-






Red lips








Tonight you will be my cocaine



Jag ljuger om jag säger att jag inte tänker på dig än idag. Jag börjar få svaga bilder i mitt huvud och det är nog det som gör att jag börjar tänka nu, just för att det är över och gått en sån lång tid sen sist. Jag har tacklat allt bra kan man tycka. En sak som är säkert efter det här är att förhållande inte är någonting för mig, inte just nu iallafall. Blir jag kär så är jag fast, det är så svårt för mig att bara "släppa" taget och fortsätta vidare som vanligt.

Äh fuck det här nu, ska fortsätta vara lite social. Är i hallunda, så skriver när jag är hemma igen.



No one like you



Rubriken säger mer än 100 ord. Vad gör ni? Jag ligger i sängen och lyssnar på musik. Ska snart lägga mig, är super trött. Idag efter skolan så åkte jag till fittja, färgade Steffis mammas hår och sen gick jag hem och umgicks med mamma, sedan mötte jag upp Steffi och Pendah.





Förvirrad tjej



Efter skolan så mötte jag upp Steffi och vi gick runt i Skärholmen och kollade runt, väntar tills pengarna kommer så det blir lite shop för våran del, sen mötte vi Ollis och åkte hemåt, eller jag åkte till mammas kompis i Hallunda där även mamma var och de åkte hem. Kom hem och kollade på efterlyst och sen har kvällen bara flytit på.



Gah vem vänder man sig till, det här gör mig galen. Fattar ingenting, vet inte vad det är som oroar mig men har en klump i magen. Jag vet att jag låter helt skum nu, men förlåt är så förvirrad och varför är jag förvirrad då? Jo inte ens det vet jag.

Ligger i sängen nu, ska snart lägga mig.. Börjar tidigt imorgon :/ Orkar inte med skola heller, vill bara ligga i min säng och tänka klart. Skolan går som den ska, bara att jag tycker att dagarna har börjat gå alldeles för sakta nu när jag vet att lovet är nästa vecka, kärleken? Vad ska man säga om kärleken? Vad är kärlek? Efter mitt förra förhållande så vet jag inte om jag vill ge mig in i något nytt, inte än iallafall. Familjen? Min familj är världens bästa, finns alltid som en hjälpande hand när man behöver stöd. Vänner? Jag har lärt mig att se skillnad på vänner och kompisar och det gör mig glad, det finns vissa som kommer när allt går bra men backar när det inte alltid går som det ska men man brukar säga att de äkta kommer när de falska går, check.

En person som orkar med mig och står ut med mig är faktiskt Steffi, dag in och dag ut får jag ett sms från henne, Hur mår du? Vill du träffas? Vad gör du? Steffi att jag har dig gör mig så glad, du är unik.




X:ad



När ni känner att ni inte orkar tänka mer, när allting inte går som du tänkt dig, vad gör du då? Jag är trött på allt, jag saknar och det stör mig. Hur kan man sakna personer som får en att må dåligt? En sak jag verkligen hatar är lögner, lögner och jag kommer inte överens.

När allting kändes bra, när man heller inte kände ilska då börjar man tänka.. Varför söker man sig till de personerna som egentligen inte är bra för en? Jag menar inte att personerna är dumma och dåliga i allmänhet, just att jag o de inte kommer överens och är helt olika.

Det är så mycket funderingar just nu, jag kommer aldrig få svar men det är bara att acceptera.




-



Vaknade precis så ligger kvar i sängen, ställde klockan på 20 över men vaknade lite tidigare. Ska snart upp och fixa mig lite, vad som händer idag vet jag inte men vi hörs lite senare iallafall :)



All i do is win



Hello, hur mår ni?
Sitter i hallunda just nu, har inte gjort så mycket och kommer nog inte göra det heller. Funderar på att skriva in mig i gymmet idag..
Jag hatar att sakna dig.



Igår och idag.



Bion igår var helt suverän, den var super bra! Vi åt och umgick innan bion och efter åkte vi hem, jag var hemma en stund och sen kom ett par kompisar och plockade upp mig, sov inte hemma inatt. Åkte hem idag, duschade och bara umgicks med mamma, sen mötte jag upp Steffi och vi har bara tagit det lugnt idag. Har studiedag imorgon, otroligt skönt.




-



Berätta inte dina hemligheter för din kompis, för din kompis har också en kompis.




Ny duschad



Kom typ nyss ut ur duschen, rakade mig, smörde in mig och målade naglarna, både tår och fingrar haha.. Nu känner jag mig fräsch :) Väntar på att Nicole och Steffi ska komma, vi ska väl sitta här och bara umgås och sen åker jag på bio :) Mys!




