Jahap



Vaknas av att mamma kommer in i mitt rum och frågar "Har du inte börjat?" Kollar på klockan och den var 9. Jag tänkte.. Nej jag stannar hemma. Så nu ligger jag i min varma säng och ska väl försöka somna om snart igen så vi hörs lite senare :)


Jag och mamma :)




My day



Jag har faktiskt inte haft tid att blogga för efter skolan så åkte jag med Steffi till Stan där hon färgade håret och jag jämnade ut min klippning. Vi gick runt i stan lite, kollade på ett par jeans och så. Sen efter stan gick jag direkt till Ipek där vi bakade en kladdkaka och åkte till Fittja, stod o pratade med Mariana och Lejla lite medans vi väntade på Steffi. Vi tre plus Asia och pallie umgicks, gjorde taco och spelade kort. Mys mys :)



Väntade på tåget..


När hon färgade håret =)



Never say never



Jag är trött, fått för lite sömn idag. Från och med nu ska jag bara skita i allt som har hänt, skita i mitt förflutna. Jag ska lära mig av allt, ska aldrig hamna där jag hamnat igen. Jag släpper allt, det är slut nu. Nu ska det bli ändring, ska aldrig må såhär igen. Dags för mig att börja ta allt på allvar igen, dags för mig att få en ny rutin. Det är viktigt med sömn, så ska börja lägga mig i tid och sluta tänka. Det är inte okej längre, är för trött nu. 3 timmar sömn kommer jag inte långt med. Saknar min säng...




.



Jag kommer ihåg när jag var en liten flicka, foton och videon har fått mig att minnas. Jag skrattade hela tiden, jag var alltid snäll och lyssnade alltid på mamma och pappa. Jag använde inte napp och behövde inte sova middag, jag älskade att dansa och var en flamsig flicka som spred glädjen med sig. När jag var ledsen fanns det alltid en bra anledning till det också. Problem existerade inte då och jag hade ingenting att oroa mig över.

Jag är samma tjej idag, alltid glad och när jag väl blir ledsen så finns det alltid en bra anledning till det. Men nu, nu finns det problem vart man än vänder sig. Lita på någon, existerar ens de orden längre? Det en vet, vet ingen. Det två vet, vet alla. Det är synd att allt har förendras sådär, det är så mycket som har hänt och det har gjort att jag har så svårt att prata med folk, jag väljer hellre att sitta tyst nu, hellre låta mig själv sitta tyst, i slutändan är det trots allt jag som tjänar på det.. Konstigt nog.

Varför jag skriver det här nu vet jag inte, jag kände för att skriva av mig lite. Jag tycker inte om hur allt har förändrats, jag gör verkligen inte det.



Jag vill vara liten igen.




Birthday sex



Sitter i mitt bastu rum och lyssnar på musik, börjar känna mig trött men ska inte lägga mig riktigt än iallafall. Både idag och igår tog jag det lugnt, idag har jag badat haha. Imorgon är det skola också, jag är skoltrött.. Vill bara ha lov nu? Vill att tiden ska gå snabbare, snart är jag 18 också, me like.

Jag vet att jag har blivit sämre på att blogga men känner inte för att blogga när jag inte är på humör så avstår hellre, bloggandet kommer nog tillbaka snart :) Bjuder på en låt så länge.




<3



Jag kan fortfarande inte tro att det är sant, det är sjuk. Det har gått sån lång tid nu, tiden bara flyger ivägen. Tiden men inte saknaden. Seedy jag vet att du har det bra där uppe, alla vackra änglar tar hand om dig, det är jag säker på. Du kollar ner på oss och ler, jag vet det. För du log alltid, jag har inte sett dig arg någongång. Starkaste minnet var när du såg mig ute under natten, du bara kolla på mig men log ändå och sa,
"Ronja? Klockan är mycket du kan inte gå hem själv det är farligt, kom jag lämnar dig nu"

Det fina med dig Seedy var att du alltid brydde dig om alla, du ville alltid allas bästa och det var just därför du blev så omtyckt som du blev. Sen kom det någon som inte hade stake i sin kropp och sköt dig, sköt dig med två skott i ryggen. Men vet du vad man brukar säga Seedy? Din dag kommer den också, du har en plats där uppe iallafall, de jävlarna ska ner, ner till djävulen. Där har de sin plats, de kommer få straff. Och för din skull, så ska jag gå på rättegången med pappa och din familj och alla dina andra vänner som kommer att vara där. Att de se personerna som gjorde sådär mot dig, det kommer vara jobbigt, men de ska få sitt straff, men ett staff kan inte ersätta ditt liv, men bättre än ingenting. Det kommer inte vara bra efter straffet för de heller, men den smällen får de ta då, ellerhur Seedy?

Vila i frid och vi ALLA tänker på dig hela tiden. Må gud ge styrka till din familj.




Kärlek på menyn.



Ligger i sängen och kollar på en film som går på trean, kärlek på menyn. Jätte vacker film faktiskt :) Har bara slappat hemma idag, det behövs ibland det med.

Imorgon får jag se vad som händer. Hoppas på någonting roligt iallafall?


Vissa dagar saknar jag mer än andra.




.



Trött och seg, skriver när jag orkar igen :)



Knock you down











Mysmys



Kom precis ut ur duschen, väntar på ipek som kommer snart. Ska börja fixa mig lite.. Ikväll lockar jag håret och kör på en fin make up. Bilder kommer imorgon, pussis.




Happy birthday darling



Idag fyller Zakiya år så det ska vi fira, vi ska hem till henne runt halv 8. Åker dit med Ipek och Asia, super mys ska det bli. Vad har ni för planer för idag? Hoppas bara att jag blir bättre, har sjukt ont i huvudet just nu.

Grattis på födelsedagen snygging, hoppas du får en underbar födelsedag med massa tårta och massa presenter.





Trött tjej



Sitter i skolan och har precis haft redovisning, gick faktiskt jätte bra bara den att jag nästan inte har någon röst så det var de enda nackdelen, men de förstod och hörde så det var ju bra det iallafall :) Hungrig är jag ju också, rast om en halvtimme så då blir det en macka för mig.




