Varför kan inte allting bara bli bra, typ simsalabim nu är du min.



Sitter hemma nu och har fortfarande jätte ont i magen. Somnade 06.30 i morse och vaknade 11. Fixade mig lite sedan åkte jag och discolibanesen till Skärholmen. Vi åt och så köpte jag ett läppglans. När vi skulle röra oss hem så frågade två styckna som jobbade i the vocie om vi ville vara med och delta om 5000 kr. Allt vi behövde göra var att åka upp en våning och dansa lite. Hahaha. Jag bangade som vanligt, men N dansade på hon. Fy va roligt det var. Vi åkte hem till henne sen och där satt vi o pratade om allt mellan himel och jord. Vi åt lite nötter och drack cola. Efter ett tag satte vi på kniven i hjärtat och då höll mina tårar på att komma. Kärleksdrama och en pappa som begick självmord. Vi såg sista delen och jag tycker att de borde bli flera delar än bara fyra styckna. Vet ni vilken känsla jag inte tycker om? Det är när man är kär och inte får vara med killen man är kär i. När allt går fel och när man verkligen saknar en person. Det känslan har jag nu och det är jobbig. Men nu ska jag bada och försöka koppla av lite. Skriver mer lite senare eller imorgon.


Nicole posar under maten.





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Nanana



Shulululu, Nicole här. Ville bara säga att jag är bäst.



Puss, Nicole




Min mage fuckar ur idag.



jag har panik panik och panik. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!
Min mage, har så jävla ont. Jag vet inte vad det är som börjar hända med mig och detta har pågått under många dagar nu. Varför ska allt börja igen? varför kan jag inte få må bra. Jag saknar så mycket, saknar allt. Jag orkar inte mera på riktigt. Det är inte bara en sak nu, utan allt. Allt har kommit som en kniv rakt i hjärtat, hur ska jag förklara? Känner mig ensam. Så mycket på engång. Vill bara lägga mig ner o skrika. Vill hålla dig i handen och säga att jag älskar dig en sista gång innan vi tar förväl. Inte ens den möjligheten fick jag. Men nu ska jag försöka göra någonting åt min mage. Sen försöka sova. "Godnatt älskling, jag älskar dig mest. Sov gott. Smsa mig imorgon. <3"



Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




Spegel bilder.







Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Låten.




Han var så fin när han gick emot mig,
 något var speciellt just vid det ögonblicket.
 Sen när jag såg hans leende. jag dog. jag föll på plats.





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



This is the life.



Bion var bra idag, kanske inte så bra att se den just nu.. Det var romantik som gjorde en tårögd. Har varit så känslig under den senaste tiden. Kvällen har varit lugnt, tänkt på en massa. Chattat med en kompis från Sandviken, det var trevlig. Barnbidraget har kommit så funderar på att åka och shoppa lite imorgon. Vad har ni för planer imorgon då? 
 

När jag inte mår bra, så kan jag bara titta på er två och få ett leende på läppen.




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




Talking to my girl. (8)



Sov hos Hannah i natt och det gjorde även Nicole. Kvällen började med att vi mötte upp Sebbe för att han och N skulle prata. Efter det gick vi hem till H och tog det lugnt, går inte in i detaljer här i bloggen vad som hände men trevligt vare. N somnade rätt så tidigt medans jag och H åt pizza och popcorn. Vi somnade runt 03.15. På väg hem från H hämtade jag även min mobil från expert (Sony Ericsson W595). Nu ska jag nog duscha för att möta upp H i fittja och sedan åka till Heron city, vi ska äta och sedan gå på yttligare en bio. Wild child blir det idag, vi var liksom inte sugna på någon allvarlig film. Vi åker nog mest dit för att ta det lugnt och göra någonting utav vårat lov som närmar sig sitt slut  "/.  Men nu har jag annat för mig. Skriver mer lite senare.


 





Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




you make me better.



Allt gick bra idag och nu sitter jag hos Nicole. Vi funderar på att baka? eller nej det ska vi nog inte alls göra för Nicole vill äta kebab och typ kolla på film. Vi kanske tar en titt förbi hydro och äter också. Men har helt enkelt inte tid att skriva mer just nu så skriver mer lite senare. 


Hittade en jätte fin bild på Nicole som jag var tvungen att lägga ut. Tötiiiiisen då.



 jag älskar dig.
Puss, Ronja.



"hellre ledsen med dig en glad utan dig".



Har aldrig mött en sådan kille med ett sådant hjärta. En kille som får en att lyssa upp och får en att känna sig speciellt. Vet inte riktigt hur jag ska tacka dig för att du kom in i mitt liv. Jag är verkligen tacksam för det och det ska du veta.


Nu ska jag åka till Tumba och fixa en grej sedan vidare mot Flemingsberg. Känner på mig att denna dag kommer att bli lång och tråkig. Ska försöka hitta på någonting roligt sen när jag kommer hem. Nu står mamma och pappa och ropar så nu ska jag sluta skriva och göra lite viktigare saker mohaha.


Kände för att lägga ut denna bild idag.



Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



En bra film.