Kär i den förbjudna kärleken.



Ojoj, jag kan höra låtar som ger mig riktiga flashbacks. Det är sånt här jag inte gillar, vet inte riktigt hur jag ska reagera, hur jag ska tänka. Saker som påminner allt för mycket om dig blir jobbigt, hade det varit förut hade jag blivit ledsen och inte kunna tänka klart, det har förändrats nu men det är klart att det blir jobbigt, du var ju den första trots allt :)

Musik har så mycket känslor, jag sätter på en låt efter mitt humör och det hjälper, just nu spelas "Don Omar Feat Tego Calderon - Los Bandoleros". Lyssnade på den mycket förut, biten och rösten är super.

Saker kan inte alltid gå som man vill, man måste ju lära sig att acceptera också. Man kan inte bara ta, man måste ju ge tillbaka också. Allt går som en cirkel, allt snurrar runt och man måste lära sig det, man måste kunna hantera det och jag har precis lärt mig det.




Bild bomb - Veckan som gått




Fick håret tvättat i skolan utav Josefin


... Sen stylade hon de dessutom


Jag och min egna frisör =D


Steffi tog bild när jag sträckte på mig?


Min vackra ängel


Jag och bebis


Jag och bebis


Bebis ♥


Mamma och bebis.


Haha klockren.


Mina ögonstenar :)


Ego jag


Ego jag


Ego jag - Äcklad? haha


Ego jag


Ego jag


Mina tjejer





-



Hej :)

Gick inte till skolan idag, tappade bort mitt sl kort igår så fick vakna tidigt idag och beställa ett nytt, tur att allting löste sig iallafall. Somnade om och sen väckte mamma mig, vi tog en lång promenad och handlade. Nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt, är tröttis. Ingen aning om vad som händer idag heller, hoppas på något roligt.


Världens sötaste Sara haha :)




..



.. Ligger och lyssnar på musik, börjar bli ganska trött så ville bara säga godnatt! ♥



Dag 21



Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.




jag hatar rubriker



Känslan sveper igenom kroppen, underbart och enkelt formar sig ett leende på mina läppar. Jag är glad och vill alltid känna såhär, vill inte att någonting ska komma imellan. Jag är inte dum, men är inte världens smartaste heller. Trots det så vet jag inte hur jag ska få fram allt, känns knäppt men.. Haha virrar till det för mig själv just nu men nu är jag glad, and i love this fellings.

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world. Like I'm the only one that you'll ever love. Like I'm the only one who knows your heart.


Bäst bästa Asia. ♥




Happy



Hello :) Vad gör ni? Själv har vi frisörteknik nu och ska ha egen hårvård. Josefin ska tvätta mitt hår och göra lite volymföning. Jag ska tvätta hennes hår och lägga in färgschampoo, snyggt!

Idag känner jag mig tröttis, på mig har jag pappas tjocktröja och tights, saknar dig redan pappa. Inga speciella planer med än att träffa Steffi. Jag är glad, det känns som att någonting bra kommer hända men jag ska inte lägga öga nu. Hoppas att det blir som jag tänkt mig, jag hoppas verkligen den.

Hur skönt är det inte att logga in på facebook och se det här från världens bästa Steffi.

Steffi Posavec
Hjärtat du är så underbar de finns ingen som dig, jag är så glad att vi har den här kontakten som vi har idag och som vi alltid kommer att ha. Jag är så glad att jag har dig som vän, Kommer alltid att finnas här för dig så som du har funnits där för mig. Du har ett stort hjärta av guld och du är sån omtänksam människa :) Love you ♥

 ungefär en timme sedan
· · · · Visa vänskapssida



-



Tänker inte, ska inte och vill inte falla igen. Denna gång ska jag bita ihop, tänker inte falla tillbaka. Jag är stark, jag vet att jag klarar mig. Jag har kommit hit och är inget annat än stolt över mig själv, vet vilka jag kan och vill ha i mitt liv nu och tack, tack att ni är ni.

Nu ska jag lägga mig, hade stuidedag idag så har bara tagit det lugnt, varit i skärholmen och ute med Steffi. Nicole var även med i skärholmen hon också.


Älskar dig.




Det går bra nu



:D Såhär glad är jag nu, klumpen i magen försvann och kompis, det går bra nu. Idag har jag varit med mitt hjärta, vi har bara tagit det lugnt som vi alltid gör haha. Vi hämtade även ut biljetterna idag, me like.

Legat hemma hela kvällen och bara varit osocial mot allt och alla, spel och lite chatt har ordnat min kväll. Ska snart lägga mig, pussis.




trött..



Jag önskade att jag kunde förklara för er hur jag skriver nu, mina ögon är knappt öppna och allt jag vill är att sova.. Hörs sen, puss.