.



Just nu umgås jag med Steffi lite, har super ont i halsen. Mötet idag gick bra men det kunde gått bättre, ska kämpa nu. Varit med Ipek hela dagen, vi har typ legat i hennes säng och bara myst och sen gick vi ut en stund också. Vi gick till fejm där även Pendah och Anna var, sen kom mommoooo och du ska ångra att du mulade mig, vänta du bara.

Ska vara lite social nu så vi hörs sen eller imorgon, pussis.




Rihanna



På tal om ingenting American Music Awards var för någon vecka sen och jag kan absolut inte sluta kolla på Rihanna, hon var så jävla fin. Absolut den finaste där tycker jag, klänningen var perfekt och håret ska vi inte ens prata om.. Så snygg var hon.






Sitter i skolan



Just nu har vi bara teori i frisörteknik så sitter och lyssnar på min lärare som pratar, slutar klockan 11 men måste vara kvar till halv 3 och inte göra någonting, hjälpa Madde med en läxa. Måste stanna för att jag har utvecklingssamtal, önska mig lycka till :)




Ont i halsen?



Hej sötnosar.

Jag förstår inte riktigt vad jag gör uppe nu när jag egentligen borde ligga och sova sött i min säng.. Ska upp halv 7 imorgon och den tanken dödar mig, men måste man så måste man. Dags för mig att faktiskt börja sköta skolan på riktigt nu, det är jag som tjänar på det och ingen annan faktiskt. Vet ni? Jag har en känsla i min mage, en skön känsla. Jag är glad och lycklig, jag mår bra. Jag älskar mitt liv, min familj och mina vänner.

Life is good bara att elementet i mitt rum är så jävla varmt så kommer jag åt de bränner jag mig utan att överdriva och vet ni vad som hände ute idag? Haha, jag ramlade.. Lovar, ska se mig för nu när jag går ute, det här är inte okej längre. Kommer väl bryta foten om det fortsätter såhär och det är inte okej, två gånger har jag ramlat sen snön kommit.. Pinsamt värre haha, knack knack på trä, här ska inga ben brytas. Godnatt babes.  


Klockren låt.




King of pop



Hej hej hallå. Kom nästan precis från ipek, asså det blåser som fan ute. Nästan så att man följer med vinden :) Nej haha men, hos ipek tog vi det lugnt bara. Åkte direkt till henne efter skolan. Nu ska jag göra en skoluppgift och sen får vi se vad som händer :) Duscha tror jag..




Tjaba



I natt har jag sovit som en kung, fy va skönt. Och så fick jag sova i över 10 timmar, sovit som en björn med andra ord. Nu håller jag på att fixa mig och sen skolan. Skriver senare.


Vintern är tillbaka.




Godnatt



Nu ska jag lägga mig sunshines så vi hörs imorgon igen, slänger in ett inlägg innan skolan imorgon också :)


Vad jag vill göra just nu? Bada med delfiner.
Hoppas att jag får göra det i drömmen iallafall. Puss på er :D




Soulmate







Svar på dina frågor



Amanda Nilsson om Jag är inte perfekt:
Hej Ronja!
Jag har följt din blogg ett bra tag, jag läser bloggen varje dag och tycker att den är bra. Men jag har lite tankar, förr skrev du lite om ditt ex och så? Sen för någon dag skrev du också ett inlägg om att du saknade honom? Är det fortfarande samma person eller har du träffat någon ny?

Har du börjat prata med andra, eller är du fast? Hur mår du och känner du dig aldrig ensam med tanke på att ni var ett par ett bra tag och stod varandra nära verkade det som. Du behöver inte svara på det här om du inte vill, men skulle uppskatta ett svar, tänk på det ett tag. Annars? Hur går skolan och allt :)

KRAM



Hej Amanda :) 
Är det sant? Va glad jag blir av att läsa det, uppskattar att du frågar. Man ska alltid fråga om man har frågor har jag lärt mig.

Allt jag skrev om förut som hade om kärlek att göra handlade om mitt ex. Nu när jag skrev att jag saknade så saknar jag allt vi hade, saknar stunderna tillsammans med honom. Du vet det där lilla extra som fick en att må sådär extra bra? Typ att bara höra någon fin komplimang, det saknar jag otroligt mycket, jag saknar den där personen som jag alltid kunde ringa och veta att det fanns tid, han som förstod mig utan att ens höra allt jag hade att säga, han som alltid gav mig såna bra råd och alltid fick mig på andra tankar. De som har varit kär vet vad jag menar, jag har varit kär engång. Mådde som en liten prinsessa men mådde jätte dåligt när allt var över, visste verkligen inte hur jag skulle tackla allt, idag står jag här och inte vet hur jag riktigt kom hit? Trodde aldrig att jag skulle klara av en enda dag utan honom förut, men nu står jag här. Utan honom och kan inte säga att jag mår dåligt, men att man saknar det man hade är inte så konstigt. Mer att det är en självklarthet, för det vi hade var verkligen någonting fint för mig.

Och nej, jag har faktiskt inte träffat någon ny. Skulle nog kännas konstigt att vara med någon annan just nu, vet inte riktigt om jag vill det än. Just nu vill jag bara vara singel ett tag och ta dagarna som de kommer. Men jag har dock börjat prata med andra, men då menar jag inte på något speciellt sätt sådär. Förut skulle jag aldrig kunna prata med någon annan, men det har gått sån lång tid nu att jag tycker att det är okej. Fast misstolka inte det nu, jag skrev prata och inget annat :) Ingen dejt eller så.

Jag mår bra som jag skrev tidigare och ja jag saknar ibland, men det släpper. Det är bara att ta en dag i taget som jag nu gjort och bara avvakta. Blir det för jobbigt så har jag de som står mig närmast till stöd!

Klart att jag svarar på det du har att fråga, om det är något mer du undrar över så kan du kommentera det också så lovar jag att svara. Skolan och allting går bra de med, bara att jag är ganska skoltrött just nu. Hoppas att du blev nöjd med svaren och du får ha det super bra nu. Kramis!