Om jag säger såhära friday the 13th var en väldigt bra film men otroligt läskig. Jag och Hannah satt nästan i knäa på varandra och så skrek vi högt i hela biosalen. Jag är mer den här tjejen som föredrar komedi eller romantik i en film, inte en massa blod, skräck och äckliga saker som hoppar fram från ingenstans. Det som gjorde allt mycket läskigare var nog att det var så högt och allt var så mörkt. Men fick ändå en liten trygghet när jag satt och smsade lite med älsklingen men trots det kunde jag inte slita bort tröjan från ansiktet, gud jag blev verkligen jätte rädd. Efter filmen skulle jag och Hannis ta bussen till Fittja och sedan fortsätta hem, men nej så blev det inte heller. Utan vi fick promenera till Skärholmen. Att promenera efter att ha sätt en skräckis var heller inte så jätte mysigt, speciellt inte när vi gick genom tunnlarna. Men vi fick sällskap utav två styckna som var jätte trevliga som också kollade på filmen och var minst lika rädda som oss. Trevligt med lite extra folk när man är rädd, man känner sig lite tryggare då.

Så såg han som gick runt och dödade all folk ur filmen ut.

 


Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Friday the 13th toooday.



Nu sitter jag hemma men Hannah, vi ska snart vidare mot fittja och ta bussen till Heron city där vi ska kolla på bio. Friday the 13th blir det idag. Har hört att den är äcklig så.. Hoppas jag kommer hem bra idag! Var även på bio igår, såg i taket lyser stjärnorna som jag redan sätt engång innan. Jag känner mig onödig menmen.  Nu ska jag väl börja fixa mig lite och sedan rulla vidare så. Ha en trevlig kväll allesammans.





HA HA HA ÄR SÅ JÄVLA SNYGG (NOOOT) // Hannis.

Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



tjejer.



Nu ska jag möta upp Nicole och sedan vidare till Hannah.
Skriver sen.

Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



En runda till stan.



Nu är mitt hår rent igen. Tvättade de precis, ska fixa mig lite nu och sedan ska vi till centrum och äta sedan blir det stan med Nicole och Hannah. Tråkigt att inte jag och Nicole har så mycket pengar, men det ska bli roligt att följa med Hannah. Skriver mer sen när jag är tillbaka från stan, gör jag inte det så skriver jag ikväll eller något liknande.



Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




Du är den enda.



Vaknade idag med Miranda bredvid mig. Pratade i tel med älsklingen i natt så somnade sent. Det blev lite krångel mellan mig och en vän idag men allt är löst nu och det känns jätte bra. Gick och åt i hydro med Miranda och sedan hoppade jag på norsborg tåget och träffade Nicole och Katti, men Katti hoppade av, jag och Nicole fortsatte mot Hannah där vi hade det lite små trevligt haha. Miranda fortsatte mot fittja. Efter ett par timmar åkte jag och Nicole mot fittja och då var klockan run 20. Träffade Miranda en snabbis och sedan drog vi hem till Nicole. Vi ska snart kolla på kniven i hjärtat. Jag mår jätte illa känner jag, men det går nog över. Precis som allt annat..

Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



krigare.






Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Hur mår du nu?



vill ut och ta en promenad.. Vill inte sitta inne, mår inte bra i kroppen och allt känns jobbigt..
Kan inte allt bara bli som det var förut, då menar jag allt. Är trött på att behöva må dåligt.
Ska jag ut? klockan är så mycket och det är så mörkt.. Äh stannar hemma istället.

Jag saknar dig.
Puss, Ronja.



Vi sa föralltid.



Nu sitter jag konstigt nog på golvet och bara tar det lugnt, lyssnar på musik och tänker, tänker&tänker kommer ihåg när jag sa till dig, "när du dör så ska jag lägga mig bredvid dig i kistan, för vi ska dö tillsammans".. Känner mig trött men jag vet att jag inte kommer kunna somna när jag lägger mig så det är bara onödigt att ens försöka. Kan egentligen inte förstå att det är sant, vill inte tänka på det heller så jag tänker inte skriva om det mer. Idag fick jag en underbart fin skinnjacka som var brun utav min snälla granne Maria. Det var storlek 34, det chockade faktiskt mig att den passade. Hade på mig den när jag åkte till stan och kollade på bio idag, en väldigt bra film. I taket lyser stjärnorna. Rekomenderar verkligen den, det är inte ofta jag får tårar till filmer, men idag fick jag faktiskt det. En väldigt känslosam film. Imorgon ska jag eventuellt fixa lösögonfransar hos Solan om hon inte jobbar, även Nicole ska med och göra då. Miranda ska med och kolla. Jag tycker att det är skönt med lösögonfransar för då slipper man att använda mascara och det tycker jag är otroligt skönt. Jag hatar nämligen att sätta på mascara, det är så tråkigt och helt i onödan när man egentligen inte behöver använda det när man har lösögonfrransar. Vill ni veta en till sak? har träningsvärk i magen, jag och bror tränar sten hårt nu förtiden. Situps nästan hela tiden ju. Orkar inte skriva mera, skriver imorgon när jag har tid och orkar.



Mixade och trixade med lite bilder och satte sedan ihop bilderna. Såhär blev resultatet.


Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



prov prov och prov hela tiden, orkar inte med skolan!



