dålig uppdatering



Hej, har ni saknat mig? :) 

Vaknade av att Nicole smsade mig och frågade om vi skulle till gamla stan och ta en glass och sen promenera till t-centralen. Sen frågade hon mig och jag visste hur man gick och jag började skratta. Ingen av oss kunde vägen så vi bestämde oss istället för att äta kina buffe och så blev det faktiskt. Sen gick vi runt i stan och bara tog det lugnt. Vi åkte sedan till Fittja, Nicole böt om och sen rörde vi oss till Alby. Mötte upp Sara och tog ett par tights och sedan rörde vi oss mot Fittja igen. Nu sitter jag hos Nicole pga av att det är så kallt ute. Efter att Nicole pratat med sin mamma så kanske vi ska ut en stund. Min mage ropar även efter mat nu också, funderar på att gå och äta någonstans eller ta en macka hos Nicole. Vi får se hur kvällen slutar. Skriver mer lite senare.



Man lär sig utav de man ångrar.



Från en rolig kväll till en katastrof kväll.. Men nu är nästan allt bra igen och har min Nicole här bredvid mig. Man begår misstag ibland men har lovat att jag lärt mig utav det och att det inte kommer att hända igen. Skriver mer senare.




Nu är jag hel igen!



 Igår ringde Nicole mig halv sex på morgonen igår, vi pratade om allt möjligt. Runt 12 träffades vi, vi träffades efter 5 veckor. En riktigt skön känsla faktiskt. Hon sprang emot mig och allt kändes helt plötsligt så bra, hade saknat dig så otroligt mycket baby. Vi promenerade lite, solade och pratade om allt möjligt. Efter ett tag så kom även Melli. Melli ringde sedan Shahin och frågade om vi fick låna hans VP och det fick vi. Vi alla gick upp till fittja berget sedan och bara satt där. Efter ett tag kom även Cami. Sedan blev de bras dags eftersom det blev lite små kallt. Men efter ett tag släckte vi brasan eftersom röken dödade oss. Fyfan haha. Lite senare skulle alla gå ner för de där berget utan att skada sig, ja det var väldigt mörkt ute hahaha. Jag lyckades ramla och slå rumpisen, men men jag är ju rätt så klumpig som alla borde veta vid de här laget haha. Vi tog en promenad till Masmo sen men jag och Nicole vände direkt och gick tillbaka till Fittja eftersom min habibi var så trött. Hon väntade med mig tills min tunnelbana kom och sedan gick åkte jag hem, men såg alla grannarna ute på gården som satt och rökte vattenpipa så satt även med de en stund innan jag gick hem.








 




Just call my name and i'll be there



Nu ska jag snart hoppa i säng, måste vara pigg och glad imorgon då jag ska träffa bästisen efter att vi varit ifrån varandra i 5 hela veckor. Hoppas det inte blir nå förseningar eller något så att de blir ändrade planer att hon inte kommer imorgon, håll tummarna för det gör jag. Har inte hört någonting ifrån någon på hela kvällen, är jag bortglömd kanske? har iallafall pysslat om mig själv lite. Målat naglarna m.m. Sitter med en hästsvans nu, satte upp de så direkt när jag kom ur duschen, får alltid så fint och vågit hår om jag har de i en hästsvans och låter håret torka så. Rolig information va?


En trött Ronja.



Stackars mig.



Minns ni när jag skrev att jag gjort illa knät och fick åka in till akuten på kvällen. Såhär såg det ut dagen efter akuten.





When love takes over.



Igår på kvällen gick det inte att blogga, mycket konstigt tyckte jag. Men de höll väl på att fixa och trixa lite med sidan. Spenderade kvällen med älsklingen igår, underbart. Idag har jag varit med mamma och pappa i stan. Vi träffade moster, kusin och Lasse där också. Vi åt på donken och sedan kollade vi runt och hade det mysigt. Direkt när vi kom upp så ringde grannen och ville att vi skulle upp och ta en fika. Vi gjorde det och sen på vägen hem igen så bestämde mamma och jag att vi skulle fixa till min utväxt i håret och jag blev såklart jätte glad. Men nu är de så att moster och de kommer och ska ta en fika så nej, inte fixa håret idag inte. Men kul att de ska komma! :) Nu ska jag bara ta en snabb dusch och sen vara lite social så vi hörs.