-



Idag hade jag film mys hemma hos Nicole tillsammans med Steffi, mys tjejer :)






Dag 19 och 20



Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Jag har ingen bild med det senaste är en tröja från hm, med puff arm.

Dag 20 – Min favorit film.
Utan tvekan är min favoritfilm the town. En otroligt bra film som man inte tröttnar på, en till film som är bra är nog taken. My name is khan är också jätte bra. Haha jag älskar filmer =)



Min helg



Jag är sämst jag vet, förlåt för en dålig uppdatering men känner inte för att skriva nuförtiden. Lovar ett inlägg varje dag minst iallafall, hur mår ni? Jag är trött och pigg samtidigt?

Kanske ska berätta vad jag har gjort de senaste dagarna, i fredags var jag hos en kompis, vi satt och umgicks.  Vi var 7 st hos henne, drack och bara umgick. Halv 6 på morgonen gick jag och Nicole hem till henne och sov, vaknade 10 på morgonen? Satt och pratade en stund och sen åkte jag hem, duschade och bara var med mamma. Sen gick jag tillbaka till min kompis, lite drama kom i vägen men lät det inte förstöra min kväll, gick tillbaka till henne och sen kom några killkompisar hem och så körde en av de hem mig :) Söndags spenderade jag med Steffi och sen gick vi till nicole, vi tog en promenad innan vi gick dit.

Nu sitter jag i skolan vilket ni redan kan lista ut redan, tänkte bjuda på lite bilder jag tagit under helgen.








 




-



Oooouff så skönt. Är så glad, gah älskling :) Haha vad gör ni? Jag tar det lugnt, ska sminka mig snart och sen kommer Steffi. Vi bokade biljetterna igår, längtar.

:D Såhär glad är jag nu.



Pain



Magen viker sig två varv, gud så ont det gör.. Ligger i sängen, ingen skola för mig imorgon, det gör för ont.. Vad gör ni? Hur mår ni? Mina läsare har stigit rejält, alltid lika roligt att se det :) Skriver mer imorgon.




-



Jag måste få skriva av mig, måste få dela mina tankar lite. Jag känner sån ilska/sorg, jag vet inte hur jag ska förklara, vet inte hur jag ska få fram det utan att det ska låta helt patetiskt eller dramatiskt. Jag inser för varje dag vad det är jag gick miste om, för varje dag som går lär jag mig att leva med det och för varje dag inser jag att livet går vidare, trots det, trots det jag redan vet är det någonting långt där inne, inne i hjärtat som skriker.

Ni som stod mitt hjärta nära, jag är inte ledsen angående det här, trodde jag skulle vara det. Men nej, det är ilska, besviken är jag, besviken är rätta ordet. Jag får inte fram ord, jag kan inte förklara.. Händelsen är inte intressant, det intressanta är det man får höra, det som skadar en mest, det man aldrig trodde man skulle få höra, okej kan inte skriva att det är intressant för då låter jag bara som en tjej som gillar drama, om jag själv fick välja hade jag skippat det, skippat höra. Men som mami alltid säger, hur man än vänder och vrider på allting så kommer alltid sanningen fram.

Idag, idag har jag fortfarande inte insett och kommer nog inte göra det, inte på ett tag iallafall. Jag lever vidare mitt liv och ler och är tacksam att jag vet vart jag har alla nu, bättre sent än aldrig brukar man säga.




Dag 18



Dag 18 – Vad jag åt idag.

Frukost : Macka och juice
Lunch : Nuddlar och korv
Middag : Wok




Godmorgon



Godmorgon. Sitter i skolan och har något konstigt ämne och vi har fått ett prodjekt nu som vi ska göra, handlar om tema bröllop. Slutar efter lunch idag, har så ont i magen. Ska hjälpa till nu, puss!


Tjaba!




Bild bomb





















 




I skolan hade vi tema mat, jag fick sushi och min och Mathildas frisyr blev:





Dag 17



Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Det skulle utan tvekan vara någon kändis, typ.. Jessica alba, Megan fox eller Kim kardashian. Varför? Jo  för att jag konstigt nog skulle vilja känna på den uppmärksamheten de behöver känna på varje dag, skulle vilja leva ett lyxigt liv och inte behöva tänka ekonomi något, vara super duper fin, helt perfekt helt enkelt och bara glida runt lite haha.


Kim kardashian..


Jessica Alba..


Megan fox..



-



Jag är så trött, har så ont i huvudet och vill bara lägga mig ner och sova.. Ha en bra dag idag!