Baby boy



Vad händer? Jag ligger i sängen och bara tar det lugnt, känner mig ganska trött faktiskt och ska bli super skönt med sov morgon imorgon, det behövs verkligen.

Jag har insett en sak, det är att jag aldrig kommer glömma det fina vi hade, aldrig. Tänker på de dagligen, inte på dig utan det vi hade. Det var något speciellt som fick mig att må super bra. Det är tråkigt att det ska förstöras, det är tråkigt att personen man älskade var personen som inte stod kvar när man behövde han som mest.

Vi kanske hörs senare, puss.




Från idag




Idag i centrum med mina älsklingar.


Jag och underbara Mathilda vid museet.

Mumie?


Jag och Estelle <3


Jag och mamma, jag älskar dig.


Mamma <3


I skolan idag




.



Hej, han inte skriva innan jag gick till skolan. Men i skolan umgicks jag med mina favoriter och efter skolan åkte vi till Stan och gick på tråkigt musseeeuumm.. För tråkigt, ingenting jag föredrar och absolut inte i det här vädret.

Nu ska jag gå och handla med mamma och sen ska jag ha film mys med Steffi :)


Finns ingen som förstår mig bättre än du.
Ipek jag älskar dig.



Jag är inte perfekt



Jag har tänkt och tänkt, som jag alltid gör i min ensamhet. Vissa tycker att det är skönt att vara ensam, andra inte. Mig varierar det lite, ibland är det skönt och ibland inte. Ikväll var det inte skönt, jag har ingenting att tänka på om man tänker efter. Allt har flytit på, sen kommer de få detaljerna och sakerna som får en att känna sig så dålig. Någonting jag verkligen måste stärka på är mitt självförtroende, jag är inte perfekt det vet jag, ingen är perfekt. Men jag måste verkligen lära mig att älska mig själv för den jag är, inte för den jag vill vara.


Nu hälsar en trött Ronja godnatt.




Buhu



Just nu är jag ledsen, men vet inte riktigt varför om jag ska vara ärlig. Känner mig dum? Men vet inte varför jag känner mig dum heller? Skum känsla. Det kommer i perioder, jag vill bara bort för ett tag. Åka utomlands och komma tillbaka med nya krafter, jag orkar inte med skolan just nu heller. Vill bara gömma mig under täcket och vakna med nya krafter. Tar ett djupt andetag och ler nu istället.

Min dag har varit lugn och skön, kvällen mer känslosamt och ensamt. Nu ska jag tvätta bort sminket och sen mysa med mamma lite. 


För att jag vill bort till värmen nu.




Frisören



Imorgon skulle jag egentligen fixat mitt hår i botvid men det blev hinder så ringde min gamla praktikplats och frågade om de inte kunde ta emot mig idag och fixa till min utväxt samt klippa sne lugg och uppklippt på mig. Fick tid direkt och kom precis hem, blev riktigt nöjd. Tror att det är meningen att jag ska vara blond, tror inte på brunett när det kommer till mig, eller? Kanske längre fram.

Inte ätit någonting idag så ska gå och äta någonting nu hade jag tänkt, så vi hörs senare.


 




Trött



Fick inte sova ut pga att min mamma alltid ska komma in och väcka en när man ligger och sover. Nu sitter jag och tar det lugnt bara, kanske ska till nicole. Vad gör ni då? Känns skönt med studiedag.




.



Nu hälsar jag Godnatt.. Eller God morgon? haha dags för mig att hoppa i sängs :)




Stockholms natt



Idag har jag varit i kista tillsammans med Steffi fittja, vi åkte dit och vägen var jävligt lång. Blev lite shopping hit och dit och sen hela vägen tillbaka. Efter att jag varit där gick jag hem en stund och sen träffade jag grannen steffi, älskar att jag har så många vänner som heter steffi, haha skoja. Nu sitter jag här i min underbara säng och tar det lugnt, laddar ner lite låtar och bara njuter av att jag är ledig imorgon.


För bra låt :)
 




Tjaba



hej :) Vad gör ni? :) Jag hoppade precis ut från badet, ska med mamma och handla snart. Jag var sjukt trött igår så somnade med datan i knät och vaknade av att min mobil ringde, så la ifrån mig datan, pratade klart samtalet och somnade. Fick sms så vaknade av de, smsade, somnade om, vaknade av sms, svara och somnade om. Så pågick det en stund haha :)




Det här är musik






Dåligt med skrivande



Förlåt för att jag inte skrivit någonting idag, ibland behövs det också. Jag har inte gjort något speciellt, firat G lite och bara tagit det lugnt. Inte lust för att skriva något just nu så bjuder på en låt istället.


Klockren haha :)




Jag tog en kula för dig



Tjenix penix. Sitter hemma med Steffi, vi lyssnar på musik och tar det lugnt bara. När jag kom hem från ipek så satt jag hemma då frågade Steffi om vi skulle till donken och ta en fika, vi åkte dit. På väg dit ringde en killkompis och vi väntade på han och hans kompis, vi gick in och var med varandra tillsammans. Åt lite och så, sen åkte vi hem tillsammans med de. Vi tog en promenad efter att de körde hem oss :)


Hemma hos ipek .

Ute idag :)




Allt kan förändras på bara en minut



Vad gör ni? Jag kom nyss nyss hem. Var med frugan, ipek alltså. Vi satt hos henne och bara tog det lugnt, skrattade åt våra egna skämt och var allmänt hjärndöda som vi alltid är. Jag har varit dålig på att blogga, förlåt för det. Vi hörs senare :)




Tu tu tu



Jag är glad, jag är lycklig och det känns så bra i kroppen nu. Låg och pratade i telen i fyra timmar igår, utan att överdriva. Tiden går snabbt när man har roligt ;) haha. Just nu håller jag på att fixa mig, ska till Skärholmen sen, väntar bara på att snabba Steffi kan bli klar snart så hon kan komma ner till mig. Planerna för idag är inte stora, kanske bio annars bara ta det lugnt, kanske träffa en killkompis :)

Nu kom Steffi också, så vi hörs :*




.