4 dagar kvar.



Vaknade runt 15 idag, klev upp och hjälpte mamma med maten. Kom på att jag ville till farmor så ringde henne och kollade vad hon gjorde. Hon var på väg hem så det passade jätte bra. Fixade mig lite och sedan satte jag mig på tunnelbanan och åkte hela vägen till Farsta. När jag väl kom dit så hade vi det jätte mysigt. Vi gjorde sallad och satte oss och åt lite, till efterrätt blev det blåbärspaj med vaniljsås. Riktigt gott faktiskt.  Sen kollade vi på tv och jag åkte hem runt halv 9. När jag stod och väntade på tunnelbanan så började 3 st bråka, sjukt. Nu sitter jag hemma bara, är trött faktiskt. Älsklingen kom förbi en stund igår också. Myyyyyyys.

Bilderna jag la ut i de tidigare inlägget är hos farmor, förra gången jag var där. Tog bilderna från hennes data *smile*.



bilder från farmor, :)







Besök till farmor imorgon?



Oj va tiden har gått fort. Klockan är ju nästan 05 och jag har inte sovit någonting, not goood. Ska väl förhoppningsvis lägga mig snart också. Vet ni vad jag har suttit och tänkt på hela kvällen? Det är att jag vill åka och hälsa på hos min farmor. Ska nog ringa henne imorgon om jag inte vaknar för sent, då orkar jag inte åka hela den streckan. Nej men det kan vara skönt och spendera några timmar där. Vet ni vad jag mer har gjort mitt i natten med trötta ögon? Målat tå och fingernaglarna svarta haha, lyckades få de bra iallafall. Nej nu ropar sängen.


Bjuder på en bild.



Bra dagar med er tjejer.



Igår spenderade jag kvällen med Melli, Sofie, Nettan, Claudia, Xebat och Josef. Vi tog det lugnt hos Nettan. Vi åt lite och sedan blev det film. Alla kollade utan Melli och Xebat, för de satt i köket och pussades istället haha. Efter filmen så promenerade vi till Tullinge centrum och åkte till Tumba. Vi satt i Tumba och väntade på bussen hem i ungefär 40 min.

Idag började dagen med att jag följde med mamma till centrum, pga att hon skulle felanmäla kylen och lite smått. Sedan handlade vi lite och tog oss en hamburgare sen. Efter de promenerade vi hem och packade upp sakerna och sedan gick vi ut på gården. Senare mot kvällen träffade jag Melli, Nettan och Sofie. Vi drog till donken och satt där en väldigt lång stund haha. Efter de tog vi en lång promenad och sen väntade vi på Melli och Nettans buss i Hallunda centrum. Sen rörde jag och Sofie oss mot tunnelbanan, jag följde med henne till fittja. Vi gick upp till fittja centrum och satte oss ner och prata lite eftersom det var 11 min tills min tunnelbana skulle komma. Ja vi pratade så mycket att vi missade att tunnelbanan kom så vi fick vänta på nästa tunnelbana som kom efter 17 min, typiskt mig. Prata bort tiderna hahaha. När jag kom hem så hoppade jag in i duschen och sedan kollade jag faktiskt på Paradise hotell. Nu sitter jag här och inte gör så jätte mycket. Ska lägga mig snart, om inte så kommer älsklingen en stund. Vi hörs. 




                                              
                                              



Never gonna be the same..






aj aj



Igår gjorde jag ingenting, lät dagen rulla och försökte hålla tankarna borta. Lyckades absolut inte och det blev en jätte jobbig natt. Ville inte kliva upp ur sängen när jag vaknade heller, bror kom in och väckte mig. Han har nu åkt hem också. Har precis ätit och vad som händer idag vet jag inte. Vill inte göra någonting, vill bara att de här 6 dagarna ska gå riktigt snabbt nu. Har jätte ont i huvudet också..



bio nu



Nu har jag precis fixat mig och ska snart röra mig mot tunnelbanan och åka till Fittja där Asia möter upp mig. Som jag skrev tidigare så ska vi se Harry potter.

Haha "jätte" snygg bild dårå.



