammans med släkten samt familjen.
19. Blev du kär i år? Var kär 08 också men för varje dag som gick blev jag allt mer kär och nu är jag som i en sagoland. Min kärlek går inte att beskriva, lyckligast är jag då allt är bra. Inte de onödigt tjafsen som kan dyka upp ibland.
20. Favoritprogram på TV? Kollar inte på tv men när det väl händer så blir det paradise hotel samt UFC.
21. Bästa boken du läste i år? Om jag tänker så har jag inte läst ut en hel bok de här året .-.
22. Största musikaliska upptäckten? ?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Fick en bra födelsedag tillsammans med familj och vänner, samt babe.
25. Något du önskade dig men inte fick? Var nöjd.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Tillbringade dagen med familj och vänner, gick i skolan på dagen och var ute ett tag sedan åt jag tårta och fikade med familjen, fick lite presenter och allt var mys.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det skulle isånafall vara att åka utomlands.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Börjat att använda mer färger på kläderna, använda mycket t-shirtar med tryck på, jätte fint tycker jag. Började även med converse,tyckte inte om det förut med nu diggar jag converse.
29. Vad fick dig att må bra? Alla roliga utekvällar, prommenader, träffa de bästa, bada och sola och bara njuta varje dag som gick men sist men inte minst att jag kom in i den linjen jag ville i gymnasiumet, frisör linjen i john bauer.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Har alltid haft en favorit och det är David Beckham.
31. Vem saknade du? Min morfar.
32. De bästa nya människorna du träffade? Jag har inte träffat så jätte många nya människor i år, men har börjat umgås med personer som engång i tiden var mina bekanta. Underbara männsikor som alltid ställer upp.







Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.



Nu är ufc på teven igen och är trött på de programet fast jag egentligen älskar de jätte mycket. Tycker att det är intressant att se fight. Tjatar på att bror ska hämta någon film, trots att klockan är så mycket.. Får se hur det blir, eller nu har idioten börjat spela ps3 så det blir nog ingen film för mig inte. Ville bara säga att jag solade idag och fick en jätte fin färg bara att jag känner mig varm i hela kroppen nu haha. Ska sola engång till innan nyår och sen är jag klar. Ska träffa Pallie imorgon, har saknat dig gullis <3 Nej tror att sängen och musiken ropar på mig nu istället så vi hörs när jag är sugen att skriva igen, puss



tierd now..



Du som kommenterar anonymt kan du inte börja skriva dit ditt namn istället? lovar att inte publicera dina kommentarer. =)

Okej nog med det, klockan är om någon minut 06 på morgonen och jag sover fortfarande inte. Chattade med Rania ett tag nu mot slutet och hon är verkligen helt underbart söt. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik bara. När jag skrivit klart ska jag sova, sova bort hela dagen imorgon ska jag också försöka göra. Sen se vad som händer mot kvällen. Har fått höra de ena och det andra idag, sjukt och irriterande nog med det nu. Juste glömde att berätta, vet ni vad som hände idag? Jag bet mig jätte jätte jätte hårt i läppen och det gjorde så otroligt ont, sekunden efter kände jag hur blodsmaken ökade i min mun och när jag spottade kom det hur mycket blod som helst, Asia frågade till och med om jag behövde hjälp till sjukan haha. Nu har jag värsta blåsan på läppen, buhu stackars mig! Nu kära läsare ska jag iallafall sova, vi höres imorgon.



Bjuder på en bild på mig..





Snart 17



Sitter och chattar för fullt, smsen rullar på också så är fullt upptagen haha. Men ett inlägg ska jag hinna med har jag bestämt. Idag har jag varit i tullinge och varit med den bästa. Vi umgicks och åt mat, efter ett tag kom pappa och plockade upp mig. Efter det så träffade jag Asia och Lejla, var med de ett tag och ja nu sitter jag här hemma bara. Ska kolla på film strax tror jag, är sugen på en promenad så kanske går ut och tar en liten promenad snart. Ska isåfall ringa en kompis och se hur de blir med promenaden. Mysigt att gå i mörkret med sällskap, prata och skratta.