Sitter och bara tar det lugnt. Kom hem från stan för en stund sedan. I alby såg jag Kattie, Adde och Sebbe, de skulle gå och äta och ville ha med mig men ville inte så gick hem istället. Var i stan idag med faktiskt, köpte en skinnjacka. Justja, hade prov i engelska idag och det gick bra (är stolt över mig, har alltid haft svårt med engelska). Och så har jag även fått höra att jag blivit plugghäst? yeeeeah right haha. Förlåt att jag inte varit lika aktiv angående bloggen men har helt enkelt inte haft ork till att skriva. Men nu ska jag gå till grannan och ta det lungt och sedan hem och plugga till matteprovet (geometri) som jag ska ha imorgon. Fyfan va jag verkligen hatar skola, och speciellt matte. 




Skinnjacka - gina tricot
499 kr.


Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Varför händer allt mig?.. jag älskar dig.



Kom precis hem från stan. Ska ut nu.
Hejdå.....




Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Va jag älskar tiden jag fick dela med dig.



Sitter hemma hos nicole nu och vi pratar lite. Jag delar med mig av mina känslor och försöker få henne att förstå hur allt ligger till i min hjärna nu. Som tur är Nicole en bra vän och förstår mig även fast jag inte pratar. För då vet hon att jag är ledsen.. Tack Nicole, tack för att du verkligen förstår. Skriver mer sen.

Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Du bar mitt hjärta i din hand, men du tappade det och nu är det i flera bitar.



Sitter hos min yrkesvägledare just nu med Murat, Samson och en tjejkompis . Vi gick inte på idrott pga av lite smått och gott. Jag har inte skrivit under hela dagen igår pga att jag helt enkelt inte var på blogghumör. Under en vecka har jag inte varit på något bra humör. Jag har varit ledsen och inte på världens bästa humör som jag även skrev precis. Klottrade ner Murats hand lite precis så han blev små sur på mig nu. Men äh bryr mig inte om det heller för inom kort kommer han börjar prata med mig igen. Efter skolan ska jag åka hem till Nicole tror jag, eller det är så det är planerat så jag tror att det blir så. Men just nu är jag inte på humör för någonting, fick precis veta en sak som gjorde mig både besviken och ledsen. Men livet går väl vidare brukar man väl säga? Men det kommer bli galet svårt att bara glömma. Speciellt när man inte vill det. Fick precis världens finaste sms från min granne. Måste förbi henne idag också, mycket o prata om. Skriver mer när jag kommer hem.

Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Lite allmänt bara.



Tittar ner när jag skriver och ser tio fingrar och på naglarna lyser rött nagellack. Det är verkligen jätte fint med rött. Har fått ganska långa naglar nu också, det är alltid ett plus. Och en sak som är ännu bättre är att träning ger resultat. Jag märkte idag när jag provade mina jeans att de var lite stora kring midjan och sedan när jag kom till fittja fick jag höra utav en kompis, " Ronja du har fått stil och blivit choook smal jau". Började skratta och tackade generat. Längtar så otroligt mycket till sommaren, värmen och badet. Men dagarna går ju snabbt nu, känns som att det redan var måndag igår, det är positivt nu för om drykt en vecka har man ju sportlov. Under lovet kanske jag åker till mina kusiner, annars har jag ingenting planerat. Vad har ni för planer då?
Ska platta mitt hår snart, de har blivit lite halvt krulligt efter de mysiga badet jag tog innan Inter - Milan matchen (2-1 till Inter). Tände massor av ljus och lyssnade på musik medans jag badade. Det är så skönt att bara koppla av, behöver mer såna stunder har jag märkt, min kropp känner sig alltid stressad och det gör så att jag lättare får huvudvärk. Sedan förstår inte jag en sak, har inte solat solarium på år och dar känns det som. Men ändå är jag jätte brun? Min mage och armar är otroligt bruna. Tycker om att vara brun. Brun året om, det är jag det.

 



Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




Vi är mobbade, är du?









Vi har alltid roligt när vi är med varandra. Du får mig att känna trygghet och glädje. Jag älskar dig Nicole Charro.


Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



godnatt, sov gott.



 



Jag är typ otroligt trött, besviken och håller tummarna så allt ska bli bra. Har inte gjort något speciellt idag faktiskt, lika bra kanske? Orkar inte skriva nå mer idag heller, känner att ögonen börjar blunda till när jag skriver och ska somna till musik idag, det är det bästa jag vet när jag är ledsen eller helt enkelt bara vill koppla av, önskar mer än allt på en sak och hoppas verkligen på det.
You make me feel happy.


.
Jag älskar dig.
Puss, Ronja.




hatar alla hjärtans dag.



Nu sitter jag här igen, är helt förstörd. Det är ju alla hjärtans dag och kommer vara ensam ikväll,  kommer alltid att vara ensam. Det är så mycket jag vill men så lite som funkar, att det inte funkar? det måste vara en inbillning från ditt håll, för innan var allt perfekt. Men vet du vad? du ska få som du vill. Jag måste gå vidare trots att jag verkligen inte vill. Man brukar säga, "mår du bra så mår jag bättre". Det stämmer ibland med du ska få må bra, bryr mig inte om mig själv.. Om du mår bra är allt som räknas för mig. Orkar inte skriva mer nu, hejdå.

Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Ha en bra alla <3 dag.



Har precis målat mina naglar rosa. Den 27 mars ska jag fixa mina naglar hos en manikyrist och jag verkligen längtar, skulle fixa mina naglar idag men hon var tyvär fullbokad. Men måste ändå låta mina egna naglar växa lite så det är ju trots allt bra att jag har lite mer än en månad på mig att låta de växa.
Sitter hos Nicole nu och hon slår mig hela tiden, förstår inte riktigt varför men tror att det är för de mysiga hon ska göra imorgon, mysigt att du iallafall har någonting att göra, för det har inte jag. Imorgon är det alla hjärtans dag och jag ska bara sitta hemma, eller nej jag ska ta med någon kompis på bio.. Vad ska jag göra hemma?. Innan jag och Nicole kollade på sexdrive (de e en film som verkligen sög!), tog vi lite bilder och gud så fula det flesta blev, jag ska dela med mig så ni alla kan få se hur roligt man egentligen kan ha med en kamra men det gör jag när jag kommer hem imorgon för jag orkar verkligen inte det just nu.. Men nu orkar jag helt enkelt inte skriva mer så jag skriver imorgon.

Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Fredag den 13, otursdag.



Sitter hos grannen och hon har världens gulligaste barn. Ska sova hos Nicole idag och så kanske vi även ska baka kärleksmums. Idag är det fredag den 13, har inte blivit utsatt för något än (otursdag), har något hänt er idag?. Bara fått höra saker som gjort mig ledsen.. Men har varit ledsen rätt så länge nu så det är väl okej det med.. Ska snart hem och packa en väska som jag ska ha med mig till henne. Men skriver mer senare eller något. Ha det så bra!

Jag älskar dig.
Puss,Ronja.



För mig, är du perfekt.



Jag tänkte bara skriva lite kort hur min dag har varit idag. Det blev ingen boxning för mig idag, åkte till skärholmen istället för att gymma och även gå på ett pass. Passet blev inte av pga förseningar, det var lite små tråkigt. Så jag och Sara beslöt oss för att kliva av tunnelbanan i Fittja och promenera till Alby, men först gick vi ner till ungdomens för att titta om Nicole tränade, och det gjorde hon. Gick ut nästan direkt och där stod Sara och pratade en stund med Yasin sedan stod jag i en minut med Osman. Efter det promenerade vi till hemmaplan och gick även förbi platsen där vi träffades för första gången. När jag kom hem så satte jag mig och kollade på tv och pratade även i tel. Sedan kom familjen hem, bror och jag började som vanligt tjafsa men orkar inte bry mig om det heller.. Har även duchat (super duper muper skönt). Ska inte till skolan imorgon, ska med Maria till Hallunda, hon ska nämligen fixa till sina naglar och jag ska typ kolla på och även träffa pluppen en snabbis. Men nu ska jag så mycket som sova, är verkligen otroligt trött.. Eller ska iallafall lägga mig i sängen och lyssna på musik, men somnar nog då.


Jag älskar denna bild, den är så söt. Och den passar in för min del också.




Jag älskar och saknar oss.
Puss, Ronja.



Varför kan inte allting bara bli bra...



2 Månader sen det hände (exakt).
2 dagar sen du lämna mig..


Kom precis hem från skolan, hade prov i SO men glömde bort det helt och hållet.. så hade inte pluggat, men det gick bra ändå som tur var. Min yrkesvägledare är helt klart bäst, hon finns där för mig så jag även klarar av studierna fast jag mår som jag gör..Måste fixa till skolan så att jag kommer in på de gymnasiumet jag vill. Tror att de blir John bauer för min del.
Förlåt att jag inte skrev någonting igår, men Saras tangentbord funkar inte så det gick helt enkelt inte. Men gick ju och tränade som sagt, hoppade först hopprep sedan körde jag och Sara ett aerobix pass och det var verkligen min grej. Idag har jag även boxning så det ska bli roligt, det blev ingenting igår pga att Nicole hade mycket i skolan.
Vad ska jag göra nu? har ingenting för mig så ska gå och göra lite situps (mamma har köpt en situps bräda till mig).





Lite bilder som är tagna i somras (nattbad).


Jag saknar dig.
Puss, Ronja.



Jag älskar dig Sara.



Sitter här och gör ingenting, ska snart åka och träna med Sara.
Vi har mycket saker att berätta för varandra så det ska bli skönt att träffa henne. Hon behöver någon att öppna sitt hjärta för och det är samma med mig så det ska bli skönt att träffa henne som sagt. (O, allt som är sagt stannar mellan oss som lovat.. lita på mig.) Sitter här och orkar egentligen inte göra någonting, men att vara sysselsatt gör allt kanske lite bättre än att bara sitta hemma och gråta till låtar som påminner om oss två. Ska ta någonting att äta sen ska vi röra oss mot Skärholmen. Sover nog hos Sara inatt.. Vill inte vara ensam. Tiden läker alla sår men nu känns det verkligen inte som att de ordspråket kommer att fungera.
 
Jag saknar dig redan.
Puss, Ronja.



Broken.