Några bilder från igår, mer kommer!









Bio med snyggingen.



Igår spenderade jag kvällen med Melli, Sofie och Nettan. Vi hade det jätte roligt och var hemma runt 01. Det började spö regna mitt från ingenstans och ja, blöt blev jag och alla andra. Hade en vit tröja på mig, något som inte var lika positivt hahaha. Vi var i norsborg faktiskt, gick runt och hade det skoj. Träffade 3 kompisar till och satt med de, de drack och vi bara var där och fick oss ett gott skratt. Melli och Nettan åkte före oss och efter ett tag åkte även jag och Sofie hem. Och vet ni vad jag gjorde igår på dagen då? jo jag gick till en frisör som piercade mig, ett hål i örat, kan inte riktigt förklara vart men lägger ut en bild. Där det är en ring runt är där jag piercat mig, (det är inte mitt öra haha). Ja och idag ska jag på bio med Asia, det blir Harry potter för oss. Den börjar 21 och slutar runt halv 12 senare ska jag träffa älsklingen. Äh orkar inte skriva mer så vi hörs senare ikväll igen.





.



En utav grannarnas dotter, så söt :)






röda veckan på väg?



Ligger i min säng och kan inte somna så jag tog fram brors bärbara dator och nu sitter jag här och inte gör så jätte mycket. Är irriterad över en sak men orkar faktiskt inte tänka på de mer. Har ont i magen också, tror att röda veckan snart är här och har fortfarande väldigt ont i knät. Har bestämt med Asia att vi ska kolla på Harry potter på söndag så det blir nice. Annars så kommer väl dagarna se likadana ut som alltid, mest bara tagit det lugnt de senaste dagarna. Men när Nicole kommer så börjar mitt sommarlov på riktigt, wihooo.





Solning som gäller nu,



Vaknade runt kvart i 1. Direkt då ringde jag och väckte älsklingen, pratade med honom i en timme och sedan bara varit ute i solen. Mammas kompis + barn har kommit och även Sammy kom  och sa hej, trevligt trevligt. Har precis målat mina naglar så nu ska jag väl ner igen och sola lite, nicole kommer ju om 10 dagar och mitt mål är att vara brunare hahahahaha.



5 veckor i Libanon eller 10 dagar i Sverige.
Vem blir brunast? jag eller Nicole? haha




Sjukhuset



Kom precis hem efter en långtråkig kväll i sjukhuset. Fyfan va irriterande det är att behöva vänta så länge. Åkte dit för att jag har problem med knäskålen. Slog i knäskålen .. Vaknade i morse av att de blivit jätte svullet och blått. Idag på kvällen hade svullnaden blivit jätte stor och ömt var det. Så ja, vi beslutade oss för att åka till Huddnge sjukhus och kolla upp det, de slutade bra iallafall. Nu ska jag sova för nu är jag väldigt trött.



min mage ropar efter hjälp just nu men ingen verkar höra? haha



Jag har så ont i magen. Smärtan i min mage går faktiskt inte att beskriva, sån smärta har jag inte haft på länge faktiskt. Bror skrattar åt mig när jag lägger mig ner som en köttbulle och halvskriker. Vi sitter nu och tittar på Tarzan, grym film faktiskt haha. Efter grillningen så tog jag en lång promenad med Morris, grannens hund. Såg Kim och hon ville med ut. Även hon var med på promenaden. Var ute till 01 typ och pratade om massor. Riktigt mysigt var det faktiskt, länge sen jag var med dig stumpan. Vad ska jag göra imorgon då? Hoppas solen är där den ska vara imorgon så att man kan få lite färg för engångsskull.. buhu.



13 dagar baby



Kom precis upp från gården, ska bada och sen ska vi ut igen och grilla. Blir väl en chill dag idag antar jag. Eller något spännande kanske dyker upp ikväll?




Så fin



Du är allt jag nånsin önskat.
Du är allt jag nånsin drömt.
Du är den som får mig minnas, alla drömmar jag har glömt.
Du är den som får mig hoppas.
Du är den som får mig le.
All min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge.

För du är där när ingen ser mig.
Du är där när stormen yr.
Du är där när natten skrämmer.
Du är där när dagen gryr.
Jag vill alltid ha dig nära.
När som månaderna växt till år.
Och va livet till oss lära är att framtiden är vår.