Pratar i telefonen nu, sen sova :)




Keep your head up



Ligger och chattar lite samtidigt som jag sitter med Steffi och lyssnar på musik, kvällen har varit super mysig. Hämtade mami från stan idag, hon kom hem från bror. Saknat henne super duper mycket :) Stor städade gjorde jag också haha, men hon städade om när hon kom hem så det hjälpte inte sådär jätte mycket när jag städade.

Vet ni? Jag är fast.. Jag älskar House musik nu, men inte sådär dunk dunk i bakgrunden. Det ska vara någon låt man känner igen också, me like och det spelas för fullt nu.


Gillas :)

 




Like .




Katie holmes och Suri




Du får mitt hjärta att slå extra snabbt






I love the way you lie part2




Jag har spelat sönder den här låten, inte sönder för jag älskar den.
Så jävla bra låt, lika bra som den första. 




Du fick mig att säga hejdå



Så att ni vet så brukar oftast inte mina rubriker ha något med mitt inlägg att göra.

Ligger hemma i sängen, höll på att somna i skolan idag. Sjukt trött var jag, börjar känna mig lite piggare trots att jag bara ligger i sängen haha. Ska nog ligga här ett tag till, duscha ska jag också göra snart.

Steffis mamma ska till Södertälje idag så ska fråga om vi inte kan laga någonting och äta hos henne och bara ta de lugnt haha. Någon kommentera min blogg idag, de skrev att hon var snygg ;) Who? haha. Du som kommentera önska att du fick vara med va.. Jää haha vi hörs sen :*


Snygg är du!




God morgon



Nu springer jag till tunnelbanan annars kommer jag försent till skolan idag igen, skit trött är jag också! Skriver när jag är hemma igen. Pussis




You control my senses



Kom typ precis hem, tog en lång promenad och var tvungen att gå förbi min gamla skola och tanken var hos dig då Seedy, vi alla saknar dig. Kan inte ens gå i min gamla skola som jag gått 9 år i utan att behöva känns en obehaglig känsla i kroppen. Första gången sen det hände jag gick där, fy.




Hennes hår blev skit snyggt, bort med allt slitet! :)




Jag just nu.

 




Hej :)



Inte hunnit skriva någonting idag, ber om ursäkt. Försov mig och allt blev så stressigt, dagen började dåligt men nu är det bra igen. I skolan skulle vi göra volymföning på 30 minuter och klarade det på 24 och rulla ett helt huvud parmanent på en timme men klarade mig på 44 minuter. Efter skolan åkte jag till fittja och gick till Steffi, klippte henne och klippte en bra bit men snyggt blev det! Bild kommer lite senare.

Nu väntar jag på Steffi och sen ska vi äta någonstans. Pussis




.



De här bilderna är från Hannahs fest, inte lagt ut de tidigare :)
Och ville passa på att skriva godnatt också, nu börjar ögonen att känna av tröttheten, så vi hörs imorgon och sov så gott.











The way you make me feel



Tja tja hallå. Kom faktiskt hem för typ 10 minuter sen, sitter och äter en macka tillsammans med pappa. På torsdag kommer mamma hem också, ni som undrade.. Hon är hos bror i borlänge :) Iallafall, satt hos steffi ett tag, pratade i telen lite och bara tog det lugnt. Börjar 12 imorgon så ska lägga mig om ett tag och få sova ut imorgon, skönt och det behövs verkligen.




Kladdkaka



Sho sho shoo. 

Sitter och kollar på desperate housewives men nu är det reklam, för bra serie. Jag är nyduschad, måste bara platta håret.. För någon timme sen bakade jag och S kladdkaka.. Eller torrkaka? HAHA för roligt. Vet inte om man ska säga att den var god eller inte men roligt hade vi under baktiden och då vi åt den, ja min pappa är inte fullt normal.







Everyday i want you more.



Girl you are my african queen, haha vad händer? Jag kom precis hem faktiskt, varit med pappa och Steffi. Pappa klippte sig och det behövdes verkligen haha. Fick ge han som klippte lite råd om hur jag tyckte att det skulle vara och så, fun fun. I skolan höll vi som sagt på med folieslingor bland annat och det gick super bra, börjat få in tekniken. Idag blir det en lugn dag för mig, är ganska trött. Ska duscha lite senare också :)


Tröttnar aldrig.




God morgon



Sitter i skolan och har frisörteknik, vi håller på med folieslingor och bottenfärg - utväxt. Är jätte trött och vill bara gå hem och lägga mig. Jag skriver lite senare igen, ha det super bra.




Ganska roligt faktiskt.



Okej vill ni höra på en sjuk sak, idag när jag satt på tåget så lyssnade jag på musik. Blundade till med ögonen ibland, killen som satt mittemot mig kollade jätte mycket, och då menar jag verkligen jätte mycket. Det kändes ganska obekvämt. Hade ju musik i öronen men såg att hans mun rörde på sig så jag blundade, försökte ignorera det. Då han tog mig på axeln och jag hoppade till, tog bort ena hörluren då han sa.
"Ville bara säga att du har jätte fina ögon, nu kan du somna till igen" Jag kollade utan och säga så mycket då jag fick fram.. He he.... Tack och stoppade tillbaka hörluren.

Det var ganska komiskt faktiskt.

Nu ligger jag iallafall i sängen och pratar i telen, får se.. Kanske dags för mig att sova strax :)




Har man tråkigt, så har man.



1.Ta fram din mobilen.
2.Bläddra genom din inkorg. (börja nerifrån, alltså dom äldsta smsen)
3.Stanna när du har räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4.Gör likadant varje fråga.


1.Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vad gör du?
2.Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jag älskar dig, för att du är du.
3.Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Du är alltid så kall, varför?
4.Vilket sms blev du mest berörd av?
Hahaha, ja.
5.Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Har du duschat?
6.Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Är du sur?
7.Vad vill du höra mest av allt?
Hahaha det är sant bror, men ändå :D
8.Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
<3<3<3
9.Din romantiska replik?
Jag vet att du fortfarande gillar honom..
10.Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Haha det gick bra :)
11.Vad är ditt nummer?
Hoppas de slår dig :D



Shooo vad händer :)






Idag i skolan.