Shrek 3



Sitter och kollar på Shrek 3 och fryser gärnet. Badade badtunna nyss det är därför. Är fortfarande hos kusinerna och ska hem imorgon. Tänk er att bada badtunna ute i snön då det blåser och så. Men vattnet är 38 grader varmt så det var skönt. Men kommer garanterat vara sjuk imorgon.

Känner mig väldigt ensam, känner ingen kärlek från någon förutom min familj just nu. Det känns som att man är bortglömd utav alla.




// Ronja



Ibland vill man inte behöva se slutet i något som var ens lycka i början med tanke på att oftast slutar det olyckligt i verkligheten men lyckligt i sagor. Just nu önskar jag att allt vore en saga, jag ville verkligen inte att det skulle sluta såhär för oss.. Ville se en ny längre tid med fina nya minnen med dig. Men slutet kom och hann inte rädda situationen innan det blev försent. Men i min saga så kommer det alltid att vara du och jag, och våran saga skulle sluta bra, inte sluta i huvudtagen.
Vi skulle leva lyckliga i alla våra dagar..




god jul



God jul och gott nytt år allesammans =)

åker iväg till kusinerna imorgon och firar jul dära.
Ska bli mysigt, precis som förra året.
Allt jag önskar mig i jul är du.




snöbollskrig



Jag fryser jätte mycket, skakar som en apa och har ont i hela kroppen. Hjärnan känns kall.. Lika så hjärtat. Känner mig kallhjärtad,
vart är du när jag behöver dig som mest min kung?

Idag hade jag och Lejla snökrig och det var verkligen super duper roligt. Öyku filmade och hon fick sig ett gott skratt kan man tycka lika så för oss andra. Men det vart läskigt efter ett tag, jag hade inga vantar och kände verkligen hur min hand domnade bort. Obehagligkänsla kan man kalla det haha. Men nu ska jag kolla på en film och sedan sova.



magen ropar efter mat



Sitter hemma och bara tar det lugnt, gjorde precis en fläta i håret och duschade för ett tag sen. Undra vad planerna för idag blir då. Ska träffa Asia efter att hon jobbat tror jag. Det har blivit tråkigt att blogga, vet inte vad jag ska skriva om. Kom med förslag?



Try sleeping with a broken heart



Sitter hemma, har ont i magen och huvudet. Är slut som människa, irriterad och känner mig inte på bra humör. Idag kommer det nog inte hända så jätte mycket, kommer nog mest ta det lugnt och bara koppla av. Ska träffa Asia lite senare iallafall och åka till Heron, till Öyku och ta det lugnt en stund.




ooh shes a diva



Hiss or diss?




living angel



jag hör en svag röst, rösten påminner om din. De sussar i mitt öra och en svag vind känns i hela min kropp. Känner en speciellt lukt, är det lukten av dig? Är det för att jag kanske har din tröja på mig som jag känner att du fortfarande är med mig. Känner tryggheten när jag tänker på dig, ensamheten när jag tänker en extra gång att det goda är över. En spänning med tanke på hur det egentligen gick till, hur allt blev som det blev. Självklart känner jag saknaden, men det finns absolut ingenting som jag kan göra åt saken längre. Jag får ta en dag i taget och se vad dagen bjuder på. Lev för idag och be för imorgon, glöm igår för det som har hänt har hänt. Jag önskade att man kunde spola tillbaka tiden men det kan man inte. För ett år sedan var allting så bra. Buhu, allt jag faktiskt vill är att det ska vara bra, bra på riktigt. Jag ska sluta hoppas nu,
och önska att jag får en fin julklapp i år.

Jag önskar mig dig i julklapp.



Nu är det jul, här i vårt hus.