När som klockorna har stannat och tiden tycks stå still.
Om man inte vågar säga det man längst i hjärtat vill,
då ska vi ta varandras händer
då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer är det alltid du och jag.



min.



Den finns en person som ställer upp i vårt och tort. Hon har aldrig svikit eller gått bakom min rygg, hon är den typen utav vän som alla skulle önska sig.. Jag har varit ifrån henne i tre veckor nu och nu återstår de två veckor till. Det har varit jobbigt utan henne, perioderna har gått upp och ner. Hela tiden behöver jag henne, trots att hon är bortrest så är hon den personen som gjort allt för att jag ska må bra, genom en dator. Hon har lyckats varje gång, hennes råd gör så allt i min omgivning fungerar som den ska. Hon är helt enkelt  bäst och är min bästavän. Den så kallade hon är min NICOLE.  Snart ses vi igen mitt hjärta. De kommer att gå snabbt, right? :)


Vi klarar allt som är omöligt tillsammans.
Jag älskar dig.

 



Yo te quiero.



Sitter här i min ensamhet, lyssnar på musik och diggar gärnet haha. Vaknade sent idag också, har vänt på dygnet och nu måste jag fixa till det igen. Bad mamma idag att väcka mig tidigt imorgon, det spelar ingen roll hur trött jag är.. JAG SKA UPP. Men min dag har faktiskt varit skön idag, Vaknade sent som sagt. Efter det började jag fixa mig, badade och så. Pappa körde mig till Tumba där vi plocka upp Melli. Vi körde vidare mot Tullinge, pappa släppte av oss och sen gick jag och Melli till Nettan. Vi var hos henne fram till 01 ungefär. Vi hade det riktigt mysigt, satt ute på hennes altan under hela kvällen. Pratade, åt chips och bara njöt haha. Senare mot kvällen blev de kallt då tände hon någon lampa som gjorde att de blev varmt och hade filtar. Mysigt var det. Det måste vi göra om. Nu ska jag iallafall hoppa i säng och lyssna på musik och sedan sova.



ingen rubrik.



Vaknade halv 4 idag? =O det är inte likt mig. Men det gjorde ingenting, skit väder iallafall. Idag ska jag bara ha en myskväll, men film och en massa godis. Orkar inte göra så mycket, man kan göra så mycket.. Som bio och så. Men ekonomin är inte på topp, ÅH VILL HA ETT JOBB!  skriver mer lite senare. Ska gå och duscha nu.


                                                       Jag älskar dig farmor <3



Slut på ord.



När allt känns jobbigt och man inte kan göra så mycket åt saken, när man för stunden känner att man inte kan prata med någon, att det är lika bra att hålla allt för sig själv. Men för varje minut så blir allt betydligt mycket jobbigare och man tittar tillbaka på tiden som varit och inser att man inte kommer få uppleva den tiden igen. När allt bara känns som typ? .. vet inte hur jag ska förklara för vill inte ha så mycket skrivet i bloggen, men hur ska man kunna klara av allt när det dyker upp nya problem hela tiden. Jag vet att jag har förändras, jag vet att jag inte är som innan, jag vet att jag inte är bäst och jag vet att jag inte är perfekt.. ingen är perfekt, men jag gjorde mitt bästa.. men det räckte inte till.




Ont i örat =(



Vaknade halv tre idag, fick sova ut för första gången på länge. Jag är väldigt trött nu men trots det vill jag hitta på något.. Var i Huddinge sjukhus idag också. Äh har helt enkelt bara haft en soft dag idag.

... saknar och älskar dig, alltid.



Ibland behöver man inte ha någon rubrik helt enkelt.



Sitter vid brors dator och bara tar det lugnt, vi kollar på något program om Michael jackson på 4an. Ska förhoppningsvis sova snart, känner mig trött. Pratade med älsklingen till 08 i morse, så inte konstigt att jag är trött. Saknar honom så mycket, vill vara med han nu nu nu :). Nej men nu ska jag kolla vidare och sen lägga mig.

Jag bjuder på en bild som jag tog nyss, en trött Ronja.



Blööööött.