Efter skolan så åkte jag till nicole och vi bakade äppelpaj, yummi.










Hej hej hallå



Vad gör ni för något? Regnet öser ner utanför fönstret och jag sitter på lektionen, historia. Skickat in mina arbeten och fick redovisningen i praktisktmarknadföring gjort idag också. Fått ganska mycket gjort haha. Det är film om digerdöden eller vad det är, kollar på killarna framför mig som flamsar.. För roliga.

Efter skolan ska jag till skärholmen och möta Steffi <3


Ge mig nu nu



Äkta kärlek är en obrytbar cirkel



Äkta kärlek är en obrytbar cirkel.
När du älskar, blir du sårad. När du blir sårad, så hatar du. 
När du hatar, försöker du att glömma. 
När du försöker glömma, saknar du igen.
Och när du väl börjat sakna, kommer du tillslut förälska dig igen.




God morgon



Sitter i skolan och har marknadföring. Det är redovisning idag men min grupp är inte riktigt klar än så får se ifall om vi hinner redovisa under den här lektionen. Är ganska pigg idag konstigt nog, la ju mig ändå runt 3 i natt. Nu ska madde låna min dator lite så vi hörs senare, pussis.

Tack för allt.




Klump i magen



Ligger i sängen just nu och inte gör så mycket, lyssnar på musik som alla andra gånger och hoppas, hoppas och önskar.. Snälla gud, för min skull.. Låt det bli en bra dag utan en massa tänkande imorgon, jag behöver det. Godnatt.. ♥

 




.



Den som talar illa om andra i din närvaro talar illa om dig i din frånvaro.




he he



Sitter och kollar på 16 and pregment.. De är faktiskt starka som klarar sig igenom allt, de orkar inte alltid men det är ett måste.. Jag skulle aldrig ens kunna tänka tanken av att se mig gravid och få ett barn nu, är inte mogen nog. Först och främst ska det vara en bra person jag är ihop med, vi ska ha en stabil inkomst och en lägenhet. 

Okej? Varför satt jag och skrev om de där nu? Nog för programmet haha :) Idag är det söndag vilket betyder slapp dag, så ska bara ta det lugnt. Nu står pappa och lagar mat så ska nog gå och hjälpa till.. Eller vänta tills det blir klart haha, vi hörs sen. Pussis 

 

Dagens citat.
En krigare slåss inte för att han hatar de framför sig, utan för att han älskar de bakom sig.



.





Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal
Ja va äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decenier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika själ
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns alla ord varje rad ja skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse
Att jag satt något spår
Som haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst

Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ja va ung du va yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät

Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korespondera
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras
Du flyttade utomlands någonannanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
Så passionen vi kännde kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
När du slår din takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskar på avstånd
Nu är de mitt tåg och dax för avgång
Stiga på eller tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa tillslut
Kan inte titta tillbaks trotts min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu

Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år




Im crazy but you like it, loca loca loca.



Sitter hemma med papi, kom faktiskt ganska precis hem. Börjar känna mig trött, men vet att jag inte kommer somna riktigt än iallafall. Om jag orkar så skriver jag snart igen älsklingar :)





Igår :)





Dagens citat :
Haters only hate the things that they can't get, and the people they can't be..



-



Nu sticker jag ut så vi hörs väl lite senare.





.



Igår spenderade jag kvällen tillsammans med ipek. Vi gjorde ganska mycket, vi åkte till flempan en snabbis där Ipek fixa en sak och sedan åkte vi en sväng förbi stan. Innan vi skulle sova igår fick vi ett gott skratt, fyfan du är sjuk kvinna. Idag blir det bara att ta det lugnt, sitter med Steffi just nu. Pappa hämtade mig från I och vi åkte och handlade. Mamma har åkt till bror, så det är bara jag och pappa hemma nu. Skriver lite senare igen.


Pussis



Bild bomb



Du är mitt allt, utan att överdriva. Det finns bara en som dig ipek, genom alla tider har du funnits där och stöttat mig, oavsätt vilket beslut jag tar kan jag alltid räkna med dig vid min sida, den känslan känns underbar.
jag älskar dig.
Du är jag och jag är du.




















Happy



Sitter hos steffi och sjunger lite för henne, hmm.. Låter inte så bra om jag ska vara ärlig, men skiti. Vi ska ut en stund och sen ska jag möta upp min ipek. Sover nog hos henne i natt, eller hon hos mig. Innan jag träffade Steffi så låg jag i badet i över en timme, kan ni tänka er? Fyfan va skönt det var. Nu har jag fixat mitt hår och sminkat mig lite. Ska bara hem snabbt och byta om. Skriver mer lite senare..

Kärlek till er, puss på er.




Feelings



Jag har kommit till en punkt och jag har aldrig varit här förut, det känns både bra och konstigt på samma sätt. Jag bryr mig inte? Det är bara min familj och de absolut närmaste som jag stöttar. Det är konstigt för jag är alltid den personen som vill allas bästa. Jag äcklas och stör mig på det minsta lilla, säg en sak som är opassande och du faller mig på smaken direkt. Du har passerat den gränsen nu och det är just det jag menar, vet inte om det är bra eller dåligt? Men just nu gillar jag det, slipper ju må dåligt? Får ju ingen annan att må dåligt heller eftersom jag ändå är tyst om saken, bättre så också.

       
          Just nu ligger jag i sängen och kollar på top model :)




.



Grattis på 18 års dagen sötnos, önskar dig en underbar födelsedag med massa presenter och tårta :)




Tierd



Nu sitter jag i skolan, inte normalt att man måste vara vaken den här tiden. Kunde inte somna igår så det är egentligen mig själv att skylla på när jag inte lägger mig i tid. Idag är det fredag, för skönt med helg. Ska fortsätta jobba lite nu, har svenska så vi hörs väl lite senare.