Sitter med en tjocktröja, mjukis, täcke och varm choklad. Jag fryser som en liten myra, känner mig så liten och ihop krypt. Varit med tjejerna idag. Haha jag, Lejla, Öyku och pallie rullade ner från en backa utanför fittjaskolan och Steffi filmade, det var så roligt! Buhu så kallt det är, varför blir det inte varmt snart? Det finns någonting som heter kroppsvärme? funkar inte de på mig eller hihi. Iallafall, dags för mig att krypa ner i sängen nu, sätta på paradise hotel och bara mysa. Ingen skola för mig imorgon.. Förkyld, blev inte bättre av att rulla i snön direkt haha.

Lite sällskap skulle absolut inte skada just nu, från den bästa.Hatar ensamheten för det är då tankarna brukar snurra runt och den känslan hatar jag. Att tankarna börjar komma tillbaka, men det är lugnt. Jag är ju trots allt hulken och är turbo liksom så klarar mig. Man är nog starkast ensam börjar jag inse. Är det inte under vintern som man ska ha en partner? Dela värme med och bara mysa till en film? Det har gått en vecka och under sån kort tid har jag verkligen insett att jag har förändras, på ett positivt sätt.  Men insåg det försent.. Eller det är aldrig försent. Som sagt, tankarna dyker upp när man sitter i ensamheten och tänker. Men jag har verkligen insett, blivit mycket bättre.




Bilder




Jag och Pallie


Mamma och pappa (skojade med läpparna)


Jag och bror, skrattattack.

Världens sötaste unge!




eight dogs



Det är så kallt ute nu. Man måste klä sig varmt nu men det är försent nu, börjar redan känna mig snuvig och sjuk. Igår var jag men Pallie ett tag innan Lejla kom. Träffade även Öyku och Asia en stund lite senare mot kvällen. Kom hem runt 12 igår. Idag var jag i skolan, vi hade dans efter lunch och det var jätte roligt. Vi hade Rn'b och Samba som tema, skit roligt. Efter dansen åkte jag hem och duschade sedan åkte jag med pappa, mamma och Rasmus och plockade upp Lejla och körde sedan vidare till hågelby där vi skulle släppa av mamma för att hon skulle äta julbord. Sen släppte pappa av mig och Lejla i Fittja. Vi var hos Pallie hela kvällen fram till halv 10. Asia kom också till Pallie efter ett tag. Runt halv 10 mötte vi Öyku och pratade lite om nyår och sommaren. Blir förhoppningsvis turkiet med tjejerna. Nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt. Kollar på en vargfilm på 9 typ och ska snart sätta igång paradise hotel.


Jag saknar dig..




SNÖ =D



Nu är vintern på väg och börjar verkligen känna julstämningen nu. Var ute och tog en lång promenad och sen såg jag bara snöflingorna falla och blev glad som ett litet barn. Är det någon som älskar snö så är det faktiskt jag. Ska nu byta om och sen åka mot fittja. Jag och Pallie ska vara med varandra hela dagen och sen gå till filmkvällen. Skriver mer sen eller något!



12/12-09



Idag för ett år sedan hände det, tiden har gått jätte snabbt.. Idag står jag på mina ben starkare än någonsin och är evigt tacksam för stödet jag fått från familj, släkt och vänner. Även en person som hjälpt mig rakt igenom, han vet vem han är och jag är tacksam att du fanns här för mig..



Idag hade jag matteprov och det gick helt okej för mig faktiskt. Efter skolan åkte jag hem och efter ett tag messa Vicky mig och jag följde med henne till Skärholmen. Vi tog bussen tillbaka och hoppa av i Fittja där vi pratade med Fadimana en stund, sen kom även Denize och vi fyra åkte hem till Vicky. Var där till typ halv 9 sen gick jag och Vicky hem till mig. Sedan vidare till Pulsen där vi mötte upp Steffi, Pallie, Öyku, Asia, Lejla och Romina. Kom hem för ett tag sedan och ska nog sova när som helt.

Natti Natti bloggen ..

 




vad händer idag?



Just nu sitter jag i skolan och har engelska, i eftermiddag har jag matteprov och det är bara hat säger jag bara.. Fick reda på att ränta också kommer vara med på provet så får plugga på rasten. Vad som händer efter skolan vet jag inte riktigt. Är bjuden på massa fester men hoppar nog över de idag. Finns fest även imorgon så får se då. Kommer nog att träffa Vicky idag och hitta på någonting. Annars tar jag förhoppningsvis det lugnt idag. Tänkte bara påminna mig själv att det har gått två hela dagar och nu börjar det kännas lättare, skönt.