Jag har inte sovit någonting i natt, känner mig svag och ledsen. Känner med överlämnad utav personen jag älskade mest. Ensam är bara förnamnet, känner mig tom. Har inga ord.. Kollar min mobil i hopp av att de ska stå något från dig. Inte ens det gör det, vill inte ha mobil längre. Den kommer endå inte vara till nytta.. Det fanns en dröm jag önskade och inte ens den slog in, jag är en otursmänniska, och snälla säg mig? Hur ska jag klara av allting nu. Förstår heller inte hur man kan tänka positivt? förstår inte det. Allt jag ser är en svart stig utan något slut, kommer jag få se ljuset mer? Kanske om du ger mig en till chans.. Men du har gett upp hoppet på det som kallades för äkta kärlek så får tacka för tiden jag fått tillbringa med dig och hoppas du hittar någon bättre än mig, för jag har inte varit världens bästa flickvän, men vill iallafall att du ska veta att jag har försök och även försökt få dig att må bra hela tiden.. Glöm aldrig att jag verkligen älskar dig.

Jag saknar dig redan.
Puss, Ronja.




Hur kunde du säga så till mig?





Ny favorit. 
Beyonce - Helo.



Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Trött, träningsvärk och olagligt kär..



Har precis hoppat hopprep, och ska göra lite situps snart. Jag har hört att enda sättet att ta bort träningsvärken är att fortsätta träna så det är bara att börja träna på fritiden också då. Har träning tre gånger i veckan. Måndagar, Onsdagar och Torsdagar. Idag har jag bara suttit hemma till halv 5. Då åkte jag och Nicole till Skärholmen och åt pastasallad, jag tog med tonfisk och Nicole med kyckling. Efter det gick vi runt i affärer, jag hittade ingenting men var heller inte på det humöret att jag orkade kolla heller. Nicole hittade en jätte fin midjekjol, den passade henne jätte bra. Har huvudvärk alldeles för ofta har jag märkt, kan inte ens vara i ett ljust rum när jag har ont i huvudet. Kan det vara migrän?

Eftersom jag inte har någon kamra mobil nu så lägger jag istället för nya bilder ut gamla så slipper det se så tomt ut med bilder. Förklarar även var och i vilket sammanhang bilden är tagen i så det finns en chans för er läsare att också förstå.



En bild på mig och Sara efter att vi solat solarium i Hornstull.


Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



leéndet på läppen kanske inte alltid är äkta, tänk på det.



Jag är den typen som alltid ler, jag är alltid glad. Även fast jag är ledsen vill jag inte visa det och då ser man även mitt leende. Jag får ofta höra av vännerna, familjen och lärarna i skolan att jag är en glad tjej som ser fram emot allt, men då är frågan? Finns det verkligen någon person som ser fram emot allt, som alltid är glad och som aldrig är ledsen?
Jag personligen vet ingen som alltid ler, för jag tror att max hälften av alla som spelar glada hela tiden ligger hemma och stor gråter innan de ska lägga sig, de somnar i sina tårar och vaknar och då börjar en ny dag och då visar man bara den positiva sidan, medans såret i personens hjärta skaver som bara den.

Lägger ut denna bild för den passar bra in på texten jag precis skrev.



Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



Vill föralltid vara din.



Gick inte till skolan idag, ni alla vet väl att man ibland kan ha dagar att man inte orkar med någonting? Sån dag har jag idag tror jag, men endå vill jag bara göra massor av saker. Vill åka till skärholmen, men då tänker jag "nej det är tråkigt att åka själv".  Tänk va gott det hade varit med pastasallad nu? muuums. Juste, jag fick ju tillbaka min mobil i fredags men lämnade tillbaka den igår redan. Den var fortfarande sönder så lämnade in den på reklamation så om två veckor ska jag få en helt ny mobil i samma prisklass som min gamla såklart. Så tycker jag jätte synd om Hannis som har fått magförgiftning, gumman det kommer att bli bättre!  Själv har jag träningsvärk men även det kommer att bli bättre. I sommar ska jag ha magrutor och inte matrutor så det är bara att sätta i gång och ge allt de sista månaderna nu Ronja.
Sommaren 09 är lätt min sommar. Kommer garanterat att åka utomlands och då kommer jag pressa i solen, jag tycker att det är så fint att vara brun. Det roligaste med sommaren är att man oftast klär sig lite extra fint, man har fin färg på kroppen och man känner sig helt enkelt mycket fräschare. Tänk om jag även har min dröm i sommar? Då kommer allt att vara underbart. Då kommer allt att vara stor lycka, massor av skratt och även nya minnen att få dela med dig.

Dagens låt: Akon feat Kat deluna - Right now.

Jag älskar dig.
Puss, Ronja.



thank you for everything, i will love you forever.



Kom hem från träningen för en stund, är helt slut som människa just nu känns det som. Det var ett tufft pass idag. (Det är boxning jag tränar).  Efter träningen passade jag och Nicole på att basta och det var riktigt skönt det iallafall.
Här sitter jag och känner mig fräsch, han precis badat klart. Imorgon kommer jag nog att ha fetaste träningsvärken, men det är bara positivt från mitt håll för då vet jag att jag tränat bra idag. Ser redan fram emot träningen på Onsdag.