Mysmysmys



Ipek kom och mötte mig vid min port och vi promenerade lite, vi gick sedan hem till henne där vi satt en stund, väntade på Sellå som kom och plockade upp oss utanför ip med Yelda. Vi åkte till Flempan för att Ipek skulle prata med en viss person och sen åt vi även i casa bianca, myspys blev det iallafall och väldigt bra sällskap haha. Vad gjorde vi sen? Släppte av Yelda i Fittja och åkte till Liljeholmen där vi plockade upp Gydyl, körde hem henne och sen åkte jag hem.

Steff kom hem till mig en stund och nu sitter jag och bara tar det lugnt, skönt att det är fredag imorgon!


Innan de mötte upp mig.


Om inte jag älskar dig, vem älskar dig då? Du är jag och jag är du.


Världens finaste.


När de släppte av mig :)



Äntligen



Har suttit och laddat ner låtar sen jag kom från skolan, Michelle lärde mig hur jag skulle ladda ner ett program som gör att jag kan ta youtube länkar och göra de till vanliga filer, så det har jag suttit och trixat med. Jag har även fixat lite i mitt rum, men måste fortsätta när jag kommit hem. Ska möta ipek nu, vi ska gratta Selmisen som tagit körkort :D




Down on me



God morgon solstrålar!

Vet ni, att börja dagarna med alla fina kommentarer känns super. Tack för alla fina komplimanger och till er som kommenterar anonymt och leker roliga, så mobbade :)

Iallafall, här sitter jag och lyssnar på Ipeks facebook låtar gång på gång, för bra låtar! Ska snart iväg till skolan men det är skönt att jag iallafall slutar klockan 11. Vad dagen bjuder på vet jag inte riktigt men lovar att uppdatera er när jag vet.





Godnatt



Ska inte riktigt lägga mig än men säger godnatt nu iallafall, skriver mer imorgon.





Talking to the moon






Tja



Sitter hos Steffi nu, vi kollade precis på Paradise hotel och nu gick hon in och duschade. När jag kom hem från doktorn som låg i stan så bäddade jag ner mig i soffan och sov i två timmar. Känns som att jag sover jätte mycket nu förtiden. Men skönt var det, duschade när jag vaknade och mötte Steffi och sen tog vi en promenad. Klockan 9 börjar ju Efterlyst också, så blir kvar här en stund.
 







Lyckat



Var hos läkaren idag och fick bekräftat att det är utslag, blir mer och mer när jag är stressad eller stressar. Fick penicilin och ni kommer inte tro era öron, det är helt stört.. Penicilin i tre jävla månader, åherregud. Tanken dödar mig bara, men får se det från de ljusa sidan. Kommer bli frisk och fri från utslagen iallafall :)

Vet ni vad jag älskar mest i hela världen, några som aldrig sviker mig. Som alltid, oavsett vad alltid finns min sida. Jo det är min familj. Tänker jag på min familj så tänker jag på ordet kärlek.

Beskriver ordet kärlek genom att säga min familj :)







.



Nu är allt löst, pust..






.



Jag har förlåtit gång på gång, jag är den enda som funnits där för dig? Alla svek dig och vände ryggen och nu vänder du ryggen och sviker mig? Är det här tacken för allt jag har gjort för dig? Jag är så sjukt besviken, det är inte första gången du gör det här mot mig. Jag har förklarat vad jag tycker, jag har pratat med dig och du lyssnar inte? Du säger att du förstår men efter en vecka är allt som det var innan? Varför? Varför håller du inte det du lovat? Det var droppen nu, är så besviken..

Det här är tacken, att jag aldrig lär mig.



Mys väder




Julia tar hål på Lina idag i skolan.


Julia och jag på väg hem från skolan.


Titta vilka sötnosar jag såg ute på gården som lekte med snön och gjorde en snö gubbe, 


Vad jag älskar er!


<3


<3




Bäst pussis puss puss



hej hej ronja e bäst så ni vet! / michelle Skönmark



.



Shululu, sitter i skolan och kollade precis på när min kompis tog hål i min andra kompis ör vinge eller vad man säger. Blev riktigt fint faktiskt, nu blev jag också sugen. Efter skolan ska jag nog med Nicole till Skärholmen. Vet ni? Jag somnade 10 igår så fick 8 timmar sömn i natt, för skönt.




You keep the sunshine, save me the rain.



Är en person som är tyst, lärt mig så mycket genom tiderna. När en person säger något till mig så stannar det mellan mig och personen, det har många märkt så idag när jag pratade i telefonen sa min killkompis "Ronja kan man lita på till sin kompis" Jo men självklart blir man glad, det är så det ska vara och det är ju genom misstagen man ska lära sig? Man ska kunna gå vidare och förlåta. Precis som jag gjort, istället för att dömma en person som faktiskt kan ha förändrats sig genom tiden.

Pusselipusspuss


Jag och vackra Derya



Hemma mys



Sitter och kollar på teve med mamma, ska lägga mig så tidigt som möjligt idag. Är ju ändå jätte trött just nu så det är bara bra. Ska inte ut alls idag och ligga i sängen runt 10. Nu ska jag hoppa in i badet, tidigare idag mötte jag upp mamma och gick till centrum, jag noppade mig och sen handlade vi. Vi hörs sen :)


Jag igår, ansiktsmask :)


Såhär fina blev ögonbrynen.


Jag just nu :)




God morgon



Vaknade halv sju och somnade klockan 4.. Lyckad och duktig jag är, sitter med huvudvärk och har ingen aning om hur jag ska klara av dagen, men som man brukar säga "Ta dagen som den kommer" Haha. Ska börja jobba nu så vi hörs igen lite senare. Pussis


Vill lägga mig och sova



Trött på att ljuga för mig själv



Rubriken säger det mesta, jag är trött på att ljuga för mig själv. Det är hopplöst, står på en plats som jag inte alls trivs på. Jag försöker att intala mig själv att jag trivs här, att mina känslor är borta och att allt flyter på. Men det är ju inte sant? Mina känslor är inte borta någonstans, kanske svalnat lite men absolut inte borta. Ingenting flyter på, känner mer att jag är fast och just den här känslan hatar jag. Jag måste göra någonting åt det här, men det är svårare än jag trodde, det är svårt när det bara är en som vill det här, när det bara är en som kämpar.