:)



Om jag kunde beskriva hur trött jag är nu skulle jag göra det haha. Onödig dag säger jag bara, vaknade halv 7 och ville verkligen inte till skolan för jag visste att vi inte skulle göra någonting och jag hade rätt. Vi slutade halv 11 idag så jag är redan hemma. Men ska inte sova för om jag känner mig själv så kommer jag inte kunna sova inatt. Ska sätta mig och skriva engelskan på datorn. Tack för att du hjälpte mig igår lejla. Sen ska jag göra en idrottsuppgift. Plugga lite matte ska jag också göra eftersom att jag har prov i procent och promille. Kan det men det skadar inte att träna lite till. Nöjer mig med ett G imorgon faktiskt.
Jag och matte har aldrig passat ihop.



Bilder



Så mysigt har vi i tvättstugan, Öyku och Lejla <3






Världens sötaste unge, i love her.




Bilder från skolan














Känner mig yr.



Tack Elin och Hannah för era fina kommentarer måste jag bara säga.

Jag är jätte yr känner jag :(( Kom hem för ett tag sedan. Var i Skärholmen med bror och Lejla, köpte två par tights, ett par från H&M men en guld kedja längst ner. Och sen ett par mörkblåa från vero moda med fickor på rumpan. Sen köpte jag ett par halvkorta stövlar, jätte fina. Ska ut om en timme, vi hörs senare.




Tidsfördriv



Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - Gissa?
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Funkar inte på mig
hur många har du varit kär i? - 1st
är du kär just nu? - Ja det är jag.

- Tio frågor om dig själv
namn? - Ronja
när fyller du år? - 27 Januari, glöm inte :)
några piercingar? - Ja, öronen, naveln, näsan och tungan.
vad har du på dig just nu? - Tights, stövlar, skjorta
vilken årstid är bäst? - sommar, sola&bada
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - sovmorgon
vad tycker du mest om hos dig själv? - Omtänksamheten
vad är du bra på? - Vad är jag inte bra på? ;)
vem älskar du mest på denna jorden - Familj och vännerna
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - berorpå :)

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Det finns bara en som vet bokstavligen allt, Nicole.
vem är den roligaste av dina vänner? - Asia
vem är snyggast av dina vänner? -  alla mina vänner är sjukt snygga:D
vem är mest partyprisse? - Lejla
vem är den du helst har filmkväll med? - Öyku, Lejla, Asia och Romina
vem av dina vänner är mest "evil"? - LEJLA haha

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Brodern
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ja absolut
vem är farligast i din familj? - Jag eller..
vem ser roligast ut i din familj? - haha min mamma när hon dansar
vem är coolast? - klart jag:D
har ni något husdjur? - Nej, usch nej
vem har du mest gemensamt med? - Broe
vem står för underhållningen? - Mamma?
vem sover du oftast med? - ingen.
roligaste kvällen med familjen? - hmm , Spanien resan..

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - sovit, skolan men slutar nu =)

vad ska du göra nu? - Hem och ta det lugnt
har du gjort något dåligt idag? - Neje
vad har du ätit idag? - någon risröra?
har du duschat idag? - Nej men igår.
är du trött nu? - Jaaaa :/
vad händer i morgon ? - Inte planerat något än.
går du i skolan? - yees
har du varit i skolan idag? -yes.

- ANNAT
Hur mår du just nu? - Besviken
Har du piercat dig? - Ja.
Är du hungrig nu? - Nej.
Vad är klockan nu just nu? -12:30
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Google, face och blogg.

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast?- Bror
Vem ringde du senast? - Kompis
Vem sms:a till dig senast? - Vicky
Vem sms:a du till senast? - Vicky

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Igår innan jag sov.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Igår innan jag sov.