Sitter och lyssnar på en låt som jag tycker passar väldigt bra in på mig just nu. Lost Without You heter låten och hon som sjunger den heter Delta Goodrem. i låten hörde jag en mening "how am I gonna be strong without you, I need you by my side ".
Just nu är denna låt, min låt. Jag är ingen svag tjej.. Nej det är jag inte. Men de flesta vet nog hur det känns när man väl är kär, när man bara svävar i luften och känner sig som den lyckligaste tjejen någonsin, så vill jag kunna känna igen.
Kan nog glömma den känslan för nu är allt ..................................................... :(

Puss, Ronja.




Tillbakadragen.



Nu har perioden kommit tillbaka, perioden som får mig att känna mig ful, äcklig och helt världelös.. Idag den 8/2 har varit den värsta dagen på länge, har inte mått så dåligt som jag gjort idag på länge. Känner din doft vart jag än går, har dig i tankarna vart jag än går och drömmer om dig när jag väl somnar. Du är som min skugga, du är med mig vart jag än är. Jag börjar fantisera att jag hör din röst, och när jag väl hör det kommer leendet på läppen, men sen när jag inser att jag bara har inbillat mig kommer jag tillbaka till verkligheten igen. Varför ska man behöva må dåligt?
Kommer jag aldrig få se dig på de sättet jag gjort tidigare? Med ögonen tårfyllda försöker jag förstå varför falskheten ska få härska, varför kan inte sanningen få ta över? Det är så mycket i mitt huvud just nu, orkar inte med så mycket längre.. Räknar dagarna tills de blir bra igen, blir det aldrig bra igen så får jag tacka för alla underbara minnen jag fått tillbringa med dig och försöka gå vidare på egen hand.

Lämna mig aldrig.
Puss, Ronja.



.. Bilden talar för sig själv.



Ställer mig frågan, varför kan inte allt bara vara som förut?




Puss, Ronja.




Hos Nicole. <3



Gårdagen börja bra men sluta dåligt, värre har dagen varit idag och nu är den bajs!

Ja nu ska jag berätta lite kort om hur kvällen hos nicole var.
Kvällen började inte direkt när jag och Miranda kom dit eftersom vi satt och vänta på Hannah, Fia och hennes kille. Men vid 21 tiden gick jag, Nicole och Miranda ner och mötte upp Fia och Hannah. Vi stod i 20 min i fittja centrum för att vänta på Fias kille (kallt vare). Efter de gick vi hem till Nicole och då tog de fram deras dricka, jag och Miranda drack inte. De börja dricka och man märkte sakta hur deras hjärnor började bli konstigare och konstigare, Nicole var min solstråle igår, hon fick mitt leende på läppen när hon började dansa, fyfan va du dansar roligt Nicole. Hannah dansade också, men hon hade bättre takt än Nicole, Nicoles takt kom lite före låtens takt och det såg helt sjukt ut HAHA. Ja som sagt, jag och Miranda satt och skratta nästan hela kvällen. En sak hände och allt vände, blev ledsen och åkte hem istället.



Lite bilder skulle inte skada att lägga ut.



Miranda, Jag och Hannah, sätter på Hannah ett kompis armband (a).




Fia och hennes kille myser i soffan.




Hannah, Miranda, Nicole, jag och Fia chillar gärnet asså.




Nu är hannah igång och dansar.



Likaså med Nicole (danskungen haha).



Puss, Ronja.



hos nicole.



Sitter hos Nicole med Miranda.. Vi väntar in de andra människorna och sedan är de bara att börja köra igång. Men först ska vi ner till fittja centrum och köpa jordnötsringar (smaskigt).
Det kommer säkert att bli massor av bilder idag så lägger även ut de imorgon.

Puss, Ronja.



min dag.



Hej, idag har min dag varit lång känns det som. Jag vaknade 20 över 8 för att möta upp Nicole i fittja klockan 09.15 och sedan åka till ekenbergska gymnasiumet (blev besviken, det verkade inte alls bra). Efter det tog vi bussen tillbaka till fittja efter en timme ungefär, där på ringer min farmor mig och frågar om inte jag vill komma över. Hon bor i Farsta och jag tänkte " resan hela vägen dit är lång, hur ska jag orka?" Men beslöt mig endå för att åka, det var så länge sen vi umgicks så. Men först åkte jag hem och hämtade mig mp3. När jag väl kom hem till henne till slut kändes allt bra! 
Vi pratade om allt, precis allt och det är skönt, lovar att komma oftare. Efter någon timme så kom även Miranda dit och även vi satt och pratade en stund, vi gick sedan till Farsta centrum och gick runt. Miranda frågade om hon fick sova hära och jag sa ja.. Största delen har vi spenderat i fittja och promenerat m.m. Träffade Jenifer så vi var även med henne. Vi drog till donken i hallunda och var där och sedan tillbaka till fittja där vi inte gjorde så mycket. Men det bästa med hela dagen var iallafall att få träffa älsklingen. Och nu sitter jag här och bara tar det lugnt.. Miranda ligger och sover medans jag ska lägga in lite nya låtar i min mp3.