School



Idag var det en lång lektion, började dagen med marknadsföring och sen historia, slutade halv 4 idag alltså. Efter skolan så åkte jag och solade, sen hem och va med Steffi en stund, pluggade sen i tre timmar och hoppade in i duschen efter. Nu ligger jag i sängen och rullar på fingrarna, nej men det är jätte tråkigt..

Hur mår ni idag? Vad har ni gjort idag? Kommentera! :)



Dag 16



Dag 16 – Innehållet i min väska.

-Plånbok
-Papper
-Mobil
-Nycklar
-Sl kort
-Ipod
-Smink
-Tamponger
-Näsdukar
-Penna

Kanske har glömt något, men det här är det jag kommer på.



.



Nu sticker jag till skolan, trött är jag också. Vi hörs sen.



.



Nu sticker jag till skolan, trött är jag också. Vi hörs sen.



let me know



Kom nydligen hem, bion var sjukt bra! Varit med Nicole från 2 idag.. Puuuuh, skönt att vara ifrån henne lite, mii gose, i love you girl haha.. Nu ligger jag och lyssnar på Eminem? Ska sova snart, ville bara skriva så ni vet att jag fortfarande är vid liv (y)









-



Jag är helt galen, galen i dig! ♥




Tja







Gissa vad jag gör just nu? Haha jo inget annat än sitter hos nicole och leker med barnen. Har ont i huvudet, men det går nog över snart. Ska på bio lite senare som sagt. Hur mår ni idag?



Bio mys ikväll



Godmorgon, eller idag var jag duktig och vaknade 11 faktiskt. Körde en brottnings match med bror och vem tror ni vann.. Haha inte jag iallafall. Ska snart hoppa in i duschen, blir bio ikväll, mys :)




Dag 15



Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Någonting jag verkligen ångrar är att jag inte tog vara på tiden då jag verkligen mådde som bäst, det finns så mycket, onödig och små grejer jag idag vet att jag skulle hantera så mycket bättre. Det jag menar är att jag lärt mig att inte ta någonting för givet, allt kan vända och då står man där.

Jag skulle vilja spola tillbaka tiden lite, då det var du och jag. Jag skulle hantera oss så mycket bättre, förstå och visa att jag verkligen älskade dig för den du var och inte för någonting annat. Man ångrar ju på sätt och vis att man inte gjorde det bättre, visade den kärleken jag hade i mig mer istället för att vara tyst men nu vet jag.. Till nästa gång :)

Godnattis.



idag











Dag 14



Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


Ungefär ett år sedan :)



u s c h p å s n ö



Det kan inte vara sant, herregud.. Snö nu igen?? Aja på med vinterjackan och vinterskorna igen då medans igår gick man med tunn jacka och gympaskor. Ska till tunnelbanan och sen praktiken, hörs när jag kommer hem igen.


Bjuder på en bild så länge, hörs sen!




Dag 13



Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Det mysigaste utav allt skulle vara att ha sitt bröllop utomlands men det är bara en dröm. En sommardag, varmt ska det vara och solen ska skina. Mina nära och kära ska vara på plats, en fin vit bröllopsklänning med världens underbaraste man vid sidan om. Efter blir det fest fest och fest, sen sticker jag och min man på smekmånad, till något underbart land och vänner/familj får stanna i sverige.


Wow titta vilken fin klänning..




Mys pys



Slutat skriva om mina dagar haha, vaknade och fixade mig lite och stack till praktiken. Där färgade jag ena frisörens hår och hjälpte till med små saker. Imorgon är det ju sista dagen på praktiken också, lite tråkigt tycker jag faktiskt. Igår efter praktiken så åkte jag och handlade en super söt jacka från hm, idag mötte jag upp nicole i stan och vi gick runt lite i stan sedan åkte vi hem till henne. Pendah kom även dit och vi satt där ett bra tag, just nu ligger jag i sängen och ska väl lägga mig snart antar jag.





Dag 12



Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


Mallorca i spanien, ett mycket fint ställe som jag varit i 5 gånger.



1/2-11












MIN ÄNGEL!





.



Buhu jag är så trött, ska ut med steffi en stund och sen måste jag ju hem och duscha. Blivit sämst på att blogga men intresset kommer nog att komma tillbaka,

pussis



Godnatt :)



Nu ska jag sova, skriver mer imorgon.. Juste lova lite bilder från mitt födelsedagsfirande.


Ipek, jag och nicole.


Jag och bästis.


Mathilda och jag :)


Asia, jag och mami.


Stephanie och sara.


Jag och zak.


Azme, jag och zak.


Cempa


Asia och zak.


Lejla och mamma.


Jag och olle.


Vi igen.


danskungen


Olle och sandi.


Noa, jag och  nicole.


Asia, jag och steffi.