Hej hej.
kom ungefär hem från stan. Var där med min bror. Vi gick runt i regnet och jaaaaaaa, blev väldigt blöt haha. Första gången på länge som jag inte handlade något, följde med bror som shoppade lite. När vi skulle ta tunnelbanan hem och gick förbi plattan så såg vi en massa människor sitta och sjunga till michael jacksons låtar.. då var de tydligen en minnesplats åt honom. Med massor av blommor och allt, så fin!! Nu väntar jag bara på att johanna ska skriva och sen ska jag ut med henne. Vi hörs mer ikväll. Beso.



Jag är inte en stor bloggare precis, haha.



Känner mig verkligen jätte dålig, ber verkligen om ursäkt eftersom jag varit så dålig på att blogga. Jag ska förbättra mig, vet att jag har sagt så flera gånger.. Men det känns som att jag har så mycket i huvudet just nu så att jag inte hinner med bloggen lika mycket som förut. Okej, nu ska jag berätta om min dag.

Vaknade runt 13, trött som en apa. Klädde på mig, tvättade mig och sist men inte minst så borstade jag tänderna.. Gick ut på gården, tog min grannes nycklar. Gick hem till honom och hjälpte till och städa hans lägenhet lite. Extra pengar skadar inte. Efter ett tag kom även Johanna. Hon hjälpte till med städningen lite och sedan gick vi till mig. Jag tog en snabb dusch och sedan åt vi. Vi gick ut på min gård där familjen satt och även några grannar. Johanna gick och träffa Madde och jag satt kvar. Efter ett tag beslöt vi oss för att gå till maxi, vi handlade lite smått och gott. Kom hem och fick ett sms från carrie "träff idag?" svarade ju självklart ja och vi beslöt oss för att gå och ta en glass på donken, och ja.. Så blev de! Nu sitter jag här hemma och bara tar det lugnt. Bror har kommit också, han ska vara här i två veckor så det ser jag fram emot.



We are the world.



Jag älskar denna låt.
 



1+1 blir två, men vi är en tillsammans.



varför, de är den stora frågan..




Nu är skit vädret back..



Igår spenderade jag morgonen och eftermiddagen i Slagsta med Miranda och Johanna. Vi badade och solade väldigt mycket, vi smörjde in oss med baby olja. Ångrade mig igår att jag gjorde det, hade nämligen bränt hela ansiktet. Men nu är det mycket bättre och brännan har lagt ner sig och det blev faktiskt en lyckad brun färg! Tjejerna sov hos mig i natt, vi promenerade en stund på kvällen och runt 06 träffade jag älsklingen. Dåligt med sömn blir det när det är lov haha. Men gick inte någonstans, han kom till min gård. Vi hade det bra, efterlängtat faktiskt. Och vad har jag gjort idag? Vaknade runt 13, jag väntade på Johanna som skulle komma till mig. Hon kom runt 14 och vi satt på min gård med mamma och pappa även grannarna. Spenderade min dag med J,  vi chillade galet haha. Mycket skratt blev det faktiskt!





HAHAHA och till er töntar som hackade sig in i min facebook och raderade mitt konto, skaffa er ett liv!! Har ni inget bättre för er om dagarna så skaffa hjälp. Och om ni tror att jag och Nicole skulle bli sur för de ni gjorde så trodde ni fel för vi skrattade åt dig/er. Vi har de vi misstänker men de håller vi för oss själva. ;)



I can't cry the pain away.



Varje dag blir till en ny dag, varje dag ser likadana ut.. Är så trött, trött på de mesta. När ska den där svängen dyka upp i mitt liv, då något spännande händer. Även då jag slipper allt det jobbiga, vill att du ska vara med mig när svängen kommer men det verkar inte bli så, eller det kommer inte bli så. Får ta nya tag nu, andas ut och inse verkligheten. Men vad är verkligheten? Är det när man skuttar runt och är glad hela tiden utan att någongång vara ledsen, eller är det blandade känslor? De klart att jag vet svaret till frågan men den riktiga känslan saknar jag.



cp väder!!



Sitter här med Johanna, vädret.. Ingen kommentar. Molning som bara den, vi som skulle åka, bada och sola. Nej fy va irriterande. Vad kan man hitta på istället då?