Dagens outfit:


Svarta vanliga tights från gina tricot (99 kr)
Svart linne från H&M (149 kr)
Vit cardigan från H&M (259 kr)
Svart skinnjacka från gina tricot (500 kr)
Vit halsduk från åhlens (179 kr)
Vita vantar från åhlens (99 kr)




Puss, Ronja.



Soaking Wet - Justin King





Puss, Ronja.



Kan man få huvudvärk genom att bara sitta och tänka?



Rubriken är något jag verkligen vill ha svar på, min hjärna tänker på så mycket och får inte ett enda svar tillbaka. Men nu är jag på lite bättre humör, så det är ju ändå en fördel. Sitter och chattar med Omta om hennes och min brors student och jag ska spikat vara med på flaket. Lyssnar på bra musik nu som får mig att röra kroppen (i like). Vad har jag gjort idag då? ja det är en bra fråga.. Lite allt möjligt faktist. Åkte till fittja runt tre tiden och var med Nicole, efter en stund kom Hannis och då gick vi och åt. Efter det åkte jag hem, var hemma ensam en stund till Sara smsade mig och frågade om jag ville hem till henne och plugga lite så jag beslöt mig för att endå gå. Jag är jätte ledsen, har inte fått tillbaka min mobil och det har ändå varit på lagning i snart 1 månad och några veckor.. Aja ska väl till Hallunda efter att jag varit i Södertälje.

Vet ni vad jag har kommit på?
Att jag faktiskt tycker om att sjunga, jag har absolut inte den finaste rösten. Men att sitta och sjunga till musik i sin ensamhet är otroligt mysigt tycker jag haha. Tycker även om att sjunga i duschen, nu vet ni även vad jag gör i duschen haha.. Jag har en dröm, en underbar dröm som kanske inte är så viktigt för det flesta. Men hade denna dröm slagit en hade jag levt i lyx, jag skulle åka utomland och shoppa varje dag.. Tänk er att vinna en miljon? eller varför inte två? hahah.. nej jag är inte bortskämd, det är som sagt bara en dröm som jag har. Gud säger jag bara!
De finns en till dröm, en dröm som jag verkligen hoppas på ska bli verklig. (i hope).

Nu känner jag att jag inte orkar skriva mer, så jag skriver mer imorgon!
Puss, Ronja.



Snart är det sommar (?)



Nationella gick bra, skrev 8 A4 sidor men det är ju ändå innehållet som räknas och även innehållet var bra!

Sitter hemma nu bara och tar det lugnt, ska till Nicole om en stund. Vi ska nog bara ta det lugnt.. Men nu ska jag bara ta det lugnt tills Nicole skriver. Skriver mer ikväll!

Puss, Ronja.



Det här är ingenting jag vill...



Texten och rubriken hör inte ihop.

Sitter här med halv öppna ögon, har nästan inte sovit någonting i natt och det känns verkligen. Skulle bara vilja lägga mig och vakna upp så är allt bra igen. Om 20 minuter börjar jag skolan då jag ska ha nationella.. Känner mig inte så koncentrerad men måste iallafall göra mitt bästa. Nu ska jag sätta på mig jackan och stövlarna sedan dra mig upp mot skolan, sen vid elva igen kommer jag hem och sover.

Puss, Ronja.



Alltid skön känsla efter att man legat och kopplat av.



Sitter här och känner mig hur fräsh som helst. Klev nämligen precis upp ur badet som jag legat i över en timme nu, hade även på ansiktsmask idag pga av alla utslag sminket gett mig. Måste vila lite från brunkräm m.m, de förstör huder så otroligt mycket. Läste två klick tidningar under tiden som jag låg och värmde mig lite. Hade varmt varmt varmt vatten idag just för att jag fått ont i ryggen och musklerna kopplar av i varmt vatten.. Hade även levande ljus runt omkring mig, riktigt mysigt. Idag har jag inte gjort så jätte mycket, var i skolan och efter skolan har jag bara varit hemma och tagit det lugnt (även pluggat). Imorgon är det nationella, del B. Man ska skriva en uppsatts som pågår i tre timmar, det ska nog gå bra.. Bara att använda fantasin så bra som möjligt. Efter nationella slutar jag, ska väl äta i skolan sedan hem och bara ta det lugnt. Det är boxning imorgon, får se om jag går. Beror på Nicole. På fredag ska jag och Nicole till ekenbergska gymnasiumet i södertälje och cheka om just de gymnasiumet är något för oss, (mig?). Nu ska jag iallafall gå och fixa mitt hår och sedan vänta tills klockan blir 21 då jag ska kolla på efterlyst. Skriver mer senare eller imorgon. Ha det så bra!




Puss, Ronja.



nationella i svenska del A.



Sitter i skolan och kan inte delta på idrotten idag pga förkylning.
Har haft nationella i svenska del A, det gick jätte bra för mig faktiskt.
Jag är så så så trött om jag säger så, har sovit i ungefär 3 timmar i natt.
Skriver mer när jag kommer hem.

Puss, ronja.



kissed your lips.



Vi simmade i ett kärlekens hav..
Jag dök ner till botten,
tog upp mitt hjärta och lade den i din hand,
kysste dina läppar och dog i din famn.
Dog i kärlekens namn. Jag älskar dig..
Älskar du mig lika mycket som jag älskar dig?
Är du rädd att förlora dina nära och kära?
Vilka betyder mycket för dig?
Du betyder oerhört mycket för mig.



