hur jag mår bakom mitt falska leende på läpparna.



Hur jag mår:

Jag mår inte bra, ingenting känns rätt i min kropp och de stora problemet är att jag inte vet vad det är som börjar hända med mig. Någonting har blivit annorlunda, min attityd har blivit konstig och jag har ont i kroppen nästan hela tiden. Jag har blivit osäker med mig själv. Finns det något man kan göra för jag orkar inte gå omkring med onödig huvudverk hela tiden.. min kropp orkar verkligen inte mer känns det som, vill bara lägga mig ner på golvet och börja skrika.. Jag förstår inte så mycket längre. Min hjärna tänker inte klart "/


Kärlek:

Kärlek kärlek på väggen där, säg mig nu vem ditt hjärta bär. 
Kärleken verkar gå åt de håller jag inte vill att den ska gå åt just nu, allt känns hemskt och vill inte förlora dig.  Jag lovar att förbättra på mig, men det är svårt när jag mår så dåligt som jag gör just nu. Men jag ska kämpa för oss två.
Att ha de så dåligt som vi har det nu får mig faktist inte att må bättre, mår bäst när jag har dig vid min sida.. men om detta är slutet så tackar jag för den tid jag fått ha med dig.



Mode:

Jag solade ju solarium igår och blev verkligen jätte brun, behöver inte hålla på med massor av målarfärg i ansiktet. Plus ska jag göra lösögonfransar snart och då slipper jag även mascara för jag känner verkligen att på morgonen när jag ska vakna och går upp till skolan så orkar jag helt enkelt inte sminka mig.. Och har jag inte mascara så ser jag nyvaken ut under hela dagen eftersom jag har så pass ljusa ögonfransar.  (ögonfransarna jag ska göra är hos en specialist och de håller i flera månader). Klädsmässigt bär jag inget speciellt, ibland kan jag ha på mig jeans och ibland tights och när jag verkligen inte orkar fixa mig alls blir det mjukisbyxor.

Kommentera och skriv lite om hur ni mår, hur det går med kärleken för er och hur ni brukar klä er.

Puss, Ronja.



Kommentarer
Postat av: Hannah

waay, vart ska du göra det där lösögonfransarna? :) <3

2009-01-15 @ 10:51:35
URL: http://whitepearlsblackoceans.blogg.se/
Postat av: sanna

jätte fin text, sorligt att du ska behöva må sådär :/

man kände verkligen att det tog i hjärtat. hoppas allt löser sig i ditt liv! du verkar vara en super gullig tjej. :D om du vill, kan du ta min msn, [email protected], vet att vi inte känner varandra eller så, men om du vill prata så finns jag här! :) kram. <3

2009-01-17 @ 10:51:08
Postat av: Sara

hoppas allt ordnar sig för dig!

ingen ska behöva må så dåligt, som du verkar må :(

btw, jag älskar din blogg!

2009-01-18 @ 23:51:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






RSS 2.0