Dags att se framåt och inte bakåt nu, ett ordspråk jag älskar;
"The minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long."




Puss och kram



Är klar med uppgiften och ligger nu i sängen och lyssnar på musik, efter att jag har skrivit klart det här inlägget och kollat runt lite ska jag kolla på en fil och hur jag ska kunna vakna halv 7 imorgon är en stor gåta.. Men men, skriver imorgon igen kära läsare, så vi hörs imorgon och så får ni sova så gott!

 

vybz kartel - virginity



From miami to ibiza







Kom på nu i sista sekund att jag har en skoluppgift jag måste göra, så ska sätta igång med den nu. Skriver när jag är klar igen. Puss så länge :-*




Ippe



Sitter hos ipek med Selma, vi håller på att baka kladdkaka och muffins. Skriver lite senare igen.



God eftermiddag



Vaknade runt halv 2 idag, så nu är man utvilad. Har duschat och nu håller jag på att fixa mig, ska träffa Steffi snart.. Hmm är sugen på att baka eller något roligt? Vi får se vad dagen har att bjuda på. Vad ska ni hitta på denna söndag då? Ni som går i skolan.. Eller VI som går i skolan kanske borde ta det lugnt, skola imorgon ju.. haha.




Home



Kom typ nyss hem, tagit en promenad med Steffi :) Asså det känns verkligen att vintern är här när som helst, det är sjukt kallt ute! Blir lite ledsen när jag tänker att jag börjar skolan på måndag, skulle behöva en vecka till.. Menmen, idag mår jag bra och känner ingen konstig känsla i kroppen, vilket känns skönt faktiskt. Skriver mer imorgon eller något, ska nog lägga mig snart. En ny dag imorgon.








Bild bomb














Ja hallå



Sitter med mitt hjärta nu, vi ska väl ut en stund snart. Har suttit hemma hela dagen, ganska skönt faktiskt. Tjejerna ska ut och parti idag, ibland bara önskade jag att jag var 18. Men snart tjejer haha..
HA SÅ ROLIGT IKVÄLL! <3





O M G



... Jag är sjuk trött, svårt att hålla ögonen uppe men det är okej det med. Sitter och kollar på när mamma lagar mat och sätter på låten i mitt tidigare inlägg, hon blir galen och hoppar runt i mellan åt haha :) Hur ser eran dag ut idag då söta läsare? Min statistik bara ökar för varje dag som går, blir super glad.


Jag älskar dig.




God natt



Jag är hopplös, klockan är ju halv 6? Haha kanske dags att gå och lägga sig snart. Själv spelas det hög musik i mina öron, blir ju sugen på att festa när jag hör de här.



Jag just nu :)



idag








Jag nyss






Festilifestfest



Har precis fixat klart mig och nu sticker jag iväg och möter nicole och sen blir det fest, fest och fest. Efter måste jag träffa Steff och prata med henne, tjejen.. Glöm aldrig att du ALLTID har mig vid din sida och att jag ALLTID kommer älska dig, för den du är.

Pusss så hörs vi senare :)



Tjaba



Ligger i sängen och är skit seg, vad gör ni? Jag har även super ont i huvudet men så blir det när det första man får på morgonen är att få ett sms som irriterade mig. Jaja, släpper det nu. Vad händer idag?


Nyårsafton 09-10



Helt galet



Klockan tickar men konstigt nog är jag inte så trött.. Känner på mig att jag kommer vara ganska så seg imorgon iallafall. Imorgon ska jag förhoppningsvis på fest, eller kan jag säga idag? Det är ju trots allt fredag nu.. Jaja, sitter och pratar med Ipek lite grann, haha som vanligt.. Alltid vi två som är vakna nu.

Jag kan om jag vill, och jag vill. Upp till bevis!




5/11-10



Nu sitter jag med min bror och är skit sociala. Båda har en varsin data framför sig haha. Nej men nu ska jag väl berätta om hur filmen var? Räcker det med att jag säger.. Skit äcklig, jag är skit rädd för allt som har med andar och demoner att göra, har trott på det sen jag var liten och nu när jag såg allt de där, blev inte mitt tankesätt bättre haha. Nej men, man såg ju att inte allt stämde, men iallafall. En film jag verkligen rekomenderar.






.



Kom nyss hem och nu måste jag ut igen, vi hörs när jag är hemma igen för lite bilder och berättar hur dagen varit :)



Paranormal activity 2



Sitter hos Steffi nu, kom hem med en mössa bara från Skärholmen. Hittade typ ingenting faktiskt. Vad gör jag just nu? Lyssnar på musik och hör på när steffi gör en macka. Ikväll blir det bio också, buhu.. Jag som hatar skräckfilmer.




God morgon sunshines



Vaknade precis av att mamma kom in i rummet och sa upp och hoppa vi ska till Skärholmen snart. Men säger bara lycka till att få upp min bror.. Hoppas att allt är bra med er och att ni får en super bra dag idag, vi hörs sen.


Asså klockren haha!
"Vart tog den lilla söta flickan vägen, ingen som vet, ingen som vet"



Jag gräver min grav för dig, är en soldat för dig.



Tack ipek, du lyssnade och fick mig inse det ena och det andra. Ska tänka, precis som du sa till mig.. Ska inte ta för hastiga beslut nu. Du förstår mig som en öppen bok och det är just det som är så skönt, behöver inte ens säga klart meningen och du ger mig ett svar som får mig att tänka om. Som vi sa, tills döden skiljer oss.. "Du är jag och jag är du" Så ska det alltid vara. Du sa, oavsätt vad du väljer att göra så står jag bakom dig.
Du är så äkta och jag älskar dig, glad som har dig som vän.


Din mammas ord;
"Önska att någon av er var kille så att ni kunde gifta er med varandra"
Minns du? Det är bara kärlek.