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - nix
Har du sminkat dig idag? - Lite


- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Alltid.
Vilket är ditt favoritband? - ?
Vad gillar du för musik? - allt möjligt.


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Jaop
Har du fler än 3 jeans? - Jaop
Har du fler än 5 tröjor? - Jaop


- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Alltid,
Använder du wax? - Absolut inte
Använder du ögonskugga? - Nej
Använder du kajal? - Nej (fest ibland)
Använder du hårspray? - Om jag lockar håret
Använder du volymspray? - Neeeeej
Använder du skinspray? - Händer
Använder du parfym? - Ja
Använder du läppglans/läppstift? - Ibland
Använder du brunkräm? - då och då
Använder du rouge? - Ja
Uppsatt hår eller hängande? - Beror på
Plattar/lockar du håret varje dag? - Plattar ibland
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - hah nej

KÄRLEK
Är du kär just nu? - Ja
Har du kysst någon idag? - Nej,
Har du ett förhållande? - Gissa?
Är du romantisk? - Är en romantiker ;)
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Skulle ALDRIG hända
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Första riktiga, Osman.
Hur länge höll det? - 1 år och 4 månader.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Absolut inte
Vem sov du senast bredvid? - Minns inte
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Håller det för mig själv.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? nej nej och nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Pappa 17, Mamma 22.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - HAHA no waaay
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - snygg stil och ett vackert leende =)




thanks



Fick en kommentar där de stod att jag var söt, ville bara tacka. Synd att ni kommenterar anonymt :)

Iallafall, sitter och kollar på tv nu. Egentligen skulle jag sitta och plugga lite engelska nu men Nicole hjälper mig imorgon så gör det då istället. Imorgon ska jag börja plugga lite till matteprovet jag har på fredag också. Är förvirrad, kan inte så mycket -.- Ska lägga mig nu typ. Godnatt.

Bjuder på en bild på Jocke, Gavi och mig på balen. I miss miss miss!




En trött Ronja



Sitter i skolan nu och har precis haft muntlig redovisning i Svenskan och det gick jätte bra, skönt att jag är klar med den delen nu också. Är helt klar i svenskan nu så är ledig nästa tisdag på den här lektionen. Ska lyssna på lite fler redovisningar nu och sen ska jag till Liljeholmstorget och kolla efter ett par nya tights.


Bjuder på en bild på mig =)




dålig bloggare



Jag är en dålig bloggare och ni är dåliga på att slänga iväg en eller två kommentarer så det passar utmärkt. Men iallafall, kom hem för ett tag sen. Gick till Vicky en stund och vi pratade och hade det roligt. Sen beslöt vi oss för att ta en promenad så vi hamnade i Fittja, var där en stund och sen gick vi upp till tåget. Nere vid perongen såg vi Lejla så pratade med henne en stund och tog tåget tillsammans. Nu sitter jag här hemma och inte gör sådär jätte mycket, ska kolla på paradise hotel.


Visst är Vicky söt? big big big love <3




Demarco - She Cah Wait



Igår på dagen gjorde jag inte så jätte mycket, var med älsklingen på morgonen och sen tog jag det lugnt bara. På kvällen åkte jag och träffade Nicole en stund och sen åkte jag hem till Sara där även Vicky var. Sara och jag fixade oss lite grann och sen skulle vi åka till stan. Vi gick först hem till mig så jag fick byta om och sen jobbade vi. Jag kom hem runt halv 4 så är trött nu. Dagens planer är nog att åka till skärholmen och sen jobba ikväll.


Dagens låt idag och kvällens låt igår (hög volym och lite dans)




answer



Anonym om Frågestund:

Umgås du inte längre med nicole?
om ja varför e hon aldrig me i din blogg längre
om nej varför inte? ni var ju bff verkade det som

Jag och nicole satsar på skolan just nu, + har vi andra vänner men trots det är vi fortfarande tajta och pratar varje dag, om allt. Hon är fortfarande min bästavän och hon kommer alltid att vara det. Men för det behöver man inte träffa varandra varje dag.  Vi har annat att tänka på också =)