Puss, Ronja.



Raaaaaasta man.



Junior Kelly - Rasta Should Be Deeper









Puss, Ronja.




du och jag är en självklarhet.



Någonting var konstigt med bloggen igår, man kunde inte logga in på flera timmar. Och nu när jag loggade in så såg jag att alla mina kommentarer jag fått har försvunnit? Dåligt system bloggarbetarna, ska ni hålla på och göra om sidorna så kan ni iallafall se till att man får ha kvar sina saker.
Idag känner jag mig iallafall betydligt mycket bättre i kroppen, har bara lite hosta kvar och det är nice. Imorgon har jag nationella i svenska men det kommer nog gå bra så jag är inte nervös, på torsdag har jag ett so prov så jag måste sätta igång med pluggandet för just nu kan jag absolut ingenting. Vårterminen kommer vara stressig, vi kommer ha mycket prov och sen måste jag ju ha hunnit välja 5 gymnasium innan den 16 februari. Det dåliga med mig är att jag alltid gör allt i sista sekunden och då blir allt så mycket stressigare och det slutar med huvudvärk.

Men men nu ska jag torka håret eftersom jag precis badat, efter ska jag fixa till mig lite och följa med mami ut och fixa lite saker, så jag skriver mer lite senare.

PS, imorgon kanske min mobil är klar från lagningen så då börjar jag att lägga ut bilder igen.
Puss, Ronja.



You're Beautiful.



Sitter hära och bara tar det lugnt, jag och bror är själva hemma pga att mamma och pappa är hos grannen. Vi kollar på beck, men de är nyheter så den börjar kvart över igen. Jag har sovit bort hela min dag idag och det har varit skönt med extra mycket sömn faktist. Något som inte är så bra är att jag inte kommer hinna bli frisk tills imorgon och det betyder med andra ord att det inte blir någon skola för mig imorgon heller.. Det känns som att jag ligger efter i så mycket just för att jag varit sjuk så mycket på sistonde. Men det är inte mitt fel att jag är en olycksfågel.
Vill träffa älsklingen men det går inte nu när jag är såhära, det första jag ska göra när jag blir frisk är och träffa dig promise. Men nu är klockan så mycket som kvart över så nu ska jag röra mig in mot vardagsrummet och kolla klart på beck. Kan inte ni ge mig lite tips så jag får bort smärtan i halsen?

Puss, Ronja.




jag måste lära mig att visa mig starkare.



Rubriken säger så otroligt mycket, jag känner mig svag och att jag inte har någon betydelse längre. Känner mig tom i kroppen, vad kan jag göra när jag är så kär som jag är.


Godmorgon/Eftermiddag.
Idag vaknade jag med en jätte jobbig nackspärr, kan inte svälja för att jag har så ont i halsen, hostan gör så att jag får huvudverk och nu känns ingenting bra. Kan jag inte blir frisk och bara börja må bra i min kropp igen?
Idag händer det nog inget speciellt, skulle åka till Farsta och Stan men orkar inte det idag, måste vila och försöka bli frisk tills imorgon då jag har skola. Har ni några planer för idag?

Puss, Ronja.



Skridskor skridskor, ye ye *nöff*



(Bara jag och Nicole fattar rubriken, hahahaha!)

Jag hatar att vara sjuk, problem med andningen och även en sån jobbig hosta som får mig att ibland tro att mitt hjärta ska åka med nästa gång jag hostar typ. Inget mer om min sjuklighet nu iallafall. Idag har jag varit på bio med Nicole och Miranda, vi såg filmen Benjamin Buttons otroliga liv. Vi gick ner och handlade innan bion skulle börja och med oss in i biosalongen fick vi; lösgodis för 83 kr, chips och julmust för 3 kronor (?). Vi åt inte så jätte mycket under bion, jag tappade typ ut halva chipspåsen. När bion var slut skulle vi ner till donken och äta men vi ångrade oss lika snabbt som vi åkte ner för rulltrapporna, det var så otroligt mycket folk så vi beslöt oss för att åka till Hallunda och äta istället. Men Miranda skulle inte med så i Skärholmen tog hon tunnelbanan mot Ropsten och hoppa av i Liljeholmen där hennes styvpappa skulle köra hem henne. Jag och Nicole har självklart sån tur med tunnelbanan så vi fick vänta i 14 min för att den skulle komma, men efter någon minut eller så, såg vi Bisot och Sara så vi stor och pratade med de en stund efter de kom tunnelbanan och vi åkte och åt, där träffade vi på Gia och Lena och även Sandy som jobbade, åkte sedan till fittja för att gå hem till Nicole och hämta min väska, gjorde det och satt med henne i typ tio min, sedan rörde jag mig mot tunnelbanan i fittja och skulle åka hem, fick vänta ensam i 10 min tills tunnelbanan skulle komma, tråkigttråkigt.




Nicole på bussen på väg till Skärholmen.



Nicole på väg till Donken. (stolt fotograf)



Nicole på Donken.
(jag var inte sugen att ta bilder idag, därför är inte jag med).


Puss, Ronja.