Never say never



Kil klackarna i mitten är från H&M :)

Whats up? Just nu känner jag att saker och ting snurrar runt i huvudet, jag är förvirrad och irriterad. Jag förstår verkligen mig inte på vissa människor, hur fan kan man må bra av att få någon annan att må dåligt? Hur kan man gå runt och spela att allt är bra fast det inte är det, fast man vet att man fått en annan människa att må dåligt. Jag är så trött och besviken. Dubbelmoral va? Haha jag skrattar åt det här nu, patetiskt. Varför chockerar inte det här mig länge? Jo för att jag varit med om det här ett par gånger nu.

Nog om det, idag har min dag varit lugn. Promenerade en stund och pratat i telefon. Imorgon ska jag åka till skärholmen med mamma och bror och senare blir det nog bio med baby :)




Idag



I am sick and tired of my phone r-ringing



Jag bara älskar att sitta hemma och ta det lugnt, lägga ifrån sig allt och bara koppla av. Mobilen har inte varit med mig idag och det har varit skönt utan mobilen ett tag, men det gillades inte utav kompisarna som inte fick svar på smsen de skrivit. Jag ska ut om en stund och ta en promenad med sötis. Vad ska ni göra idag? När jag kommit hem ska jag lägga mig i soffan, krypa ner under täcket. Bjuden på fest i Tyresö idag men hoppar nog över det, ingen ork och klockan e redan 8.




Är jag kille eller är jag tjej?



Hur mkt kille är du ?

[x] du älskar tröjor med luva

[x] du älskar jeans

[x] hundar är bättre än katter

[x] det är kul när någon gör sig illa

[ ] du hatar shopping

[ ] sorgliga filmer suger

[x] du har x-box, wii eller liknande spel

[ ] du lekte med leksaksbilar som liten

[ ] någon gång har du velat bli en brandman

[x] våldsamma filmer är bra (inte alla)

[ ] du pratar med din pappa för råd

[x] du har massor av kepsar


[ ] du gillar att kolla på fotbolls matcher

[ ] du tycker det är coolt med baggy byxor

[x] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk

[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger


[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker

[ ] sport är kul

[ ] pratar med mat i munnen

[ ] använder boxers

10/20


Hur mkt Tjej är du?

[ ] du använder läppstift

[x] du älskar att shoppa

[x] du använder eyeliner/kajal

[ ] du bär färgen rosa

[x] du går till din mamma för råd

[x] du hatar att bära färgen svart

[ ] du gillar att hänga utanför gallerian

[x] du älskar att få manikyr och pedikyr

[x] du gillar att bära smycken

[ ] kjolar är en stor del av din garderob

[x] shopping är en av dina favoritsaker

[ ] du gillar inte filmerna star wars

[ ] det tar dig ca en timma att göra dig i ordning

[x] du har fler än 10 par skor

[x] du bryr dig om hur du ser ut

[x] du gillar att ha klänning när du kan

[x] du gillar att ha parfym

[x] du använder tjej underkläder

[x] du lekte med dockor som barn

[x] du gillar att sminka andra för nöjes skull

14/20



5 saker ni inte visste om mig.



1. Kan inte ha mina fötter utanför sängen.

2. Jag älskar att promenera ensam och lyssna på musik, rensa tankarna.

3. Jag hatar skaldjur.

4. Får en hög hicka efter varje gång jag druckit kolsyra.

5. Jag sjunger i duschen, på riktigt :)


Christina Milian - Say I ft. Young Jeezy



Tierd



Anonym om Pic:
Du glömde att bjuda mig på china mat ;)

Svar: Haha vem är du då? Sluta kommentera anonym :)


God morgon.. Eller god eftermiddag kanske man ska säga. Ligger kvar i sängen och ska snart gå och bada, idag blir det bara en lugn och skön dag tror jag, eller?......... Vi hörs senare :*


För att jag är så tuff



Kil klackar




Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden

Alla som känner mig vet ju även att jag älskar skor, men något jag är fast i nu är kilklackar, så jävla snyggt! Vet vad jag ska önska mig i julklapp och födelsedagspresenter iallafall haha. Nej men, är det inte sjukt snyggt?




Pic







Bilder från stan :)




Hos Ipek






& Nu hemma :)




Hos ipek



Sitter hos ipek nu, kom hit efter stan. Var där med Nicole, vi åt kina mat och sen gick vi runt i stan. Tagit lite bilder som jag lägger in när jag kommer hem. Nu kollar vi iallafall på biggest loser? haha asså.. Vi hörs sen
BROR KOMMER HEM IDAG! :)



Stan



Ska till stan med nicole nu så vi hörs lite senare igen! Har bråttom så blir ett kort inlägg :)





Pang pang



Fick frågan om när jag fyller år så, den 27 januari :)

Kom nydligen hem, satt på gården och tog en liten promenad bara, har sjukt ont i magen. Idag har jag bara haft en slapp dag vilket har varit super skönt. Ligger i sängen och kikar runt lite och ska nog snart lägga mig faktiskt.








Lov



Hej :)
Okej, tack och lov säger jag bara. Det måste ha varit ni läsare som höll tummarna för mig asså, det är sjukt. Tack gud och tack allt, åh lyckades! Inget att oroa mig för nu :)

Vad gör ni? Jag sitter hemma hos Steffi, vi ska kolla på teve och bara ta det lugnt. Har super ont i magen, mensen har kommit på besök förstår ni. Vad ska ni göra idag? Det är ju lov och allt, festa kanske? På tal om festa, tiden går så sjukt snabbt så snart är jag 18 också, då ska det festas :) Vi hörs sen, pussis.


Bruno mars - just the way you are



Ut



Nu ska jag ut, så vi hörs lite senare igen!





Teddy afro - Bob Marley



Buhu va jag mår illa, huvudvärk har jag ju också. Idag gäller det, håll tummarna. Ska börja fixa mig lite grann snart, om en halv timme ska jag möta Steff. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men bjuder på en låt.




tja



Kommentera med era namn istället för anonymt, mycket roligare då ju :)

God morgon alla, skulle kunna sova betydligt mycket längre. Men vaknar jag en gång så har jag svårt att somna om. Vad händer idag? Klockan fyra måste jag fixa en sak och sen har jag faktiskt inga planer.